Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2013

ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΕΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΙ!







Τα τελευταία 24ωρα είχαμε νέα δεδομένα. Προσωρινή θεαματική επανακατάληψη της Βίλλα Αμαλία από αναρχικά σκουπίδια και ταυτόχρονη κατάληψη των γραφείων της ΔΗΜ.ΑΡ. στο κέντρο της Αθήνας από τους ίδιους. Το σκηνικό συνεχίζεται με έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. και στην κατάληψη Σκαραμαγκά που βρίσκεται σχεδόν απέναντι από το Πολυτεχνείο. Εξίσου θεαματική ήταν και εκεί η επέμβαση των ειδικών δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. Άντε και στα της Λέλας!


Το όλο σκηνικό μας φέρνει στο νου την φυγάδευση των αναρχικών στο Πολυτεχνείο στα θυελλώδη χρόνια του 90’, αλλά περισσότερο την υποδειγματική παγίδα που έστησε το κράτος στους αναρχικούς το 1995, όταν συνελήφθησαν οι “500”. Για την ιστορία, τότε το κράτος έστησε την παγίδα μέσω των ρουφιάνων του, οι οποίοι κινούνται στους “ακραίους” χώρους, παγιδεύοντας τους 500 αφελείς και πλέον αντιεξουσιαστές που βρίσκονταν μέσα στο χώρο του Πολυτεχνείου επί της οδού Πατησίων. Το κάλεσμα ήταν πανελλαδικό. Μια στημένη φιέστα, ώστε να συλληφθούν και να φακελωθούν όσοι είχαν ξεφύγει μέχρι τότε από την απόχη του κράτους. Η εξάρθρωση της 17Ν αλλά και του πολυπληθέστερου σε μέλη Ε.ΛΑ. εκεί στηρίχθηκε, σύμφωνα και με τις ομολογίες των εισαγγελικών αλλά και δικαστικών αρχών. Μην μας διαφεύγει όμως ότι η γενιά του 95’ ήταν αυτή που γέννησε τους μετέπειτα λεγόμενους αντάρτες πόλεων του αντιεξουσιαστικού χώρου. Το καθεστώς επιδιώκει να στήσει μικρά Πολυτεχνεία με κάθε ευκαιρία. Η συνταγή δοκιμασμένη. Το καθεστώς των καθεστώτων της Μεταπολιτεύσεως σ’ αυτό το μύθο στηρίζεται. Σήμερα, έχοντας χάσει κάθε έρεισμα στον γκρεμισμένο αυτό μύθο, επιδιώκει να δημιουργήσει νέους.  
Η ειρηνική στάση των καταληψιών της Βίλλα Αμαλίας υποδηλώνει ότι ο σκοπός της ανακατάληψης καθαρά πολιτικός είναι. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι θα υπάρξει επέμβαση από τις αστυνομικές αρχές, συγκεντρώθηκαν για ένα τέτοιο εγχείρημα ΑΟΠΛΟΙ. Αυτό τονίστηκε από τα μέσα, ώστε να φανεί ότι το κράτος ασκεί τη βία και όχι οι “καλοί αναρχικοί”. Τότε ποιο ήταν το νόημα της πράξης τους, εφόσον γνώριζαν ότι θα ηττώντο;  Επομένως αποδεικνύεται περίτρανα ότι το σχέδιο τους ήταν υποκινούμενο από την νομική βοήθεια του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και είχε πολιτική χροιά.  Άκρως θεαματικό το επικοινωνιακό τρικ της Κουμουνδούρου, αλλά δεν είχε δράκο. Ο Αλέξης Τσίπρας ζει στο όνειρο του 1991. Θεωρεί ότι η κοινωνία όλη είναι μια κατάληψη. Κάποιος μάλλον πρέπει να του πει να ξυπνήσει…

Τα επεισόδια έλαβαν χώρα ανήμερα της επετείου της δολοφονίας του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα στην Πάτρα το 1991. Ο συμβολισμός προφανής. “H Νέα Δημοκρατία δολοφονεί”.  Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α ξέρει από πολιτικές πουστιές. Προσπαθεί να εξοντώσει τα δύο κόμματα από τα οποία θα τραβήξει ψήφους. Αυτά είναι η ροζ αριστερά της ΔΗΜ.ΑΡ. και οι άνευ ιδεολογίας ΑΝ.ΕΛ. του Καμμένου. Αυτά τα δύο κόμματα θα χτυπηθούν ανηλεώς από τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Το πολιτικό παιχνίδι παίρνει διαστάσεις κοινωνικού πολέμου. Από το όλο πολεμικό κλίμα ωφελούνται όσοι παραμονεύουν για την λαφυραγωγημένη λεία τους από τα μετόπισθεν. Το νεοφιλελεύθερο κράτος προσπαθεί να κάνει επίδειξη κατασταλτικής δύναμης, ωστόσο το μόνο που καταφέρνει είναι να γελοιοποιείται στα μάτια του νοήμονος κοινού. Το κίβδηλο καθεστώς που εγκαθίδρυσαν οι Εβραίοι στην πατρίδα αυτή δεν θα γκρεμιστεί με ευχολόγια και με προσευχές. Ο Εβραίος δεν θα εγκαταλείψει ταπεινωμένος. Φροντίζει να πάρει εκδίκηση πριν βιώσει το τέλος του. Θέλουν αίμα αθώων, οδηγώντας τις τεχνητές κοινωνικές συγκρούσεις στα άκρα. Θα το επιτύχουν. Οι πολλές μικρές εξεγέρσεις σκάβουν σιγά-σιγά και υπονομεύουν τα θεμέλια του κράτους.
Η Λίστα Λαγκάρντ και οι κάλπες για την παραπομπή των προδοτών σε προανακριτική επιτροπή που επίκειται να στηθούν στη Βουλή δεν είναι τίποτα άλλο από πολύχρωμο παραπέτασμα καπνού.


Χρησιμοποιούν φτηνά επικοινωνιακά τρικ ώστε να δώσουν παράταση ζωής στα ήδη ξοφλημένα ΜΜΕ και το χρεωκοπημένο πολιτικό σύστημα. Κανένα μα κανένα μη κανένα πολιτικό κόμμα δεν έχει αναφερθεί στους Εβραίους που βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της περίφημης Λίστας Λαγκάρντ! Γιατί; Η Βίλλα Αμαλία είναι το μείζον θέμα;


Οι πολιτικοί γνωρίζουν καλά πως κάποιοι έξωθεν, όντες περιμετρικά της πατρίδας μας, θα εκμεταλλευτούν το γενικότερο χάος που επικρατεί στην Ελλάδα. Το σκηνικό της απροσδιοριστίας θα ενταθεί τους επόμενους μήνες. Πρέπει να είμαστε σε πολεμική ετοιμότητα. Θα δώσουμε μάχες στις πόλεις μας. Να είστε βέβαιοι για αυτό. Η ηρεμία που επικρατεί είναι παραπλανητική. Θέλουν να μας πιάσουν στον ύπνο!


Οι επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ. στα διάφορα κτίρια που τελούν εδώ και δεκαετίες υπό κατάληψη θα συνεχιστούν. Η αφελής άποψη λέει ότι κάποιοι θέλουν να επιδείξουν έργο και να συντηρήσουν την εξουσία τους.

Με μια πιο σχολαστική ματιά, μια δεύτερη άποψη λέει ότι η έφοδος της ΕΛ.ΑΣ στις καταλήψεις, κάτι άλλο προμηνύει και στρώνει το έδαφος στις παρακρατικές στρατιές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. αλλά και ουσιαστικά στον ίδιο τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Τους διώχνουν από τις καταλήψεις για να τους βγάλουν στους δρόμους. Καταστολή δεν είναι να μετατοπίζεις το πρόβλημα από ένα σημείο σε ένα άλλο. Το ίδιο έγινε και με τους λαθρομετανάστες. Τους διασκόρπισαν, ωστόσο το πρόβλημα παρέμεινε.

Σύντροφοι Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές,

Ας είμαστε πολύ προσεκτικοί στις δράσεις μας. Το παρακράτος οργανώνεται και έχει πολλά πλοκάμια. Κανείς θύμα των διωκτών μας! Οι αντάρτες δεν πτοούνται από φουρτουνιασμένες θάλασσες και κοινωνικές καταιγίδες. Θα πολεμήσουμε σε όλες τις συνθήκες. Έχουμε μια πατρίδα να ελευθερώσουμε. Έχουμε χρέος απέναντι στην πατρίδα και το λαό μας!

ΣΕ ΜΕΡΕΣ ΧΑΛΕΠΕΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΜΗΝ ΛΥΓΙΣΕΙ!


Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝΕ ΟΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!


Κεντρική Διοίκηση
Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές