Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ

Καινούργιες δράσεις (Κέντρο Αθήνας)




Οι μέρες της αφθονίας έδωσαν τα σκήπτρα στις μέρες της δίκαιης οργής. Οι μέρες της εξιλεωτικής αποκάλυψης έκαναν την εμφάνισή τους. Τις ζούμε ήδη. Παίρνουμε γεύση των καλύτερων ημερών που εγκαρτερούμε.


Τα ψέματα γκρεμίζονται με γοργούς ρυθμούς, τα περιθώρια μεταρρυθμίσεων αυτού που δεν μεταρρυθμίζεται στενεύουν χαρακτηριστικά και οι συνειδήσεις ξυπνάνε. Η οργή θεριεύει με τον τρόπο που έρχεται. Σαν φωτιά! Κι η χαρμόσυνη ώρα της ανάστασης της ελληνικής πατρίδας γλυκοχαράζει…

Τα τάγματα εφόδου είναι τα τάγματα των οργισμένων Ελλήνων που δεν ξεπουλήθηκαν από το καθεστώς της βίαιης φυλετικής αλλοίωσης και της μιζέριας που επέβαλαν οι «σωτήρες» δανειολήπτες των καθεστωτικών κομμάτων.



Χαιρετίζουμε όλες τις αχειραγώγητες ομάδες Εθνικών αγωνιστών που περνούν στην ανάληψη ριζοσπαστικής δράσης εναντίον του καθεστώτος. Ολοένα και περισσότεροι  αγωνιστές συνειδητοποιούν πως δεν μπορεί να περιμένουν άλλο καρτερικά τον αργό θάνατό τους. Χειρότερα, δεν μπορεί να περιμένουν από κανέναν κρατικό ή κομματικό μηχανισμό την ανάληψη καμιάς ουσιαστικής δράσης. Οι υπηρέτες του συστήματος δεν πάνε ποτέ κόντρα στο αφεντικό τους. Συμπεριφέρονται όπως το κύμα της θάλασσας. Είναι φύσει καταδικασμένο να σπάει στα βράχια.



Χωρίς αρχηγούς, δομές, υπαγορεύσεις. Χτυπάμε τον εχθρό κατά μέτωπο.
Όποιος αντιτίθεται στη δίκαιη βία, θα γνωρίσει την άδικη βία.


Η αντίσταση μέχρις εσχάτων είναι καθήκον όλων των Ελλήνων. Δεν αντιστεκόμαστε απλά.

Πολεμάμε!



ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΜΑΙΑΝΔΡΙΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ