Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Πανετοιμοι να τσακισουμε την Ενοπλη Κομμουνιστικη Τρομοκρατια της Κοκκινης Χουντας και τους τζιχαντιστες αλλοδαπους ''συντροφους'' της / Άρθρο συναγωνιστή





Οι Α.Μ.Ε., οι Ανενταχτοι Μαιανδριοι Εθνικιστες, πιστευουμε οτι δεν υπαρχει περιθωριο για συναινεση με τους μπολσεβικους. Η Αριστερα ειναι η αντεθνικη συσπειρωση των αθεων διεθνιστων, που επιδιωκουν να διαλυσουν το Συνεκτικο Ελληνικο Εθνος, τον Ελληνορθοδοξο Πολιτισμο, το Εθνικο Ιστορικο Οικοδομημα της Παραδοσης, της Αγωγης, της Ελληνικης Παιδειας. Ειναι οι καταστροφεις και ειμαστε οι Οικοδομοι! Αυτην την Εθνεγερτηρια Αντιμηδενιστικη Φιλοσοφια των Εθνοοικοδομων εκπροσωπουμε ως Επιλεκτοι του Ριζοσπαστικου Μαχητικου Εθνικισμου. Ειμαστε οι φοβεροι Τιμωροι για τους εχθρους της Ορθοδοξιας και του στηριγμενου στον Αρχαιο Ελληνικο Ηρωισμο Εθνοκρατικου Ιδεωδους της Ατοφιας Φυλετικης Υπεροχης του Ελληνα. Διαβεβαιωνουμε τα θρασυδειλα ανθρωπαρια της Ενοπλης Κομμουνιστικης Τρομοκρατιας οτι αλλοιμονο τους αν και οταν βρεθουμε στον δρομο τους!

Ως Εθνομαχητες Α. Μ. Ε. ειμαστε ορκισμενοι Ελληνες Εθνικιστες Πατριδαμυντορες. Με αυτοθυσιαστικη αφοσιωση στον Υπερτατο Εθνικο Σκοπο φανερωνουμε την εγκυροτητα των προθεσεων μας. Την υψηλη ποιοτητα του εθνοαναμορφωτικου λιγισμου μας. Τον ακεραιο Ελληνοχαρακτηρα μας. Την αταλαντευτη προσηλωση και συγκινηση μας απεναντι στους κυματισμους της Γαλανολευκης. Την περι Εθνικισμου Ηρωικη Ιδεοκινηση μας.


Οι ενοπλοι δολοφονοι της Κομμουνιστικης Τρομοκρατιας δεν φτανουν τους Ανενταχτους Μαιανδριους Εθνικιστες σε ανδρεια και παλικαροσυνη. Οι νεοσυμμοριτες της Αριστερας υποκινουνται απο τον αθειστικο υλισμο τους. Εμεις απο την Κυριαρχη Ιδεα του Ελληνικου Εθνικιστικου Σκεπτεσθαι και Δραν. Γι αυτο θα τους τσακισουμε!

Συναγωνιστης Ν.Χ.ΧΥΓ. Από το άρθρο δεν έχουμε πειράξει τίποτα, το αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς το έστειλε ο συναγωνιστής