Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2017

Το τσίρκο της ΟΡ.Μ.Α μαζί με τους συστημικούς κομμουνιστές του Κ.Κ.Ε στο Μενίδι

Το Κ.Κ.Ε. και πίσω απο αυτούς η ΟΡ.Μ.Α.

Η ''κοπέλα iguana''

Εδώ το παλικάρι τον πονάει η σουφραζέτα του, αλήθεια αυτοι εδώ είναι οι ''φασιστοφάγοι'';






Μάθαμε ότι το τσίρκο της οργάνωσης του ''Μαχητικού'' αντιφασισμού (ΟΡ.Μ.Α.), καλούσε κόσμο στο Μενίδι για αντιρατσιστική συγκέντρωση (https://athens.indymedia.org/post/1575815/), φυσικά αυτό δεν μας εξέπληξε μιας που λογικό είναι να προστατεύουν τους πρεζέμπορες που είναι τα αφεντικά τους.

Οι πρώην σύντροφοι της ΟΡ.Μ.Α. απο την ΣΥ.ΚΑ.ΠΡΟ τους κατήγγειλαν δημόσια για κλέφτες και ότι έχουν αλισβερίσι με συστημικούς και ''άλλους'' κρατικούς παράγοντες (https://athens.indymedia.org/post/1574635/), φυσικά πιστέψαμε ότι ήταν ένα ερωτικό καβγαδάκι αλλά απο ότι είδαμε ήταν αλήθεια. Oι ''αντιφασίστες'' της ΟΡ.Μ.Α επειδή ήξεραν ότι δεν θα μαζεύανε κόσμο ούτε για να γεμίσουν ταξί έκαναν το απίστευτο, ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Κ.Κ.Ε !!

Στην αρχή πριν δούμε τους ''΄μαχητικούς αντιφασίστες΄΄ της ΟΡ.Μ.Α θέλαμε να τους κάνουμε ότι κάναμε και στους μεγαλέμπορους της πρέζας στην περιοχή αλλά τα άτομα που είδαμε πραγματικά δεν έμοιαζαν καν με ανθρώπους. Ήταν όλα και όλα δέκα γραφικά άτομα όπου τα περισσότερα ήταν με κάτι που έμοιαζαν με γυναίκες,απογοητευτήκαμε πλήρως με την εικόνα που αντικρύσαμε. Τόσο καιρό μας έταζαν πηγάδες, μας έταζαν κρεμάλες, μας έταζαν κονσερβοκούτια και απο ότι βλέπετε και εσείς οι ίδιοι αυτά τα άτομα δεν μπορούν ούτε καν να περπατήσουν. 

Φυσικά αν τους κάναμε την οποιαδήποτε επίθεση, θα προσβάλαμε όχι μόνο την ιστορία της οργάνωσης αλλά και το ζωοφιλικό μας  αίσθημα αφού όπως βλέπετε και οι ίδιοι υπάρχει και ''κοπέλα'' που μοιάζει με Iguana,απο εδώ και πέρα αποφασίσαμε να ΜΗΝ  ξανα αναφερθούμε ΠΟΤΕ στην ΟΡ.Μ.Α. διότι αυτά τα άτομα δεν λογίζονται καν για εχθροί μας, περισσότερο είναι για να γελάμε μαζί τους παρά να τους θεωρήσουμε πολιτικούς μας αντιπάλους.

ΕΊΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ