Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου 2016

Κεντρική διοίκηση για την επίθεση στην Νοταρά 26 και για Μοναχόλυκους Μαχητικού Ριζοσπαστικού Εθνικοσοσιαλισμού

Οι αντιφασίστες όλο το καλοκαίρι σε ένδειξη αλληλεγγύης για τις καταλήψεις ''μεταναστών'' που ευτυχώς έκλεισαν, βεβήλωσαν, έκαψαν εκκλησίες, ιερά, ναούς και περιουσίες. Θα έπρεπε να ξέρουν όμως ότι η δράση φέρνει και αντίδραση, όταν δεν είναι βουτηγμένοι στην μαστούρα που τους δίνουν τα ταξικά τους ''αδέρφια'',θα έπρεπε να γνωρίζουν καλά αυτόν τον σπουδαίο νόμο της φυσικής.


Μετά την ανάληψη ευθύνης για την  εμπρηστική επίθεση που έγινε απο τους Μοναχικούς Λύκους του ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ Ριζοσπαστικού Εθνικοσοσιαλισμού, ανατρέξαμε σε εφημερίδες, σε sites,σε social media του ''χώρου'' μας, του αντιφασιστικού χώρου αλλά και σε ουδέτερα ώστε να δούμε τα σχόλια του κόσμου το αποτελέσμα ήταν απολαυστικότατο. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο αντιφασιστικός οχετός και ο ''δικός μας'' χώρος, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων συμφωνούν σε πάρα μα πάρα πολλά πράγματα, γιατί λοιπόν τσακώνονται διαδικτυακά και δεν τα βρίσκουν αφού ο σκοπός τους είναι ένας η εξολόθρευση των ριζοσπαστών εθνικιστών / εθνικοσοσιαλιστών. Έχουμε τους άχρηστους Αντίφα να λένε για παρακρατικούς, έχουμε τους ''wannabe'' εθνικισταράδες να λένε για προβοκάτσια (ώστε να μην χάσουν και καμιά μοναδούλα),έχουμε κάποιους ομοφυλόφιλους ξιπασμένους κτηνοβάτες που κάποτε δήλωναν εθνικοσοσιαλιστές να λένε τα ίδια με τους υπόλοιπους, έχουμε και  τον Στέφανο Χίο (ναι, τον κύριο αυτόν που κάποτε έπαιρνε συνεντεύξεις απο τον ΄΄εθνικό στάρ'' και την Θώδη) που έχει σοβαρά θέματα στην σελίδα του όπως:


Blac Chyna: ο μεγαλύτερος ψεύτικος κωλ@ς της Αμερικής μπήκε στην οικογένεια Καρντάσιαν ή Ποιο βιάγκρα; Τώρα ήρθε το τζελ που… προκαλεί στύση σε 10 λεπτά, να λέει για παρακρατικούς, ότι μύριζε η προκήρυξη και κάτι άλλες παλαβομάρες (http://www.makeleio.gr/%CE%B5%CE%B8%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BF%CF%83%CE%B9%CE%B1%CE%BB%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%83-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%B1%CF%87%CE%BF%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BB/).
Το θετικό όμως της υπόθεσης είναι ότι ο απλός κόσμος που δεν έχει να επωφεληθεί απο κάτι, χειροκρότησε την δράση οποιοσδήποτε ανατρέξει σε σχόλια κτλ κτλ θα το δεί απο μόνος του. ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΠΑΙΝΕΣΟΥΜΕ αυτή την δράση γιατί δεν θα θέλαμε να καπελωθεί και να βάλουμε ταμπέλες αλλά θα απαντήσουμε σε εμετικές δημοσιεύσεις  που σκοπό έχουν να παραπλανήσουν με ψέματα και διαστρεβλώσεις απο τους πολιτικούς αλήτες της χώρας μας. Ακόμα και μερικοί απο τον αναρχικό χώρο πήραν γραμμή τι παίζει με τους αλληλέγγυους, τους ''πρόσφυγες'',  με Ισλαμοτρομοκρατικές οργανώσεις (FSA / AL NUSRA) και αντιδράσανε ( https://athens.indymedia.org/post/1562426/).Διαβάσαμε το εξής τραγικό, ότι οι σημαίες του F.S.A και άρα της  AL NUSRA που σηκώθηκαν στην πορεία που καλέσε η κατάληψη Νοταρά 26 δεν είναι κάτι κακό είναι απο την Συρικακή αντιπολίτευση (όπως του φανεί του λωλοστεφανή) και σε άλλο site με ονομασία provo.gr λένε ότι (Δεν μπορούν ούτε αυτές τις ομάδες μεταξύ τους να ξεχωρίσουν. Ένα search στο Wikipedia είναι. Μέχρις αυτό το σημείο όλα καλά. Η τυπική νεοναζιστική βλακεία.) . Πόσο βλάκες μπορεί να είναι αυτοί οι άνθρωποι;  παραπέμπουν στο Wikipedia για να μάθουν, αν ο FSA είναι ξεχωριστό απο την Al nusra, εμείς όμως θα τους παραπέμψουμε σε ένα άλλο site που είναι  δικό τους (δηλαδή του ''χώρου'' τους), το τι λέει ένας πραγματικός αριστερός αλληλέγγυος που μάχεται στην Συρία κατά του ISIS.Να καταγγείλουν πως εάν ερωτηθεί οποιοσδήποτε σύριος τι είναι αυτό το φάντασμα του «Ελεύθερου Συριακού Στρατού» για τον οποίον όλα τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης μιλούν, εδώ θα βάλουν όλοι τα γέλια, γιατί αν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο, είναι χρόνια τώρα που δεν υπάρχει πια, και οι πολιτοφυλακές που έχουν εγκατασταθεί στη Jarablus με την υποστήριξη της Τουρκίας και όλης της Δύσης έχουν ονόματα και επώνυμα. Καλούνται Ahrar αλ-Σαμ, Jabat al-Nusra -Φατάχ αλ-Σαμ (Αλ Κάιντα), Liwa σουλτάνος Μουράτ: μπάντες φανατικών δολοφόνων που κόβουν κεφάλια με τρόπο πανομοιότυπο του ISIS, που είναι έτοιμες ήδη από αύριο για να βοηθήσουν το Isis να χτυπήσει και πάλι στην Ευρώπη. 
Hevalen, Serkeftin! Hasta la Victoria Siempre! Ένας Ιταλός μαχητής του YPG
Τα λεεί ένας χαζός νεοναζί; όχι! Τα λέει ένας κακός φασίστας;όχι! Τα λέει ένας ακροδεξίος ισλαμοφοβικός; όχι! Τα λέει ένας ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΙΤΑΛΟΣ που μάχεται με το YPG. Μην ξεχνάμε και τον Έλληνα Κωνσταντίνο Ερικ Σκάρφιλντ που σκοτώθηκε πολεμόντας στο πλευρό των Κούρδων μαχητών στην Συρία κατά του ISIS. Αν και ιδεολογικά αντίθετοι υπάρχουν αλληλέγγυοι με @@ και @@ αλληλέγγυοι.Δηλαδή πόσο ηλίθιοι είναι οι αλληλλέγγυοι antifa, απο την μία στηρίζουν το FSA άρα όπως είδαμε παραπάνω και την Al nusra στην Ελλάδα, απο την στιγμή που κάνουν πορείες, κάτω απο την σημαία του FSA και απο την άλλη τους κράζουν που στην Συρία οι ''επαναστάτες'' του FSA πυροβολούν, αποκεφαλίζουν, κούρδους του Ypg και του Ypj με τις ευλογίες Τουρκίας και Αμερικής. Δηλαδή για τους αντιφασίστες διαφορετικός είναι ο αποκεφαλισμός απο τον FSA, διαφορετικός απο την AL Nusra, διαφορετικός απο το υπόλοιπο ISIS.Διαβάσαμε ακόμα ότι, βγήκαν τα γνωστά σιωνιστικά, ακροαριστερά, άεργα κατακάθια του xyzcontagion και λέγανε: Ζητάνε, επίσης, οι πρόσφυγες και μετανάστες που βρίσκονται στην Ελλάδα να εργαστούν σε δημόσια έργα και δημόσιους χώρους με συνθήκες δουλείας. δηλαδή με λίγα λόγια οι αντιφασίστες - αντιεξουσιαστές που είναι υπερ του εργάτη (και καλά) ζητάνε να δουλεύει για πάντα ο Έλληνας πολίτης που είναι στην ΧΩΡΑ του ώστε να πληρώνει τους μετανάστες και αυτοί απλά να λιάζονται μέχρι να ανοίξουν τα σύνορα, για να πάνε στην ευχή του Allah. Δεν μπορούμε να καταλάβουμε τις συνθήκες δουλείας,λένε και φωνάζουν οι αριστεροί κατσαπλιάδες, αφού οι συντάκτες της ανάληψης, λένε για δωρεάν στέγη, δωρεάν υγεία, δωρεάν παιδεία στους ''μετανάστες'' απλά θα δουλέψουν για αυτά. Τι μεσαίωνα και κολοκύθια μας λένε, αυτά τα κάνει ο άνθρωπος απο τότε που πάτησε το πόδι του στο χώμα, πως φένεται ότι οι αριστεροί και ειδικά τα παιδιά τους (αντιφασίστες) δεν έχουν δουλέψει ούτε μία μέρα.