Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Κοινή ανακοίνωση Α.Μ.Ε. και C18 Hellas για την οργάνωση ΟΡ.Μ.Α. και την Αριστερή κίνηση Περιστερίου

Μάθετε να υποφέρετε την Αλήθειαν. Περικλής Γιαννόπουλος «Νέον Πνεύμα»





Διαβάζοντας την γελοιοδέστατη ανακοίνωση της οργάνωσης του ''Μαχητικού Αντιφασισμού'' (ο θεος να τους κάνει) ΟΡ.Μ.Α. πραγματικά δεν ξέραμε αν θα έπρεπε να κλάψουμε ή να γελάσουμε, λένε στην εμετική ανακοίνωση τους ότι:
οι πασίγνωστοι «πουθενάδες» Αυτόνομοι Μπογιατζήδες Εθνικιστές, χαιρόμαστε που μας λέτε για αρχή πασίγνωστους το αντιλαμβάνεστε και εσείς οι ίδιοι, ότι οι εθνικιστές και ειδικά οι Ριζοσπάστες κυριαρχούν στον δρόμο, δεν ήταν δύσκολο βέβαια αφου ο ΄΄χώρος σας ΄΄ απαρτίζεται απο μια κάστα απο γλοιώδεις ρουφιάνους, θρασύδειλα κοπρόσκυλα και χωρίς το κράτος και τους δημοσιογράφους δεν θα υπήρχε ο χώρος σας ΚΑΝ.


Όσο για το μπογιατζήδες και το πουθενάδες, έχουμε μια κατηγορία δίπλα στην ιστοσελίδα μας που την έχουμε ονομάσει ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ, έχουμε και κανάλι στο youtube αν δεν την βρίσκει κάποιος με τις εικόνες, που θα μπορείτε να δείτε τα βίντεο μας την ώρα που οι περισσότερες πρεζοφωλιές σας τις γλύφουν οι εξαγνιστικές φλόγες του Ριζοσπαστικού Εθνικισμού,για αυτό λοιπόν αντιφασιστικά σκουπίδια, εμείς οι ''ανύπαρκτοι'' θα σας κάνουμε ''φλογερές επισκέψεις'' και εσείς οι ΄΄υπαρκτοί'' θα σκύβετε το κεφάλι, σε εμας και γιατί αυτό ''μαχητές αντιφασίστες''; Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε κάτι άλλο, γιατί δεν έχετε να κάνετε με κόμμα, αλλά με Ριζοσπάστες Μαχητές ...

Στην (1 χρόνο;)χρηματοδοτούμενη ιστοσελίδα σας βλέπουμε κάτι περισσότερο απο αξιοθρήνητο, μας λέτε μπογιατζήδες ενω εσείς τσακώνεστε με τα χρώματα και βγάζετε ένα σύνθημα σε κάθε ανάρτηση, πραγματικά πολύ μαχητικό . Εσείς είστε η ντροπή του χώρου σας. Στον ενα χρόνο της οργάνωσης μας ήδη είχαμε κάνει ''επισκέψεις'' στις εξής πρεζοστέκες Ανω / κάτω πατησίων, Λέλας Καραγιάννη και την τότε Βίλα Αμαλίας και φυσικά όλα είναι σε βίντεο ώστε να βλέπετε τις ξεφτίλες σας ''Σύντροφοι''.

Διαβάζουμε ακόμα στην ανακοίνωση της ΟΡ.Μ.Α: αφού ξαναέβαψαν ένα ταπεινό τοιχαλάκι στην άκρη του πουθενά (http://maiandrioi.blogspot.gr/2015/05/blog-post_64.html), φαίνεται ότι οι λούλιδες του Αντιφασισμού δεν γνωρίζουν τον Πειραιά, ας το παίζουν ότι κάνουν ''Αντιφασιστικές εξορμήσεις'' εκεί, το πρώτο που κάναμε είναι σε κεντρικότατο σημείο - δρόμο του Πειραία και το δεύτερο ''τοιχαλάκι''  είναι στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ πύλη του λιμανιού και στις επόμενες δράσεις απο τους Αυτόνομους Πειραιά και απο Αυτόνομες Εληνικές Ζώνες θα το δείτε,απλά δεν τις ανεβάσαμε νωρίτερα  γιατί ήμασταν απασχολημένοι στο να τσακίζουμε τα στέκια σας, (Περιστέρι - Ίλιον - Κόρινθο) θα βγουν όμως τις επόμενες ώρες απο το λιμάνι όπου αν σας βρούμε εκεί, θα σας πνίξουμε στην θάλασσα...


Αλήθεια σύντροφοι στο κάλεσμα που κάνατε στο Κερατσίνι μετα την δράση γιατί δεν βγάλατε φωτογραφίες (όπως κάνετε συνέχεια) τα 20 ολόκληρα άτομα που μαζεύτηκαν; Ο κόσμος σας έχει αηδιάσει κυρίες μου .. Διαβάζουμε ότι: '' διατράνωσαν πως «συζήτησαν» με κάποιο σύντροφο μας. (Της ΟΡ.Μ.Α.; Του Διστόμου; Μια φράση γράψανε και δεν είχε στοιχειώδη ειρμό!). Το πιο πιθανό είναι πως θα παίζανε τα παιδάκια μεταξύ τους και θα μπέρδεψαν το παιχνίδι τους με την πραγματικότητα'' δυστυχώς για εσας το βγάλατε οι ίδιοι στο indymedia και όχι εμείς, εσείς κλαίγατε στο Α.Τ του Αγίου Παντελεήμονα, το λένε οι πρεζοαντίφες του Διστόμου, όχι εμείς, να το κάνουμε πιο αντιληπτό για να καταλάβετε μιας που δεν κατέχετε απο ανάγνωση, οι σύντροφοί σας απο ΟΡ.Μ.Α. απλά δεν υπάρχουν για να συζητήσουμε μαζί τους, γιατι δεν είστε πουθενά.


Πραγματικά είστε η ντροπή του χώρου σας..


( https://ormantifa.wordpress.com/2015/05/21/%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CE%AF%CE%BD%CF%89%CF%83%CE%B7-%CE%BF%CF%81%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CE%B1/)




Στην Αριστερή κίνηση Περιστερίου έχουμε να απαντήσουμε τα εξής. όπως γράψαμε και στο site μας, η επίθεση έγινε 22:00 και όχι 21:00 έτσι για την μαχητική  Εθνικιστική αλήθεια.Μην τρομάζετε κύριοι να  λέτε το όνομά μας είμαστε οι Combat 18 Hellas και ΑΜΕ και όχι γενικά οι ''Αυτόνομοι Εθνικιστές'', όταν θα το λέτε το όνομά μας μην σας πιάνει ρίγος απο φόβο,δεν θα ερχόμασταν εαν ο κόσμος του Περιστερίου δεν είχε αηδιάσει απο εσας, απο την καφετέρια απέναντι απολάμβαναν το θεάμα, καθώς το στέκι σας (που πληρώνουν οι δημότες του Περιστερίου παρακρατικές κουφάλες) γινόταν δικό μας, για την ακρίβεια κι'όλας ένας γείτονας απο την εκεί πολ/κατοικία, είπε την εξής φράση: ''ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ''.

Πέρα απο εσάς κανείς άλλος δεν σας θέλει στην γειτονιά, δεν είχαμε λουφάξει πουθενά σας περιμέναμε,ΗΡΘΑΜΕ στης 22:00 το βράδυ και όχι αργά,ήρθαμε για να σας βρούμε αναρχο/αντιφασιστικά σκυλιά νωρίς ΟΧΙ αργά.. Έχουμε έρθει στα στέκια σας πρωί, απόγευμα και βράδυ άρα ποιος κρύβεται; Εμείς; ή εσείς; θέλουμε να μας θυμίσει κάποιος απο εσας πότε μας τρέξατε σαν Α.Μ.Ε. ή σαν C18 ή όπως αλλιώς θέλετε; Σας το είπαμε ότι τα πατριωτικά ή τα Εθνικιστικά κόμματα πλεον είναι το λιγότερο που θα σας απασχολούν, εμείς θα σας λιώσουμε σαν σκουλήκια (μαζί μας θα είναι ολος ο κόσμος της περιοχής γιατί σας σιχαίνονται) μέρα, απόγευμα,νύχτα, χαράματα... έχουμε έρθει ΟΛΕΣ τις ώρες και θα ξαναέρθουμε πάλι. Αν ψάξετε στις σελίδες μας θα βρείτε απο δράσεις μας μέχρι και την ''επίσκεψη'' που κάναμε στο Περιστέρι..

(https://leftmove.wordpress.com/2015/05/18/%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9-%CE%BF%CF%85%CF%84%CE%B5-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%B8%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%B9/)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ, ΣΤΟ ΙΛΙΟΝ, ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΖΗΤΩ ΟΛΟΙ ΟΙ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ - ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ, ΖΗΤΩ Η ΑΚΕΦΑΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ

ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΓΗ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ


Α.Μ.Ε. + C18 Hellas

ΥΓ. Όσο για τις φασαρίες που κάνατε βρωμεροί Ανθέλληνες στους Πόντιους Αδερφούς μας την μέρα της Γενοκτονίας, δεν θα το ξεχάσουμε και θα σας το ανταποδώσουμε