Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 17 Ιουνίου 2017

Απέλλα web radio: Gay Pride και πατριωτικός χώρος / ευχαριστίες




Η ραδιοφωνική εκπομπή της Απέλλας επιστρέφει μετά απ’ τον διαδικτυακό αποκλεισμό που δέχτηκε, μαζί το ρίξιμο των εκπομπών της, μετά από σωρεία αναφορών που έγιναν.

Στην αποψινή εκπομπή καλεσμένος είναι ο Γ. Σταφυλάς, από την Ελεύθερη Ώρα, για να υποβάλει τα ερωτήματα του στους εκπροσώπους της Απέλλας, αναφορικά με το Gay Pride, τις εξελίξεις στον πατριωτικό χώρο, αλλά και για διάφορα άλλα θέματα επικαιρότητας, από τα γεγονότα στο Μενίδι, μέχρι την επίθεση του ISIS στο Ιράν.



Α.Μ.Ε./C18: Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναγωνιστές της Απέλλα Ελλάς για την αναφορά τους και τα τιμητικά  για εμάς σχόλια στην εκπομπή τους για τον αγώνα μας στο Μενίδι, είναι γεγονός όπως είπε και ο συναγωνιστής μας απο το web radio ότι μερικά άτομα δεν μπορούν να πάνε να αγοράσουν μια σοκολάτα απο το περίπτερο όχι να έρθουν στο Μενίδι να τα βάλουν με τους γύφτους πρεζέμπορους, δυστυχώς αλλά ορθά σε αυτή την εκπομπή λέγονται πολύ πικρές αλήθειες προς το τέλος.

Είναι μεγάλη μας χαρά που τα αδέρφια μας - συναγωνιστές αναγνώρισαν την δράση μας ενώ άλλοι όχι μόνο δεν έγραψαν τίποτα αλλά λένε και ''μούφες'' για την παρουσία τους στο Μενίδι εκείνη την χρονική περίοδο

ΥΓ.1 θα θέλαμε να πούμε και ένα μεγάλο ευχαριστώ για την αναφορά τους και τα όμορφα σχόλια στους Κυπρίους αδερφούς μας - συναγωνιστές μας της ομάδας Ε.Α.Κ (Εθνικιστικό Απελευθερωτικό Κίνημα) το site της ομάδας μπορεί κάποιος να το δεί εδώ :

www.eakcy.com




Υγ2. Η μόνη καλοπροαίρετη παρατήρηση που έχουμε να κάνουμε για την σημερινή εκπομπή των συναγωνιστών της Απέλλα Ελλάς για τον Σταφυλά είναι ότι για εμάς δεν υπάρχουν ακροδεξιοί - εθνικιστές υπάρχουν οι ακροδεξιοί ή εθνικιστές, ένας εθνικιστής δεν μπορεί να είναι ακροδεξιός, φτύνουμε στα μούτρα τους ακροδεξιούς που είναι φίλοι της πλουτοκρατίας και του καπιταλισμού, φτύνουμε στα μούτρα τους φίλους των Σιωνιστών, Οι Α.Μ.Ε./C18 ήταν - είναι  και θα μείνουν Ριζοσπάστες Εθνικιστές - Εθνικοσοσιαλιστές