Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2015

Παναγιωτης Λαφαζανης / Άρθρο συναγωνιστή







Αντιγραφει τη ''Λαικη Ενοτητα''/Κοκκινη Χουντα του καταστροφεα της Χιλης μαρξιστη Σαλβατορ Αλλιεντε

Οι ακραιοι μαρξιστες Παναγιωτης Λαφαζανης και Κωστας Ησυχος εχουν σκοπο να επιβαλουν μια Κοκκινη Χουντα αναλογη εκεινης του Σαλβατορ Αλλιεντε στη Χιλη το 1870. Ο Αλλιεντε ειχε ενωσει μαρξιστες σοσιαλιστες και κομμουνιστες, ειχε συγκροτησει Ενοπλο Μαρξιστικο Παρακρατος θπως εδω η νομιμοφανης Αριστερα διαθετει την Ενοπλη Κομμουνιστικη Τρομοκρατια και κρατικοποιησε, προς οφελος της μαρξιστικης κλεπτοκρατιας του, βασικους τομεις της χιλιανης οικονομιας. Συγχρονως εφαρμοσε μαρξιστικα μετρα στην οικονομικη πολιτικη του με αποτελεσμα την οικονομικη καταβαραθρωση της Χιλης σε τετοιο σημειο, που να βγαινουν οι νοικοκυρες στους δρομους και να χτυπουν τις αδειες κατσαρολες τους!

''Λαικη Ενοτητα'' ονομαζε και ο καταστροφεας της Χιλης μαρξιστης Σαλβατορ Αλλιεντε το μαρξιστικο αποτυχημενο κομμα του! Ετσι το ονομαζει και ο Λαφαζανης.Μα στη Χιλη ο λαος απελευθερωθηκε απο την Κοκκινη Χουντα του Αλλιεντε απο το Εθνικοσοσιαλιστικο Στρατιωτικο Κινημα του Στρατηγου Πινοσετ...

Εμεις οι Ανενταχτοι Μαιανδριοι Εθνικιστες θα απελευθερωσουμε τον Ελληνικο Λαο τοσο απο την Κοκκινη Χουντα οσο και απο την κοινοβουλευτικη κλεπτοφαυλοκρατια!

Συναγωνιστης Ν Χ.Χ

ΥΓ. Από το άρθρο δεν έχουμε πειράξει τίποτα, το αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς το έστειλε ο συναγωνιστής