Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 9 Μαρτίου 2017

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ / ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ






Στη θύμιση του 'killing spree' του Οκτωβρίου του 1999 και μόνο, κάθε μετανάστης που ενημερώνεται από τις τσατσάδες της ΚΕΕΡΦΑ, κάνει κακάκια πάνω του και κάθε αριστερό πουστράκι τρίβει τα χεράκια του γιατί θα παίξει μεροκά. Αντιρατσιστής. Δεν υπάρχει καλύτερος ορισμός για τον κοπρίτη. Για να θυμηθούμε τί είχε παίξει με τον Παντέλο. Τέλη Οκτωβρίου 1999. Ο 23χρονος τότε υπάλληλος της ΕΡΤ έκοψε αλυσίδα και χωρίς πολλά-πολλά βγήκε στο δρόμο για να εκφράσει την ελληνική οργή. Και σιγά μην κατηγορήσουμε τον αδελφό που τους μπιστόλιαζε και φώναζε 'Είμαι ορθόδοξος εγώ, ρε!' Να πάρει λίγο από το αίμα των Ελλήνων που έχουν χύσει οι λαθρομετανάστες πίσω. Δίκαιο κάργα και Παντέλος με τρέλα. Απολογισμός του 'spree' που πολλοί κινηματογραφικοί παραγωγοί θα ήθελαν να έχουν στη διάθεσή τους, ήταν 2 ψόφιες μερέντες και άλλοι 7 παραπλήγες. Εισέπραξε δις ισόβια και 25 χρόνια κάθειρξη και όλα τα προβλήματα της κοινωνίας λύθηκαν. Οι μετανάστες αισθάνονται ασφαλείς και η κοινωνία ακμάζει. Mεταξουργείο, Bάθης, Ψυρρή, Eξάρχεια, Ομόνοια ήταν οι περιοχές που βγήκε χριστοπαγανιά. Γειτονιές που φιλοξενούν ''λαθρομετανάστες'' και στις οποίες μπορεί να γυριστεί με αξιώσεις το ελληνικό 'Romper  Stomper', αλλά με γκάνια και πτώματα. Όχι ότι το έργο αυτό δεν έχει γυριστεί σε αυτές τις γειτονιές, αλλά είναι άλλη φάση να το δεις στο τηλεοπτικό γυαλικό.


Το σερφάρισμα στους δρόμους ξεκίνησε 9 το βράδυ και έως τις 4 τα ξημερώματα μοίραζε πόνο σε όποιον 'μη-Έλληνα' έβρισκε μπροστά του. Υπήρξε και μάρτυρας και είναι πολύ τυχερός που βίωσε μία τέτοια εμπειρία. Αυτά δεν συμβαίνουν κάθε μέρα και ο καθένας θα ήθελε να βρεθεί στη θέση του. Ο υπερτυχερός ήταν ένας 22χρονος ναυτικός από τον Πειραιά. Μετά τα σκηνικά, ανέφερε: 'Tριγύριζα στην Ομόνοια, τον συνάντησα στις 4 και μου είπε να τον ακολουθήσω για να δω πώς εκτελούνται οι μυστικές αποστολές. Kατηφορίσαμε προς την Πειραιώς. Συναντήσαμε έναν ξένο μελαμψό. Tον ακολουθήσαμε λίγο και μου λέει 'κοίτα τώρα'. Eβγαλε τότε το πιστόλι και του έριξε τρεις'. Όχι παίζουμε. Θα πάμε φυλακή για την παπαριά το 'Game of Thrones';


'Δε μετανιώνω', ήταν τα πρώτα λόγια του Παντέλου μετά τη σύλληψή του. 'Εφυγα από το σπίτι μου με το πιστόλι, αποφασισμένος να σκοτώσω όποιον αλλοδαπό έβλεπα στο δρόμο, γιατί το κακό μ' αυτούς έχει παραγίνει'! Αλλά και όταν τον οδήγησαν στον εισαγγελέα, δε δίστασε να ρωτήσει τον πατέρα του: 'Πατέρα, ο κόσμος με θεωρεί ήρωα ή φονιά;', για να πάρει την απάντηση: 'Φονιά σε λένε, παιδί μου'... Ήταν ατάραχος και κυνικός στην απολογία του στην 4η Ειδική Ανακρίτρια, καθώς περιέγραφε με κάθε λεπτομέρεια τα πεσίματά του. Στο δικαστήριο ο πουτάνας γιος που ήταν συνήγορος Πολιτικής Αγωγής παρουσίασε φωτογραφία του Καζάκου στο οποίο απεικονίζεται να κρατά πανό σε πορεία της Χρυσής Αυγής! Η φωτογραφία αυτή που κυκλοφορεί δεν απεικονίζει τον Παντέλο που ουδεμία σχέση είχε με την Χρυσή Αυγή και οποιαδήποτε άλλη γκρούπα. Δεν είναι η πρώτη και σίγουρα ούτε η τελευταία που τα αριστερά ορφανά επιμένουν στην αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων.



Στις 19 Οκτωβρίου του 1999, πυροβόλησε εναντίον τριών Κούρδων. Από τις σφαίρες του έπεσε νεκρός ο Χοσεβί, ενώ τραυματίστηκαν σοβαρά οι Σαρίφ Μοχάμεντ και Ρασούλ Γιουσέφ. Στις 21 Οκτωβρίου πυροβόλησε 2 φορές και τραυμάτισε σοβαρά τον Μάρκους Κόφι-Τόμι από την Γκάνα. Την ίδια μέρα πυροβόλησε και τραυμάτισε στο πρόσωπο τον Νταντόν Μοχάμεντ από το Μπαγκλαντές. Στις 22 Οκτωβρίου πυροβόλησε 3 φορές κατά του Αμπντούλ Τίμοθι, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαρύτατα ο Αμπντούλ Τίμοθι. Την ίδια μέρα στην Αθήνα πυροβόλησε μια φορά και τραυμάτισε στον αυχένα τον Πακιστανό Αχμέντ Νεσάρ. Στη συνέχεια, πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα στη θωρακική χώρα τον Ουντεσιάνι Τζορτζ και, τέλος, πυροβόλησε τον Αιγύπτιο Σαάντ Ελ Σαντί.


Τί απέγιναν τα θύματα της ελληνικής οργής;


Σάαντ ελ Σαντί: Αιγύπτιος. Μόνιμη βλάβη. Παραπληγικός 100%. Ως ασφαλισμένος του ΙΚΑ παίρνει σύνταξη. Διαμένει στους συγγενείς του στην Αίγυπτο.

Σερίφ Μοχάμεντ Χαντίρ: Κούρδος. Μόνιμη βλάβη. Παραμένει παραπληγικός από τη μέση και κάτω. Χρειάζεται άτομο συνέχεια κοντά του. Παίρνει ένα επίδομα παραπληγικού.

Τόμι Κόφι: Γκανέζος. Μόνιμη βλάβη. Από τη σφαίρα που έχει παραμείνει στο κεφάλι του και η οποία δεν μπορεί να απομακρυνθεί. Παρουσιάζει προοδευτική απώλεια των νοητικών του λειτουργιών.

Αμπντούλ Τίμοθι: Νιγηριανός. Μόνιμη βλάβη. Παραμένει με μερική αναπηρία στο ένα πόδι.

Ραούλ Γιουσέφ: Κούρδος. Φέρεται να έχει εγκαταλείψει τη χώρα ιαθείς.

Μοχάμεντ Ντάντον: Μπαγκλαντεζιανός. Παρέμεινε περίπου 2 εβδομάδες στο νοσοκομείο αλλά ήταν ανίκανος για κάθε εργασία περισσότερο από έξι μήνες.


Αχμέτ Νισάρα: Πακιστανός. Σήμερα είναι καλά.



Μάγκας ο Παντέλος. Τους τσάκισε και δεν μετάνιωσε. Δεν την είδε να δικαιολογηθεί και να πέσει στα μαλακά. Τους πήδηξε και ανέλαβε την ευθύνη. Μάγκικα. Παντελονάτα. Αρσενικά. Κι έπειτα έχεις τους κουραμπιέδες που παριστάνουν τους 'εθνικιστές' και φοβούνται μην φάνε πέσιμο από την χαρτοπετσέτα που σκουπίζονται, δεν έχουν τσακωθεί ούτε με το μαξιλάρι τους και άμα τύχει και δουν την σκιά τους να προπορεύεται καλούν το '100'.

Χίλιες φορές 'ψυχοπαθείς' σαν τον Παντέλο και τίμιοι, παρά κοτούλες του κατηχητικού και απατεώνες. Στην τελική, ο Παντέλος ήταν και Ορθόδοξος με αρχίδια, όχι αρχίδια Ορθόδοξος. Όχι σαν κάτι άλλους τσίχλες που το παίζουν Ορθόδοξοι και είναι πιο μοιρολάτρες από τους Εβραίους.
Παντέλο είμαστε μαζί σου. Στα αρχίδια μας οι μπάτσοι, στα αρχίδια μας και η φυλακή, παντού πουτάνα όλα για να' μαστε μαζί!