Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΠΟΥ ΜΑΣ










Οι κοινωνικές εξελίξεις δικαιώνουν τις προβλέψεις μας. Οι ”διώξεις” που ασκεί το κράτος στους αναρχοπρέζακες είναι εικονικές. Στην περίπτωση της Βίλλα Αμαλία, άπαντες αφέθησαν και πάλι ελεύθεροι και ανενόχλητοι στο έργο τους. Στην περίπτωση του συλληφθέντος αναρχικού συμμορίτη στο Βόλο έγιναν τα ίδια. Οι αναρχικοί αφήνονται ελεύθεροι από τις δικαστικές αρχές.  Φαινόμενο που γίνεται σκοπίμως και κατ’ εξακολούθηση. Δεν θα δώσουμε άφεση αμαρτιών σε κανένα κρατικό και παρακρατικό χαφιέ. Τους ανθέλληνες θα τους δικάσουμε όπως μόνο εμείς ξέρουμε και χωρίς εξαιρέσεις.

Εθνικιστικός αγέρας λυσσομανάει σε κάθε γωνιά της πατρίδας. Σύντροφοι και συντρόφισσες μάχονται με λύσσα το ανθελληνικό κτήνος. Από την ακριτική Θράκη, την τρισένδοξη γη των Μακεδόνων μέχρι την Ήπειρο. Από την κεντρική Ελλάδα μέχρι την Πελοπόννησο. Από την πρωτεύουσα μέχρι την Κρήτη και την μαρτυρική Κύπρο οι Α.Μ.Ε βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή του αγώνα. Με εθνικιστική λύσσα και επαναστατικό πάθος, δημιουργούμε τις δομές για το ανατρεπτικό κίνημα του αύριο. Αναζωπυρώνουμε την φλόγα που θα γίνει πυρκαγιά και θα κατακάψει ό,τι ανθελληνικό στο διάβα της.

Έχουμε μια καρδιά από  ατσάλι και θα χέρια μας ξερνάνε φωτιά.
Με μια ριζοσπαστική στάση αγώνα, αντιμετωπίζουμε ενεργητικά τις προκλήσεις των καιρών. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο αγώνας είναι δύσκολος και δεν συγχωρούνται λάθη. Γνωρίζουμε πως είμαστε μόνοι μας και αυτό μας πεισμώνει ακόμα περισσότερο.

Οι Α.Μ.Ε είμαστε ενωμένοι σαν γροθιά. Οι Α.Μ.Ε δεν είμαστε μια ακόμα οργάνωση  σαν και εκείνες που  στόχος τους ήταν και είναι ο εγκλωβισμός σε κάλπικα ιδεολογικά στερεότυπα ή εξυπηρετούν άλλες ύπουλες συμφεροντολογικές μεθοδεύσεις.

Οι Α.Μ.Ε είμαστε ένα κάλεσμα αμείλικτου  αγώνα, μια άπαρτη θέση μάχης, μια φωνή που καλεί σε πόλεμο τους ανδρείους. Είμαστε το κάλεσμα της άγριας φύσης του αρχαίου  ελληνικού κόσμου. Οι Α.Μ.Ε δεν είμαστε ο προθάλαμος μιας συμβατικής οργάνωσης που περιχαρακώνει τα μέλη και τους υποστηρικτές της σε ανέξοδες δραστηριότητες. Οι Α.Μ.Ε εσωκλείουμε μια νέα πολιτική αντίληψη για τον αγώνα. Έχουμε  σπάσει το φράγμα αριστεράς και δεξιάς, βαδίζουμε στον δρόμο του ριζοσπαστικού εθνικισμού. Κάνουμε τις ιδέες μας πράξεις.

Οι καρέκλες ταιριάζουν στους καρεκλοκένταυρους και τα έδρανα στους πολιτικάντηδες. Εμείς θέλουμε πόλεμο…

Είμαστε ριζοσπάστες εθνικιστές αντικαπιταλιστές και συνειδητοποιημένοι πολιτικοί στρατιώτες της ιδέας. Χαράζουμε μια νέα λαμπρή πορεία στον μαχητικό  εθνικισμό. Ο αστικός εθνικισμός που μεταλαμπάδευσαν οι παλαιότερες γενιές στις νεότερες είναι καταστροφικός. Πετάμε στα σκουπίδια τις αστείες ίντριγκες που τόσο τον ταλαιπώρησαν, φυλακίζοντάς τον στην κινηματική φορμόλη, τις διαδικτυακές και μη κουτσομπόλες που ξερνούν χολή εναντίον μας, τους καλικάντζαρους του διαδικτύου που ξέχασαν τι σημαίνει να ζεις και να αγωνίζεσαι, τους πονηρούς και τους ψηφοθήρες που αναστέλλουν την σύγκρουση και ανεβάζουμε το επίπεδο του αγώνα όσο πιο ψηλά γίνεται.

Εξελίσσουμε την σύγκρουση με τους προδότες σε όλα τα επίπεδα. Το ηθικό χρέος μας προτάσσει να χτίσουμε βήμα-βήμα, σκαλί-σκαλί, μια επαναστατική παράδοση και να αφήσουμε πίσω μας παρακαταθήκες αγώνα. Ο ιστορικός του μέλλοντος, ο οποίος θα δυσκολευτεί κατά πολύ στο έργο του, καθώς θα υποχρεωθεί να καταγράψει με χρυσά γράμματα ποιοί ήμασταν, τι πραγματικά ήταν οι Α.Μ.Ε και πως αγωνιστήκαμε για την απελευθέρωση της πατρίδας μας.
Αυτός είναι ο ριζοσπαστικός εθνικισμός μας! Όχι οι μοιρολατρίες και τα δάκρυα για τα περασμένα μεγαλεία.  Δεν αρκούμαστε στις διηγήσεις περί των κατορθωμάτων των Ηρώων του Γένους. Θέλουμε να είμαστε η ματωμένη ελπίδα του Γένους. Θέλουμε να δικαιώσουμε την βαριά κληρονομιά του Γένους. Θέλουμε να είμαστε το Γένος.

Ριζοσπαστικός Εθνικισμός σημαίνει Α.Μ.Ε και Α.Μ.Ε σημαίνει Εθνικιστική  Επίθεση!

ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ!

ΛΥΣΣΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΓΕΡΤΙΚΗ

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

(Δείτε: 
http://maiandrioi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_28.html
            http://maiandrioi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_25.html
            http://maiandrioi.blogspot.gr/2012/12/blog-post_24.html)