Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 9 Μαΐου 2015

Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές / Μαχητική Αυτονομία (Βίντεο Αφιερωμένο σε όλους τους υποστηριτές μας)



Στους Ανένταχτους Μαιάνδριους Εθνικιστές, το μείζον είναι η συστηματική έρευνα και ανάλυση για πλείστα ζητήματα εθνικού-κοινωνικού και κινηματικού προβληματισμού, η συνειδητή και διαρκής επιθετική στάση προς το υπάρχον από ριζοσπαστικές εθνικιστικές θέσεις οι οποίες διάκεινται εχθρικά προς τις κυρίαρχες μετακομμουνιστικές-καπιταλιστικές προσταγές, η φιλοσοφική θέαση των όσων συμβαίνουν γύρω μας και η μαχητική αντιμετώπισή τους καθώς ξεδιπλώνεται και οξύνεται η κρίση του κυρίαρχου συστήματος.

Δεν έχουμε κανένα λόγο να το κρύψουμε: οι προσεγγίσεις μας είναι αμιγώς πολιτικές και επαναστατικές. Υποστηρίζουμε την μαχητική αυτονομία, την ενεργητική φιλοσοφία του ριζοσπαστικού εθνικισμού, την αρχή και συνέπεια των ελεύθερων-δυνατών φύσεων. Συνεπώς αναλύουμε κριτικά τα όσα συμβαίνουν από την σκοπιά της Αυτονομίας και του Ριζοσπαστικού Εθνικισμού και τα εφαρμόζουμε δυναμικά στο όνομα της Αυτονομίας και του Ριζοσπαστικού Εθνικισμού.


Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές απευθυνόμαστε κατ' αρχήν σε ένα ούτως ή άλλως “περιορισμένο” κοινό. Όχι τόσο εξαιτίας των ιδιαίτερων απόψεων μας, τόσο σε επίπεδο ηγεσίας ή σε επίπεδο μαχητικών πυρήνων, όσο λόγω του τρόπου με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον πόλεμο μέσα σε μια κοινωνία, όπως είναι η δική μας.