Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή, 13 Απριλίου 2012

ΛΕΥΤΕΡΙΑ - ΛΑΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ (Γιατί αποχή)

                                                       


Καιρό τώρα από την αρχή του Εν λόγο ιστολογίου και την ίδρυση της οργάνωσης μας πριν από χρόνια, δεν ανακατευτήκαμε ποτέ σε διαφορές μεταξύ άλλων ομάδων, ούτε κάναμε αντιπολίτευση σε άλλους συλλόγους, οργανώσεις, κόμματα.

Εμείς σαν Α.Μ.Ε. απέχουμε από την Δημοκρατική εκλογική διαδικασία διότι το έκτρωμα του πολιτεύματος αυτού, πρέπει να πέσει με κάθε τρόπο και ο μόνος τρόπος είναι η βία, η δίκαιη βία που πρέπει να ασκηθεί για να εξιλεωθεί ο λαός μας και η Ιδέα μας. Εκτός από αυτό πρέπει να καταλάβουμε ότι η Αστική Δημοκρατία τους δεν αρμόζει ούτε στην ιδιοσυγκρασία ούτε στην κουλτούρα του Εθνικισμού, αλλά ούτε θα υπάρξει άλλο NSDAP και οι συγκεκριμένες συνθήκες  ώστε να ωριμάσει ΑΚΟΜΑ η κοινωνία δια μέσου της δημοκρατίας για να ανέβει η ιδέα του Ε/Σ σαν κοσμοθεωρία και σαν βίωμα του Λαού μας.

Παρόλα αυτά όμως έχουμε πεί χιλιάδες φορές σε κανάλια κοινωνικής δικτύωσης που διατηρούμε ότι στον δρόμο έχουμε δει πολλά αξιόλογα στελέχη ενός συγκεκριμένου κόμματος να αγωνίζονται με αίμα δίπλα μας, χωρίς βέβαια να γνωρίζουν οι ίδιοι ποιοι είμαστε, επειδή μας αρέσει πάντα η αλήθεια και μόνο η αλήθεια και όπως έχουμε πει και ξαναπεί ότι στον δρόμο και στον καθαρό αγώνα δεν βλέπουμε χρώματα κόμματα κτλ θα σταθούμε δίπλα σε όποιον αξίζει πρέπει και βοηθάει τον Λαό μας.

Με το συγκεκριμένο αυτό κόμμα, είμαστε 100% αντίθετοι με την ηγεσία για διάφορους λόγους που δεν θα αναπτύξουμε σε αυτό το κείμενο αλλά υπάρχουν άτομα όπου πραγματικά αξίζουν και με την γνώση τους και με το αγνό πείσμα να αλλάξουν την κοινωνία μας. Η μακρινή ιστορία του συγκεκριμένου κόμματος πραγματικά είναι αξιοθαύμαστη δεν νομίζω να υπάρχει ένας συναγωνιστής όπου να μην έχει επισκεφτεί τα πρώτα γραφεία τους, την βιβλιοθήκη τους η ακόμα για τους νεότερους να μην έχει ακούσει για κάποιες δράσεις τους, δυστυχώς όμως η τωρινή Ιστορία τους δεν είναι καθόλου άξια ούτε προσεγγίζει καν το παρελθόν τους.  Το κόμμα αυτό όπως δείχνουν όλες οι δημοσκοπήσεις θα μπεί στην Βουλή άνετα μάλλον, απλά έχουμε να πούμε μόνο δύο πράγματα:

α)Αν κάνουν ότι λένε προεκλογικά θα σταθούμε  δίπλα τους με ότι δύναμη έχουμε και μπορούμε ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ και θα πολεμήσουμε με λύσσα έναντι του κοινού εχθρού μας, για μία νέα νύχτα των μεγάλων μαχαιριών και την επικράτηση της Ιδέας και την περηφάνια της πατρίδας μας και το αποδείξαμε όταν ματώναμε και εμείς και συναγωνιστές μας σε περιοχές της Αθήνας. Θέλουμε απλά να πιστεύουμε και να ελπίζουμε ότι η Ιδέα είναι η περηφάνια μας

β) Αν όμως κρατήσουν ξανά την απογοητευτική στάση που έχουν δεν θα γίνουμε απλά αντιπολίτευση θα τους θεωρήσουμε αυτομάτως εχθρούς μας και εχθρούς του Λαού μας και θα είναι απλά ακόμα ένα σιχαμερό κόμμα που λέει απλά λόγια κοπανιστά για ψήφους και δεν θα δεχτούμε την καραμέλα - δικαιολογία δεν έχουμε εξουσία να αλλάξουμε τίποτα

Υγ. Για να μην υπάρξει παρεξήγηση από ‘’καλοπροαίρετους’’ κάνενας από τα μέλη της οργάνωσης μας δεν είναι – ήταν – θα είναι σε κανένα κόμμα, στηρίζουμε καθαρή  συνειδητή αποχή.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ – ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

Για να λευτερωθεί ο ταλαίπωρος Λαός μας θα γίνει μόνο όταν καταστραφούν τα πάντα και στην θέση τους να ανθίσει η καινούργια ζωή αλλά όσο ζεις ελπίζεις..