Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ



Στο video διακρίνονται ορισμένα από τα υπερήφανα μέλη της θρυλικής Εθνικοσοσιαλιστικής οργάνωσης μάχης NS/WP NEVOGRAD, ενώ βρίσκονται πίσω από τα αλεξίσφαιρα τζάμια στην αίθουσα του ειδικού ρωσικού δικαστηρίου.


Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες. Οι αιτίες πολλές. Στιγμή δεν χάνουν το χαμόγελό τους. Γνωρίζουν από πριν τον κίνδυνο μιας ενδεχόμενης φυλάκισης. Δεν δίνουν δεκάρα. Είναι εκεί. Είναι πιστοί στις ιδέες τους. Πάνε κόντρα στο πνεύμα που χαρακτηρίζει το μεσογειακό νεοελληνικό μίζερο ανθρωπάκι που ζει συμφεροντολογικά και χωρίς αξίες.

Θυσιάζουν τη νιότη τους, ό,τι ακριβότερο μπορεί να θυσιάσει κανείς, για ένα ιδανικό. Για τον Εθνικοσοσιαλισμό που θα ανατείλει. Για να ανατείλει όμως, απαιτούνται θυσίες και όχι κουστούμια και «τρόποι». Οι νέοι αυτοί δεν έχουν μάθει να υποτάσσονται σε συμπεριφορές. Είναι Αληθινοί μέχρι θανάτου. Στην πράξη. Όχι λόγια…

Σε αντίθεση με τους θλιβερούς αστούς, αυτά τα νέα παιδιά αντιπροσωπεύουν ό,τι θα ζήλευε για την γερμανική νεολαία ο αιώνιος Ηγέτης. Την λάμψη του κτήνους στο παγερό τους βλέμμα. Τίποτα άλλο. Μόνο αυτό υπάρχει στα μάτια αυτών των νέων παιδιών. Το κενό. Αυτό που δεν ερμηνεύεται. Δεν υπάρχει οίκτος. Έχουν νικήσει το φόβο. Έτσι πάνε μπροστά. Παραδίδουν μαθήματα θάρρους. Δεν αντιστέκονται. Πολεμούν λυσσαλέα, έχοντας πενιχρά μέσα.

Ας ξεκινήσουμε σκοτώνοντας πρώτα τον παλιάνθρωπο που έχουμε μέσα μας και στη συνέχεια θα αγγίξουμε ανώτερες αγωνιστικές ατραπούς. Ας γίνουμε έστω για μια φορά ανταγωνιστές στον αγώνα κι όχι στην αδράνεια. Ας θέσουμε έναν στόχο. Τον ίδιο τον αγώνα. Να γίνει ο αγώνας το στοίχημα κι όχι η κατάκτηση κάποια θέσης. Ποιότητα κι όχι ποσότητα. Ας φτύσουμε τις ακροδεξιές ρητορείες. Εθνικοσοσιαλισμός σημαίνει δράση. Ο κατάλογος κλείνει. Όσοι πιστοί, οι υπόλοιποι ξέρετε. Κουρασμένα στρατιωτάκια του pc, αγαλματάκια ακούνητα μέρα και νύχτα. Ξημέρωσε!

Διαλέξτε την πλευρά σας…

ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ