Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή, 25 Μαΐου 2012

ΠΕΙΡΑΪΚΗ ΠΑΤΡΑΪΚΗ,ΠΑΤΡΑ,2012 ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ ΕΞΕΓΕΡΣΙΣ…ΒΙΑΙΗ ΕΚΚΕΝΩΣΙΣ…

Σύσσωμος ο ελληνικός λαός παρακολούθησε από τους τηλεοπτικούς δέκτες των καναλιών της διαπλοκής και της κλεπτοκρατίας τους φιλεύσπλαχνους δημοκράτες, αμφότεροι εκ των οποίων δημοσιογράφοι και πολιτικοίπροέβησαν σε ένα όργιο χλιαρών τοποθετήσεων και διασποράς ανοησιών,  η κοινή συνισταμένη των οποίων ήταν μιαάνευ όρων εμμονή στην νομιμότητα, ο σωφρονισμός και η συνταγματική προσήλωση  απέναντι σε έναν ιδρυματικού χαρακτήρα κρατικό μηχανισμό. Οι πολιτικοί απατεώνες που επί δεκαετίες κατάκλεψαν την πατρίδα μας, όχι μόνο δεν δείχνουν σημάδια μεταμέλειας, αλλά ούτε καν απολογούνται ενώπιον του ελληνικού λαού. Τουναντίον διαδίδουν σκοπίμως ανακρίβειες, παραπληροφορούν και προσβάλλουν την μνήμη του μόλις 29 ετών νεκρού πλέον συμπατριώτη μας, ο οποίος δολοφονήθηκε άνανδρα και αναίτια από ασύδοτους αλλοδαπούς εγκληματίες  πριν από λίγα μόλις 24ωρα. Το επιχείρημά της δημοκρατίας τους είναι ένα.

Η με κάθε μέσο διατήρηση τηςκαθεκυστίαςδημοκρατικής  τάξης. Είναι δυνατόν να επιτρέψουμε κάτι τέτοιο; Η απάντηση έρχεται ορμέμφυτη σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα που διαισθάνονται το πύρωμα της φωνής του αίματος και της τιμής τους που ζητούν την δικαίωση.  Δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την δικαίωση για τις εκατοντάδες ή ίσως και χιλιάδες δολοφονημένων Ελλήνων πολιτών κατά τις 2 τελευταίες δεκαετίες ανεξέλεγκτης παρουσίας αλλοδαπών στην πατρίδα μας. Ας σημειωθεί ότι όλα αυτά έλαβαν χώρα εν καιρώ «ειρήνης»…Ας αντιληφθούν άπαντες ότι οι πολιτικοί ταγοί διανύουν τις έσχατες και ασθμαίνουσες ημέρες των άλλοτε επιβλητικών καθεστωτικών κοινοβουλευτικών ημερών τους.
Χαιρετίζουμε τον ανιδιοτελή εθνικό και κοινωνικό αγώνα των χιλιάδων αγωνιζομένων Ελλήνων από την πόλη της Πάτρας, οι οποίοι πέρα από πολύχρωμους κομματικούς μηχανισμούς και παρατάξεις βάδισαν ενωμένοι στο κοινό μέτωπο τόσο της βίαιης εκκένωσης του χώρου της Πειραϊκής Πατραϊκής όπου και διέμεναν πάσης φύσεως τριτοκοσμικοί παρανόμως, όσο και της ηθικά και νομικά δίκαιης απελευθέρωσης της γης τους εξαιτίας της παράνομης εισβολής και παραμονήςτων αλλοδαπών εγκληματιών εκεί, γεγονός που είχε ως άμεση συνέπεια την μετατροπή της πόλης της Πάτρας σε τριτοκοσμικό  γκέτο παρασιτικών εγκληματικών συμμοριών. Αν μη τι άλλο, η βία για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τους πάσης φύσεως εισβολείς, νομιμοποιείται στην συνείδηση του ελληνικού λαού. Ποιός/α πολιτικός και βάσει ποιάς λογικής νομιμοποιείται να θεωρεί τσιφλίκι του την πατρίδα μας;Ουδείς!
Σε ελάχιστη ένδειξη σεβασμού προς την μνήμη ενός νεκρού Έλληνα, ανεξαρτήτως των πολιτικών φρονημάτων του, απαιτούμε το αυτονόητο: ας βγάλουν το σκασμό όλοι οι απάτριδες κεντρώοι, αριστεροί και δεξιοί πολιτικοί.
Περνάμε από την εθνική άμυνα, στην εθνική επίθεση και προετοιμαζόμαστε για τον δικό μας ιερό φυλετικό πόλεμο που γλυκοχαράζει…
Ας ζητωκραυγάσουμε για τις μη αναστρέψιμες ημέρες που θα’ρθουν…Μια Βουλή που θα καίγεται, δεν μπορεί παρά να είναι μια νέα πατρίδα που ανθίζει…

Α.Μ.Ε. + OMERTA HELLAS