Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

ΑΓΩΝΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ





Ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, υποστηρίζουμε την ιδέα του εθνικού απελευθερωτικού αγώνα στην ολότητά του. Πάνω από κάθε ιδεολογία τίθεται ο αγώνας για την απελευθέρωση του λαού και του έθνους. Η οργάνωσή μας κινείται στο εννοιολογικό πλαίσιο του εθνοφυλετισμού. Απέχουμε έτη φωτός από οποιαδήποτε έκφραση παράλογης μισαλλοδοξίας και μισανθρωπικής εκφοράς λόγου και πράξης. Φαινόμενα τέτοια υπάρχουν ήδη σε υπερεπάρκεια, ώστε να είναι ευκολότερο να τεθούν στο περιθώριο οι γνήσιες εκφράσεις αδέσμευτου λόγου και αχειραγώγητης δραστηριότητας. Ο λόγος μας είναι πηγαίος, πολιτικός και επαναστατικός. Απευθυνόμαστε στους Έλληνες εργάτες, στους Έλληνες αγρότες, στους Έλληνες του μόχθου. Στους ανθρώπους που βιώνουν την εγκατάλειψη και το μίσος από την εκάστοτε κυβέρνηση του ανθελληνικού κράτους, αλλά και την υφαρπαγή της περιουσίας που οι ίδιοι δημιούργησαν με τον τίμιο ιδρώτα τους. Απεχθανόμαστε τους μπουρζουάδες που παριστάνουν τους στυλοβάτες του Έθνους.

Οι φιλάργυροι και χρηματομανείς μικροαστοί παριστάνοντας άλλοτε τους «υπερπατριώτες», άλλοτε πάλι τους «εθνικιστές» ή τους «εθνικοσοσιαλιστές» ξεσκεπάζονται στις μέρες μας ποικιλοτρόπως. Οι έμψυχοι φορείς των ιδεών είναι βιωματικοί τύποι και όχι άψυχες καρικατούρες επίκτητων ιδεολογικών χαρακτηριστικών. Οι ιδέες μπορεί να τελειώνουν ως προσωπικότητες τους φορείς των ιδεών, αλλά οι φορείς των ιδεών οφείλουν στον εαυτό τους να δικαιώνουν τον τίτλο αυτοπροσδιορισμού που διαλέγουν με τη σύμφωνη στάση ζωής τους ως προς τις ιδέες που πρεσβεύουν.

Σήμερα, έπειτα από δεκαετίες ακατάσχετης κατανάλωσης τόνων μελάνης, έπειτα από άπειρες ελληνοκεντρικές εκδόσεις εφημερίδων, περιοδικών, έπειτα από την δημιουργία χιλιάδων ηλεκτρονικών ενημερωτικών δικτύων, έπειτα από εκατοντάδες πορείες και χιλιάδες εκδηλώσεων, έφτασε η ώρα να γίνει ένας κριτικός απολογισμός.  
Κύριοι «ιδεολόγοι», ωθήσατε ως «εθνικιστές» ή «εθνικοσοσιαλιστές» ή όπως θέλετε πείτε το, τα πράγματα προς την σωστή κατεύθυνση; Η απάντηση έρχεται ως κεραυνός εν αιθρία! Φυσικά και όχι. Αντιθέτως, απογοητεύτηκαν αναρίθμητοι και διαπιστώσαμε ότι σε πολλούς περισσότερους δεν δόθηκε η ευκαιρία να αποδώσουν σύμφωνα με τις προθέσεις και τις δυνατότητές τους.


Η επιτυχία του λεγόμενου «χώρου» ποια είναι; Απολύτως καμία. Θα εξηγήσουμε εξονυχιστικά τι εννοούμε. Ίσως να προσβληθούν ορισμένοι διαβάζοντας αυτά τα λόγια, ωστόσο είναι η πικρή αλήθεια και εμείς δρούμε για το συμφέρον της ιδέας και για να κάνουμε πράξη την ιδέα μας. Από μας θα ακούτε μόνο αλήθειες και η κριτική μας γίνεται προς όλους με καλή πρόθεση και για το καλό της ιδέας και όχι για να χύσουμε χολή εναντίον προσώπων τα οποία είτε μερικώς είτε σε μεγάλο βαθμό ωφέλησαν την ιδέα. Η αδυναμία και η υστεροβουλία όμως θα στηλιτευτούν σε κάθε περίπτωση και όποιος ή όποιοι προσβληθούν, το κρίμα στο λαιμό τους.

Μέσα στο γενικότερο όργιο παραφιλολογίας, ξεκατινιασμάτων, ιδεολογικής διαστρέβλωσης που επικρατεί στον λεγόμενο «χώρο», αυτό που παράβλεψαν όλοι όσοι συμμετείχαν ή συμμετέχουν στην διαμόρφωση της ιδεολογίας και στην μετάδοση υγειών μηνυμάτων προς τους νέους συναγωνιστές είναι και το σημαντικότερο. Ξεκαθάρισαν στον εαυτό τους και μετά στο κοινό τους αν είναι οι ίδιοι κρατιστές ή αντικρατιστές; Αντιθέτως, οιοσδήποτε έχει κριτική σκέψη και βαθιά πολιτική παιδεία, βλέπει τον εαυτό του να χάνεται μέσα στον κυκεώνα μπουρδολογίας που εκφράζεται από όλες τις σέκτες του εθνικού δόγματος. Άλλοι παριστάνουν τους αντικρατιστές, άλλοι τους κρατιστές, χωρίς να τοποθετούνται δογματικά επ’ αυτού.

Μπορεί να τοποθετηθεί κανείς πάνω στο σημαντικότατο αυτό ζήτημα με πολιτικά επιχειρήματα ή δεν; Αν ναι, να το κάνει. Αν όχι, να πάει στα τσακίδια και να το βουλώσει.
Στο θρησκευτικό ζήτημα δεν θα υπεισέλθουμε, διότι εκεί χάνει το παιδί τη μάνα και η μάνα το αναζητεί στην Αγγελική Νικολούλη. Απεραντολογία, στείρα μιμητική συμπεριφορά που ξεκινάει από μια σχιζοειδή αναδίπλωση γύρω από μια υποκριτική χριστιανοπληξία που ταυτίζεται άλλοτε με το έθνος και άλλοτε όχι, ύστερα περνάει μέσα από τις ατραπούς ενός νορδικού τύπου παγανιστικού μοντελισμού, ώστε να καταλήξει σε ευτελή αντιχριστιανικά, μασονικά ή και σατανιστικά δόγματα που λειτουργούν ως ανθρωποδιώκτες για τους υγιείς ανθρώπους, αλλά το χειρότερο ως πόλοι έλξης των πλέον απροσάρμοστων και ψυχικά άρρωστων υπάρξεων που μπορεί να φανταστεί κανείς.  
Για το ζήτημα της καταγωγής των Ελλήνων, εκεί τα λόγια περιττεύουν. Όλοι έχουν αποφανθεί πλην των καθ’ ύλην αρμοδίων. Εκφράζονται βεβαιότητες από ανθρώπους που δεν είναι καν επιστήμονες. Άλλοι εκφράζουν βεβαιότητα ότι ανήκουμε στην οικογένεια των Ινδοευρωπαίων, άλλοι πάλι επιμένουν ότι είμαστε αυτόχθονες, άλλοι πάλι ότι προερχόμαστε από τον Σείριο, κοκ.  Πιάσε τ’ αυγό και κούρευτο!
Η συνταγή παλιά. Τι λέει αυτή η συνταγή;

«Άσε τους αφελείς «Εθνικιστές» και «Εθνικοσοσιαλιστές» να χάνονται μέσα στις λεξιλογικές και ουτοπικές λεξιμαγείες, ώστε να μην μπορέσουν να πράξουν τα αυτονόητα. Άσε τους αφελείς να περιχαρακώνονται μέσα στα στενά όρια ενός χώρου αντεπαναστατικής γελοιότητας και εμείς οι έξυπνοι οι υπόλοιποι να απολαμβάνουμε τα κέρδη μας από τα κορόιδα».

Είδατε ποτέ κανέναν από όλους αυτούς τους δήθεν εκφραστές του εθνικού δόγματος να έχει ολοκληρωμένο πρόγραμμα για την οικονομία, το οποίο να μπορεί να αντιπαρατεθεί στα ίσα στα αντίστοιχα προγράμματα των υπολοίπων προδοτικών κομμάτων; Είδατε ποτέ κανέναν τους να διατυπώσει και να αποσαφηνίσει εννοιολογικά μια και καλή τι είναι Εθνικισμός και τι Εθνικοσοσιαλισμός και ποια είναι η γνησιότερη έκφραση της ιδεολογίας που εκφράζει το εθνικό δόγμα; Τα άφησαν όλα έρμαια στην τύχη τους και στον παράγοντα που λέγεται ατομική βελτίωση. Είδατε ποτέ σας έμπρακτη αλληλεγγύη στους συναγωνιστές που διώχθηκαν κατά το παρελθόν εξαιτίας της αποχουντοποίησης ή και στους μεταγενέστερους αυτών; Ούτε κατά διάνοια!

Αν επιχειρήσουμε να εκθέσουμε όλα τα ζητήματα πάνω στα οποία ο λεγόμενος «χώρος» ουδέποτε έθεσε υγιείς βάσεις ή δεν τοποθετήθηκε δογματικά, συσπειρώνοντας ουσιαστικά τους συναγωνιστές της εθνικής ιδέας, είναι βέβαιο ότι θα στενοχωρήσουμε πάρα πολλούς. Η ανεπάρκεια σε ιδεολογικό οπλοστάσιο είναι δεδομένη. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακολουθηθούν τακτικές και συμπεριφορές ανάξιες λόγου στα δρώμενα του «χώρου» αυτού. Η τωρινή κατάσταση αποδεικνύει ότι ο χώρος των «εθνικιστών» τόσα χρόνια έπαιζε μαντολίνο. Τώρα τρέχουν να μαζέψουν τα σπασμένα.
Οι παλαιότεροι ηλικιακά, άνω των 50 ετών, γνωρίζουν και αντιλαμβάνονται καλύτερα από όλους τι σημαίνουν όσα γράφονται σε αυτές τις λίγες αράδες. Μείζονος σημασίας όμως είναι να διδαχθούν οι νεότεροι και να μην ακολουθήσουν την πεπατημένη και τα οδυνηρά σφάλματα των παλαιοτέρων. Για τους νοήμονες φαντάζει σχεδόν ακατόρθωτο πλέον να διορθωθεί η σωρεία λαθών ολόκληρων γενεών.


Όλα όσα αναφέρονται στο παρόν, αποτελούν στάλα στον ωκεανό του ρεβανσισμού και του τυχοδιωκτισμού που επικρατεί στον «εθνικιστικό χώρο». Ο απελευθερωτικός ορισμός που δίνουμε στην εθνικιστική θέαση του βίου μας δεν συνάδει με διασπορά μίσους προς τους συμπατριώτες μας!
Οι απειλές περί ψησίματος στα γκριλ των ναζιστικών «φούρνων», μονάχα ηλιθιότητα δείχνουν και έλλειψη ιδεολογικής κατάρτισης. Δεν μεταδίδονται πρότυπα κατ’ αυτόν τον τρόπο. Αντιθέτως ενισχύεται η προπαγάνδα του προαιώνιου εχθρού του ελληνισμού. Οι απειλές περί επαναφοράς της κρεμάλας για τους ανθέλληνες πολιτικούς όταν εκστομίζεται από συνάδελφους πολιτικούς, προκαλεί τον ελληνικό γέλωτα στον καθέναν.  Οι κατηγοριοποιήσεις σε πιο «καθαρούς» και σε λιγότερο «καθαρούς» Έλληνες, δεν μπορεί παρά να αποδεικνύουν την ζημία που έχει προκληθεί στον εγκέφαλο όλων όσοι διαδίδουν τέτοιες απόψεις. Τα συναισθήματα που προκαλούνται στους αυτήκοους μάρτυρες όσο και στους παντός καιρού ωτακουστές, δεν μπορεί παρά να κυμαίνονται μεταξύ θλίψης και οδυρμού.

Κύριοι, αποφασίστε επιτέλους τι πιστεύετε, αν εν τοιαύτη περιπτώσει το πιστεύετε, σε ποιο βαθμό το πιστεύετε, αλλά και τι είστε διατεθειμένοι να κάνετε γι’ αυτό. Η απόφασή σας να εναρμονίζεται στην πολιτική ταυτότητα που προσδίδετε στο εθνικό δόγμα. Πολιτική δράση με ταυτότητα! Αυτό είναι το μυστικό της επιτυχίας, της όποιας επιτυχίας!
Συνοψίζοντας. Τι οφείλουμε να ορθώσουμε απέναντι στον αχταρμά της αοριστίας και της απεραντολογίας που τελειωμό δεν φαίνεται να έχει στην δύσμοιρη Ελλάδα…  
Εχέσθημεν καθ' ήν στιγμήν περδόμεθα, αν ο Μεταξάς ήταν αγγλόφιλος ή αν δεν ήταν, όπως το ίδιο ισχύει και για τον Χίτλερ ή τον Παπαδόπουλο, τον Μακαρέζο ή τον Ιωαννίδη. Ουδείς αμφισβητεί ότι όλοι τους ήσαν Άνδρες Γενναίοι και καταξιωμένοι στρατιωτικοί νόες με υπηρεσίες προς την πατρίδα απ’ όποια πλευρά κι αν το δει κανείς, ωστόσο το ελληνικό πρόβλημα όσο και αν σχετίζεται ή θέλουμε να το συσχετίσουμε με αυτά τα πρόσωπα και στον όποιο βαθμό, το σήμερα επιτάσσει να προχωρήσουμε βήματα παραπέρα από την ιστορική λαγνεία. Ας μπει επιτέλους ένα τέρμα στην άρρωστη αυτή λαγνεία του όποιου παρελθόντος και ας προχωρήσουμε μπροστά!


Η ιστορία καλώς ή κακώς δεν γυρίζει πίσω. Η ιστορία μονάχα γράφεται και θα γραφτεί όσες φορές το θελήσουν οι άνθρωποι που θα την αλλάξουν. Ο ιστορικός ρόλος μας είναι ένας. Να προετοιμάσουμε τον εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα και να τον κάνουμε πραγματικότητα για όλους τους Έλληνες. Αυτό είναι η έμπρακτη εφαρμογή του εθνικού δόγματος που τόσο λείπει και τόσο χλευάστηκε σκοπίμως από τους διάφορους παραθεριστές ηγέτες του «χώρου».
Όσες φορές κι αν κοιτάξουμε πίσω στο παρελθόν, θα έρθουμε ενώπιον των ιστορικών μας ευθυνών. Όσες φορές κι αν κοιτάξουμε πίσω με νοσταλγία, θα αντικρύσουμε το αβίωτο παρόν!
Ουδείς μπορεί να υποσχεθεί την νίκη. Κάντε την ιδέα σας πράξη και πάψτε να ονειρεύεστε τίτλους και αξιώματα. Οι ονειρώξεις χρυσοντυμένων και αδαμαντοστολισμένων βασιλιάδων, ατσαλένιων στρατιωτικών μεραρχιών και θλιβερών ενδυματολογικών φετιχισμών, μας άφησαν έτη πολλά πίσω στον αγώνα. Να αφήσουμε πίσω μας τις εκφράσεις ιδεολογικής και πρακτικής μιζέριας μαζί με τους ύποπτους εκφραστές τους. Μόνο τότε θα πάμε ένα βήμα παραπάνω στην εξελικτική κλίμακα του αγώνα. Καιρός να επιτεθούμε στο μέλλον, σε ένα μέλλον που πρέπει να μας ανήκει.


ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ!

ΑΓΩΝΑΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ-ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ

 ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ