Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Το μήνυμα της εθνικής αντίστασης πέρασε και ψες...

Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ η προγραμματισμένη εκδήλωση διαμαρτυρίας κατά της ανθελληνικής πολιτικής Χριστόφια έξω από το προεδρικό μέγαρο από την «πρωτοβουλία εθνικής και κοινωνικής παρέμβασης».





Οι Μαύρες Ταξιαρχίες από την αρχή της δραστηριοποιήσεως μας χαιρετίζαμε και παροτρύναμε την δημιουργία αυτόνομων ομάδων και πρωτοβουλιών.





Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εμφάνιση της Αυτόνομης Πρωτοβουλίας ενάντια στην Παραφωνία που πραγματοποίησε την εμφάνιση της σε δύο εκδηλώσεις και έδειξε τον δρόμο ότι οι απλοί πολίτες μπορούν και έχουν δικαίωμα στο Λόγο και στην διαφωνία.





Χαιρετίζουμε την διοργάνωση αντικαθεστωτικών εκδηλώσεων από όπου και αν προέρχονται. Μας χαροποίησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι εκτός από την πρωτοβουλία εθνικής και κοινωνικής παρέμβασης, στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι φοιτητικές παρατάξεις του Ενιαίου Φορέα των Αυτόνομων Ενωτικών Φοιτητικών Παρατάξεων, το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα, Αυτόνομοι Εθνικιστές καθώς και δεκάδες ανένταχτοι πατριώτες.

Για μια ακόμη φορά παρά τις ελλείψεις, τις αδυναμίες και την απειρία πιστεύουμε στην δυναμική παρουσία τέτοιων εκδηλώσεων. Είναι καιρός να ξεφύγουμε από τα μικροαστικά συμπλέγματα της κυπριακής κοινωνίας και να δούμε ξεκάθαρα το μέλλον μας σε αυτό το νησί. Ψεύτικα διλήμματα δεν έχουν θέση στον αγώνα μας. Ο αγώνας μας δεν γίνεται για τις καλές εντυπώσεις. Ο αγώνας και οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας, ειδικά όσες διοργανώνονται από Αυτόνομους Ενωτικούς Φοιτητές, οργανωμένους και μή, πρέπει να στοχεύει στην πολιτικοποίηση του αγώνα, στην μαζικότητα και στην αντίδραση. Οι καλές εντυπώσεις είναι αναγκαίες για τις πασαρέλες και μόνο
Ευελπιστούμε ότι στο επόμενο κάλεσμα δεν θα είμαστε πάλι στα πεζοδρόμια αλλά μέσα στους δρόμους, όχι στις εισόδους των προεδρικών αλλά μέσα στα προεδρικά. Όχι στα μνημόσυνα για να αναπολούμε τις ένδοξες σελίδες της ιστορίας μας αλλά στον αγώνα για να χαράξουμε την δική μας γραμμή. Την εθνικιστική γραμμή της απελευθέρωσης, την εθνικιστική γραμμή της κοινωνικής δικαιοσύνης.