Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 11 Απριλίου 2015

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Οι δράσεις μας ποτέ δεν σταματάνε!







Πάνε οι εποχές που οι αντιφάδες είχαν το ''μονοπώλιο''. Τώρα στους δρόμους κάνουν πάρτυ οι ριζοσπάστες εθνικιστές! Ξέρουμε ότι ξυπνάτε και κοιμάστε ψάχνοντας που, ποιοί, πότε, γιατί. Θα σας καίμε τον εγκέφαλο ολοένα περισσότερο κι όχι μόνο. Όμως καμιά φορά μπορεί να υπάρξουν επιπλοκές, στενές επαφές ΑΜΕ τύπου και τότε θα ειπωθεί για ακόμα μία φορά το γνωστό 'γάμησέ τα, τι θα κάνουμε με αυτούς'. Άντε πάλι να κλαίγεστε μεταξύ σας στις πρεζοφωλιές και να κάνετε ότι δεν τρέχει τίποτα. Έχετε βγάλει περιπολίες διάφορα νούμερα. Ναι, αυτό θέλουμε. Να βγείτε απ' τους τεκέδες σας και τα καφενεία που την αράζετε. Να σας γνωρίσουμε επιτέλους. Α, και κάτι για τις μέρες που έρχονται. Σας καταγράφουμε.

Η λίστα μεγαλώνει. Κι όλα αυτά χάρη σε εσάς. Κανονικά θα έπρεπε να σας ευχαριστήσουμε που 'υπάρχετε'. Είναι κάτι μέρες που η αστική ανία δεν παλεύεται με τίποτα.

ΥΓ1: Σπάσατε ρεκόρ. Σ' ένα μόνο σύνθημά μας είδαμε το πρωτοφανές. Γκασμαδιά πάνω στο σύνθημα μαζί με τα αλφάδια σας. Μα, τέτοιο μίσος; Γιατί; Γιατί;

ΥΓ2: Κι εσύ μαυρομάλλα καριολίτσα απ' τους 'autonome antifa' που καβαλάς το παπάκι (MODENAS), μην κρεμάς την τσάντα σου στην ποδιά. Μπορεί να σου πέσει όπως τρέχεις...Κοζάρεις τι λέμε..
.

ΥΓ3: Το άλλο το γεροντοπαλίκαρο καλά; Πρέπει να έμεινε αρκετή ώρα μετά την φάπα-ξάπλα απ' το πουθενά...

Τσιμουδιά δεν βγάλατε. Παλιά αφίσες, πορείες, τρικάκια. Τώρα το σκέφτεστε. Τελειώνετε...