Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2012

ΟΙ «ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ «ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΕΣ»








Μελετώντας την μεταπολιτευτική πολιτική σκακιέρα της πατρίδας μας, ενώ αν ανατρέξουμε ακόμα πιο παλιά στην περίοδο πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και αφότου επισήμως έληξε η «εμφύλιος διαμάχη», στην προσπάθειά μας να αναζητήσουμε τις βαθιές ρίζες του τεχνητού διχασμού στο εσωτερικό της Ελλάδος, θα διακρίνουμε ορισμένες από τις σκοπίμως παραποιημένες πτυχές του συνολικού προβλήματος το οποίο ταλανίζει τον ημέτερο ζωτικό χώρο. Ένα τέτοιο ζήτημα, εμφανώς πολυδιάστατο όπως αυτό, δεν μπορεί να αναλυθεί επ’ ουδενί λόγω μονομερώς. Παρ’ αυτά τα συμπεράσματα από μια τέτοια ενδελεχή μελέτη, μπορεί να αποδώσουν πολύτιμα εφόδια στον αντάρτη του σήμερα.
Κοινώς διαπιστούται από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ότι η ιστορία του προηγούμενου αιώνος γράφτηκε με το μελάνι των προδοτικών μειοψηφιών που πάντοτε έδρασαν ενάντια στα συμφέροντα του ελληνικού λαού.


Η μεταπολιτευτική δημοκρατία τυγχάνει μιας συνολικής απόρριψης από μέρους του ελληνικού λαού. Ο μύθος της «εμφυλίου» διαμάχης, όσο περισσότερο εμπλουτίζεται με στοιχεία που έρχονται σταδιακά στην επιφάνεια, γίνεται αντικείμενο χλεύης από ολόκληρο τον ελληνικό λαό.
Οι μειοψηφίες αυτές, στην κοινή συνείδηση αποτέλεσαν και αποτελούν ως σήμερα, διαδόχους συγκεκριμένων οικογενειών, οι οποίες εκτελούσαν εντολές ξένων κέντρων,  με τα μέλη των προορισμένοι να κατέχουν τις θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, αλλά και ακόμα βαθύτερα στα σκοτεινά κέντρα λήψης αποφάσεων ζωτικής σημασίας για την τύχη της πατρίδας μας.
Τις πλειοψηφίες, οι οποίες έπεσαν θύματα των μεθοδεύσεων των μειοψηφιών, βαρύνει η ευθύνη της μη ανατροπής των. Αν θέλουμε όμως να είμαστε ακριβοδίκαιοι μαζί τους, θα πρέπει να τονίσουμε ότι αυτές οι μειοψηφίες έδρασαν ύπουλα και πάντοτε σε συνεργασία με τον ξένο παράγοντα.


Σκοπός μας δεν είναι να φωτίσουμε τα γεγονότα μέσα από μια έκθεσή τους βάσει γεγονότων και ημερομηνιών. Κάτι τέτοιο θα ήταν ανούσιο. Εμείς επιδιώκουμε να περάσουμε ένα απλό και μεστό μήνυμα, το οποίο να γίνει κοινή συνείδηση για όλους τους Έλληνες Εθνικιστές αντάρτες. Σε αυτούς απευθυνόμαστε.


Δεν θα μπούμε στη συλλογιστική ποιος φταίει περισσότερο ή λιγότερο. Στρατηγικά λάθη έγιναν εκατέρωθεν. Όμως, δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν το γεγονός πως η αριστερά στο σύνολό της, στοχεύοντας στα άκρως ιδιοτελή συμφέροντά της, υποδαύλισε το «εμφύλιο» μίσος, ανοίγοντας συγχρόνως την κερκόπορτα στον εχθρό, είτε εκείνος προερχόταν από την Δύση είτε από την Ανατολή. Η αριστερά πάντοτε πολέμησε τον Ελληνισμό παντοιοτρόπως. Όταν ο μέσος Έλληνας πολίτης ακούει την λέξη «αριστερός», αν δεν είναι ο ίδιος, εκλαμβάνει αυτή την έννοια ως συνώνυμη του προδότη. Δεν θα βρείτε έστω και μια εσωτερική προδοσία, στην οποία να μην έχει συμμετοχή η αριστερά. Την ιστορική δεξιά μπορούμε να την κατηγορήσουμε για αδράνεια, ολιγωρία, καιροσκοπισμό και ενδοτισμό. Αμιγώς όχι για προδοσία εις βάρος του έθνους. Η συνεργασία της δεξιάς με τον αγγλικό δάκτυλο είναι ένα από τα τραγικότερα λάθη της. Σκοπίμως ή μη, θεωρούμε ότι ως παράταξη υπέπεσε στην παγίδα της Αγγλίας και των Μεγάλων Δυνάμεων, λόγω ανικανότητας και όχι εκκινώντας από υστερόβουλη και προδοτική διάθεση.


Πρέπει να αντιληφθούμε στο βάθος των εννοιών πως άλλο πράγμα είναι ο επαγγελματίας πολιτικός και άλλο πράγμα είναι ο στρατιωτικός. Εξάλλου, οι δεξιοί δεν επεδίωξαν ποτέ τους ως αυτοσκοπό την άνοδο στην εξουσία. Σε αντίθεση με τους αιμοσταγείς αριστερούς, οι οποίοι πάντοτε έδρασαν με αυτοσκοπό την εγκαθίδρυση της δικτατορίας του προλεταριάτου, η οποία δεν ήταν φυσικά δικτατορία κανενός προλεταριάτου. Αντιθέτως, ήταν διαχρονικά στην ιστορία το ιδεολογικό προπέτασμα καπνού μιας δικτατορίας-τυραννίας των μειοψηφικών λαοπλάνων της αριστεράς, η οποία χρησιμοποίησε το ιδεατό και θεωρητικά προλεταριάτο, το οποίο δεν αποτελούταν καν από εργάτες και καταπιεσμένους. Η ηγεσία των αριστερών πάντοτε προερχόταν από τα σπλάχνα της αστικής κοινωνίας.


Τα στοιχεία που συνηγορούν στον ανωτέρω συλλογισμό είναι αδιάσειστα και δεν κρίνουμε απαραίτητο να αναφερθούμε περαιτέρω επ’ αυτών στην παρούσα ανάλυση.
Το συμπέρασμα είναι κοινό. Η μειοψηφία μιας προδοτικής κομμουνιστικής συμμορίας, πάντοτε επέβαλε την θέλησή της, μετερχόμενη την ουτοπία ενός σοσιαλιστικού παράδεισου, ενώ για την απόκτηση δύναμης, συνεργαζόταν πάντοτε με ξένες δυνάμεις, όπως πάντοτε χρησιμοποιούσε τα πλέον αθέμιτα και ανθελληνικά μέσα για την επίτευξη του σατανικού σκοπού της. Ο τρόπος για να πετύχει αυτό τον δόλιο σκοπό ήταν να κρύβεται πίσω από ένα πλειοψηφικό προκάλυμμα, κάνοντας την πιο αγελαία προπαγάνδα που μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει, ώστε να ξεγελάσει τον απλό λαό, ότι η εξέγερση δεν ήταν ουτοπία, αλλά βαθύτερη λαϊκή εντολή προς την ίδια την συμμορία.
Του λόγου το αληθές, το συμπέρασμα αυτό βρίσκει την επίρρωσή του, μέσα από την σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, εφόσον ο λαός βλέπει τα «είδωλα» της «γενιάς του πολυτεχνείου» να αποκαλύπτονται ως οι σημερινοί λήσταρχοι  που κυβέρνησαν εδώ και δεκαετίες αυτή τη χώρα, δίνοντας γη και ύδωρ στην κατοχική συγκυβέρνηση και στους διεθνείς τοκογλύφους.

Οι συμμορίες της αριστεράς, αποτελώντας αναπόσπαστο μέρος του πολιτικού παιχνιδιού με απώτερο στόχο την διαρκή κατάληψη της εξουσίας από προδότες ανθέλληνες, έδρασαν πάντοτε ως μειοψηφία η οποία δεν είχε ουδέν πολιτικό έρεισμα στον ελληνικό λαό. Τα διεθνιστικά δόγματα, ανεφάρμοστα από τη φύση τους, το μόνο στο οποίο βοήθησαν τους Έλληνες είναι τελικώς να γίνουν οι ίδιοι ξένοι, κατατρεγμένοι και ανεπιθύμητοι στην ίδια τους την πατρίδα.
Η συμμορία των κομμουνιστών, αποδεικνύοντας ότι τα μέλη της δεν διέθεταν καμία ιδεολογία επί της ουσίας, ξεπούλησε τον «αγώνα» των αφελών που πίστεψαν στα ιδεολογήματα των ιδίων και τελικώς αποκήρυξε και όσα διακήρυττε επί τόσες δεκαετίες. Οι αριστεροί του χτες είναι οι τωρινοί πλουτοκράτες και καπιταλιστές.

Το ίδιο συνέβη και κατά την περίοδο του «εμφυλίου» πολέμου. Το προδοτικό «κόμμα του λαού» επιδιώκοντας την άνοδο στην εξουσία, κατάσφαξε τον ελληνικό λαό, αλλά και τα ίδια τα μέλη και στελέχη του, με την πρόφαση των αντιφρονούντων, στοχοποιώντας τους ως φορείς ανάσχεσης στον δρόμο για το σοσιαλισμό.

Η μοναδική πλειοψηφία αυτού του τόπου ανέκαθεν ήταν και είναι οι Έλληνες, οι οποίοι διαθέτουν αγνά πατριωτικά αισθήματα. Η ανθελληνική κομμουνιστική συμμορία παραπλάνησε με τα πιο ύπουλα μέσα την λαϊκή θέληση, υπόθαλψε κάθε εγκληματικό στοιχείο στους κόλπους της. Πέραν αυτού, δολοφόνησε ακόμα και τους ίδιους τους «συντρόφους» της.

Ως σήμερα, το ίδιο πράγμα συμβαίνει. Μια ανθελληνική κομμουνιστική μειοψηφία επιβάλλεται πάνω στην πλειοψηφία των Ελλήνων πατριωτών, με την αρωγή των ξένων δυνάμεων, με την πλήρη κάλυψη από τον κόσμο της ενημέρωσης,  κατηγορώντας τους ως «φασίστες», επιδιώκοντας με κάθε μέσο την εξουσία, σφάζοντας, λεηλατώντας, αλλοιώνοντας, παραποιώντας και καταστρέφοντας οτιδήποτε ελληνικό στο όνομα του διεθνισμού.

Απορρίψτε το πακέτο της πλειοψηφίας και στραφείτε εναντίον των μειοψηφικών κρατικών-παρακρατικών συμμοριών που καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό, συνεργαζόμενες με τους εισερχόμενους άνευ φρονημάτων στα σώματα ασφαλείας. Ούτε ένα χιλιοστό στους ανθέλληνες…     


ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑΤΑ, ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ, ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΛΟΥΤΟΥ, ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ…

ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΕΤΡΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ!

ΔΗΛΩΣΗ ΦΡΟΝΗΜΑΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

ΛΑΪΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ

Α.Μ.Ε.