Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ 'ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΣΡΕΜΠΡΕΝΙΤΣΑ' / Σύντροφοι και συντρόφισσες από Ξάνθη










Όλοι οι Έλληνες πρέπει να παρακολουθήσουν το οπτικοακουστικό υλικό της ομιλίας του εξαιρετικού Έλληνα Κυριάκου Καθάριου, ο οποίος σε μία πολύ εμπεριστατωμένη ομιλία διαλύει τα ψεύδη γύρω από την 'σφαγή'. Για πρώτη φορά αποκαλύπτεται ότι οι Μουτζαχεντίν, οι ιδεολογικοί προπομποί των περιβόητων τζιχαντιστών βρίσκονταν-βρίσκονται όπως γνωρίζει ο καθένας πια, σε άμεση συνενόηση με διάφορους σκοτεινούς μηχανισμούς που εδρεύουν στις ΗΠΑ, ώστε να υπάρξει μουσουλμανική διείσδυση στην Βαλκανική και την Ευρώπη. Και κανείς δεν είναι αφελής, να πιστέψει ότι όλα αυτά γίνονται για να εδραιωθούν οι μουσουλμάνοι και να αποκτήσουν δύναμη. Αποτελούν κρέας για τα κανόνια, και όπως αποκαλύπτει ο Καθάριος, οι Μουτζαχεντίν δεν δίστασαν να εξοντώσουν τα αδέλφια τους για να πετύχουν μία πολιτική νίκη, ικανοποιώντας τα προσυμφωνηθέντα με τους Αμερικανούς. Οι μουσουλμάνοι αποτελούν έναν στρατό κατοχής που διοικείται από τους σιωνιστές. Οι Σιωνιστές τους χρησιμοποιούν, ανέκαθεν οι σιωνιστές θέτουν ως εμπροσθοφυλακή άλλους για λογαριασμό τους, για να επιβληθούν στις ευρωπαϊκές κοινωνίες, ενισχύοντας τον αστυνομικό ρόλο του κράτους, προωθώντας τον απόλυτο έλεγχο των πολιτών. Και όπως αναφέρεται στα 'Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών', όταν πια θα έχουν πετύχει τους σκοπούς τους, οι λαοί θα ξυπνήσουν στον κόσμο της Σιών. Ό,τι συμβαίνει στις μέρες μας, οι αλλαγές έρχονται αργά και σταθερά, δίχως οι λαοί να αντιλαμβάνονται προς τα που οδεύουν. Όπως έλεγε ο αναρχοκομμουνιστής Κροπότκιν, οι μικρές εξεγέρσεις υποσκάπτουν λίγο-λίγο τα θεμέλια του κράτους. Αυτή είναι η εβραϊκή συλλογιστική εν γένει. Μικρές και αθόρυβες μεταβολές στην ζωή των λαών. Οι απότομες μεταβολές προκαλούν ανάλογες αντιδράσεις από μέρους των λαών.


https://www.youtube.com/watch?v=UTJEC88UeKQ


Ιδιαίτερα σημαντική η αναφορά του ομιλητή στις 'αντιφασιστικές-
αντιρατσιστικές' κουστωδίες που χρηματοδοτούνται από τον George Soros, οι οποίοι εδώ και αρκετά χρόνια διεξάγουν μία βρώμικη προπαγάνδα σε βάρος τόσο των Ελλήνων εθελοντών, όσο και των Σέρβων που δαιμονοποιήθηκαν όσο λίγοι για τα υποτιθέμενα εγκλήματά τους. Όπως συνέβη με την περίπτωση Σιμόν Βίζενταλ, ο διάσημος διώκτης των Εθνικοσοσιαλιστών στην μεταπολεμική εποχή, επιχειρείται στήσιμο λαϊκών δικαστηρίων και στοχοποίηση ανθρώπων. Στην Ελλάδα, ορισμένα από τα διασημότερα καθίκια που 'ξέθαψαν' το όλο ζήτημα, δεν είναι άλλοι από τους λασπολόγους συντάκτες του Ιου, οι οποίοι μεταπήδησαν από την 'Ελευθεροτυπία' στην 'Εφημερίδα των Συντακτών' και κρύβονται πίσω από την 'ερευνητική ομάδα' που διαχειρίζεται το ιστολόγιο 'XYZ Contagion'. Η πρακτόρευση σε όλο της το μεγαλείο, αν λάβει κανείς υπ' όψιν του πως πολλά από τα στοιχεία προέρχονται από κατ' ιδίαν συνομιλίες με αποσκιρτήσαντες από τον 'εθνικιστικό χώρο', τους οποίους, όλως τυχαίως, τους προσέγγισε η ομαδούλα. Αυτή η συμμοριούλα αριστερών καθικιών που διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας και συνεργασίας με διάφορες αντιφασιστικές ομαδούλες, ανταλλάσσοντας στοιχεία και ρουφιανιές σε τακτική βάση (υπό την αιγίδα του Υπ.Εξ της Γερμανίας και συνεπώς υπό την επιτήρηση και αρωγή των μυστικών υπηρεσιών της), δεν έχει κληθεί ΟΥΤΕ 1 ΦΟΡΑ, από μία εισαγγελική αρχή για να λογοδοτήσουν για την προέλευση των στοιχείων κατηγορίας που οδηγούν σε αξιόποινες εγκληματικές πράξεις, δεδομένου ότι αποτελούν προϊόντα υποκλοπής, όπως υποκίνηση σε μίσος και βιαιοπραγίες κατά πολιτών κατόπιν των δημοσιεύσεών τους, και πολλές άλλες κατηγορίες που προκύπτουν εύκολα από μία αξιολόγηση του υλικού που διαδίδουν τόσο στον τύπο όσο στο διαδίκτυο. Ας μην κοιμούνται ήσυχοι, λοιπόν, διότι και εμείς διατηρούμε το αρχείο μας, συγκεντρώνουμε στοιχεία για τα έργα τους, τα οποία θα αξιοποιηθούν με τον πρέποντα τρόπο στο μέλλον. Και όπως πολλάκις έχει συμβεί στην ιστορία, σε διαφορετικές εποχές και με διαφορετικούς όρους, οι κατήγοροι βρίσκονται κατηγορούμενοι και αποκαθίσταται η δικαιοσύνη. Κάποιοι που σήμερα ενορχηστρώνουν σκευωρίες, θα φυγαδευτούν στη Γερμανία, αποδεικνύοντας περίτρανα πως είναι το ίδιο προστατευόμενοι με τον Χριστοφοράκο της Siemens, όπως οι ρουβικώνιοι που εισβάλλουν με χαρακτηριστική ευκολία στα γραφεία της Siemens, επειδή πολύ απλά κάποιοι τους άνοιξαν την πόρτα. Ας προσέχουν όλοι...διότι κανείς δεν θέλει το κακό τους...

Το Κοσσυφοπέδιο ανήκει στη Σερβία και η Μακεδονία είναι Ελληνική! Οι γενοκτονίες και τα ολοκαυτώματα ορίζονται από τους νικητές, δεν γίνονται αποδεκτά επί του συνόλου από την ιστορία. Η ιστορία γράφεται από τους νικητές και για εμάς τίποτα δεν τέλειωσε, ώστε να θεωρηθεί τετελεσμένο για τον ιστορικό του μέλλοντος. Αντιθέτως, πολλά θα γραφτούν και θα ξαναγραφτούν από την αρχή.


ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΕΦ!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΚΟΣΤΟΣ!


ΥΓ: Πολλοί εκ των Ελλήνων εθελοντών προέρχονταν από την Θράκη. Αντιλαμβανόμενοι πρόωρα το μέλλον για τον ιδιαίτερο τόπο τους, έδρασαν καταλλήλως. Η Θράκη εδώ και αιώνες βγάζει παλικάρια!

Σύντροφοι και συντρόφισσες από Ξάνθη