Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2016

Δράση ενάντια στην Ισλαμοποίηση και τα hot spot στο κέντρο του Πειραιά!




Εν όψη της πρόσφατης προσπάθειας από την Μ.Κ.Ο. Praksis για την δημιουργία hot spot σε γειτονιά του Πειραιά και της τρομοκρατίας που επιχείρησαν να σπείρουν οι παρακρατικοί αντιφά ενάντια σε απλούς κατοίκους, Συναγωνιστές από την Απέλλα, προχώρησαν σήμερα το πρωί σε δράση ενάντια στο σχέδιο Ισλαμοποίησης της Πατρίδας μας.

Μπορεί να κερδίσαμε μια μάχη στον Πειραιά με την διακοπή του έργου της Μ.Κ.Ο., δεκάδες όμως άλλα hot spot υπάρχουν ήδη σε ολόκληρη την επικράτεια και ο σχεδιασμός της κυβέρνησης προβλέπει την δημιουργία πολλών περισσότερων τόσο στον Πειραιά όσο και αλλού.

Η αντεθνική και προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, όπως και οι απανταχού εντολοδόχοι δήμαρχοι της, σκοπεύουν να Ισλαμοποιήσουν την Ελλάδα – με την βοήθεια των διαφόρων Μ.Κ.Ο. – για να αρπάξουν τα κονδύλια της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του μπαμπά Σόρρος υπό την πρόφαση της «φιλοξενίας» και της «αλληλεγγύης» στους πρόσφυγες. Το μακρύ χέρι αυτού του διεφθαρμένου συστήματος, οι δήθεν «αντιεξουσιαστές» αντιφά, μέσω της τρομοκράτησης των Ελλήνων κατοίκων που αντιδρούν, θα βοηθήσουν τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτού του σχεδίου φυλετικής, κοινωνικής και πολιτισμικής αλλοίωσης.

Η πολυεπίπεδη δράση μας φιλοδοξεί να βάλει τέλος στα σχέδια και των δυο. Όσο υπάρχει έστω κι ένας Έλληνας Εθνικιστής/Εθνικοσοσιαλιστής σε κάθε γειτονιά, θα δώσει τη μάχη για να παραμείνει η Ελλάδα ελληνική. Μακριά από διεφθαρμένα κυνοβουλευτικά κόμμα και σκοπιμότητες, οι Πυρήνες Εθνικής Αντίστασης σε όλη την Ελλάδα, θα βάλουν τέλος στα σχέδια τους.


ΟΧΙ στην Ισλαμοποίηση της Πατρίδας μας – ΟΧΙ στα
hot
spot – ΟΧΙ στην Ε.Ε.