Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ


Ο ψαλιδόκωλος αστικός πατριωτισμός, ενδεδυμένος τον εθνικιστικό μανδύα, συστηματικά και επί δεκαετίες απαξίωσε τους πρωτεργάτες της εθνικής εξέγερσης, τους πρωτομάστορες της λαϊκής βάσης. Τους ανθρώπους του μόχθου. Τους στυλοβάτες της πρωτογενούς παραγωγής. Τους αρχιτέκτονες του εθνικού και φυσικού μας πλούτου. Τους αρχιερείς της φυσικής καλαισθησίας. Απαξίωσε χαρακτηριστικά τον αγρότη. Απαξίωσε τον εργάτη. Απαξίωσε το μεροκάματο. Απαξίωσε τα λερά ενδύματα και τους αιματοβαμμένους αγώνες του μουτζούρη εργάτη και το ρυτιδωμένο και αναψοκοκκινισμένο πρόσωπο του αγρότη. Πέραν όλων αυτών λειτούργησε σε βάρος μιας ολόκληρης τάξης λαϊκών ανθρώπων, τους οποίους χλεύασε καθ’ ολοκληρίαν. Απεναντίας, περιτύλιξε ένα ολότελα αστικό πρότυπο ως «εθνικιστικό», υλιστική έκφρασή του οποίου είναι η συμπόρευση με τις διαχωριστικές γραμμές που θέτει το αστικό κράτος.

Οι μικροαστοί που θέλουν στο σήμερα να λέγονται «εθνικιστές» αποτελούνται από γκρινιάρηδες που δεν έχουν οργανική σχέση με την ιδεολογία και με τον τρόπο ζωής που εκφράζει ο υγιής και αμόλυντος εθνικισμός. Η πλειοψηφία των ατόμων που απαρτίζουν τον χώρο του αντιδραστικού εθνικισμού δεν προέρχονται καν από τα λαϊκά στρώματα. Ο δικός μας Ριζοσπαστικός Εθνικισμός ενέχει τον Σοσιαλισμό, πέρα από διαχωριστικές γραμμές και τείχη. Παλεύουμε για έναν «επαναστατικό και ριζοσπαστικό εθνικισμό», όπως έγραφε κάποτε ο Έρνστ Γιούνκερ. Αγωνιζόμαστε για μια πλήρως κινητοποιημένη κοινωνία η οποία θα καθοδηγείται από ανθρώπους πολεμιστές - εργαζόμενους - διανοούμενους. Από ανθρώπους που έχουν ζήσει στο πετσί τους τι σημαίνει καταπίεση, τι σημαίνει εργατιά, τι σημαίνει να προέρχεσαι από τα λαϊκά στρώματα. Από ανθρώπους με ριζοσπαστική συνείδηση. Οραματιζόμαστε μια κοινωνία ελιτιστών-ιδεαλιστών-φιλοσόφων-πολεμιστών.
Ο «χώρος» της εθνικιστικής αντίδρασης, ουδεμία σχέση μπορεί να έχει με μας. Το αντίπαλο δέος της συστεμικής ακροδεξιάς μπορεί να είναι μόνο ένα κίνημα αποτελούμενο από εργάτες, αγρότες και ανθρώπους της βιοπάλης. Τα στρατιωτικά καθεστώτα σίγουρα υπερτερούν των σοσιαλδημοκρατικών, διότι εκμεταλλεύονται στο έπακρο την εργατική και αγροτική δύναμη για το καλό της πατρίδας. Σε αντίθεση με τους αριστερούς λακέδες που εκμεταλλεύονται την επαναστατική απήχηση που έχουν οι αξίες της εργατιάς και της αγροτιάς, οι στρατιωτικοί σίγουρα υπήρξαν ιστορικά πιο δίκαιοι. Οι κόκκινοι τύραννοι τις μετέτρεψαν σε αυταξίες. Σε αντίθεση με τους γλυκανάλατους ακροδεξιούς που αρέσκονται στην αναπόληση ενός ένδοξου παρελθόντος, απορρίπτουμε την λογική των μνημόσυνων, των λιτανειών φετιχισμού και μετάνοιας εν ονόματι τίτλων και απολαβών. Εμείς βλέπουμε μόνο Εθνικές Εορτές στις οποίες οι προδότες θα είναι τα θύματα ανηλεών διωγμών. Είμαστε ρεαλιστές, τα θέλουμε όλα. Θέλουμε τα άψυχα κορμιά τους, τις ζωές τους, θέλουμε τις ψυχές τους.

   
Οι στρατιωτικοί δεν είχαν την ικανότητα να περάσουν τα απαραίτητα υποσυνείδητα μηνύματα που απαιτεί μια ιδεολογική ζύμωση και να γαλουχήσουν το λαό στην καταγωγή του λαϊκού κράτους. Να εμποτίσουν την ψυχή των αγωνιζομένων πως ο εργάτης και ο αγρότης είναι η βάση της ανοικοδόμησης ενός εθνικού κράτους. Το ιδεολογικό έλλειμμα των στρατιωτικών δικτατοριών έγκειται στην έλλειψη ιδεολογικών δομών.  Αυτό εκμεταλλεύτηκαν πάντοτε και σε όλες τις περιστάσεις οι σοσιαλιστές δυνάστες. Έτσι εγκαθίδρυσαν στους δύο τελευταίους αιώνες τα πλαστά σοσιαλιστικά καθεστώτα που υπόσχονταν παραδείσους και δικαιοσύνη σε μια χώρα, κοροϊδεύοντας και λεηλατώντας και καθιστώντας το προλεταριάτο μια άμορφη αντεθνική μάζα. Εις μάτην. Οι εργάτες και οι αγρότες είχαν κα θα έχουν πάντα μια πατρίδα και μια σημαία να υπερασπίζονται.
Όλα αυτά ανήκουν στην ιστορία και δεν αλλάζουν όσο μελάνι και αίμα να χυθεί. Κοιτάζουμε μπροστά. Εμείς στρώνουμε το έδαφος για τον δικό μας πόλεμο. Έναν πόλεμο με οδηγό τον μαγικό ρεαλισμό. Για το άμεσο βίωμα των ιδεών και την πραγμάτωση της εθνικής εξέγερσης. Με ένα μεγαλειώδες ιδανικό, με το πύρωμα της ιδέας στην καρδιά, πυρπολούμε τις ψυχές των αγωνιστών, ενεργοποιούμε την άγρυπνη συνείδηση. Δημιουργούμε το περιβάλλον μέσα από το οποίο οι νέοι θα γαλουχηθούν επαναστατικά. Για τα επαναστατικά συμβούλια του αύριο. Σε έναν κόσμο υλιστικών απολαύσεων, υψώνουμε σημαία πολεμική, σημαία αιμάτινη, μαχητική σημαία του νέου κόσμου που ορθώνεται μέσα από τα ερείπια του αστικού ζωτικού χώρου. Για μας δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής στον κόσμο τους… Υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι που καταστρέφεται μετά από κάθε βήμα που μας φέρνει πιο κοντά στο σκοπό μας. Υπάρχει μόνο ο δρόμος του αμείλικτου αγώνα. Ζούμε και πεθαίνουμε πολεμώντας στο αιώνιο παρόν. Με λύσσα και συνείδηση της αποστολής μας…
Έλληνα εργάτη και αγρότη, αγωνίσου για την ταυτότητά σου, αγωνίσου για τα συμφέροντα της τάξης σου, πάλεψε ενάντια στην κρατική σαπίλα, πάλεψε για την ανατροπή του αστικού κράτους. Μπες με λύσσα στον εθνικιστικό αγώνα για την πατρίδα και το σοσιαλισμό! Σύντροφοι, ας προετοιμαστούμε να φάμε βραστούς όλους τους αστούς! 


ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΕΙΧΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΔΕΞΙΑΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΑΠΙΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ
Α.Μ.Ε.