Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ




Ο Εθνικός Σύλλογος Βόρειος Ήπειρος 1914 καλεί όλους τους εθνικά σκεπτόμενους Έλληνες στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί έξω από την Πρεσβεία της Αλβανίας στην Αθήνα, την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015, ώρα 6:00 μ.μ., με αφορμή την κατεδάφιση του Ιερού Ναού Αγίου Αθανασίου στους Δρυμάδες του Δήμου Χιμάρας.


Η πράξη αυτή από την πλευρά του αλβανικού κράτους, με ενορχηστρωτή τον ντόπιο γενίτσαρο "τοποτηρητή" της κυβέρνησης Ράμα, βουλευτή Κότσο Κοκεδήμα και εκτελεστικό όργανο τον επίσης γενίτσαρο Δήμαρχο Χιμάρας Γκέργκι Γκόρο, δείχνει για μία ακόμα φορά πόσο βάναυσα καταπατούνται τα δικαιώματα του Βορειοηπειρωτικού Ελληνισμού, έχοντας προηγούμενο στην εποχή του κομουνιστικού αθεϊστικού καθεστώτος του αλήστου μνήμης δικτάτορα Ενβέρ Χότζα.
Οι καταστάσεις αυτές δεν μας επιτρέπουν να είμαστε απαθείς και οφείλουμε να αντιδράσουμε δυναμικά εάν δεν θέλουμε να αφανιστεί ο Ελληνισμός της Βορείου Ηπείρου, τόσο με την έντονη διαμαρτυρία κατά του αλβανικού κράτους όσο και με την συνεχή ενημέρωση της ελληνικής κοινής γνώμης.

Γι' αυτό λοιπόν την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015 και ώρα 6 το απόγευμα, όλοι παρόντες έξω από την αλβανική πρεσβεία στην Αθήνα  (Βεκιαρέλη Αριστ. 7, παράδρομος της Λεωφόρου Κηφισίας, Φιλοθέη - πλησιέστερη στάση λεωφορείων ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ). 


ΕΘΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ 1914


Πηγή: http://esvh1914.blogspot.gr/2015/09/11.html


ΑΠΟ Α.Μ.Ε. /
Ελπίζουμε οι Ριζοσπάστες Εθνικιστές να κάνουν ΟΛΟΙ το χρεος τους... ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΞΑΝΑ τα αδέρφια μας ... Καθώς περιμένουμε τους κων/πολιτες και τους Πόντιους αδερφούς μας να ΈΡΘΟΥΝ οργανωμένα σε κάτι τόσο σημαντικό ...

Οι Εθνικιστές οπαδοί ελπίζουμε να κάνουν το χρεος τους προς τους Βορειοηπειρώτες αδερφούς μας  ......

ΖΗΤΩ Η  ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΗΠΕΙΡΟΣ