Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Πατριωτικός Πυρήνας Οπαδών Παναχαϊκής

"Ως πατριώτες οπαδοί της ιστορικής ομάδος της Πάτρας, είμαστε πάντα υπερήφανοι για την ομάδα μας, την ιστορία της και νιώθουμε θλίψη για το κατάντημά της τα τελευταία χρόνια. Αυτό όμως που μας εξοργίσει ως επί το πλείστον, είναι η ύπαρξη ενός καρκινώματος εντός του οπαδικού συνόλου της ομάδος μας. Αυτό το καρκίνωμα, είναι οι αυτοαποκαλούμενοι «αντιφασίστες» οπαδοί της Παναχαϊκής που τα τελευταία χρόνια εμφανίζονται οργανωμένοι υπό το όνομα “Navajo Antifa”. Αυτοί οι θλιβεροί τύποι, συνιστούν ουσιαστικά τον δάκτυλο της ανθελληνικής Νέας Τάξης Πραγμάτων στον οπαδισμό. Ο «σκληρός» πυρήνας τους, αποτελείται από καμιά 15αριά το πολύ (αιώνιους) φοιτητές και γνωστούς αναρχοπατέρες της πόλης, οι οποίοι χρησιμοποιούν το γήπεδο ώστε να διαχύσουν τις εμετικές και εθνοδιαλυτικές τους ιδέες, στη νεολαία της Πάτρας. Περιστοιχίζονται από ένα πλήθος ανηλίκων, οι περισσότεροι εξ αυτών πρόκειται να διαμορφωθούν σε πρώτης τάξεως εγκληματίες, όμοιοι με αυτούς που σκότωσαν τρεις εργαζομένους πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου, στην Marfin Bank στην Αθήνα. Ακόμα και αν δεν είναι τόσοι πολλοί συνολικά, τη δυσωδία που αναδύουν τη θεωρούμε αποπνιχτική.




Εμείς, πιστεύουμε πως κάτι τέτοιο είναι ανεπίτρεπτο αλλά λόγω της ουσιαστικής παρουσίας τους αποκλειστικά και μόνο στους γηπεδικούς χώρους, δώσαμε τόπο στην οργή και παρακολουθούσαμε σχετικά αμέτοχοι τις εξελίξεις.



Πρόσφατα, για κακή τους τύχη μάθαμε πως σχεδιάζουν να ανοίξουν ένα νέο στέκι, στη γωνία Ζακύνθου και Πέντε Πηγαδίων. Κάτι τέτοιο δε θα μπορούσε να περάσει αναπάντητο.



Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης 1ης Ιουνίου, ομάδα συναγωνιστών μας "εγκαινίασε" το άντρο ναρκωτικών τους, με ένα προειδοποιητικό χτύπημα. Πετάξαμε δύο μεγάλες πέτρες ώστε να σπάσει το δεξί τζάμι της πρόσοψης (επί της Ζακύνθου) και μέσα ρίξαμε δύο βόμβες μολότοφ. Η επιλογή του συγκεκριμένου τζαμιού ήταν μια απόλυτα στρατηγική και συνειδητή κίνηση.



Οι ζημιές θα μπορούσαν να είναι πολύ εκτενέστερες και η φωτιά πολύ πιο καταστροφική εφόσον το επιζητούσαμε, αφού εάν σπάγαμε το ακριβώς δίπλα τζάμι, οι μολότοφ θα έπεφταν πάνω στο τραπέζι, τις πλαστικές καρέκλες, την τηλεόραση και τις μπογιές που έχουν οι ναρκομανείς αναρχικοί Ναβάχο, μέσα στο «σύνδεσμό» τους. Το επακόλουθο μπορείτε να το φανταστείτε.



Δεν το πράξαμε για ένα και μόνο λόγο: Να δώσουμε την ευκαιρία στους περίοικους να τους διώξουν οι ίδιοι. Αν δεν αρέσκονται στη βρωμιά, τους χουλιγκανισμούς και τα ναρκωτικά, αυτός ο σύνδεσμος δεν έχει καμία θέση στη γειτονιά τους.



ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, δεσμευόμαστε πως θα επιστρέψουμε, με τις ζημιές πιθανώς να είναι πολύ μεγαλύτερης διάστασης, τόσο στο κτίριο όσο και στα αμάξια ή τα μηχανάκια που παρκάρονται πλησίον του αναρχικού ορμητηρίου. Η ευθύνη θα είναι όλη δική τους.



ΕΑΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ, δεν θα διστάσουμε ούτε στιγμή να κινδυνέψει να μπει φωτιά σε όλη την πολυκατοικία ή τον περιβάλλοντα χώρο όπου υπάρχουν δέντρα και παρτέρια, προκειμένου να μετατρέψουμε σίγουρα σε στάχτη τον «σύνδεσμο» των άπλυτων Ναβάχο.



ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ, τώρα που ξέρετε το ποιον αυτών που νοίκιασαν το ημιυπόγειο της Ζακύνθου 24 και λάβατε γνώση τι πρόκειται να συμβεί εάν αγνοήσετε αυτή την προειδοποίηση, σας συνιστούμε να την αρπάξετε από τα μαλλιά ΑΜΕΣΑ.



ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!



ΑΠΛΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ"


Πηγή:attacktv.gr/