Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου 2015

1η Συνάντηση Ριζοσπαστικού Εθνικιστικού Ορεινού Αγώνα / Κεντρική Ελλάδα




Χωρίς φωτογραφικές τυμπανοκρουσίες και προβολή του ειδώλου πολιτικών πικ-νικ υπό την μορφή ανακοινώσεων προσηλυτισμού στην θρησκεία της εθνικοφροσύνης, ριζοσπάστες εθνικιστές από πόλεις της κεντρικής Ελλάδας, υπό την διακριτική καθοδήγηση της οργάνωσης, πραγματοποίησαν συνάντηση σε ορεινή τοποθεσία, με αποκλειστικό σκοπό την τριβή σε τακτικές μάχης στο πλαίσιο του ορεινού αγώνα.


Οι ριζοσπάστες εθνικιστές έχουν απορρίψει τα εκλογικά διλήμματα και την εκλογολογία και δίνουν την δική τους πραγματική μάχη, αφήνοντας τις δάφνες για τους άκαπνους που ανέκαθεν αποτελούν τους τσοπάνηδες του άμαχου πληθυσμού σε καιρούς κρίσεων. Η νεοελληνική ιστορία βρίθει ανθρώπων που τοποθετούν τον εαυτό τους ως παρόντες σε μάχες που έλαβαν χώρα μονάχα εντός της ζωηρής φαντασιοπληξίας. Η παράθεση των φωτογραφιών επιτελεί έναν αποκλειστικό σκοπό. Της υποκίνησης των συναγωνιστών μας σε αγώνα μακριά από ομαδοποιήσεις που δεν προσφέρουν οτιδήποτε άλλο από διονυσιακού τύπου συνάξεις που αρχίζουν και τελειώνουν στην λέξη 'ψυχαγωγία'. Ο ριζοσπαστικός εθνικισμός είναι κάλεσμα σε μάχη και όχι ένας αγώνας για να καταπολεμηθεί η αστική ανία. Εξάλλου, ο αστικός τρόπος ζωής προσφέρει στους προσκυνητές του πλείστους τρόπους καταπολέμησης τέτοιων αισθημάτων.


Υπάρχει και το pro με συνοδεία κρασιού και ινδικής κάνναβης. Όχι άλλο χώρο στους αιθεροβάμμονες που δεν θα τους αποδέχονταν ούτε οι χίπηδες...

Έχουμε πόλεμο και οι οχτροί βρίσκονται εδώ και πολλά χρόνια στο εσωτερικό της πατρίδας.