Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη, 13 Ιουλίου 2011

Χτές ήταν μόνο η Αρχή . . .


 (Από Α.Μ.Ε.) Αδέρφια τα λόγια είναι λίγα για τον αγώνα που κάνετε κάτω στην Κύπρο μας..Αίσχος σε όλα τα πολιτικά μπαστάρδια, σε όλα τα νεοταξικά τσουτσέκια, θα εκδικηθούμε και εμείς απο εδώ με την σειρά μας, οι επόμενες δράσεις μας θα είναι αφιερωμένες σε όλα τα αδέρφια μας.....
          ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ....

Δεκάδες αυτόνομοι συναγωνιστές απο όλα τα μέρη της Κύπρου συγκεντρώθηκαν στην Λευκωσία για να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας και πορεία στο προεδρικό μέγαρο. Οι αυτόνομοι συντρόφοι πορεύτηκαν στο προεδρικό με δικό τους μπλόκο και με πανό Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΜΑ. Όταν έφτασαν στο προεδρικό και προσπάθησαν να προσεγγίσουν την είσοδο του, η Μ.Μ.Α.Δ. (Μηχανοκίνητη Μονάδα Άμμεσης Δράσης) έριξε δρακυγόνα και χημικά προς το μέρος μας. Στείρα και χωρίς καμιά αιτιολογία, άρχισαν να εξασκούν βία σε γυναικόπαιδα, ηλικιωμένους και πλήθος πολιτών.


Να αναφέρουμε επίσης την συμμετοχή των τεθωρακισμένων οχημάτων της Ε.Α.Ο. (Ειδικός Αντιτρομοκρατικός Ουλαμός) οι οποίοι ύπουλα περικύκλωσαν απο πίσω τους διαδηλωτές και τότε έδειξαν το αληθινό τους πρόσωπο με τα πτυσσόμενα ρόπαλα και την λύσσα τους.


Εμείς σαν Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου στέλνουμε μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις:


Χτές ήταν η αρχή αλλά όχι το τέλος.Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας στον δρόμο χωρίς φοβίες και δισταγμό. Δηλώνουμε επίσης ότι είμαστε κάθετα εναντίων στις αστυνομικές δυνάμεις και ότι θα είμαστε απέναντι τους σε κάθε άδικη ενέργεια. Επίσης, εμείς δεν εκτελούμε διαταγές απο κανέναν και όπως και χτές θα είμαστε στην Πρώτη Γραμμή του Αγώνος.

Αυτόνομοι Εθνικιστές Κύπρου