Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016

Dr. Mark Mirabello / 'The Cannibal Within' ('Ο Καννίβαλος που κρύβουμε')




Τον καθηγητή Mirabello, όσοι τον γνωρίζετε, οφείλεται στην μπροσούρα των ΑΜΕ 'Τα Εγκλήματα του Ιεχωβά' (μετάφραση του 'The Crimes of Jehovah').
Ο Mirabello είναι ακαδημαϊκός, συγγραφεύς και καθηγητής Ιστορίας στο 'Shawnee State University' στις Ηνωμένες Πολιτείες. Επίσης έχει διδάξει ως καθηγητής Ιστορίας στο 'Nizhny Novgorod University' στη Ρωσία. Το πεδίο έρευνης του Mirabello είναι η 'άγνωστη' ιστορία των 'ορίων και των περιθωρίων' του ανθρώπινου πολιτισμού. Διδάσκει πάνω στις Εναλλακτικές Θρησκείες και Λατρείες, σχετικά με τις Μυστικές Εταιρείες, την Τρομοκρατία και το Έγκλημα, τα 'Απαγορευμένα Βιβλία', την Ακαδημαϊκή Ιστορία, και άλλα αντικείμενα. Ο ίδιος μας συστήνει: 'Μην πιστεύετε οτιδήποτε έως ότου αυτό επισήμως διαψευστεί'. Τα έργα του σχετίζονται με το υπερφυσικό στοιχείο ('The Odin Brotherhood' και 'Crimes of Jehovah'), το αφύσικο στοιχείο ('The Cannibal Within')και το φυσικό στοιχείο ('Handbook for Rebels and Outlaws'). Ο Mirabello έχει τίτλο 'Δρ.Φιλοσοφίας' από το πανεπιστήμιο της Γλασκώβης και 'Master' από το πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια. Έχει εμφανιστεί στο 'History Channel', συζητώντας επι 'λατρειών που περιλαμβάνουν τελετουργικό με θυσίες' στη σειρά εκπομπών 'Ancient Alliens' και 'America's Book of Secrets', ενώ έχει εμφανιστεί μαζί με τον διάσημο καθηγητή Noam Chomsky στην παραγωγή 'The Kingdom of Survival' (2011) του M.A. Littler.



Για το 'The Cannibal Within'): 'Ένα έργο φαντασίας έρωτα και τρόμου πασπαλισμένο με 'ιεροσυλία, βλασφημία και έγκλημα'-όντας γραμμένο σε ύφος που φέρνει λίγο από H.P.Lovecraft, από Marquis de Sade, λίγο από Octave Mirbeau, το 'The Cannibal Within' είναι από λογοτεχνικής απόψεως 'υγρό σαν αμαρτία, γλιστερό σαν αίμα, και ακάθαρτο σαν πόρνη'. Αυτή η νουβέλα τρόμου, η οποία προτάθηκε για το βραβείο Πούλιντζερ, μνημονεύεται στη σειρά 'The Mammoth Book of Best New Horror', Νο.14ο, του  Stephen Jones. Το έργο έχει μεταφραστεί στην ιταλική γλώσσα με τον τίτλο 'Il Cannibale Dentro' (2006) από τη Stefania Marchini των ιταλικών εκδόσεων Edizione Clandestine. Όπως αναφέρει μία οντινιστική προφητεία: 'Όταν ο κόσμος έχει κατακλυστεί από ψέματα, ένα μακραίωνο κρυμμένο μυστικό πρόκειται να αποκαλυφθεί'. Ο Mirabello αναφέρει για το 'Τhe Cannibal Within': 'Οι πρόγονοί μας ανακάλυψαν την απόλαυση-την πιο οργασμική ευχαρίστηση-αυτή της κρεατοφαγίας. Αισθάνονταν μεθυσμένοι όταν τα δόντια τους έσκιζαν την σάρκα της λείας τους-αισθάνονταν εκστασιασμένοι όταν οσφρίζονταν το αίμα, όταν γεύονταν το ζεστό λίπος, και άκουγαν τα βογγητά των θυμάτων τους'.

Μία Προειδοποίηση από τον Dr. Mirabello:

'Θα σας αποκαλύψω τώρα τα γεγονότα-τα σκληρά, αδυσώπητα, τρομερά γεγονότα. Η αλήθεια δεν είναι όμορφη-παραμονεύει στο χώρισμα των αρτιοδακτύλων-είναι καλυμμένη με πηγμένο αίμα-αλλά είναι η αλήθεια. Η ανθρώπινη ράτσα δεν ελέγχει το δικό της πεπρωμένο.

Μολονότι πιστεύουμε πώς είμαστε ελεύθεροι-εντούτοις εκατομμύρια πιθηκοειδή που έχουν υποστεί πλύση εγκεφάλου ζώντας σε μία αναθρεμμένη με καλαμπόκια Βαβυλώνα που ονομάζεται Αμερική πιστεύουν σε αυτό το παραμύθι-όλο αυτό είναι μία ψευδαίσθηση. Είμαστε σκλάβοι-ζωικό κεφάλαιο-δεμένοι σε ένα μακρύ και αόρατο λουρί.

'Η Γη είναι μία φάρμα', έγραψε ο Charles Fort. 'Είμαστε ιδιοκτησία κάποιου άλλου'.

Μπορεί να σκεφτόμαστε ότι είμαστε τάχα ιδιαίτεροι-ιεροί, περιούσιοι, άξιοι-οι 'εκλεκτοί' του Θεού-αλλά αυτό είναι απάτη. Δεν είμαστε άλλο από εργάτες-σκλάβοι των υπερανθρώπινων δυνάμεων, όντες απροσάρμοστοι και βδελυροί. Δεν έχουμε κανέναν ανώτερο σκοπό-ουδείς Σωτήρας Θεός πέθανε για τις αμαρτίες μας-υπάρχουμε, μονάχα επειδή οι αφεντάδες μας έχουν ξετρελαθεί με το κρέας μας.


Έχουμε μία επιλογή: Το κακό μπορούμε να το υπομείνουμε δουλικά ή να του αντισταθούμε με αγριότητα'.

Για κατέβασμα, το βιβλίο 'The Cannibal Within' βρίσκεται εδώ:

https://archive.org/details/TheCannibalWithin