Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Δράσεις στην Ανάκασα / Antifa και αναρχικέ θα σε τσακίσουμε σε κάθε στενό

Α.Μ.Ε. ΠΑΝΤΟΥ ANTIFA ΠΟΥΘΕΝΑ
Βία στη Βία
Ότι δεν με καταστρέφει με κάνει πιο δυνατό
Η σημαία της οργάνωσης θα είναι παντού σε κάθε στενό / Ζήτω οι Αυτόνομες Ελληνικές Ζώνες
Φώτο απο παλαιότερη δράση / Φόλα στους Αναρχικούς


Μετά τους Αγίους Αναργύρους, το Ίλιον, τα Λιόσια, το Καματερό κι άλλες γειτονικές περιοχές, οι δράσεις συναγωνιστών στην περιοχή της Ανάκασας αποτέλεσαν μία  ακόμα ευχάριστη νότα αισιοδοξίας για την επιρροή μας στους ριζοσπάστες εθνικιστές.

Ο ριζοσπαστικός εθνικισμός εισήχθη στον ελλαδικό χώρο (όχι τον 'χώρο' των ρουφιάνων,  των φρενοβλαβών και των κάπηλων) ως έννοια απ' την οργάνωσή μας ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ κι έγινε  πράξη στους δρόμους. Κανένα μπάσταρδο τσιράκι και καμία ιδεολογική ρουφήχτρα που  αντλεί δύναμη απ' τους δικούς μας αγώνες κι αυτούς των συναγωνιστών κι υποστηρικτών  μας  δεν θα καπηλευτούν οτιδήποτε οφείλεται σ' εμάς. Και για να το πούμε ακόμα πιο  ξεκάθαρα, για όσους παριστάνουν πως δεν 'κατάλαβαν'.

Αν οι διάφοροι καρπαζοεισπράκτορες 'εθνικιστές' και γλείφτες των παρακρατικών  φυτοζωούν το οφείλουν πρώτον στο ότι ρουφιανεύουν συναγωνιστές που τους χλευάζουν  και δεύτερον στο ότι είναι 'παιδιά του ίντερνετ' κι άρα ακίνδυνοι. Επειδή στους προδότες της ιδέας ανήκουν όσοι σαμποτάρουν τον αγώνα μας, όσον αφορά τους 'παρακρατικούς',  από εδώ και στο εξής δεν θα γίνονται 'διακρίσεις' μεταξύ 'αναρχικών' και 'εθνικιστών'. Η  συλλογική ευθύνη θα εφαρμοστεί 'αδιάκριτα'.

Καμία ηθική νομιμοποίηση και καμία ανοχή. Η ιστορία γράφεται στους δρόμους κι όχι στα πληκτρολόγια.

YΓ.. Τα θερμά συλληπητήρια μας για την πρεζοφωλιά σας ''Αγρός'' που έγινε κάρβουνο http://eleftherosagros.blogspot.gr/2015/01/712.html