Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΕΧΥΡΟ…



Η περίφημη «οικονομική κρίση», η οποία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια αναδιάρθρωση του καπιταλισμού σε παγκόσμια κλίμακα, λειτούργησε υποβοηθητικά για τους διαχειριστές της εγχώριας παραοικονομίας και σε ένα ακόμη μέτωπο. Δόθηκε η δυνατότητα σε διάφορους τοκογλύφους και οικονομικούς απατεώνες, οι οποίοι καιροφυλακτούν ως άλλα όρνεα, να αφαιμάξουν κατά ύπουλο τρόπο τις τελευταίες οικονομίες που ενδεχομένως διέθεταν οι συμπατριώτες μας.

Είναι κοινό μυστικό πως μόνο κατά το διάστημα των τελευταίων μηνών, ενόσω οι Έλληνες λιμοκτονούν και καλούνται να «πληρώσουν τα σπασμένα» των διασπαθιστών του δημοσίου χρήματος, δεκάδες ίσως και εκατοντάδες ήταν τα «ενεχυροδανειστήρια», τα οποία άνοιξαν ως άλλα βιβλικά τέρατα τις πόρτες τους περιμένοντας να καταβροχθίσουν τους απελπισμένους.

Τι ζητούν οι καλοθελητές «ενεχυροδανειστές»; Τι δίνουν ως αντάλλαγμα;

Υπό την ανοχή του κράτους, οι εμποράκοι παριστάνουν τους οικονομικούς μεσάζοντες και ως άλλα ανεπίσημα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα ρευστοποιούν άμεσα και υποτιμημένα διάφορα προσωπικά αντικείμενα συναισθηματικής αξίας και κυρίως χρυσαφικά. Εν ολίγοις, η όποια ατομική και οικογενειακή περιουσία, όπως και οι αναμνήσεις που μπορεί να συνδέονται με τα εκποιηθέντα αντικείμενα, αποτελούν στόχο των ανωτέρω «κοινωφελών» επιχειρήσεων.

Ας δούμε όμως την πικρή αλήθεια δίχως παραμορφωτικούς φακούς. Το κράτος θέλει να εξοντώσει και την τελευταία ικμάδα ελληνικής ζωής στην πατρίδα μας. Αν δεν αντισταθούμε, βραχυπρόθεσμα θα αφανιστούμε. Τα τέμπλα του καπιταλισμού ας παραδοθούν στη μανία των εξεγερμένων Ελλήνων.

Το πάθος για καταστροφή είναι ένα δημιουργικό πάθος. Ας ξεκινήσουμε!


ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ / OMERTA HELLAS