Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

C18 hellas - αντιφασιστικό στέκι pasamontana στον Κορυδαλλό





Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι ''μάχητες'' αντιφασίστες ήταν κρυμμένοι στους υπονόμους μέχρι που βγήκαν μια μέρα και έκαναν το λάθος να χτυπήσουν ένα παλικάρι, που στιγματίστηκε σαν ''φασίστας'' ενώ δεν είχε καμία σχέση με τα πολιτικά, το λάθος του τραγικό δεν ήταν ούτε ''αντιφασίστας'' το αποτέλεσμα ήταν,το παλικάρι έκανε δυο χειρουργεία στο κεφάλι και νοσηλεύτικε πολλούς μήνες στο νοσοκομείο, εκτός απο αυτό μαζί με τους γελοίους αντιφασίστες της ορ.μ.α. (που μέσα έχουν παιδιά υπουργών και δημοσιογράφων) και του λακκόπρωκτου Κωνσταντίνου, έκαναν αντιφασιστικές εξορμήσεις, έβαφαν εμετικά συνθήματα στους τοίχους της περιοχής και μας υποσχόντουσαν μελιγαλάδες και κονσερβοκούτια, βέβαια όπως λέει και η παροιμία, ο antifa με τα λόγια χτίζει ανώγια και κατώγια.



Πολιτικοί τσαρλατάνοι με ακροαριστερές κρυφοεξουσιαστικές ονειρώξεις, το χατίρι όμως δεν θα τους γίνει, στην ψευδή ανακοίνωση του κοτετσιού τους λένε ότι δεν έγιναν ζημιές φυσικά καμία φωτογραφία δεν έβγαλαν για να το αποδείξουν, όπως έκαναν και οι σύντροφοί τους στο Sabot στην Θεσσαλονίκη και έγιναν πανελλαδικό ρεζίλι με τις αποδείξεις που βγάλαμε αργότερα, το βουλώσανε και φυσικά όπως ήταν αναμενόμενο ταπεινώθηκαν και από ότι βλέπουμε δεν ξανά άνοιξαν. Το δυσάρεστο της υπόθεσης ήταν ότι λόγο τεχνικού προβλήματος που παρουσιάστηκε την στιγμή της επίθεσης δεν μπορούμε να παρουσιάσουμε το καθιερωμένο video με τις εικόνες της ντροπής τους, αλλά οι μαυροκκόκινες κότες που πήγαν την επόμενη μέρα είδαν και ξέρουν. Θα τους υποσχεθούμε όμως ότι θα ξαναπάμε πολύ σύντομα στον τεκέ τους. Βρισκόμαστε αλληλέγγυοι με τον σύλλογο γονέων του Ωραιοκάστρου και με την δράση μας αυτή, δηλώνουμε.την συμπαράστασή μας και δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα τους και σε όποιον σύλλογο σχολείου ακολουθήσει το παράδειγμά τους.


Τους τελευταίους μήνες η πολιτική επικαιρότητα στο αντιφασιστικό γαλατικό χωριό των τσιπράκηδων μονοπωλείται από την τύχη των αλλόφυλων και των αλλόθρησκων ορδών της Ανατολίας. Πονάνε τα μάτια μας απ' αυτά που βλέπουμε καθημερινά. Πονάνε τα αυτιά μας απ' αυτά που ακούμε καθημερινά. Μ' αυτές τις γραμμές θέλουμε να δώσουμε ένα προειδοποιητικό μήνυμα σ' όσους θα γευτούν την οργή και θα πληρώσουν ένα μέρος από αυτό που τους αξίζει. Να είναι σίγουροι πως για τον πόνο που έχουν προκαλέσει στα μάτια και τα αυτιά των συμπατριωτών μας, υποχρεώνοντάς τους να παρακολουθούν το ξέσκισμα της πατρίδας τους για να βγει το μεροκάματο του κάθε ψευτογιάπη απασχολούμενου που κάνει την τσίτα σε ένα τηλεπαράθυρο ή κρεμιέται ως πρόσωπο της ημέρας σε ένα νήμα στο διαδίκτυο, ότι θα πονέσουν κώλοι. Ανεξάρτητα αν αυτή, ίσως, είναι η βαθύτερη επιθυμία τους, ας γνωρίζουν ότι ο βιασμός είναι ψυχολογικά απολύτως αιτιολογημένος στο πρόσωπο που τον υπέστη, όταν αποτελεί το προϊόν της ενδόμυχης καρτερίας αυτού. Αυτό δεν αποτελεί υπόσχεση για άμεση επαφή με το θύμα, αλλά εξ αποστάσεως για λόγους υγιεινής.


Περισσότερα και πηγή: http://hellasc18.blogspot.gr/2016/09/pasamontana.html