Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τρίτη 14 Απριλίου 2015

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Γαλανόμαυρος Εθνικισμός στην Ηλιούπολη (ξανά)






Τα γατάκια της πρεζοστέκας 'Πικροδάφνη' στον Άγιο Δημήτριο και κάτι ντόπιοι ποντικοί που παριστάνουν τους Ηλιουπολίτες αναρχικούς ή αντιφασίστες που κρύβονται σε παρεμβάσεις τοπικού χαρακτήρα, συμμετέχουν σε διάφορες συλλογικότητες απλών πολιτών, άλλοτε προσπαθούν να διεισδύσουν στους συνδέσμους οπαδών που υπάρχουν στην περιοχή. Δίχως αποτέλεσμα, καθώς έχουν γνώση οι φύλακες. Νομίζουν ότι δεν γνωρίζουμε τις κινήσεις τους. Ψόφια τα πράγματα λένε οι 'φήμες', κόπηκε η χρηματοδότηση και τα 'παιδιά' διαμαρτύρονται στ' αφεντικά τους.

Στα Νότια Προάστια πνέει ριζοσπαστικός εθνικιστικός άνεμος εδώ και χρόνια. Τα Νότια ήταν, είναι και θα παραμείνουν ένας δυναμικός πυρήνας για το εθνικιστικό κίνημα. Ως ΑΜΕ βάζουμε το δικό μας λιθαράκι καθημερινά με τις δράσεις μας. Γατάκια, δεν έχει ποντίκι. Το ποντίκι έφαγε το δόλωμα. Θα μείνετε νηστικοί για καιρό. Φροντίζουμε εμείς γι' αυτό. Αυτές δεν είναι δράσεις. Παρέλαση είναι τσουτσουνάκια μας!

ΥΓ: Οι ΑΜΕ σας πονάνε εδώ και χρόνια. Μα, έχετε ζουρλαθεί τελείως ρε κακομοίρηδες, βγαίνετε και γράφετε συνθήματα με την υπογραφή μας. Ως πού θα φτάσει το κατάντημά σας; Σύντομα θα καίτε και τα πρεζοστέκια μόνοι σας. Αυτό σημαίνει επαναστατική πρωτοπορεία!
Σας τελειώσαμε, στέκια κλείνουν, πολλοί από εσάς κόβετε απ' τη φάση, ρουφιανεύετε ο ένας τον άλλον και άλλα πολλά.