Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2017

ΤΟ ΞΕΣΚΕΠΑΣΜΑ ΤΟΥ ΤΑΛΜΟΥΔ






Σε ό,τι αφορά την κοσμογονική σύγκρουση που τεκταίνεται στους 'εσχάτους χρόνους' που ζούμε, αυτή φαίνεται πώς μετατοπίζεται διαρκώς χρονικώς, χωρικώς και διαστατικώς στην παρασκηνιακή διαμάχη μεταξύ δύο ιερατείων, όπως διάφοροι νεόκοποι τηλεμπακάληδες που μετέτρεψαν, προφανώς δρώντες διαβολικώς προς το 'κατ' εικόνα και καθ' ομοίωσιν', σε χυλόσουπα τον νου των ομοεθνών τους, κατά πώς αυτοί διατείνονται. Οι τραχανάδες που παίζουν κρυφτούλι στην αυλή της-από τα γεννοφάσκια της σιωνιστική-Νέα Δημοκρατία (των θιασωτών του εγκληματία κομμουνιστή Μάο), οι κατά τον κ.Τσίπρα 'σαλταδόροι' εστόχευσαν στους αφελείς που διψούν για απαντήσεις. Αυτοί, όπως ήταν το σκοπούμενο, πάτησαν την μπανανοφλούδα και όλο και κάποιο νοητικό καταγματάκι απεκόμισαν. Αυτά παθαίνουν όσοι αποδομούνται μόνοι τους εξοβελίζοντας την κριτική σκέψη και εναποθέτοντας την αυτενέργεια στο εκάστοτε επέκεινα. Έχουμε διαβάσει ατελείωτες αναλύσεις, κείμενα, τσιτάτα, ολόκληρους τόμους σχετικά με τους Σιωνιστές-Ταλμουδιστές και όλα αυτά τα μισανθρωπικά σιχάματα που υπάρχουν κατά τον ίδιον τρόπο (;) που υπάρχουμε όλοι εμείς οι υπόλοιποι που κατηγοριοποιούμαστε στην γενίκευση του 'μη-'. Για να μην το κουράζουμε με σάλια καθώς θα έρχεται το 'υποβρύχιο', ο καθένας διαβάζει και κρίνει. Ούτε πεφωτισμένοι είμαστε, ούτε ευαγγέλιο πίστης μοιράζουμε στους πιστούς αναγνώστες. Τα καλύτερα πολιτικά γούστα παράγονται με πολιτική ψύχωση που σπάει το φράγμα της κοινής λογικής που μετέρχεται όλα τα μέσα για να επιτευχθεί ο σκοπός. Διαφορετικά μιλάμε για πολιτικά καλαπόδια. Στο ενοχοποιητικό μότο 'εναντίον της βίας απ' όπου και εάν αυτή προέρχεται', αντιτάσσουμε το δικό μας εξιλεωτικό μότο 'εναντίον της ειρηνικής ιδεοληψίας όποιον αυτοματισμό και εάν αυτή εξυπηρετεί'. Και εάν υπάρχει κάτι που μπορούμε να θέσουμε ως απαράβατη αρχή για να ξεχωρίσουμε την 'ήρα από το στάρι', να αναγνωριστούμε πολιτικά, καθώς οι ψυχές μοιάζουν με φευγαλέες σκιές στα άδυτα του Άδη, αυτό είναι ένα ερώτημα: Για ποιόν σκοπό είναι διατεθειμένος να ζήσει και να πεθάνει κανείς; H απάντηση σε ένα τέτοιο πολύ κρίσιμο ερώτημα αποτελεί τον οδοδείκτη της πολιτικής δράσεως για τον καθένα. Ακόμα μεγαλύτερη σημασία έχει η πρόθεση να ζήσει και να πεθάνει κανείς υπηρετώντας ιδέες με τον πιο αποκαλυπτικό τρόπο. Κατά την αρχαιοελληνική κοσμοθέαση, αυτές οι δύο προκεχωρημένες εννοιολογικές πύλες απετέλουν ισοδύναμο της αθανασίας της ψυχής.
 


Στο βιβλίο του Αρχιμανδρίτου Χ.Δ.Βασιλόπουλου 'Η ΕβραιοΜασωνία Ξεσκεπάζεται' (1975) των εκδόσεων 'Ορθόδοξος Τύπος', διαβάζουμε τα εξής σημαντικά και διαφωτιστικά: 'Ο πρώτος άνθρωπος εις τον κόσμο που έσχισε το πυκνόν πέπλο του μυστηρίου το οποίον εκάλυπτε το Ταλμούδ, ήτο ο Αιδεσ. Ι.Β. Προναϊτης (Ρώσσος Ελληνικής καταγωγής) Μέγας Διδάκτωρ της Θεολογίας και της Αρχαίας Εβραϊκής γλώσσης εις την Αυτοκρατορικήν Εκκλησιαστικήν Ακαδημίαν της Πετρουπόλεως της Τσαρικής Ρωσσίας. Αφιερώσας την ζωήν του εις τον σκοπόν αυτόν, ο Ι.Β. Προναϊτης εμελέτησεν τα 63 βιβλία που αποτελούν το Ταλμούδ (τα εν λόγω βιβλία εγράφησαν από 200 π.χ. μέχρις 500 μ.Χ. εις εβραϊκήν και άλλας γλώσσας) και τελικώς εξέδωσεν στα λατινικά το 1893 το συγκλονιστικό βιβλίο 'Το Ταλμούδ χωρίς μάσκα-Αι μυστικαί Διδασκαλίαι των Ραββίνων περί των Χριστιανών'. Το βιβλίον αυτό απέδειξεν, ότι ουδείς άνθρωπος είχεν καταστή τόσος βαθύς γνώστης των μυστικών του Ταλμούδ, όσον ο Ι.Β.Προναϊτης. Κατ' αυτόν τον τρόπον ο Χριστιανικός κόσμος της εποχής εκείνης μετ' εκπλήξεως επληροφορήθη περί των περιεχομένων του Ταλμούδ τα οποία δύνανται να συνοψισθούν ως: Διδασκαλία διαφθοράς, ανηθικότητος και μίσους' (Σελ.80-81).
 

Φυσικά αξίζει να επισημανθεί ότι το ανωτέρω έργο 'Το Ξεσκέπασμα του Ταλμούδ' αξίζει όσο ελάχιστα έργα να το προμηθευτείτε, εάν και εφόσον σταθείτε τυχεροί να το βρείτε σε έντυπη μορφή, μιας και τέτοια βιβλία υφίστανται απηνείς διωγμούς, όπως το 'Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών' για το οποίο διεξάγεται ένας πόλεμος από τους Σιωνιστές προκειμένου να εξαφανιστεί από οπουδήποτε πωλείται ή αναπαράγεται με όποιους τρόπους. Διαδώστε τη γνώση με κάθε μέσο. Μολονότι φαντάζει μία 'ταπεινή' για κάποιους πράξη, η οποία πνίγεται σε έναν επικοινωνιακό κυκεώνα της καθημερινότητας, η διάδοση μιας αλήθειας, μπορεί να επιφέρει δυσανάλογα αποτελέσματα σε σχέση με τις όποιες 'προγνώσεις'.
 

Σε ψηφιακή μορφή το βιβλίο βρίσκεται εδώ: http://holywar.org/PranaitisGREEK.pdf