Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 30 Απριλίου 2016

Ε/Σ Ολική Αντίσταση: ΠΕΡΙ ΙΣΛΑΜΟΦΟΒΙΑΣ







Τα τελευταία χρόνια, στην νέα εποχή της σκηνοθετημένης από τον παγκόσμιο εβραϊσμό επίθεση στους δίδυμους πύργους, η φαντασμαγορική καρικατούρα της 11ης Σεπτεμβρίου συνωμοσιολογικά σενάρια είδαν το φως στη Δύση, ενώ κυκλοφορούν αμέτρητα βιβλία, άρθρα, παραθέσεις και αναλύσεις για τον περίφημο 'ισλαμικό κίνδυνο' που απειλεί την Δύση. Οι αναθεωρητές συγγραφείς και αναλυτές που ανατρέπουν με τις τεκμηριωμένες αποκαλύψεις τους τα εβραϊκά ψεύδη γύρω από το παρασκήνιο του Β' Παγκοσμίου Πολέμου επισκιάστηκαν και οι αποκαλύψεις τους για την άλωση της Δύσεως από τους Εβραίους χάθηκε στο προπέτασμα καπνού που δημιουργήθηκε από τους πύργους του World Trade Center. Το όλο κλίμα που έχει καλλιεργηθεί από διάφορους κύκλους που καλύπτονται πίσω από έναν ψευδο-πατριωτικό μανδύα έχει επικρατήσει να ονομάζεται 'ισλαμοφοβία'. Πίσω από την ισλαμοφοβία κρύβονται οι Εβραίοι και οι υπατακτικοί τους. Το φαινόμενο δεν είναι ένα ώριμο φρούτο που έπεσε από το δέντρο, αλλά μία παλιά υπόθεση διεισδύσεως και αλώσεως εκ των έσω των δυτικών κοινωνιών που πρότερα έχουν αλωθεί από τον εβραϊκό καπιταλισμό που γεννήθηκε από τα διάφορα κέντρα και παράκεντρα που καλλιεργούν την 'ισλαμοφοβία'. Οι υπνωτισμένοι πολίτες της Αμερικής που ωθούνται σε ρατσιστική αντιπαράθεση εναντίον των Νέγρων (η εικόνα των λευκών αστυνομικών που υπηρετούν μία σιωνιστική κυβέρνηση, όπως και σε ό,τι αφορά τα ημέτερα προβάλεται κατά κόρον προκειμένου να δημιουργηθεί διαφυλετική ένταση μεταξύ Λευκών και Νέγρων, με απώτερο σκοπό να προκληθεί ρήγμα στο ενδεχόμενο οποιασδήποτε συνενοήσεως μπορεί να υπάρξει μεταξύ τους και να αποτελέσει την πραγματική απειλή για τους Εβραίους επικυρίαρχους). Οι Εβραίοι υποστηρίζουν τους Νέγρους για να καταστείλλουν τους Λευκούς και υποστηρίζουν τους Λευκούς για να εξοντώσουν τους Νέγρους. Ο ρατσισμός καλλιεργείται στη Δύση με μία μοναδική στόχευση. Να παραμείνουν αλώβητοι οι Εβραίοι και να επιβάλουν την τάξη τους με πρόσχημα το περίφημο 'Law and Order'. Ανέκαθεν οι Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής υποστήριζαν και υποστηρίζουν το δόγμα αυτό, ως προς την εφαρμογή του σε κάθε ελεγχόμενη από την Δύση χώρα. Η κυριαρχία των Σιωνιστών στην Ευρώπη, έχοντας αποσοβήσει κάθε περιθώριο εθνικής διακυβερνήσεως, έχει ως αποτέλεσμα την μεταφορά του ρατσιστικού ολέθρου στο εσωτερικό της. Αμερικάνοι και Ευρωπαίοι 'ηγέτες' προκαλώντας-προωθώντας έναν ανεξέλεγκτο ρατσισμό στο εσωτερικό των χωρών, αποκρύπτουν τα εγκλήματά τους στην Ανατολή. Αποκρύπτουν ότι είναι αυτοί που ευθύνονται για την καταστροφή και την αποικιοκρατική πολιτική τους στις χώρες της Ανατολής και καλούν τον αφελή πολίτη της Δύσεως να ανταποκριθεί στο κάλεσμα του Σιωνιστή Θείου Sam για να πολεμήσει το κακό που προέρχεται από την Ανατολή. Η Δύση βουτιέται στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ και καθαρίζεται από τα αμαρτήματά της.






Ό,τι αφορά τους Εβραιους και τις μεθόδους που τους βοήθησαν στο να κυριαρχήσουν επί όλων των μη-Εβραίων δεν αποτελεί σκοπό του παρόντος. Θα εστιαστούμε στην ισλαμοφοβική παραφιλολογία που καλλιεργείται από κύκλους τόσο στη χώρα μας, όσο στο εξωτερικό. Δεν είναι λίγες οι φορές που είδαμε 'εθνικιστές' να ωθούν τους αφελείς σε υποστήριξη του Ισραήλ, στο όνομα μίας ισλαμοφοβίας που δεν μπορούσαν να υποστηρίξουν, παρά μονάχα εκμεταλλευόμενοι συνθήκες και αποκρύπτοντας άλλες. Είδαμε για παράδειγμα την 'δεξιά' εφημερίδα 'Ακρόπολη' να παίρνει θέση υπέρ της ισραηλινής εξωτερικής πολιτικής. Στο ίδιο τέμπο και οι διάφοροι φιλοισραηλινοί ακροδεξιοί καραγκιόζηδες. Οι ισλαμοφοβικοί κύκλοι εκμεταλλεύονται το 'προσφυγικό', ώστε να αποκρύψουν ποιοί είναι οι αιώνιοι 'πρόσφυγες' της ιστορίας. Οι αιώνιοι πρόσφυγες της ιστορίας δεν είναι άλλοι από τους Εβραίους και η ιστορία δεν αλλάζει όσες παραχαράξεις και αν κάνουν. Οι Εβραίοι ουδέποτε υπήρξαν πρόσφυγες με την κλασική έννοια του όρου, αλλά εκδιωγμένοι από τις χώρες στις οποίες παρασιτούσαν. Και οι φορές αυτές είναι πολλές. Το μαρτυρά η ίδια η 'Έξοδος'. Διόλου τυχαία και η ονομασία 'exit' που έχει δοθεί σε διάφορες αντι-ναζιστικές οργανώσεις που χρηματοδοτούνται από τους Εβραίους. Είναι η μόνη φατρία που εκδιώχθηκε, έστω και με εσφαλμένες τακτικές απελάσεως που λειτούργησαν τελικώς επ' ωφελεία τους. Απόδειξη αυτού η πρόσφατη ομολογία του πρωθυπουργού του κράτους του Ισραήλ, Νετανιάχου, ο οποίος με την φράση 'Ο Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους' προκάλεσε αντιδράσεις και ποικίλλες συζητήσεις. Ο Νετανιάχου, όντας ένας φανατικός Σιωνιστής, δεν αποσκοπεί μονάχα στο να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά να διασπείρει ασύμμετρες αμφιβολίες προς πάσα κατεύθυνση και να διαβρώσει την παγκόσμια αντιεβραϊκή και αντισιωνιστική τάση. 'Διαίρει και βασίλευε' ανέκαθεν το μότο των Εβραίων. Επιρρίπτοντας την ευθύνη για το 'Ολοκαύτωμα' στον Χουσεϊνί, με το πρόσχημα ότι εξαπάτησε τον Χίτλερ, ακολουθεί την τακτική του 'διαίρει και βασίλευε' με την οποία οι Εβραίοι αλώνουν τους λαούς εκ των έσω. Ο αφελής πολίτης της Δύσεως, ακούγοντας και διαβάζοντας αυτό, θα συμπεράνει εσφαλμένα ότι ο Χίτλερ ήταν αφενός 'συνεργάτης' και συνειρμικά 'μη πολέμιος' του Εβραϊσμού και αφετέρου θα νομιμοποιήσει οποιοδήποτε έγκλημα των Εβραίων σε βάρος των 'κακών' Παλαιστινίων. Το παραμυθάκι ανέκαθεν ίδιο. Οι μη-Εβραίοι είναι πάντοτε οι υπαίτιοι, οι ρατσιστές και οι κακοί και οι Εβραίοι, οι πρώτοι εγκληματίες τρομοκράτες της ιστορίας, είναι οι πολύπαθοι 'Δίκαιοι των Εθνών'. Η ψυχασθένεια των Εβραίων φτάνει έως σημείου να κοροϊδεύονται μεταξύ τους, με το να απονέμουν βραβεία ο ένας στον άλλο για τις υποτιθέμενες υπηρεσίες τους στην ανθρωπότητα. Η τρανή απόδειξη αυτού είναι πως ουδέποτε βράβευσαν έναν μη-Εβραίο ως 'Δίκαιος των Εθνών'. Οι μοναδικές υπηρεσίες που έχουν προσφέρει στην ανθρωπότητα είναι πόνος, τραγωδία, αποδόμηση, καταστροφές και οτιδήποτε άλλο κακό.







Στο διαδίκτυο, όπως ελέχθη, κυκλοφορούν ανενόχλητα ισλαμοφοβικά βιβλία, τα οποία εξυπηρετούν τον σκοπό των Εβραίων. Να αποκρύψουν ότι μέλη της φατρίας τους έχουν διεισδύσει σε όλες τις θρησκείες και τις φυλές, ώστε να τα αλώσουν όπως πάντα εκ των έσω. Ένα από αυτά τα βιβλία είναι το 'Islamophobia: Thought Crime of the Totalitarian Future' των David Horowitz και Robert Spencer'. Αναζητώντας κάποιες πληροφορίες για το ποιόν των συγγραφέων βρίσκουμε ενδιαφέροντα στοιχεία που επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς μας. Οι συγγραφείς αυτοί παρουσιάζουν τους εισβολείς από την Ανατολή ως την μεγαλύτερη πραγματική απειλή για την διατήρηση του σάπιου οικοδομήματος με το οποίο επικυριαρχούν των λαών της Δύσεως. Περιγράφουν το αποτέλεσμα της εισβολής τους ως το όχημα για την δημιουργία ενός δυστοπικού μέλλοντος για την υλική πραγματικότητα των κρατών της. Περιγράφουν το μέλλον της Δύσεως ως προοιώνιση του '1984' του George Orwell. Ο David Horowitz, ένας εκ των συγγραφέων, είναι εβραϊκής καταγωγής, κρυπτοεβραίος, ο οποίος μετεγράφη από το κίνημα της 'New Left' προς τα ακροδεξιά. Κάτι αντίστοιχο του δικού μας Τσίπρα που εμφανίζεται ως 'New Left' και αποκρύπτει τις σχέσεις αγάπης με το καθεστώς της 21ης Απριλίου και την αγάπη του για την μαμά Αμερική. Ο Horowitz, εμφανίζεται ως ουδέτερος υποστηρικτής της πανανθρώπινης ελευθερίας και πολεμιος όσων την απειλούν. Φυσικά, για έναν Εβραίο, οι μοναδικοί που εγγυώνται την ελευθερία είναι οι Εβραίοι και αυτοί που την απειλούν είναι οι μη-Εβραίοι. Εβραϊκό παραλήρημα. Ο Horowitz εμφανίζεται ως αγνωστικιστής. Όπως ο Τσίπρας που εμφανίζεται 'Αθεος' και αποκρύπτει το ιουδαϊκό του θρήσκευμα. Μάλιστα, ο Horowitz εμφανίζεται ως προστάτης των Λευκών ανθρώπων από τους σκουρόχρωμους επιβουλείς. Ο Horowitz προϊσταται του ιδρύματος 'David Horowitz Freedom Center'. Πλούσιο επίσης το βιογραφικό του στην Wikipedia. O έτερος των συγγραφέων, ο Robert Spencer είναι και αυτός ομόφυλός του, κρυπτοεβραίος. Παραδίδει σεμινάρια που αφορούν το Ισλάμ και το Jihad στο FBI και σε άλλες υπηρεσίες στρατιωτικού ενδιαφέροντος. Πλούσιο το βιογραφικού του στην Wikipedia. Ο Spencer είναι μεταξύ άλλων και ιδρυτής της ακροδεξιάς οργανώσεως 'Stop Islamization of America', κάτι αντίστοιχο του δικτύου της φιλοσιωνιστικής και ισλαμοφοβικής EDL (English Defence League) και του πανομοιότυπου κινήματος Pegida (Patriotic Europeans Against the Islamisation of the West) που εμφανίστηκε στην κατεχόμενη από τους Σιωνιστές Γερμανία. Μία βαθύτερη ανάλυση για το τι πρεσβεύει ο Εθνικοσοσιαλισμός, μπορείτε να μελετήσετε στην μπροσούρα της οργανώσεως μας 'Εθνικοσοσιαλισμός: Η Ριζοσπαστική Ιδεολογία', όπου αναλύουμε βασιζόμενοι σε ιστορικά στοιχεία ό,τι αφορά την εναντίωση στον ισλαμισμό. Επίσης αξίζει να παρακολουθήσετε το video στο Youtube:




Short Film Suspicious Neighbors
https://www.youtube.com/watch?v=KU2WjS8Db48



Ο Abraham Foxman της σιωνιστικής 'Anti-Defamation League' (ADL) εγκάλεσε τον Spencer και την συνεργάτιδά του Pamela Geller, επειδή τα γραπτά τους 'προκαλούν μία συνωμοσιολογική ατζέντα εναντίον του Ισλάμ με το πρόσχημα ότι στρέφονται περισσότερο εναντίον του ριζοσπαστικού Ισλάμ. Αυτό το δίδυμο σύστημα μπορεί εύκολα να παραλληλιστεί με μία ιδεολογική και σε βάθος χρόνου θανάσιμη μορφή αντισημιτισμού όπως εμφανίστηκε στα τέλη του 190υ και 20ου αιώνες'. 'Οφείλουμε να είμαστε πάντοτε στο πλευρό όσων αγαπούν τους Εβραίους που οφείλεται στο μίσος εναντίον των Μουσουλμάνων και των Αράβων'. Επιπλέον, οι Εβραίοι που κρύβονται πίσω από την δημιουργία του ISIS που 'καλείται' να εξοντώσει η ρωσική αρκούδα Πούτιν, καλούν τους πολίτες να προστατευτούν από τους 'αλήτες πρόσφυγες' της Συρίας, τους 'αλήτες' του προέδρου Άσαντ. Οι γεωπολιτικοί αναλυτές στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, μολονότι έχουν πληροφορίες, χάνονται στην ανάλυση σε έναν ναρκοθετημένο χώρο. Είναι εγκλωβισμένοι στην ερμηνεία των εξελίξεων, στηριζόμενοι τις αναλύσεις τους στις πληροφορίες που τους παρέχουν τα δυτικά μέσα. Τους διαφεύγει η δήλωση του Oliver Stone 'Mην πιστεύετε τα δυτικά μέσα'. Ο Stone μολονότι αρχικώς υποστήριξε την έλπίδα' Τσίπρας και την 'Νέα Ελλάδα' είπε την αλήθεια. Επιστρέφοντας στο έργο των Horowitz και Spencer, στις σελίδες του μας καλούν (τους Δυτικούς μονάχα από άποψη γεωγραφική και όχι σκέψεως), να εναντιωθούμε στο ολοκληρωτικό κράτος που μας επιφυλάσσεται στο μέλλον και την ποινικοποίηση της σκέψεως και της ελευθερίας εκφράσεως ('Politically Incorrect' τρομάρα τους!). Αποτελεί συνέχεια του παραμυθιού της εξισώσεως της εθνικοσοσιαλιστικής Γερμανίας με την Μαοϊκή Κίνα και την Σοβιετική Ένωση με το πρόσχημα ότι ήταν πανομοιότυπα αστυνομικά κράτη. Περισσότερα στο βιβλίο 'Police State, Could it Happen Here?' του Jules Archer. Για εμάς που δεν έχουμε παρωπίδες και δεν πιστεύουμε τα εβραϊκά παραμυθάκια, πρόκειται για ακόμα μία κεκαλυμμένη εβραϊκή προπαγάνδα που αποσκοπεί στην πρόκληση φόβου στις δυτικές κοινωνίες. Οι Εβραίοι ανέκαθεν επέτυχαν ό,τι επέτυχαν χάρη στην πρόκληση τρόμου. Η τρομοκρατία είναι ιερό για αυτούς, με την χρήση αυτής αυτονομιμοποιούνται να κατατρομοκρατούν κατά το δοκούν τους μη-Εβραίους. Οι μεταναστευτικές ροές αποτελούν το εβραϊκό καραβάνι των αιώνων από την αντίστροφη. Οι Εβραίοι πλαστογραφούν την ιστορία επ' ωφελεία τους. Πάσχοντας από το σύνδρομο του καταδιωχθέντος, επιχειρούν να γράψουν με την δική τους πένα, εκ νέου την ιστορία, μία ιστορία που θα γράφει ότι μετανάστες υπήρξαν όλοι οι υπόλοιποι πλην των ιδίων. Απόδειξη αυτού είναι πως στις μέρες μας όλοι οι λαοί εμφανίζονται ως μετανάστες για λόγους επιβιώσεως και οι Εβραίοι εμφανίζονται ως αγνοί πατριώτες σε μία γη που δεν τους ανήκει και, πώς άλλωστε, να τους ανήκει, εφόσον μία φυλή εξωγήινη δεν μπορεί να έχει πατρίδα σε αυτό τον πλανήτη, αλλά έξω από αυτόν.





Χρήσιμο tip προς συντρόφους. Ό,τι μέμφονται οι Εβραίοι δια των μέσων τους είναι ό,τι φοβούνται. Κάντε ό,τι είναι αντίθετο προς ό,τι πλασάρεται από τα μέσα των Εβραίων. Θέλουν να φοβόμαστε, δεν πρέπει να φοβόμαστε. Θέλουν να δημιουργούμε ασύμμετρους εχθρούς, πρέπει να δημιουργούμε στοχευμένους φίλους. Θέλουν να μας κάνουν μισανθρώπους, πρέπει να είμαστε φιλάνθρωποι. Θέλουν να μην σκεφτόμαστε και να δρούμε ανέξοδα, πρέπει να σκεφτόμαστε και να δρούμε στοχευμένα. Φόβος και παράνοια στην Ιερουσαλήμ μονάχα και τίποτα άλλο. Όσο οι Εβραίοι φοβούνται, όλα είναι καλά (φάση 'La Haine'), όσο ο Brecht μας ζαλίζει τα αρχίδια με το εβραϊκό παραμύθι του (όταν ήρθαν να πάρουν...), εμείς πρέπει να παίζουμε με την νοσηρή φαντασία των Εβραίων. Δεν έχουμε να κάνουμε με ανθρώπινες υποστάσεις, αλλά με μικρόβια, με μία εξωγήινη φυλή που καταδυναστεύει εδώ και χιλιετίες την ανθρωπότητα. Η ανθρωπότητα ενωμένη πρέπει να αποβάλει τα μικρόβια από άνω της. Πούλο Εβραίοι σκουπίδια! Οι πύλες της κολάσεως σας περιμένουν και είμαστε κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να τις ανοίξουμε...Τελειώσαμε...