Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Εικαστική Παρέμβαση στην 'Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941-1944' (Ελπίδος 10 και Λεωφόρος Βεϊκου / Γαλάτσι)








Η 'Πανελλήνια Οργάνωση Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης 1941-1944' αποτελεί μία σκληροπυρηνική οργάνωση κομμουνιστών που καλύπτονται από την μη εμφανής επίδειξη κομμουνιστικών συμβόλων, εκμεταλλευόμενοι τον γενικόλογο όρο 'εθνική αντίσταση'. Σε μία στιχομυθία τους με τους υπεύθυνους του παραρτήματος του έτερου κομμουνιστικού σωματείου ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ, αποκαλύπτουν τα εξής, ενώ παράλληλα τους κατηγορούν πώς καλούν τους κομμουνιστές να ψηφίσουν ΠΑ.ΣΟ.Κ: 'Όσο όμως και να θέλουν να αποκόψουν τον Άρη από το ΚΚΕ, δεν μπορούν. Ο Άρης έγινε τραγούδι, θρύλος, ακριβώς επειδή ήταν παιδί του ΚΚΕ, επειδή η δράση του ταυτίστηκε με το ΚΚΕ, από το 1925 που έγινε μέλος του, από τότε που με εντολή του ΚΚΕ προετοίμασε και οργάνωσε τις πρώτες ΕΛΑΣίτικες ομάδες, από τότε που με απόφαση του ΚΚΕ έγινε ο πρωτοκαπετάνιος του Γενικού Στρατηγείου του ΕΛΑΣ. Οσοι θέλουν να αποκόψουν τη μορφή του Αρη από τα παραπάνω και να απομονώσουν το τέλος που είχε δεν θα τα καταφέρουν. Οσο και να προσπαθούν, σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει: η ένδοξη Εθνική Αντίσταση, το ΕΑΜ, ο ΕΛΑΣ, η ΕΠΟΝ, η ΟΠΛΑ θα είναι πάντα συνδεδεμένα με το ΚΚΕ που πρωτοστάτησε, έδωσε τα καλύτερα παιδιά του, ήταν ο αιμοδότης και η ψυχή της αντίστασης του λαού μας'.



Αυτά είναι τα κομμουνιστικά καθάρματα που τρώνε και πίνουν στην υγειά του ελληνικού λαού επί τόσες δεκαετίες, πουλώντας φούμαρα περί 'αντιστασιακής δράσεως'. Εμείς οι ριζοσπάστες εθνικιστές που βλέπουμε διάπλατα την εθνική αντίσταση, απαλλαγμένοι από τα συμπλέγματα των ακροδεξιών και των κομμουνιστών, βαδίζοντας με πείσμα στον δρόμο της εθνικής ανάτασης και της κοινωνικής απελευθέρωσης από το δίπολο καπιταλισμός/κομμουνισμός, δεν είμαστε διατεθειμένοι να αφήσουμε ατιμώρητους όσους εμμένουν να διαχωρίσουν τον λαό μας σε μαντριά. Αυτό που διαφοροποιεί τους ριζοσπάστες εθνικιστές από όσους προσπαθούν να μιλήσουν στην ίδια γλώσσα με εμάς, είναι ότι δεν φοβόμαστε κανέναν, τα βάζουμε με όλους, καθώς τίποτα δεν μπορεί να μας σταματήσει. Χτίζουμε το κίνημα όπου μία ημέρα θα μπορούμε να κοιτάξουμε κατάματα τις στρατιές αγωνιστών που θα πράξουν την δική τους θυσία για τον σκοπό μας. Τότε θα έχουμε πετύχει τον σκοπό μας! Οι κομμουνιστές δεν αποτελούν κατά καμία έννοια μέρος του λαού μας, αλλά ξένο σώμα που θα αποβληθεί από τον κορμό της πατρίδας με συνοπτικές διαδικασίες. Η ιστορική στιγμή είναι πιο κοντά από ποτέ! Στις τελευταίες τους στιγμές οι άνθρωποι δείχνουν το πραγματικό τους πρόσωπο...Είμαστε τσεκούρι που γυρίζει!