Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ / Άρθρο συναγωνιστή







Ιερος ο Αντικομμουνιστικος Αγωνας για εμας τους Εθνικιστες.Καθε μορφη της Αριστερας αντιτιθεται στη Φυλετικη Ανωτεροτητα των Ελληνων. Πολυ περισσοτερο ο ΣΥΡΙΖΑ, που βαλλει εναντιον του Ελληνορθοδοξου, Ομογλωσσου, Ομοεθνους των Ελληνων, επιδιωκοντας τη νοθευση της Φυλης μας με ‘’πολυθρησκευτικες’’, ‘’πολυπολιτισμικες’’, ‘’πολυεθνικες’’ αντεθνικες ντιρεκτιβες της Ευρωπαικης Ενωσης. Ας μη ξεχναμε ότι το Κομμουνιστικο Παρακρατος του ΣΥΡΙΖΑ, που οραματιζεται την  εκθεμελιωτικη Κοκκινη Χουντα, σχετιζεται ως ‘’συγκοινωνουν δοχειο’’ με την Ενοπλη Θρασυδειλη Τρομοκρατια, που εκπορευεται από τα Εξαρχεια και τα συγγενη με αυτην την περιοχη εθνοδιαλυτικα κεντρα αποφασεων



.Γι αυτό ο Ριζοσπαστικος Εθνικιστικος Αντικομμουνισμος μας στρεφεται εναντιον των αντεθνικων καθαρματων, των οποιων ηγεμονευει ο υπουλος Τσιπρας, πισω από το βλακωδες μειδιαμα του οποιου αποκρυπτεται επιμελως το Κοκκινο Παρακρατικο Επιτελειο πληρους μαρξιστικης διαβρωσης της Πατριδας μας.Εμεις, όμως, δεν ορρωδουμε μπροστα στους πουλημενους  ‘’αντιεξουσιαστες’’ τρομοκρατες της Αριστερας.Τους τσακιζουμε! Η νεα Εθνικη Αντικομμουνιστικη Εποποιια, ο Νεος Γραμμος και το Νέο Βιτσι, θα ξετυλιχτει μεσα στην ιδια την Αθηνα!Εναντιον του ‘’ανταρτικου πολης’’ τους θα ξεδιπλωσουμε τις Ελευθερες Αυτονομες Ζωνες μας της Αυτοβουλης Εθνομαχητικης Κυριαρχιας! Ειμαστε Εθνομαχητες και όχι συμβιβασμενοι συνοδοιποροι!Αντιπροσωπευουμε την Οργισμενη Κραυγη του Ελληνα Πατριδοπολεμιστη.

Το Μυστικον Πυρ της Ρηξικελευθης Πατριωτικης Εξεγερσης.Την Εξαγνιστικη Καθαρση της Ριζοσπαστικης Εθνικιστικης Επαναστασης.


Ρ.Ε.ΑΝ. Ριζοσπαστης Εθνικιστης Αντικομμουνιστης



Άρθρο του συναγωνιστή Ν.Χ.Χ.

Παλαιότερο άρθρο του ( http://maiandrioi.blogspot.gr/2015/06/blog-post_4.html )

ΥΓ. Από το άρθρο δεν έχουμε πειράξει τίποτα, το αναδημοσιεύουμε όπως ακριβώς το έστειλε ο συναγωνιστής