Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟΥΣ

Αυτόνομοι Συναγωνιστές Νεα Πέραμο Αττικής... Antifa No Passaran





ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ




Η γνωστή ανατρεπτική συγγραφέας απ' την Βρετανία, η Nesta Webster που έχει ασχοληθεί με τους Illuminati και μ' άλλα σχετικά ζητήματα στον κλάδο των επαναστατικών συνωμοσιών, έδωσε τον εξής ορισμό της συνωμοσίας: 'Συνάθροιση ανθρώπων που συμφωνούν και πράττουν εν κρυπτώ για την επίτευξη κάποιου ανίερου ή άνομου σκοπού'. Σύμφωνα με τον ιστορικό George Fetherling, η συνωμοσία απ' την φύση της προϋποθέτει την έννοια της κοινότητας. 'Μία Συνωμοσία είναι πρίν απ' όλα λιγότερο αποτελεσματική από ό, τι ένα μεμονωμένο άτομο, διότι είναι επιρρεπής στο ν' αφήσει πίσω της αποδείξεις, ενώ συν τοίς άλλοις είναι σχετικά εύκολο να διεισδύσει κανείς σ' αυτήν, αποτρέποντάς την, παρακωλύοντάς την'. Σύμφωνα με τον μεγάλο οικονομολόγο Adam Smith, 'Άνθρωποι του ιδίου κλάδου, ουδέποτε συνέρχονται γι' άλλον λόγο, παρεκτός για να συνωμοτήσουν ενάντια στο ευρύ κοινό'.



Ο κοινότοπος κίνδυνος σε μία συνωμοσία δεν είναι άλλος απ' την προδοσία. Έκαστος συνωμότης, συμφώνως προς τον Niccolo Machiavelli, είναι δυνητικός πληροφοριοδότης. Στο κεφάλαιο 'Οι Συνωμοσίες' ('Η Χειραγώγηση του Όχλου', Εκδόσεις Ροες) ο Machiavelli λέγει μεταξύ πολλών σημαντικών πως 'στις συνωμοσίες ενεδρεύουν κίνδυνοι σε τρεις φάσεις. Στην αρχή, κατά τη διεξαγωγή, και αφού περατωθεί. Στο ίδιο αναφέρει: 'Οι συνωμοσίες αποκαλύπτονται είτε από διαρροή πληροφοριών ή από εικασίες. Διαρροές συμβαίνουν όταν κάποιοι από τους συμμετόχους δεν είναι πιστοί ή εχέμυθοι. Απιστίες συμβαίνουν εύκολα, διότι τα σχέδιά σου τα κοινοποιείς σ' εκείνους, μόνον, που εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να θεωρείς ότι θα θυσιαστούν για χάρη σου ή σε ανθρώπους δυσαρεστημένους με τον ηγεμόνα'. Παρακάτω λέγει ότι: 'Ενεδρεύουν, λοιπόν, δύο κίνδυνοι όταν εκμυστηρευόμαστε μια συνωμοσία σ' ένα μοναδικό, άλλο πρόσωπο: ο πρώτος είναι να σε κατηγορήσει από δική του προαίρεση, και ο δεύτερος, να συλληφθεί επειδή τον υποψιάζονται ή υπάρχουν ενδείξεις εναντίον του και να σε κατηγορήσει αφού καταδικαστεί και υποχρεωθεί, με βασανιστήρια, να το κάνει. Και στις δύο περιπτώσεις, τα πράγματα παίρνουν γιατρειά. Στην πρώτη περίπτωση μπορείς να αρνηθείς την κατηγορία και να ισχυριστείς ότι το κάνει από μίσος, και στη δεύτερη μπορεί να την αρνηθείς και να ισχυριστείς ότι πιέστηκε να πει ψέματα'. Πολύ εύστοχα θέτει το όλο ζήτημα ο Machiavelli, λέγοντας ότι: 'Δεν υπάρχει, εξάλλου, εγχείρημα στο οποίο να εμπλέκονται ιδιώτες, περισσότερο επικίνδυνο ή βίαιο απ' αυτό, αφού είναι τόσο δύσκολο όσο και ριψοκίνδυνο, σ' όλα του τα στάδια. Απ' όπου, βεβαίως, προκύπτει γιατί ενώ τόσες συνωμοσίες επιχειρήθηκαν, ελάχιστες είχαν την επιθυμητή έκβαση'. Συμφώνως προς τον ορισμό του Ralph Epperson, του συγγραφέως του βιβλίου 'The Unseen Hand: An Introduction to the Conspiratoral View of History', το πρώτο καθήκον σε μία συνωμοσία είναι να πείσει κανείς τους άλους πως αυτή δεν υφίσταται καθοιονδήποτε τρόπο.



Στο '1984' του Orwell, η συνωμοσία της Αδελφότητος αποτυπώνεται στον ήρωα του βιβλίου, τον  Γουίνστον Σμιθ, ο οποίος είναι υπάλληλος του Υπουργείου Αλήθειας και δουλειά του είναι ν' αλλοιώνει τα γεγονότα του παρελθόντος. Μέσα του υπάρχουν οι αναμνήσεις αλλοτινών καιρών. Αποφασίζει ν' αντισταθεί στην ιδεολογία της Νέας Εποχής, κρατώντας κατ’ αρχήν ημερολόγιο, μια δραστηριότητα που χωρίς να είναι απαγορευμένη, αφού δεν υπάρχουν πια νόμοι, ωστόσο μπορεί να επιφέρει την θανατική καταδίκη. Στη διαδικασία εξανθρωπισμού του, Σμιθ ερωτεύεται την Τζούλια, ένα μέλος του Εξωτερικού Κόμματος που αντιτίθεται επίσης στο status quo μέσω του σεξ, άλλη μία δραστηριότητα που επιτρέπεται μόνο για την αναπαραγωγή. Αποπειρώνται να ενταχθούν σε μία αντιστασιακή ομάδα που μάχεται τον Μεγάλο Αδελφό, την επονομαζόμενη Αδελφότητα. Το '1984' επηρέασε βαθιά τον σκηνοθέτη Terry Gilliam που σκηνοθέτησε το αριστούργημα 'Brazil' (1985). Η Αδελφότητα στο '1984' χρησιμοποιείται απ' το ολοκληρωτικό κράτος για να τρομοκρατήσει τον λαό της και να δικαιολογήσει τις φρικαλεότητες του κράτους κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η Αδελφότητα καθοδηγείτο, κατά τα λεγόμενα του λαού, απ' τον υψηλόβαθμο αξιωματικό του Κόμματος Emmanuel Goldstein (Εβραίος;) που ασχολούταν με αντεπαναστατικές δραστηριότητες. Καταδικάστηκε σε θάνατο, ενώ στη συνέχεια δραπέτευσε μυστηριωδώς. Εικάζεται πως βρήκε κάποιο καταφύγιο, απ' όπου συνέχισε τις συνωμοσίες του, ενώ η Κυβέρνηση απέδιδε οτιδήποτε κακό συνέβαινε σ' εκείνον. Βάσει των λεγομένων του Orwell: Ήτο αδύνατο, παρά τις ατελείωτες συλλήψεις, τις ομολογίες και τις εκτελέσεις, να είναι κανείς σίγουρος ότι η Αδελφότητα δεν ήταν απλά ένας μύθος'.




Από νομικής απόψεως, συνωμοσία συνίσταται από δύο ή περισσότερα άτομα, τα οποία συναινούν στην διάπραξη ενός-κατά βάση-εγκλήματος. Οι συνένοχοι είναι οι βοηθοί τους στην περαίωση του σχεδίου, ενώ οι συνωμότες οι εντολείς και υποκινητές. Οι συνωμότες μπορούν να κατηγορηθούν ότι συναίνεσαν στην διάπραξη ενός εγκλήματος, ακόμα κι αν αυτό δεν συμβεί στην πράξη. Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι συνωμότες δεν κατηγορούνται, παρεκτός αν η συνωμοσία μετατραπεί σε αυταπόδεικτη πράξη. Για παράδειγμα, δύο ή περισσότεροι μπορούν να συζητούν για ένα σχέδιο ληστείας τραπέζης, ωστόσο απέχει παρασάγγας να κατηγορηθούν αν πρότινος δεν υπάρξει τετελεσμένο με την πρακτική εφαρμογή του σχεδίου τους. Λάβετε υπ' όψιν σας πως μία ενέργεια στο πλαίσιο μίας συνωμοσίας μπορεί να' ναι κάτι το ασήμαντο: απ' το γράψιμο μίας επιστολής, ένα τηλεφώνημα, την συμμετοχή σε μία συνάθροιση, και ούτω καθεξής. Οι ενέργειες αυτές θεωρούνται έμμεσες αποδείξεις στο πλαίσιο της έρευνας και της στοιχειοθετήσεως των αποδείξεων για το 'δέσιμο' της συμμετοχής σε μία συνωμοσία και τις ενέργειές της. Λαμβάνεται υπ' όψιν της αρμόδιας δικαστικής αρχής η συμπεριφορά και στάση (και σε ορισμένες περιπτώσεις το ψυχολογικό προφίλ των κατηγορούμενων), όπως επίσης και το τεκμήριο αθωότητος βάσει πιθανού πρότερου εντίμου βίου. Όλως παραδόξως, η συνωμοσία θεωρείται ένα ξεχωριστό έγκλημα. Ένα άτομο μπορεί να καταδικαστεί για συνωμοσία, επειδή είχε την πρόθεση και τον σχεδιασμό να ληστέψει μία τράπεζα και ξεχωριστά να καταδικαστεί επειδή λήστευσε μία τράπεζα. Ένας συνωμότης μπορεί να καταδικαστεί για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν απ' τους εταίρους συνωμότες. Σ' αυτή την κατηγορία εγκλημάτων, υπεισέρχεται η συλλογική ευθύνη που αφορά την στοιχειοθέτηση της υπάρξεως συνωμοσίας με δόλιους σκοπούς. Οι ποινές διαφέρουν μονάχα στον βαθμό συμμετοχής σ' αυτήν. Μολονότι οι συνωμότες ενδέχεται να σχεδιάζουν την συμμετοχή τους στην διάπραξη ενός εγκλήματος, ενδέχεται να κατηγορηθούν για μια σειρά από κακουργήματα. Παρ' όλο που η έννοια της συνωμοσίας είναι επαρκώς ορισμένη στο δίκαιο της Δύσης, δεν αποτελεί στον ίδιο βαθμό αδίκημα βάσει του ισλαμικού νόμου. Ο ισλαμικός νόμος, η Sharia, δεν τιμωρεί τον σχεδιασμό ενός εγκλήματος, παρεκτός του διαπραχθέντος εγκλήματος. Στο Ισλάμ, η πρόθεση διαπράξεως ενός εγκλήματος, δεν συνιστά έγκλημα.



Δεν χρειάζεται άλλη ανάλυση, ότι η συνωμοσία με τις περισσότερες πιθανότητες επιτυχίας είναι αυτή του ενός ατόμου. Οι περίφημοι μοναχικοί λύκοι πολλάκις έχουν επιτύχει καίριους στόχους που φάνταζαν, για τους πολλούς, απρόσβλητοι στην ιστορία. Ο Ιούδας αποτελεί ένα δεικτικό παράδειγμα τέτοιας επιτυχίας, καθώς δεν έγινε αντιληπτός απ' τους δώδεκα αποστόλους, παρά μονάχα απ' τον ίδιο τον Ιησού Χριστό. Στο Κατά Λουκάν Ευαγγέλιον (22,61) διαβάζουμε: 'καὶ στραφεὶς ὁ Κύριος ἐνέβλεψε τῷ Πέτρῳ, καὶ ὑπεμνήσθη ὁ Πέτρος τοῦ λόγου τοῦ Κυρίου, ὡς εἶπεν αὐτῷ ὅτι πρὶν ἀλέκτορα φωνῆσαι ἀπαρνήσῃ με τρίς' (=Και αφού στράφηκε ο Κύριος, κοίταξε μέσα στα μάτια τον Πέτρο, και θυμήθηκε ο Πέτρος το λόγο του Κυρίου, καθώς του είπε: 'Πριν ο πετεινός λαλήσει σήμερα, θα με απαρνηθείς τρεις φορές'. Μπροστά στην ύπαρξη του προδοτή ωχριά και η σικελική mafia με τον κώδικα σιωπής που την περιβάλλει ως προστασία απ' τους πάσης φύσεως 'περίεργους'. Στο 'Η φιλοσοφία στο μπουντουάρ' (Εκδόσεις 'Εξάντας'), ο Marquis de Sade λέγει: 'Μην αφήνετε ποτέ ένα μυστικό να γλιστρήσει έξω απ' το στόμα σας, αγαπητή μου, και πάντοτε να ενεργείτε ολομόναχη: τίποτα δεν είναι πιο επικίνδυνο από έναν συνεργό: επιτρέψτε μας να είμαστε επιφυλακτικοί μ' όσους συνδέονται άμεσα μαζί μας', για να τον συμπληρώσει εκ νέου ο Machiavelli λέγοντας ότι 'Κανείς οφείλει είτε να μην έχει συνεργούς, είτε να τους ξαποστείλει το συντομότερο, αφότου πρώτα τους χρησιμοποιήσει'.



Στην συμβατική ιστορία, η ορθόδοξη εξιστόρηση γίνεται απ' τους 'έγκριτους' ιστορικούς, πλείστες είναι οι περιπτώσεις των ανατροπών, καθώς κινείται σαν τον ανθρωπόμορφο αυγοειδή χαρακτήρα Humpty Dumpty. Στις θεωρίες συνωμοσίας, η εκδοχή της ιστορίας γίνεται αντικείμενο διηγήσεως από τους αντισυμβατικούς συγγραφείς. Ο δημοσιογράφος Charles Paul Freund της Washington Post συνόψισε την οπτική ενός συνωμοσιολόγου στην ακόλουθη πρόταση: 'Ας υποθέσουμε πως όλα όσα γνωρίζετε δεν είναι μονάχα εσφαλμένα, τουναντίον συνίστανται σ' ένα προσεκτικά σφυρηλατημένο ψεύδος. Ας υποθέσουμε ότι ο νους σας είναι γεμάτος από ψεύδη για ό,τι σας αφορά, ως άτομα για την ιστορία, για τον κόσμο γύρω σας, ψεύδη τα οποία σας έχουν φυτευτεί από ισχυρές δυνάμεις, ούτως ώστε να σας κρατήσουν σε εφησυχασμό. Η ελευθερία σας είναι κατ' αυτό τον τρόπο μία ψευδαίσθηση. Στην πραγματικότητα είστε ένα πιόνι σ' ένα οικόπεδο και ο ρόλος σας περιορίζεται σ' αυτόν του συμβατικού ενεργούμενου-αν σταθείτε τυχεροί. Εάν και εφόσον αυτό εξυπηρετεί τα συμφέροντα των άλλων, ο ρόλος σας ενδέχεται ν' αλλάξει: Η ζωή σας θα διαταραχθεί, ενδεχομένως να μείνετε στον άσσο, να είστε πεινασμένοι, ίσως χρειαστεί να πεθάνετε. Επιπλέον, δεν υπάρχει κάτι το οποίο να μπορείτε να κάνετε, ώστε να το αλλάξετε. Αν τύχει να πάρετε μία γεύση απ' την αλήθεια, ενδεχομένως να δοκιμάσετε να προειδοποιήσετε άλλους ανθρώπους, ώστε να υπονομεύσουν τους συνωμότες, εκθέτοντάς τους. Παρά ταύτα, στην πραγματικότητα, θα έχετε έλθει αντιμέτωποι με κάτι που υπερβαίνει τις δυνατότητές σας. Είναι ήδη πάρα πολύ ισχυροί, πολύ μακρινοί, πολύ αόρατοι, πάρα πολύ έξυπνοι. Θα συμβεί  ό,τι συνέβη και με πολλούς άλλους που έπραξαν το ίδιο πριν από εσάς και το μάλλον θ' αποτύχετε'.




Συμφώνως προς τον Ιταλό εθνικιστή Giuseppe Mazzini: 'Δεν υπάρχει πιο ιερό πράγμα στον κόσμο απ' το καθήκον του συνωμότη που γίνεται εκδικητής της ανθρωπότητας και απόστολος των αέναων φυσικών νόμων'. Ο Γάλλος κοινωνιοψυχολόγος Serge Moscovici μας λέγει: 'Στους προηγούμενους αιώνες η συνωμοσία ήτο κάτι το ερασιτεχνικό. Μονάχα στον αιώνα μας κατέστη διακριτό σύστημα σκέψεως και μέθοδος δράσεως'. Ο Machiavelli επισημαίνει πως το κριτήριο για την 'πρόσληψη' συνωμοτών που θα μετάσχουν σε μία δολοφονία, είναι να έχουν μετάσχει σε μία ανάλογη ή ισάξια ενέργεια στο παρελθόν. Αν ο 'υποψήφιος' δεν διαθέτει την στοιχειώδη πείρα, τότε είναι απολύτως αναξιόπιστος. Ως εκ τούτου, οι συνωμότες θα πρέπει να επιλέγονται, βάσει της εμπειρίας τους σε τέτοιες πράξεις, και δεν πρέπει κανείς να αναθέσει την εκτέλεση μίας τέτοιας ενέργειας σε κανέναν άλλο, όσο γενναίος και αν θεωρήσουν πως είναι. Διότι, όταν πρόκειται να συμβούν μεγάλα πράγματα για τα οποία ένας 'υποψήφιος' δεν έχει καμία προηγούμενη εμπειρία, τότε κανείς δεν μπορεί να αποφανθεί με βεβαιότητα για το τι μπορεί να συμβεί στην πορεία. Από νομικής απόψεως δεν υφίσταται έγκλημα, αν πρώτα δεν υπάρξει πτώμα ή ενδείξεις δολοφονικής ενέργειας. Μ' άλλα λόγια να υπάρξει το λεγόμενο 'corpus delicti'. Δεν είναι απαραίτητο να βρεθεί το πτώμα, ώστε να στοιχειοθετηθεί η δολοφονία ενός ατόμου. Ο Edward Ball καταδικάστηκε στην Ιρλανδία το 1936, παρ' όλο που δεν βρέθηκε ποτέ το πτώμα της μητρός του, παρεκτός ορισμένων ενοχοποιητικών αντικειμένων που συνηγορούσαν στο εν λόγω έγκλημα. Στην Αυστραλία βρέθηκε κάποτε ένα κομμένο χέρι καταμεσής ενός δρόμου. Παρ' όλα αυτά, δεν στοιχειοθετήθηκε φόνος, καθώς ένας άνθρωπος μπορεί να ζήσει ακόμα κι αν του λείπει του ένα χέρι...



Προδότες το νου σας... Όσοι προδίδουν την Ελλάδα, μαύρο φίδι θα συναντούν στο διάβα τους...

Κυριακή 25 Μαΐου 2014

ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Ή ΠΕΡΑ ΑΠ' ΑΥΤΕΣ;





'Πρώτα προσπαθούν να σε αγνοήσουν, μετά να σε γελοιοποιήσουν, μετά να σε πολεμήσουν και μετά τους νικάς' (Γκάντι)


Στο μεταίχμιο της επανάληψης μίας 'Αλλαγής' τύπου 1981, όπου το αεράτο και ανέξοδο 'Η Ελλάδα στους Έλληνες' κινδυνεύει να παγιδεύσει τον ελληνικό λαό εκ νέου, ανανεώνοντας τα δεσμά της τυραννίας του, αν μη τι άλλο οφείλουμε να σταθούμε στην διάκριση της ποιότητος του πολιτικού υποκειμένου της αλλαγής. Το πολιτικό υποκείμενο είναι ο ελληνικός λαός. Αν δεχθούμε πως ο λαός επιθυμεί να μεταβεί εθελούσια στον δρόμο της 'αλλαγής', επόμενο είναι να του αναγνωρίσουμε το δικαίωμα στο λάθος και το σωστό. Αυτό θα ίσχυε αν και εφόσον ο λαός ήτο κυρίαρχος σε μία ανεξάρτητη πατρίδα. Αν υποθέσουμε πως αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, εξυπακούεται πως θα κατηγορήσουμε τον λαό για εσφαλμένη ή ορθή επιλογή, αναλόγως προς την εξέλιξη της 'αλλαγής'.



Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές και ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές, έχουμε καταστήσει σαφές ότι απεχθανόμαστε στον ίδιο βαθμό κομματοκρατία και πλουτοκρατία. Αποτελεί πάγια θέση μας ότι τα κόμματα διχάζουν το λαό και μονάχα η πατρίδα τον ενώνει. Από θέση πολιτικής ευθύνης, έχουμε καταστήσει σαφέστερο ότι δεν συμπλέουμε καθοιονδήποτε τρόπο με την θεωρία και την πρακτική του 'εθνικού χώρου', τις καταβολές και τα πεπραγμένα του οποίου αμφισβητούμε. Αντίθετα, τονίζουμε για ακόμα μία φορά πως αυτά που μας χωρίζουν απ' αυτό το μόρφωμα είναι τα ίδια τα οποία μας χωρίζουν απ' οποιοδήποτε άλλο. Δεν αντιλαμβανόμαστε το Έθνος, τη Φυλή, την Πατρίδα και τον Λαό, καταπώς τα αντιλαμβάνονται τα διάφορα μορφώματα τα οποία διαφέρουν μονάχα στα χρώματα, τα σύμβολα και τις διακηρύξεις τους.


Η κριτική μας είναι πολιτική. Δεν μας ενδιαφέρουν τα πρόσωπα ως πρόσωπα, παρά μονάχα στο επίπεδο της κορύφωσης μίας ιδεολογικής ταυτότητας και όχι στο επίπεδο της στείρας εφαρμογής ενός άρτιου πολιτικού προγράμματος. Μας ενδιαφέρει η ιδεολογική ανιδιοτέλεια και συνέπεια και λιγότερο η εκάστοτε πολιτική επιτυχία που μπορεί να αποβεί από εφήμερη έως και καταστροφική. Πολλοί μας έχουν κατηγορήσει για 'πολιτική ανευθυνότητα'. Οιοσδήποτε θεωρεί εαυτόν έχων σώας τας φρένας , δύναται να κρίνει την συνέπεια λόγου και έργων της οργάνωσής μας.Οιοασδήποτε συμμετέχει ενεργά στο εθνικιστικό-υπό την ευρεία του έννοια-κίνημα και επί μακρόν, δύναται να κατανοήσει μία αλυσίδα γεγονότων και την ανάλογη δυναμική τους. Οιοσδήποτε άλλος πολιτικός κομήτης 'είδε φως και μπήκε' στην εθνικιστική κοινότητα, δεν δύναται να κατανοήσει οτιδήποτε. Πόσο μάλλον να διακατέχεται από ένα γνήσιο αίσθημα προσφοράς και θυσίας απέναντι στην εθνικιστική ιδέα.


Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές απορρίπτουμε τις σημαίες ευκαιρίας και τις βαλβίδες εθνικής και κοινωνικής αποσυμπίεσης. Τέτοιες βαλβίδες μπορούν να είναι στον ίδιο βαθμό οι 'καινοτόμες' ιδέες και οι 'αλλαγές' στον τύπο διακυβέρνησης. Ό,τι μπορεί να παρουσιαστεί ως 'νέο' ή 'καινοτόμο' στο μεταίχμιο της επανάληψης μίας 'Αλλαγής' τύπου 1981, μπορεί να είναι άλλο τόσο 'παλιό' ή 'οπισθοδρομικό', όπως επίσης το ίδιο ισχύει και για τις αλλαγές στον τύπο της διακυβέρνησης και όχι στην πολιτειακή ουσία. Δεν χρειάζεται να το επαναλάβουμε. Οι εκλογές δεν ωφέλησαν ποτέ την πατρίδα μας και ενδεχομένως καμία άλλη. Οι εκλογικές αναμετρήσεις δεν μας ενδιαφέρουν ούτε στο ελάχιστο ως ποσοτική καταμέτρηση, ως καταγραφή του λαϊκού παλμού, ως παλμογράφημα της λαϊκής θέλησης. Οι εκλογικές αναμετρήσεις ενδιαφέρουν μονάχα όλους όσοι ευελπιστούν ότι θα πετύχουν το όποιο αποτέλεσμα σε σχέση με τις ατομικές φιλοδοξίες τους, την αλληλεπίδρασή τους στον κοινωνικό ιστό ή ακόμα σε σχέση με ένα συνδυασμό των προηγουμένων. Δεν πιστεύουμε στην Δημοκρατία (άμεση ή έμμεση ή υπό οποιαδήποτε άλλη αμφίεση) και δεν αναγνωρίζουμε τις διαδικασίες της. Τουναντίον, πιστεύουμε στο ελεύθερο πνεύμα της πατρίδος και στην προγονική κληρονομιά της, απέναντι στην οποία αποτείνουμε την δέουσα ιερότητα διαμέσου του αγώνος μας. Για εμάς δεν νοείται ιερός αγώνας δίχως ιερούς αγώνες. Αυτοί οι αγώνες συνοδεύονται από θυσίες. Κατ' αυτόν τον συλλογισμό, όσο υψηλότερο είναι το διακύβευμα, τόσο πιο βαρύ είναι το τίμημα που πρέπει κανείς να 'πληρώσει' στην πορεία αυτού του ιερού αγώνος. Αν το διακύβευμα είναι η κατάκτηση της εξουσίας ή η πλήρωση καίριων θέσεων εντός ενός φύσει αρρώστου πολιτεύματος, η μακροσκοπική πιθανότητα επιτυχίας όσον αφορά την επίτευξη του στόχου εντάσσεται στο πλαίσιο του εφικτού. Αν το διακύβευμα είναι η ολική απελευθέρωση απ' τα δεσμά που κρατούν την πατρίδα μας όμηρη αλλότριων δυνάμεων που επιβουλεύονται την ψυχή της, μοιραία ο βαθμός δυσκολίας είναι κατά πολύς υψηλότερος. Ως εκ τούτου, ένας τέτοιος σκοπός, δεν νοείται μέσω του ισχύοντος συστήματος εξάρτησης. Είτε θα αμφισβητήσετε το σύστημα, είτε θα το υπομείνετε καρτερικά. Από μέρους μας είναι σαφές και ξεκάθαρο πως έχουμε διαλέξει τον 'δύσκολο δρόμο' και κατά κάποιους άλλους 'εύκολο δρόμο'. Ανεξάρτητα από ποιά οπτική το κρίνει κανείς, πρόκειται για έναν δρόμο, όπου η απόφαση να τον διαβεί κανείς και μόνον προϋποθέτει την απόφαση. Την απόφαση να τον διαβεί μέχρι τέλους. Είτε ανηφορικός, είτε κατηφορικός, είτε ευθεία, παραμένει δρόμος με εμπόδια, κακοτοπιές, δυσκολίες, παγίδες και πολλά άλλα. Ο μαχητής καλείται να επιλέξει το πως θα διαβεί αυτό τον δρόμο. Ο μαχητής δεν θα μείνει στον τύπο, θα σταθεί στην ουσία. Ο Νίτσε έγραψε: 'Πώς θα μπορέσω ν’ ανέβω στην κορφή του βουνού; Ανέβα λοιπόν τώρα και μην το σκέφτεσαι πολύ'.


Όσοι αισθάνονται το αίμα να τρέχει ζεστό στις φλέβες τους μπορούν να αντιληφθούν όλα όσα εννοούμε. Δεν έχουν ανάγκη από υποδείξεις. Γνωρίζουν ποιό είναι το καθήκον τους και τι πρέπει να πράξουν. Αυτό το οποίο επιθυμούμε να θίξουμε ως σημείο των καιρών και όχι μόνο είναι το εξής. Ο 'εθνικός χώρος', ως δημιούργημα-μόρφωμα της Μεταπολίτευσης, στο πολιτικό ενεργητικό του, των τελευταίων 40 ετών, δεν έχει να επιδείξει (σε πείσμα των φωτεινών εξαιρέσεων) τίποτα άλλο από πολιτικαντισμό, σπέκουλα, ίντριγκες, εναλλαγή ηγετίσκων, πολιτικά τεχνάσματα και κολλεγιές για την πολιτική επικράτηση εντός-εκτός κι επί τα αυτά του δημοκρατικού πολιτεύματος, το οποίο τόσο δείχνει να μέμφεται. Δεν μας ενδιαφέρουν οι πολυθρόνες, οι θέσεις, τα προνόμια, η εξουσία. Μας οδηγεί το πνεύμα της συσπείρωσης στον ένα και μοναδικό σκοπό, ο οποίος δεν είναι άλλος απ' την ολική απελευθέρωση του Γένους μας απ' την εβραϊκή τυραννία που ανάγεται στα βάθη της προϊστορίας. Μολονότι, ηχεί ουτοπικός ο στόχος αυτός που θέτει ως προμετωπίδα του αγώνος τον 'χωρισμό της ήρας απ' το στάρι' και όχι την σύμπλευση των προαιώνιων εχθρών στον ίδιο ωκεανό.


Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές δεν πρόκειται να θέσουμε σε ομηρία το συμφέρον της πατρίδας στο όνομα μίας 'Αλλαγής', όπως την έχουμε βαφτίσει. Η σελίδα θα γυρίσει για την πατρίδα μας μονάχα όταν θα υπάρξει Ιστορική Δικαίωση του Ελληνισμού και Αισχύνη των Πολέμιών του. Μία τέτοια ιστορική δικαίωση δεν είναι δυνατόν να υπάρξει στο πλαίσιο του δημοκρατικού πολιτεύματος που το μόνο που πετυχαίνει, υπό την ρήτρα 'εύρυθμης' λειτουργίας, είναι να εξαχρειώνει σταθερά τους πολίτες του σε υπηκόους του. Αλλά, ας θέσουμε το όλο ζήτημα στις ορθές διαστάσεις του. Δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα των εκλογών. Μας ενδιαφέρει το 'πέρα απ' τις εκλογές'. Υπάρχει 'πέρα απ' τις εκλογές'; Μας θλίβει το γεγονός ότι δεν έχουμε ακούσει έναν σχηματισμό του 'εθνικού χώρου' να θέτει ως προμετωπίδα του αγώνος του την απελευθέρωση μίας σκλαβωμένης ελληνικής γης. Αυτό τον γνήσια εθνικό σκοπό ορίζουμε ως Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές ως το μεταίχμιο όσον αφορά την από μέρους μας στάση ηθικής και μόνο στήριξης προς οιοδήποτε κόμμα ή άλλο σχηματισμό στην πολιτική ζωή της πατρίδος μας.



Αγώνες, έσχατες γραμμές, φαρέτρες, θέσεις μάχης, όχι ψήφοι. Κανόνια, όχι βούτυρο. Πόλεμος αντί ταπείνωσης. Θάνατος αντί ατίμωσης. Νίκη ή Θάνατος...το στερνό και αιώνιο δίλημμα που αναγάγει τους ανθρώπους είτε σε ημίθεους και καταδικάζει τους θνητούς στην λήθη. Εμείς επιθυμούμε να πιούμε το δροσερό νερό απ' τη λίμνη της Μνημοσύνης...

Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

Μ.Π.Μ.: Εικαστική παρέμβαση σε κακόγουστο αντιρατσιστικό Γκράφιτι σε σχολείο της Θάσου


Προδότες

Σύμφωνα με πληροφορίες που είχαν οι Συναγωνιστές μας απο εξαγριωμένους Μαθητές στο συγκεκριμένο σχολείο αυτό το κακόγουστο Γκράφιτι το έκαναν με ''εντολή'' της Διευθύντριας ήθελε να τονίσει την  ''σημασία'' της πολυπολιτισμικότητας και την κουλτούρα των ''έγχρωμων'' ''Ανθρώπων; Βέβαια ακούσαμε στο κάλεσμα των Μαθητών και γράψαμε την αλήθεια πάνω σε αυτό το ''Αντιρατσιστικό'' Γκράφιτι...


Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ ...!!!

'ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ' (Μέρος Γ')
















O Dr. Joseph Mengele διέφυγε της συμμαχικής 'δικαιοσύνης' για αρκετές δεκαετίες.  Η διαβίωσή του στην 'εξορία' περιβάλλεται από ένα πέπλο μυστηρίου που του προσδίδει διαστάσεις θρύλου. Ο 'διαβολικός' άνδρας του Τρίτου Ράιχ επέζησε των ανηλεών διώξεων των ηγετών και των στελεχών του NSDAP και συνέχισε εν κρυπτώ τα ταχυδακτυλουργικά επιστημονικά πειράματά του στην Βραζιλία ή την Παραγουάη, όπου σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία απεβίωσε ύστερα από καρδιακή προσβολή. Ωστόσο, τα λείψανά του δεν παραδόθηκαν στις αρμόδιες αρχές πρίν το 1985. Άλλες πηγές αναφέρουν πως ουδέποτε βρέθηκε στην Λατινική Αμερική, τουναντίον ότι φυγαδεύτηκε μονάχα στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου οι μυστικές υπηρεσίες τον εγκολπώθηκαν προκειμένου να εκμεταλλευτούν τις γνώσεις του, ώστε να τελειοποιήσουν τις τεχνικές ελέγχου του ανθρώπινου νου μέσω της εξέλιξης των προγραμμάτων MK-Ultra, MK-Delta, Monarch. Στον κατάλογο των πιθανών σεναρίων που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, υπάρχει η εξής ανώνυμη μαρτυρία που σχετίζεται με την επιστημονική-πειραματική δραστηριότητα του Joseph Mengele.



Ο ανώνυμος καταγγέλλων καταθέτει πως ήλθε σ' επαφή με μία πειραματική ομάδα, στο πλαίσιο προσωπικής ερεύνης του, με αφορμή τους μυστηριώδεις θανάτους και την σχεδόν ταυτόχρονη αλλαγή συμπεριφοράς αρκετών εκ των εργαζόμενων σ' ένα εργοστάσιο παραγωγής πρώτων υλών για την παρασκευή πλαστικών. Περί τους 50-100 εργαζόμενους, σύμφωνα με την επίσημη εκδοχή των γεγονότων, πέθαναν από λευχαιμία, απλαστική αναιμία, διάφορες μορφές καρκίνου και άλλες ασθένειες που προκαλούνται εξαιτίας μακροχρόνιας εκθέσεως σε βενζόλιο ή σε ακτινοβολία χαμηλού επιπέδου, ενώ στο όλον εντάσσεται και μια σειρά κρουσμάτων, όπου προκλήθηκε καρδιακή προσβολή στους συζύγους των νεκρών ή ετοιμοθάνατων εργαζόμενων, κατόπιν σχετικών ερωτήσεων που υπέβαλαν προτύτερα για την αιτία θανάτου των συζύγων τους. Δεδομένου ότι στο εργοστάσιο δεν υπήρχαν ραδιενεργά υλικά και ο καταγγέλλων θέωρησε πως ευθυνόταν το βενζόλιο. Έπειτα από διάστημα τριών ετών η υπόθεση έκλεισε. Τότε, δύο πρόσωπα που γνώριζαν τι είχε συμβεί στην πραγματικότητα, εκμυστηρεύτηκαν στον καταγγέλλοντα μία σειρά γεγονότων που τον έκαναν να ανοίξει έναν νέο κύκλο ερευνών.

Ο καταγγέλλων θεώρησε πως οι δύο γυναίκες είχαν υποστεί κάποια μορφή τραυματικής εμπειρίας  κατόπιν υπνώσεως που τους προκλήθηκε από μέλη του ιατρικού προσωπικού του εργοστασίου. Να σημειώσουμε πως το ψυχολογικό τραύμα είναι ένα είδος βλάβης που προκαλείται από εξωγενείς παράγοντες στον ψυχικό κόσμο του ατόμου, ως αποτέλεσμα ενός τραυματικού γεγονότος. Η ομάδα αυτή καλούταν 'Τάξις του 4ου Ράιχ'. Για την εν λόγω ομάδα έχουν γραφτεί πολλά. Οι δύο γυναίκες 'ανακρίθηκαν' μέσω υπνώσεως υπό την διεύθυνση του καταγγέλοντος. Στους πρώτους 18 μήνες των ανακρίσεων, διαπιστώσαμε ότι μία μορφή 'ελέγχου του νου' χρησιμοποιήθηκε στις γυναίκες και άλλους εργαζόμενους του εργοστασίου, καθώς και στον κύριο πληροφοριοδότη του, ώστε ν'  αποκρύψει τη συγκεκαλυμμένη κατασκευή ενός παράνομου προϊόν σ' αυτό το εργοστάσιο. Τα μέλη αυτής της ομάδας υπέβαλαν τα θύματά τους σε διαδικασία αμνησίας των παρατηρήσεων και των αναμνήσεών τους σχετικά την παραγωγή του προϊόντος. Τα μέλη αυτής της ομάδας είχαν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εργαζόμενων. Οι εργαζόμενοι κλήθηκαν σε κάποια φάση να υποβληθούν σε διάφορες ιατρικές εξετάσεις ή να λάβουν ειδική φαρμακευτική αγωγή απ' τα μέλη της ομάδας, ώστε λίγο αργότερα θα ξεχνούσαν ό,τι είχαν δει να συμβαίνει ή να παράγεται μέσα στο εργοστάσιο. Οι εργαζόμενοι είχαν διδαχθεί μέσω υπνοπαιδείας ότι δεν έπρεπε να 'μην παραλείπουν να ξεχνούν', διάφορα περιστατικά που ενδεχομένως θα μπορούσαν να ανακαλέσουν στην μνήμη. Οι οδηγίες συνοδεύονταν από σωματικά βασανιστήρια στο πλαίσιο υπνώσεως-υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών-έως ότου ο εργαζόμενος τελικώς συμμορφωνόταν μ' αυτές. Το θέμα είναι άκρως τεχνικό, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν η απόκρυψη της μνήμης ενός μάρτυρα απ' τη συνείδησή του ίδιου του μάρτυρα, εκτός του γεγονότος μίας καταστάσεως υπνώσεως.




Ο σκοπός των προγραμμάτων αυτών ήταν η τελειοποίηση της διασπάσεως της συμπαγούς συνειδητότητος του ανθρώπινου νου. Μ' άλλα λόγια ο στοχευμένος κατακερματισμός της μνήμης σε διάφορα κομμάτια απ' τον χειριστή του εγκεφάλου. Προϋπόθεση αυτού η ύπαρξη κάποιας ανώτερης αρχής που θα μπορεί να κινεί τα διάφορα μέρη, όπως ο 'καραγκιοζοπαίχτης' πίσω απ' το παλκοσένικο που κινούνται οι μαριονέτες. Υπό μία πιο πιασάρικη έννοια, η ανώτατη ατή αρχή είναι ο λεγόμενος 'master of puppets'. Στον 'χρυσό αιώνα', στην Αθήνα 'εφευρέθηκαν' τα αποκαλούμενα 'νευρόσπαστα' (κούκλες ή αγαλματάκια, η κίνησή των οποίων γινόταν με το τράβηγμα κορδονιών δεμένων στα άκρα τους). Πολλοί ερευνητές έχουν αναφερθεί στην διάσημη τηλεοπτική σειρά 'The Muppet Show', καθώς ισχυρίζονται πως περνιούνταν υποσυνείδητα μηνύματα (subliminal messages). Τα υποχείρια του νοητικού ελέγχου κινούνται βάσει δομημένων εντολών, αποδομώντας την συνειδησιακή αναστολή, ενώ τους υπαγορεύονται υποσυνείδητα μηνύματα, καθιστώντας τους δίχως υπερβολή ψυχικές μαριονέτες που δεν έχουν συνείδηση των ενεργειών τους. Επειδή τ' όλο ζήτημα χρήζει ατέρμονης αναλύσεως και αξιολογήσεως πολλών δεδομένων, επιφυλλασόμαστε σε περεταίρω διευρεύνησή του στο εγγύς μέλλον.




Είναι προφανές πως οι κυρίαρχοι επιθυμούν την πλήρη πνευματική ακινησία του ατόμου και των μαζών μέσω μιας ελεγχόμενης-προγραμματισμένης διογκώσεως μιας κυκλοφοριακής επίπλαστης κινήσεως. Όσο εντείνεται αυτή η ψευδαίσθηση, άλλο τόσο διογκώνεται η πραγματική ακινησία. Πάρτε παράδειγμα την αύξηση των οχημάτων στους δρόμους. Η κυκλοφορία γίνεται ευκολότερη μονάχα ως ψευδαίσθηση ανέσεως και αυτοπροβολής που οφείλεται στο ενδιάμεσο (medium). Όσο περισσότερα είναι τα οχήματα, τόσο αυξάνεται η σύγχυση, δηλαδή η βραδυπορία στην κίνηση, υπό φυσικούς όρους. Επεκτείνοντας τον συλλογισμό αυτόν. Όσο περισσότερες είναι οι πηγές αντλήσεως πληροφοριών εξαιτίας του διαδικτύου (παγκόσμιος ιστός όπου παγιδεύονται τα θύματά του σε αντιπαραβολή με τον ιστό της αράχνης) τόσο δυσκολότερη καθίσταται η έγκυρη ενημέρωση-πληροφόρηση, τόσο μεγαλύτερη είναι η σύγχυση που επικρατεί ως προς την ανάδειξη της αλήθειας. Στον κυκεώνα της πολυμορφίας, διεξάγεται ο αγών για την επικράτηση μίας μονοδιάστατης εξουσίας. Στην πραγματικότητα, η μονοδιάστατη αυτή ανώτατη εξουσία, κυριαρχεί μέσω μίας επίπλαστης πολυμορφίας που επιβάλει ως σάβανο επί της ανθρωπότητος. Αρκεί να δούμε ότι πίσω απ' τα σύννεφα, δεν κρύβεται τίποτα άλλο απ' τον Ήλιο. Αρκεί να διαλύσουμε τα σύννεφα του Σκότους. Εξίσου προφανές πως οι ίδιοι επιθυμούν να καθυποτάξουν την βούληση του ατόμου με τον αεικίνητο έλεγχο που επιβάλλουν καθολικά στην κοινωνία. Όσο κι αν προσπαθούν, ένα πράγμα δεν θα καταφέρουν να καταφέρουν. Να σκοτώσουν την ψυχή μας. Ας λάβουμε υπ' όψιν μας αυτά τα λόγια: 'Αν πεθάνεις πριν πεθάνεις, δε θα πεθάνεις όταν πεθάνεις' (Παροιμία Ορθόδοξων Μοναχών')



Προτεινόμενοι σύνδεσμοι με ενδιαφέρον οπτικοακουστικό υλικό:

https://www.youtube.com/watch?v=i46RI2twVaohttps://www.youtube.com/watch?v=i46RI2twVaohttps://www.youtube.com/watch?v=AY7CzU8F6X4&hd=1https://www.youtube.com/watch?v=PmhUoOenKS0&hd=1https://www.youtube.com/playlist?list=PL06D3DF5CC0294906&feature=plcphttps://www.youtube.com/watch?v=HI8OpnjeyGo&hd=1https://www.youtube.com/watch?v=TLMaF2rY_jQ&hd=1http://www.nytimes.com/packages/pdf/national/13inmate_ProjectMKULTRA.pdfhttps://www.youtube.com/watch?v=tUTV55iQTek&hd=1http://maiandrioi.blogspot.gr/2013/12/blog-post_14.htmlhttp://maiandrioi.blogspot.gr/2014/03/false-flag-made-in-israel.html



Τέλος αφιερώματος!

Δευτέρα 19 Μαΐου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (Μέρος Β')






































Όταν ένα άτομο υποστεί το λεγόμενο τραύμα (κρίσιμη εμπειρία) που έχει προκληθεί ύστερα από ηλεκτροσόκ, αποδεικνύεται πως το άτομο εμφορείται από ένα αόριστο αίσθημα ζάλης,  όπως όταν τρεμοπαίζει ή φτερουγίζει μία πεταλούδα. Υπάρχει επίσης μια συμβολική αναπαράσταση σχετικά με τον μετασχηματισμό ή την μεταμόρφωση αυτού του εντόμου, από μια κάμπια σ' ένα κουκούλι (λήθαργος, αδράνεια), σε μια πεταλούδα (νέα δημιουργία), η οποία θα επιστρέψει στο σημείο προέλευσής του. Αυτό είναι που καθιστά το εν λόγω είδος μοναδικό. Ο απόκρυφος συμβολισμός της πεταλούδας ενδεχομένως συνδέεται με την Ψυχή (Psyche), η οποία ως λέξη αποτελεί κοινό τόπο τόσο για την 'ψυχή' (soul) και 'πεταλούδα' (butterfly) και προέρχεται απ' την πεποίθηση ότι οι ανθρώπινες ψυχές γίνονται πεταλούδες ή ακολουθούν τον μετασχηματισμό της, ενώ ψάχνουν για μία νέα μετενσάρκωση, ερμηνεύοντας την πολλαπλότητα στο σύμπαν. Αρχαίες μυστικιστικές ομάδες, όπως ήταν οι Γνωστικοί, θεωρούσαν την πεταλούδα ως σύμβολο της διεφθαρμένης σάρκας.



Ο 'Άγγελος του Θανάτου' στην Γνωστική τέχνη απεικονιζόταν με την σύνθλιψη της πεταλούδας, σύμφωνα με ό,τι αναφέρεται στο βιβλίο του Marshall Cavendish 'Man, Myth and Magic' του 1995. Η πεταλούδα έχει το χαρακτήρα του Μονάρχη. Ο Μονάρχης στην περίπτωσή μας είναι αυτός που κινεί τα νήματα μιας άψυχης κούκλας (μαριονέτα). Εξ ου το 'σύνδρομο της μαριονέτας'. Το πρόγραμμα 'Monarch' αναφέρεται και ως 'Marionette Syndrome'. Ορισμένοι προτιμούν τον ορισμό 'Imperial Conditioning' που σημαίνει 'βασιλική ακολουθία'. Πολλοί θεραπευτές ψυχικής υγείας τ' ονομάζουν και 'Conditioned Stimulus Response Sequences' ή 'Μηχανική ακολουθία ανακλαστικού ερεθίσματος'. Το τελευταίο παραπέμπει στην θεωρία της κλασικής εξάρτησης του Pavlov. Σύμφωνα με την θεωρία του η παρουσίαση των σημαντικών ερεθισμάτων αναγκαστικά διεγείρει μια φυσική, συχνά ανακλαστική, απάντηση. Αν ουδέτερα και ανεξάρτητα ερεθίσματα συνδέοντα επανειλημμένα, τα δυο ερεθίσματα γίνονται συνειρμικά και ο οργανισμός αρχίζει να παράγει μία συμπεριφορική απάντηση, την οποία ο Pavlov αποκάλεσε εξαρτημένη απόκριση. Το 'Monarch' αποτελεί μια δομημένη διάσταση και μία εξαρτησιογόνος ολοκλήρωση, προκειμένου να υπάρξει ελεγχόμενος κατακερματισμός του μυαλού σε πολλαπλές προσωπικότητες σ' ένα συστηματικό πλαίσιο. Στην διάρκεια αυτής της διαδικασίας, η Σατανική τελετουργία, περιλαμβάνει καμπαλιστικό μυστικισμό, γίνεται με σκοπό την προσάρτηση ενός συγκεκριμένου δαίμονα ή ομάδας δαιμόνων στο αντίστοιχο αρχέτυπο του ατόμου. Οι περισσότεροι σκεπτικιστές το αντιμετωπίζουν ως ένα μέσο για την ενίσχυση του τραύματος στο θύμα αναιρώντας οποιαδήποτε παράλογη πεποίθηση ότι αυτό που συμβαίνει στην πραγματικότητα δεν είναι ουσιαστικά τίποτα άλλο από μία δαιμονική κατοχή του ατόμου. Όσοι προτιμάτε την εικόνα της μεγάλης οθόνης για τη εξαγωγή συνδυαστικών συμπερασμάτων, συνιστώνται 'Ο Χρησμός της Πεταλούδας' (2002) και 'Το Φαινόμενο της Πεταλούδας' (2004). Για μια πιο ενδελεχή επιστημονική μελέτη, συνίσταται η μελέτη του φαινομένου της πεταλούδας που είναι μια ποιητική μεταφορά, στη θεωρία του χάους για το φαινόμενο της ευαίσθητης εξάρτησης ενός συστήματος από τις αρχικές συνθήκες. Σύμφωνα με μία απ' τις επικρατούσες διατυπώσεις, λέγεται ότι 'αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα'. Διαφορετικές παραλλαγές εκφράζουν ουσιαστικά την ίδια ιδέα: μια απειροελάχιστη μεταβολή στη ροή των γεγονότων οδηγεί, μετά από την πάροδο αρκετού χρόνου, σε μια εξέλιξη της ιστορίας του συστήματος δραματικά διαφορετική από εκείνη που θα λάμβανε χώρα, αν δεν είχε συμβεί η μεταβολή.


Ένας άλλος τρόπος εξέτασης αυτής της μπερδεμένης θυματοποίησης του σώματος και της ψυχής είναι με την εξέταση ενός πολύπλοκου προγράμματος ηλεκτρονικού υπολογιστή. Ένα νέο αρχείο (αρχέτυπο) δημιουργείται εξαιτίας του τραύματος, μέσω της επανάληψης και της ενίσχυσης αυτού. Για να ενεργοποιηθεί το αρχείο, απαιτείται ο ειδικός κωδικός πρόσβασης ή απλός κωδικός πρόσβασης (εντολή). Εφεξής ο επιζών ονομάζεται  'σκλάβος' απ' τον αρμόδιο προγραμματιστή, ο οποίος με τη σειρά του γίνεται αντιληπτός ως 'Θεός'. Περίπου 75% των πειραματόζωων είναι γυναίκες, διότι έχουν υψηλότερη ανοχή στον πόνο και τείνουν να υποκύψουν ευκολότερα από ό,τι οι άνδρες. Θέματα που χρησιμοποιούνται για την κάλυψη των επιχειρήσεων είναι η πορνεία και η πορνογραφία. Η συμμετοχή στη βιομηχανία του θεάματος θεωρείται αξιοσημείωτη. Στους επιζώντες εντοπίζεται ένας μεγάλος αριθμός από προγράμματα ανάκτησης (back ups), αντανακλάσεων (mirrors) και σκιών (shadows). Όψεις της φωτεινής πλευράς (καλό) και της σκοτεινής πλευράς (κακό) είναι συνυφασμένες στο μυαλό και περιστρέφονται γύρω από έναν άξονα. Μία απ' τις κύριες εσωτερικές δομές εντός του συστήματος είναι διαμορφωμένη σαν μία διπλή έλικα που αποτελείται από επτά (αριθμός 7) επίπεδα. Κάθε σύστημα έχει ένα εσωτερικό προγραμματιστή που επιβλέπει τον 'φύλακα της θύρας' (δαίμονας;) που επιτρέπει ή αρνείται την είσοδο στα διαφορετικά δωμάτια. Μερικές απ' τις εσωτερικές εικόνες κυρίως που έχουν μεταφερθεί απ' τους επιζώντες είναι: δέντρα, το Καμπαλιστικό δέντρο της ζωής με παρακείμενες ρίζες, θηλιές του απείρου, αρχαία σύμβολα και γράμματα, ιστούς αράχνης, καθρέφτες ή θραύσματα, μάσκες, κάστρα, λαβύρινθους, δαίμονες, τέρατα, εξωγήινες μορφές, κοχύλια, πεταλούδες, φίδια, κορδέλες, τόξα, λουλούδια, κλεψύδρες, ρολόγια, ρομπότ, διαγράμματα αλυσιδωτών εντολών, αλλά και  σχηματικές αναπαραστάσεις των κυκλωμάτων υπολογιστών.


Η πλειοψηφία των επιζώντων προέρχονται από πολλών γενεών σατανικές οικογένειες (από εκλεκτές γραμμές αίματος) και φαινομενικά προγραμματιστεί 'ώστε να γεμίσουν το πεπρωμένο τους ως εκλεκτοί ή επιλεγμένες γενιές' (ένας όρος που επινοήθηκε απ' τον Dr. Joseph Mengele στο Auschwitz). Μερικοί εγκρίθηκαν καθότι προέρχονταν από οικογένειες παρόμοιας καταγωγής. Άλλοι οι οποίοι χρησιμοποιήθηκαν σ' αυτό τον νευρολογικό εφιάλτη ως αναλώσιμοι συνήθως προέρχονταν από ορφανοτροφεία, από ανάδοχες οικογένειες ή αιμομικτικές οικογένειες με μακρά ιστορία παιδεραστίας. Υφίσταται ένα πρότυπο που επιτάσσει οι μετέχοντες στα πειράματα να προέρχονται απ' τις οικογένειες των κυβερνητικών ή στρατιωτικών κύκλων που ανήκουν στην αριστοκρατία του αίματος και από Καθολικούς ή Μορμόνους που χρησιμοποιούν την έκφραση του χριστιανισμού ως κάλυψη των ειδεχθών δραστηριοτήτων τους. Οι επιζήσαντες θεωρείται πως δύνανται να ανταποκριθούν ευκολότερα σε μία άκαμπτη θρησκευτική (δογματική, νομικίστικη) ιεραρχική δομή, επειδή είναι παράλληλη με βάση τον προγραμματισμό τους. Η Αρχή ως επί τω πλείστον δεν αμφισβητείται, επειδή η θέλησή τους σφετερίστηκε μέσω εντολών προσανατολισμένης ακολουθίας. Η φυσική αναγνώριση των επιζώντων επιβάλλει την δημιουργία ουλών ή/και κρεατοελιών στο σώμα τους. Μερικοί εξ αυτών ενδέχεται να έχουν κάποιες τομές από μαχαίρι, βελόνα ή πυρωμένο σίδερο, ενώ δερματοστιξίες που περιλαμβάνουν πεταλούδες ή μυστηριακά σύμβολα αποτελούν σύνηθες φαινόμενο. Οι προερχόμενοι απ' τις ελίτ του αίματος φυσικά δεν έχουν επιπτώσεις στην επιφάνεια του δέρματός τους που πρέπει να παραμείνει αμόλυντο, καθαρό. Οι εκλεκτοί του αίματος δεν θα αποκαλυφθούν έως ότου αποκαλυφθεί ο 'Αντίχριστος'.



Μια παράμετρος του προγράμματος 'Monarch' είναι η μη-βιολογική κλωνοποίηση μέσω κάποιων παραφυσικών μεθόδων (αστρική προβολή, τηλεπάθεια, υπεραισθητική αντίληψη). Το 'Monarch' έχει επίπεδα στην εκτέλεσή του. Στο επίπεδο 'Α' το άτομο χειραγωγείται αποκτώντας έντονη μνήμη μαζί με σημαντικά αυξημένη σωματική δύναμη και οπτική οξύτητα. Ο αριστερός όσο και ο δεξιός λοβός του εγκεφάλου συνδέονται μέσω νευρώνων διεγέρσεως. Στο επίπεδο 'Β' στο άτομο εξαλείφονται όλες οι ηθικές πεποιθήσεις και διεγείρεται το πρωτόγονο σεξουαλικό ένστικτό του, ενώ στερείται αναστολών. Το αρχέτυπο της γάτας προέρχεται απ' αυτό το επίπεδο. Στο επίπεδο 'Δ' το άτομο  υπονομεύεται ως επαγγελματίας δολοφόνος και απαντάται στην κατάρτιση ειδικών πρακτόρων ή ελίτ στρατιωτών για την διενέργεια μυστικών επιχειρήσεων. Delta Force, Πρώτο Τάγμα της Γης, Mossad. Η έκρηξη αδρεναλίνης και η ελεγχόμενη επιθετικότητα είναι προφανή στοιχεία. Τα υποχείρια στερούνται συναισθήματος φόβου στην εκτέλεση της αποστολής τους. Οι τάσεις αυτοκτονίας ή αυτοκαταστροφής εδράζονται σ' αυτό το επίπεδο. Στο επίπεδο 'Θ' το άτομο υφίσταται τον ψυχικό προγραμματισμό. Οι οικογένειες της ελίτ του αίματος εμφανίζουν τηλεπαθητικές ιδιότητες πολύ πιο ανεπτυγμένες απ' τους υπόλοιπους. Τα προγράμματα ελέγχου του νου χρησιμοποιούν συσκευές βιο-ιατρικής τηλεμετρίας (εμφυτεύματα του εγκεφάλου), με την χρήση ενέργειας λέιζερ που χρησιμοποιούνται στα διαδεδομένα μικροκύματα ή/και στον ηλεκτρομαγνητισμό. Αυτά χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό με τους εξαιρετικά προηγμένους υπολογιστές και τα πλέον εξελιγμένα συστήματα δορυφορικής παρακολούθησης. Μια τέτοια συσκευή είναι και το γνωστό σε μας GPS η χρήση του οποίου επεκτείνεται ακόμα και στα τελευταίας γενιάς κινητά τηλέφωνα. Στο επίπεδο 'Ω' ο προγραμματισμός λειτουργεί για την αυτοκαταστροφή του ατόμου και έχει συν τοις άλλοις την κωδική ονομασία 'Code Green'.



Ο Dr. Joseph Mengele αποκαλούταν 'Dr. Green'. Οι συμπεριφορές περιλαμβάνουν ως επί τω πλείστον τάσεις αυτοκτονίας ή/και αυτο-ακρωτηριασμό. Tο πρόγραμμα ενεργοποιείται όταν o επιζών αρχίζει την θεραπεία ή την ανάκριση και μεγάλο μέρος της μνήμη του ανακτάται. Στο επίπεδο 'Γ' επικρατεί η εξαπάτηση απ' τον προγραμματισμό, προκαλείται εσκεμμένη παραπληροφόρηση και εσφαλμένη κατεύθυνση στις επιλογές του ατόμου. Το επίπεδο είναι συνυφασμένο με την δαιμονολογία και τείνει να αναπλαστεί σε κάποιον μεταγενέστερο χρόνο, αν ανάρμοστα απενεργοποιηθεί.  Η όλη διαδικασία αρχίζει με τη δημιουργία διαστάσεως εντός του ατόμου, το οποίο συνήθως συμβαίνει απ' τη στιγμή της γέννησης του έως την ηλικία των έξη ετών. Μερίδα ψυχολόγων ορίζουν την ηλικία των έξη ως λανθάνον στάδιο διαμορφώσεως της προσωπικότητος. Αυτό επιτυγχάνεται κυρίως με τη χρήση του ηλεκτροσόκ ( ECT) και μερικές φορές εκτελούνται ακόμη και όταν το παιδί βρίσκεται στη μήτρα της μητέρας του. Το ηλεκτροσόκ προκαλεί την πολλαπλή διαταραχή προσωπικότητας. Η υποβολή μηνυμάτων συντελείται με την χρήση High-tech ακουστικών που είναι συνδεδεμένα με ηλεκτρονικό υπολογιστή που εκπέμπει ηχητικά μηνύματα, τα οποία επηρεάζουν το RNA που αποτελεί την κάλυψη των νευρώνων που οδηγούν στο υποσυνείδητο και στο ασυνείδητο του νου. Οι συσκευές εικονικής πραγματικότητας χρησιμοποιούνται από κοινού με τις αρμονικές γεννήτριες που προβάλουν παλλόμενα χρωματιστά φώτα, υποσυνείδητα μηνύματα και διαχωρισμένες οπτικές.




Το ηλεκτροσόκ υψηλής τάσης στη συνέχεια χρησιμοποιείται για την διάλυση της μνήμης. Ορισμένα απ' τα θέματα που προβάλονται στο θύμα προέρχονται από συμβολισμούς. Πιο διαδεδομένα είναι τα 'Η Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων' και 'Ο Μάγος του Όζ. Ορισμένα παιδικά κινούμενα σχέδια της Walt Disney, οπως το γνωστό Pochahodas, θεωρείται 33η σειρά κινουμένων σχεδίων, όπου το '33' θεωρείται ο υψηλότερος βαθμός αρχαίου και αποδεδειγμένου σκωτικού δόγματος στον Ελευθεροτεκτονισμό. Στο 'Pochahodas' εμφανίζεται η υπέργηρη 'Willow', η οποία είναι ένα δέντρο ηλικίας 400 ετών να συμβουλεύει την ορφανή από μητέρα 'Pochahodas' ώστε ν' ακούσει την καρδιά της. Η 'Willow' ομιλεί διπλή γλώσσα και χρησιμοποιεί αντιφάσεις. Λέγοντας πως 'η δεξιά-ορθή οδός δεν είναι καθόλου εύκολο μονοπάτι' και αντιπαραβάλοντας το εσωτερικό μήνυμα πως 'η αριστερή οδός (της αυτοκαταστροφής) είναι το εύκολο μονοπάτι'. 'Ο δρόμος προς την κόλαση είναι στρωμένος με καλές προθέσεις', όπως λέγεται. Στις δομημένες-πολλαπλές διαταραχές προσωπικότητας των 'Πεφωτισμένων', το δέντρο 'ιτιά' συμβολίζει τις απόκρυφες δυνάμεις του δρυΐδισμού. Η ιτιά έχει έναν ιδιαίτερο συμβολισμό. Από ιτιά είναι τα κλαδιά που χρησιμοποιούνταν ως υποκατάστατα των μαστιγίων με τα οποία γινόταν η κάθαρση του θύματος στις σχετικές τελετές. Μια ιτιά μπορεί ν' αντέξει υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, διαταραχές (π.χ. καταιγίδες) και είναι γνωστή για την ευκαμψία/ευελιξία της. Οι επιζώντες του προγραμματισμού περιγράφουν τα κλαδιά της ιτιάς να τυλίγονται γύρω τους, χωρίς να έχουν οιαδήποτε ελπίδα διαφυγής. Το βαθύ ριζικό σύστημα του δέντρου της ιτιάς κάνει το θύμα να αισθάνεται πως πέφτει όλο και πιο βαθιά στην άβυσσο, όντας σε μια υπνωτική έκσταση. Η μουσική παίζει άκρως καθοριστικό ρόλο στον προγραμματισμό, μέσω των συνδυασμών μεταβλητών ήχων, ρυθμών και λέξεων. Σε πολλά μυθιστορήματα του Stephen King περνιούνται τέτοιου είδους συμβολισμοί. Στο 'Insomnia', περιλαμβάνεται η εικόνα ενός βασιλιά που συνοδεύεται απ' την φράση 'We will never sleep' κάτω απ' τον παντεπόπτη οφθαλμό. Μια μικρή λίστα από άλλα μέσα που χρησιμοποιούνται για την ενίσχυση του προγραμματισμού βάσης είναι τα εξής:


'Πινόκιο', 'Η Ωραία Κοιμωμένη', 'Η Πεντάμορφη και το Τέρας', 'Aladdin', 'Η Μικρή Γοργόνα', 'Ε-Τ', 'Κυνηγοί Φαντασμάτων', 'Πόλεμος των Άστρων', 'Η Χιονάτη και οι Επτά Νάνοι', 'Ο Βασιλιάς των Λιονταριών', 'Ο Άνθρωπος Νυχτερίδα', 'Ο Πρίγκιπας και η Μαγεμένη Βασιλοπούλα', 'Ταξείδι Στο Νησί Της Φαντασίας', 'Οι Πάπυροι της Νεκράς Θάλασσας', 'Trancers 2', 'Reboot', 'Transformers', 'Tiny Toons', 'Duck Tails', 'The Tall Book of Make Believe'. Ορισμένες παραγωγές που αποτυπώνουν πιστά το πνεύμα του 'Monarch': 'Hell Raiser 3', 'Raising Cain', 'Labyrinth', 'Telefon', 'Johnny Mneumonic', 'Point of No Return', 'The Lawnmower Man' και 'Closet Land'.

Επειδή οι πληροφορίες που έχουμε είναι συγκεχυμένες, το πρόγραμμα 'Code Green' που έλαβε την ονομασία του απ' τον 'Dr. Green', θεωρείται πως εξελίχθηκε χάρη στον εβραϊκής καταγωγής Dr. Gruenbaum και τον Dr. Joseph Mengele. Όσον αφορά τον Mengele, δεν του απαγγέλθηκαν οι δέουσες κατηγορίες για ό,τι έχει να κάνει με τα στρατόπεδα συγκέντρωσης και οι Σύμμαχοι θεώρησαν πως είτε δεν βρισκόταν πια στη ζωή είτε δεν συνιστούσε καν απειλή υπό το σκεπτικό πως ήταν εξόριστος στην Παραγουάη ή την Βραζιλία. Ο 'Άγγελος του Θανάτου' ως εκ θαύματος εικάζεται πως ήλθε πίσω στη ζωή, σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Πολλά απ' τα ανθρώπινα πειραματόζωα του Mengele προέρχονταν από ορφανοτροφεία. Το πρόγραμμα 'MK-Ultra' έγινε γνωστό στην δεκαετία του '70 ύστερα απ' τις σχετικές αγωγές που υπέβαλαν τα μέλη των οικογενειών ορισμένων επιζώντων αυτού. Το πρόγραμμα 'MK-Ultra' εφηρμόσθη σε νοσοκομεία, φυλακές, ιδρύματα, πανεπιστήμια και εργαστήρια. Στο διαστημικό κέντρο 'Langley Research Center' που υπάγεται στην αιγίδα NASA, στα Εθνικά Εργαστήρια του 'Los Alamos', στο Ινστιτούτο 'Tavistock' που αναφέραμε στην αρχή και σε άλλες τοποθεσίες των Ηνωμένων Πολιτειών. Μία απ' τις πλέον πολύκροτες υποθέσεις που σχετίζονται με την εφαρμογή του 'MK-Ultra' είναι το διάσημο μοντέλο της δεκαετίας του '40 Candy Jones. Το βιβλίο 'The Control of Candy Jones' του Donald Bain εξετάζει την σχέση της Jones με την CIA. Το αληθινό όνομά της ήταν Jessica Wilcox και ταιριάζει βάσει όλων των στοιχείων στο προφίλ του πειράματος που σχετίζεται με τ' ανθρώπινα ινδικά χοιρίδια. Πολλές αποκαλύψεις και θεωρίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας τα τελευταία χρόνια. Επιζήσαντες των πειραμάτων του 'Monarch' έχουν καταγγείλει αθλιότητες που ξεπερνούν και την πιο νοσηρή φαντασία. Πολλοί υποστηρικτές θεωριών συνωμοσίας υποστηρίζουν πως διάφορα πρόσωπα που διαδραμάτισαν κρίσιμο ρόλο στην ιστορία ήταν θύματα του εν λόγω προγράμματος. Ορισμένες περιπτώσεις που εξετάζουν ερευνητές έως σήμερα ως κρίσιμους ανθρώπους είναι οι: Lee Harvey Oswald (εικάζεται πως δολοφόνησε τον Πρόεδρο John F. Kennedy), Sirhan-Sirhan (εικάζεται πως δολοφόνησε τον Robert F. Kennedy), Charlie Manson (μανιακός δολοφόνος με σατανιστικό υπόβαθρο), John Hinckley Jr (αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον Πρόεδρο Ronald Reagan), Mark Chapman (δολοφόνος του John Lennon), David Koresh (ηγέτης σέκτας Μορμόνων στο Waco του Texas που τερματίστηκε κατόπιν επέμβασης του FBI), Tim McVeigh (ο αμφιλεγόμενος βομβιστής της Οκλαχόμα), John Salvi (πολέμιος των εκτρώσεων που επιτέθηκε σε κλινική στο Μπρούκλιν της Μασαχουσέτης). Ο συνδυασμός του υπόβαθρου των προγραμμάτων της CIA μπορεί να δώσει πιο εμπεριστατωμένες απαντήσεις περί των προθέσεων τους. Για την μυστική επιχείρηση 'False Flag' που εκπονήθηκε απ' την CIA και χρησιμοποιείται κατά κόρον απ' την εβραϊκή Mossad μελετήστε αναλυτικότερα το άρθρο μας 'Από τις Θεωρίες Συνωμοσίας στα False Flag Made in Israel'.





Σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του 'MK-Ultra', το σχέδιο απέβλεπε στην 'ανάπτυξη ικανότητας στην μυστική χρήση βιολογικών και χημικών υλικών'. Το κίνητρο ήταν θεωρητικά αμυντικό, καθότι πολλοί φοβόντουσαν κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου ότι οι Ρώσοι και οι Κινέζοι είχαν ήδη αναπτύξει όπλα σ' αυτόν τον τομέα. Ένας θερμός υποστηρικτής του προγράμματος σημειώνει: 'Η ανάπτυξη μίας ολοκληρωμένης δυνατότητας στον τομέα του μυστικού χημικού και βιολογικού πολέμου μας δίνει μία λεπτομερή γνώση των θεωρητικών δυνατοτήτων του εχθρού, έτσι θα μας επιτρέψουν να υπερασπιστούμε τους εαυτούς μας ενάντια σε έναν εχθρό που μπορεί να μην είναι τόσο συγκρατημένος στη χρήση αυτών των τεχνικών, όπως εμείς είμαστε'.




Όπως προείπαμε, το 'MK-Ultra' θεωρείται το βασικό πρόγραμμα νοητικού προγραμματισμού της CIA μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Δεδομένου ότι έχουν περάσει αρκετά χρόνια απ' τον τελευταίο παγκόσμιο πόλεμο, με τις τεχνολογικές εξελίξεις να τρέχουν, δεν είναι δύσκολο να φανταστούμε που μπορεί να έχουν φτάσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Ένας άνθρωπος που έχει περάσει από τους Illuminati το πρόγραμμα νοητικού έλεγχου Monarch (απ' την πεταλούδα Μonarch), φοράει ένα ειδικό δαχτυλίδι με μπλε τοπάζι. Δεν είναι άλλος απ' τον γνωστό είδωλο του δογματικού 'Hasta La Vista Baby', Arnold Schwarzenegger. Πολλοί διάσημοι καλλιτέχνες έχουν ομολογήσει πως η βιομηχανία του θεάματος, το Hollywood, αποτελεί το πλέον πρόσφορο έδαφος για την εκτέλεση πειραμάτων στο πλαίσιο του 'Monarch'. Δεν χωράει αμφισβήτησης ότι οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές χρησιμοποιούν τους αριθμούς 0, και 1. (Δυαδικό Σύστημα). Το 0 και το 1 παρίστανται με τα On και Off. Στον νοητικό προγραμματισμό αντιπροσωπεύονται απ' το 'Μ'  αγαπά' 'Δεν μ' αγαπά'. Οι νοητικοί προγραμματιστές, όπως ο Dr. Joseph Mengele, ευχαριστιόταν να χρησιμοποιεί μια μαργαρίτα και να κόβει ρυθμικά τα πέταλα της ένα την φορά, ψυθιρίζοντας  'Μ' αγαπά', 'Δεν μ' αγαπά'. Πρώτο πέταλο 'Μ' αγαπά'. Δεύτερο πέταλο 'Δεν μ' αγαπά'. Εάν το τελευταίο πέταλο ήταν 'Δεν μ' αγαπά', τότε το παιδί στο οποίο το έκανε το σκοτώνανε μπροστά στ' άλλα παιδιά που ήταν σε προγραμματισμό.



...συνεχίζεται!


Μέρος πρώτο: http://maiandrioi.blogspot.gr/2014/05/blog-post_15.html

Κυριακή 18 Μαΐου 2014

Aυτόνομες Ελληνικές Ζώνες: Σκατά στην Δημοκρατία σας και την Αριστερά σας, Κατέβασμα Κομμουνιστικού πανό

Καθώς κάναμε βόλτα στο Κέντρο της Αθήνας ώστε να δουμε τους Ραγιάδες να ΕΚΤΕΛΟΥΝ το Δημοκρατικό καθήκον τους έπεσε το μάτι μας σε ένα πανό του Κ.Κ.Ε. δεν αντέξαμε ούτε να το κατεβάσουμε το ξεσκίσαμε όπως ήταν πάνω κρεμασμένο με την Φαντασία μας να λεει ότι εκεί κρεμασμένη είναι και όλη η Ηγεσία τους

Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

'ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ', Πράξη 8η / Ο.Π.Λ.Α. Ποτέ ξανά





Τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου του 1944, μία σειρά ένοπλων συγκρούσεων έλαβαν χώρα στην Αθήνα που διήρκεσαν έως τον Ιανουάριο του 1945, ανάμεσα στις δυνάμεις αριστερών οργανώσεων ΕΑΜ/ΕΛΑΣ/ΚΚΕ και τις Βρετανικές και Κυβερνητικές δυνάμεις που ανήκαν σ' ένα πολιτικό φάσμα, που εκτείνετο απ' την σοσιαλδημοκρατία του Γεωργίου Παπανδρέου του 'Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού Κόμματος' και έφτανε έως τα Τάγματα Ασφαλείας. Ανάμνηση της κομμουνιστικής ανταρσίας ήταν οι λεηλασίες του Δεκεμβρίου του 2008. Η κομμουνιστική συμμορία χασάπηδων 'Οργάνωση Περιφρούρησης Λαϊκού Αγώνα' (και αυτή με τη σειρά της ως όνομα επαναλαμβάνεται στις μέρες μας) προέβη σε μαζικές και αποτρόπαιες εκκαθαρίσεις πατριωτών, ανάλογες των οποίων δύσκολα μπορούν να εντοπιστούν στην σύγχρονη ελληνική ιστορία.


Τα κομμουνάκια υπερηφανεύονται πως εκκαθάρισαν την περιοχή του Θησείου απ' τους Χίτες. Ότι πολέμησαν τους τσάτσους των Βρετανών και των Γερμανών. Ο κομμουνιστής Ορέστης Μακρής στο βιβλίο του 'Ο ΕΛΑΣ της Αθήνας' (Σύγχρονη Εποχή, 1985) αναφέρει: ''4 Δεκεμβρίου 1944, 6 το πρωί. 'Οι σάλπιγγες των λόχων μας ρίχνουν το σύνθημα 'προχωρείτε-προχωρείτε'. Οι πολεμικές κραυγές των μαχητών μας 'αέραα-αέραα' σπάνε την νεκρική ησυχία των Πετραλώνων. Άρχισε η κύρια κατά μέτωπο επίθεσή μας. Οι αναφορές μας έρχονται απανωτές. Το ένα τετράγωνο μετά το άλλο πέφτουν στα χέρια μας. Τα ελασιτάκια δε κρατιούνται με τίποτε. Ζητούν να άρουν εκδίκηση για τα αδικοχαμένα αδέλφια τους που πέσαν από τις άνανδρες επιθέσεις της 'Γκρίχεν Πολιτσάι' και στην Κατοχή και στην Απελευθέρωση''.




Γράψαμε στ' αρχίδια μας τι έλεγε και τι δεν έλεγε προτού ψοφήσει ο εν λόγω ερυθρός καραγκιόζης και πραγματοποιήσαμε εικαστική παρέμβαση στο ιδιόκτητο κτίριο της ΚΟΒ Θησείου του ΚΚΕ στην συμβολή των οδών Δημοφώντος και Φιλλίδος 2. Δεν μπορεί να υπάρξει έλεος και καμία συμφιλίωση με τους ανθέλληνες συμμορίτες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ και στο όνομα καμίας 'εθνικής ενότητας' όλα όσα έκαναν και επαίρονται γι' αυτά ακόμα και σήμερα οι προκλητικά αμετανόητοι πρόγονοι (ιδεολογικοί και μη) των αποβρασμάτων που αιματοκύλισαν την πατρίδα μας. Λίγες μουτζούρες και λίγες φθορές είναι μία πρόγευση του τι θα ακολουθήσει σε μία πιό στενή γνωριμία, ένα φαινόμενο που θα λάβει μεγάλη μαζικότητα, αν και όποτε το θελήσουν ή το θελήσουμε...



ΥΓ: Το στέκι 'Αντίπνοια' που ευθύνεται για την φυλάκιση συναγωνιστών Ελλήνων εθνικιστών, έχει επιδείξει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ιστορία των Δεκεμβριανών και ειδικότερα σε ό,τι αφορά τις περιοχές Θησείο-Κουκάκι-Πετράλωνα. Είναι προφανές πως των κομμουνιστών τα εγγόνια είναι αυτοί οι οποίοι συνεχίζουν το δολοφονικό έργο των προγόνων τους. Θα τους θυμίσουμε ένα οικείο τους τσιτάτο: 'Μας έχουν καταλογίσει τα πάντα, εκτός από αυτό που πραγματικά είμαστε και φοβούνται'...




Δράση μας το 2013 στο Πρεζοστέκι ''Αντίπνοια'' που οι ''μαχητές αναρχοαντιφασίστες'' ήταν μέσα και ούτε που τόλμησαν να βγούν

Λάφυρα που πήραμε απο την πρεζοφωλιά τους


Οι Ριζοσπάστες Εθνικιστές δεν νοιάζονται για το προς τα που φυσάει ο άνεμος της εποχής. Στην στρατιά μας υπάρχουν μονάχα στρατιώτες που αγαπούν την θυσία και δίνουν το παράδειγμα του μάχεσθαι εναντίον όλων. Θα' μαστε για πάντα η αόρατη φρουρά της πατρίδος μας...

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΥ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ (Μέρος Α')












Οι τεχνικές ελέγχου και χειραγώγησης, υπό την ευρεία έννοια και ερμηνεία που επιδέχονται, ανάγονται στην αρχαιότητα. Με τις τεχνικές αυτές οι 'πεφωτισμένες' μειοψηφίες επιβάλλονται έναντι των πλειοψηφιών, κατά πως αρέσκονται να τις ονομάζουν απαξιωτικά 'μάζες'. Με την χρήση των τεχνικών που πηγάζουν απ' την κατοχή της 'απόκρυφης' γνώσης της λειτουργίας του ανθρώπινου νου, της φυσιολογίας-βιολογίας του ίδιου του ανθρώπου αλλά και του σχεδίου του Θεού, οι 'μυημένοι' είναι σε θέση να δημιουργήσουν τους όρους ελέγχου επί των υπολοίπων, των 'μη μυημένων'. Η γνώση ες αεί θα είναι πηγή δύναμης που θα εκφράζεται ως κυριαρχία εκείνων που κατέχουν τα κλειδιά της. Μ' άλλα λόγια, οι 'εκλεκτοί' υπό οιαδήποτε έννοια, στηριζόμενοι στην 'απόκρυφη' γνώση, ες αεί θα είναι ικανοί να υπερισχύσουν έναντι των υπολοίπων. Ομιλούμε περί απόκρυφης' γνώσης, διότι αυτή αποτελεί το κλειδί για την ανάδειξη ορισμένων έναντι κάποιων άλλων.



Η πολιτική εξουσία είναι, μεταξύ άλλων, μία κοσμική έκφραση αυτής της χειραγώγησης που μετέρχεται υπερβατικά και απρόσιτα στην πλειοψηφία μέσα.
Τρανό παράδειγμα αυτού οι μαρξιστές που θεωρούν την θρησκεία ωσάν 'το όπιο του λαού'. Εξισώνουν την θρησκεία με την εξάρτηση που δημιουργεί το όπιο. Η αυθυποβολή που προκαλεί η χρήση των ναρκωτικών ουσιών παρομοιάζεται τρόπον τινά με την αυταπάτη περί του Θείου. Σήμερα η σεξουαλικότητα έχει καταστεί ένα είδος ναρκωτικού, ο εθισμός στο οποίο δεν διαφέρει απ' τον εθισμό στα ναρκωτικά. Η προβολή των σεξουαλικών ηδονών στο συλλογικό φαντασιακό δημιούργησε ακόμα μεγαλύτερες αυταπάτες. Η ικανοποίησή των ηδονών κατέστη επώδυνος. Η αυταπάτη κατέστη πραγματικότητα. Στην πολιτική χρησιμοποιείται ο όρος 'ιδεοληψία'. Δικαίωμα της κάθε ιδεοληψίας είναι ν' αρνείται την πραγματικότητα και να προτείνει λύσεις και προτάσεις βάσει των δογμάτων της, αλλά και το να παλεύει για την επικράτησή της. Τέτοια ιδεοληψία είναι ο μαρξισμός. Η χειραγώγηση επιτυγχάνεται με ποικίλες μεθόδους. Απ' τα ηλεκτρονικά μέσα (άμεσης-έμμεσης παρακολούθησης) έως την τροφή, απ' την επανάληψη έως την αποσιώπηση, τα μέσα ποικίλουν στην μορφή τους, όχι όμως στο περιεχόμενό και την στόχευσή τους. Η κοινωνία του θεάματος στηρίζεται στα είδωλα, όχι στην αυθεντία. Στηρίζεται στην μορφή, στην υπόσταση, στην ποσότητα, όχι στο περιεχόμενο, στην ουσία, στην ποιότητα, καθώς οι μάζες δύνανται να αποκτήσουν αντίληψη του αισθητού κόσμου τους μονάχα διαμέσου των εικόνων που τους δίδονται. Δεν μπορούν όμως ν' αποκτήσουν αντίληψη του υπεραισθητού.





Πριν από κάποια χρόνια τα πλέον δυστοπικά σενάρια που κατά καιρούς κάνουν την εμφάνισή τους, δεν έκαναν τίποτα άλλο απ' το να αποκαλύψουν αμυδρά ορισμένες πτυχές αυτής της εφιαλτικής πραγματικότητας. Δεδομένης της ακρισίας των μαζών, οι αποκαλύψεις που έρχονταν στο φως φάνταζαν προϊόντα συνωμοσιολογίας. Σήμερα έχουν λάβει μορφή χιονοστιβάδας εξαιτίας της διάδοσης των σύγχρονων τεχνολογιών και δεν καταρρίπτονται εύκολα παρά τις διαψεύσεις απ' τους μεγαλοπαράγοντες που διαχειρίζονται κατά το δοκούν τον υλικό πλούτο. Οι μέθοδοι χειραγώγησης τις οποίες μετέρχονται οι 'πεφωτισμένες' μειοψηφίες στην προσπάθειά τους να επιβληθούν εγωιστικά έναντι των πλειοψηφιών, όπως αναφέραμε στην αρχή, ποικίλουν αναλόγως προς την στόχευση που έχουν. Η εξέλιξη των μεθόδων της χειραγώγησης του νου, προϋποθέτει την πρότερη αποκωδικοποίηση των αρχετυπικών γνώσεων που βρίσκονται, όπως όλα δείχνουν, βαθιά εμφυτευμένες στον ανθρώπινο νου. Όλα συμπυκνώνονται στο ξεκλείδωμα της ανθρώπινης συνειδητότητας. Συνεπώς, οιοσδήποτε και οσοδήποτε κατέχει τα κλειδιά αυτής της 'απόκρυφης' γνώσης, μοιραία κατέχει και τα κλειδιά της χειραγώγησης. Θα επικεντρωθούμε σε μια σειρά από προγράμματα, η εκτέλεση των οποίων αποτελεί μια απ' τις πλέον επικίνδυνες μεθόδους χειραγώγησης των τελευταίων αιώνων. Σε παλαιότερα άρθρα έχουμε αναφερθεί σε απόρρητα ή σχεδόν απόρρητα σχέδια που έχουν εκπονηθεί και εφαρμόζονται μέχρι σήμερα απ' την CIA και άλλες υπηρεσίες στον κόσμο, δίχως τουλάχιστον να διαψεύδονται απ' τις επίσημες πηγές. Προγράμματα καθολικού χαρακτήρα και επιχειρήσεις χειραγώγησης και καταστολής της πρωτοβουλίας από μέρους των ατόμων ξεχωριστά και των μαζών σε συλλογικό επίπεδο είναι τα 'Phoenix program' και 'False Flag', στην επικαιρότητα των οποίων έχουμε αναφερθεί λεπτομερώς. Τα προγράμματα αυτά τέθηκαν σε εφαρμογή πριν από αρκετές δεκαετίες με σκοπό να ριχτούν στον υποτιθέμενο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας (αντιτρομοκρατικές σταυροφορίες) κατά των ναρκωτικών (έλεγχος των καρτέλ και εξέλιξη κατ' ουσίαν της παρασκευής ναρκωτικών ουσιών για διάφορους θεραπευτικούς, φαρμακευτικούς ή άλλους εμπορικούς εθιστικούς σκοπούς), κατά των ανεξέλεγκτων στάσεων (πορτοκαλί επαναστάσεις σ' ολόκληρο τον κόσμο), κατά της εδραίωσης ολοκληρωτικών καθεστώτων (βίαιη επιβολή ανάπηρων δημοκρατιών) στον πλανήτη. Το 'Monarch' θεωρείται το πλέον ανατριχιαστικό σ' όλες τις διαστάσεις του πρόγραμμα που έχει εκπονηθεί ποτέ απ' την CIA.





Θεωρείται ένα 'mind control program' της CIA, μια μορφή συστηματικού ελέγχου του νου. Έχει διεισδύσει σε κάθε πτυχή της ζωής μας απ' την έναρξή του την δεκαετία του '50 και έπειτα. Η λειτουργία του προγράμματος στηρίχθηκε στην επανεξέταση της διπολικότητας του ανθρώπινου εγκεφάλου και στην δυαδική φύση της ανθρωπότητας. Η επίλυση του φιλοσοφικού ζητήματος, αν είμαστε φύσει απολύτως καλοί ή κακοί, είναι καταλυτικής σημασίας στην διαμόρφωση της αντίληψης που έχουμε για την πραγματικότητα. Μάλιστα αποτελεί θεμελιώδη πνευματική μεταβλητή στην εξίσωση της ίδιας της υπάρξεως. Η έκθεση για το πρόγραμμα στοιχειοθετείται σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, σε μαρτυρίες επιστημόνων που συνδέονται με τις κρίσιμες υπηρεσίες που λειτουργούν ως βάσεις συλλογής δεδομένων για την κυβέρνηση τους,  αλλά και σε ιστορικά ντοκουμέντα, σε διάσημους και μη συγγραφείς, σε ειδικούς ερευνητές με πολύχρονη πείρα πάνω στο αντικείμενο, σε εκδόσεις επαγγελματιών σε ζητήματα ψυχικής υγείας, και προ πάντων σε μαρτυρίες επιζώντων που άθελά τους υπεβλήθησαν σε μια εξαιρετικά πολύπλοκη τραυματική διαδικασία στην οποία βασίζεται η μελέτη για τον έλεγχο του νου. Όπως αναφέραμε στην αρχή, οι μυστηριακές λατρευτικές τελετές υπό την μορφή θρησκείας στην αρχαία Ελλάδα, στην αρχαία Αίγυπτο, στην αρχαία Ινδία και στην αρχαία Βαβυλώνα, συνετέλεσαν στην δημιουργία του μυστικισμού, ο οποίος συνδέεται με την 'απόκρυφη γνώση', δηλαδή την γνώση του μεταφυσικού. Απ' τα πλέον πρώιμα συγγράμματα που αποδεικνύουν την ανάδυση του μυστικισμού είναι η αιγυπτιακή 'Βίβλος των Νεκρών'. Με τον όρο αυτό αναφέρονται κάποια σημαντικά αρχαία αιγυπτιακά κείμενα, τα οποία είχαν γραφτεί αρχικά πάνω στις σαρκοφάγους και αργότερα σε παπύρους που θάβονταν μαζί με τους νεκρούς, στο εσωτερικό των σαρκοφάγων.



Το κείμενο ήταν γραμμένο για κάποιο συγκεκριμένο άτομο και έτσι κανένα αντίγραφο δεν είναι ολόιδιο με κάποιο άλλο. Οι παλαιότερες εκδόσεις του βιβλίου χρονολογούνται στον 16ο αιώνα π.Χ. και εμπεριέχουν παλαιότερα κείμενα του 2000 π.Χ. ('Κείμενα των Σαρκοφάγων') και του 2600-2300 π.Χ. ('Κείμενα των Πυραμίδων'). Τα 'Βιβλία των Νεκρών' περιέχουν συλλογές από επωδούς, αριθμούς και μαγικές επικλήσεις για χρήση απ' τους νεκρούς στην μεταθανάτια ζωή. Καθοδηγούσαν τους νεκρούς στις διάφορες δοκιμασίες που θα συναντούσαν προτού φθάσουν στον Κάτω Κόσμο (Ντουάτ). Υπάρχουν περίπου 200 μαγικές επικλήσεις. Η 'Βίβλος των Νεκρών' περιγράφει ρητά τις μεθόδους βασανιστηρίων και εκφοβισμού (για την δημιουργία τραύματος που προαναφέραμε), την χρήση μαγικών φίλτρων και την χρήση ξορκισμών που επιφέρουν τον υπνωτισμό, με τελικό αποτέλεσμα την ολοκληρωτική υποδούλωση της κίνησης του ανθρώπου. O Ernst Jünger μιλούσε για μία πλήρως κινητοποιημένη κοινωνία. Το σύνολο των προκείμενων μαγικών μεθόδων είναι γνωστό με τον όρο 'πρακτικός Σατανισμός'. Κατά τη διάρκεια του 13ου αιώνα, η Ρωμαιοκαθολική εκκλησία αύξησε και σταθεροποίησε την κυριαρχία της σ' όλη την Ευρώπη με την Ιερά Εξέταση. Ο Σατανισμός επέζησε σ' αυτή την περίοδο των διώξεων, εδραιώνοντας την επιρροή του κάτω απ' το πέπλο διαφόρων εσωτερικών ομάδων οι οποίες στην ουσία ήταν σατανιστικές. Το 1776, ο Βαυαρός Ιησουήτης Adam Weishaupt, εκλήθη στον Οίκο της Οικογένειας των Rothschild, όπου του ανετέθη να συγκεντρώσει τις μυστηριακές λατρείες σε μια ενιαία βάση, ομογενοποιώντας τες κάτω απ' την ονομασία 'Οι Πεφωτισμένοι' ή Illuminati. Αυτή ήταν μια συγχώνευση ισχυρών γραμμών αίματος, ελιτιστικών μυστικών εταιρειών και μασονικών αδελφοτήτων, με την επιθυμία να κατασκευάσουν το πλαίσιο για την 'Νέα Παγκόσμια Τάξη'. Ο κατά κόσμον στόχος αυτής της χιλιαστικής Ουτοπίας ήταν, σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, να επιφέρουν την καθολική ειρήνη και ευτυχία σ' όλο τον κόσμο, κοινώς τον Ουράνιο παράδεισο επί της Γης. Ωστόσο, η βαθύτερη πρόθεση τους ήταν ν' αυξήσουν σταδιακά τον έλεγχο πάνω στις μάζες, ώστε να γίνουν τελικώς οι κυρίαρχοι του πλανήτη. Μέχρι τον 19ο αιώνα, τόσο η Μεγάλη Βρετανία όσο και η Γερμανία είχαν αναγνωριστεί ως κύριες γεωγραφικές περιοχές ελέγχου των 'Πεφωτισμένων'.






Δεν πρέπει να προκαλεί έκπληξη ότι η πρώτη μελέτη στον τομέα της Ψυχολογίας, της Επιστήμης της Συμπεριφοράς, διεξήχθη στην Αγγλία το 1882, ενώ ένα μεγάλο μέρος απ' τις πρώτες ιατρικές και ψυχιατρικές τεχνικές που σχετίζονται με τον έλεγχο του νου οφείλονται στο Ινστιτούτο 'Wilhelm Kaiser' που εδρεύει στη Γερμανία. Το Ινστιτούτο Ανθρωπίνων Σχέσεων 'Tavistock' ιδρύθηκε στο Λονδίνο το 1921 προκειμένου να μελετήσει το 'κρίσιμο σημείο' των ανθρώπων. Ο Kurt Lewin, ένας Γερμανός ψυχολόγος, έγινε ο διευθυντής του 'Tavistock' το 1932, περίπου την ίδια περίοδο όπου η ναζιστική Γερμανία είχε δείξει αυξημένο ενδιαφέρον πάνω στην έρευνα της νευροψυχολογίας, την παραψυχολογία και τον αποκρυφισμό που συνδέεται με την προγονική κληρονομιά. Την περίοδο εκείνη συντελούταν μια προοδευτική ανταλλαγή επιστημονικών απόψεων και συμπερασμάτων μεταξύ Αγγλίας και Γερμανίας, κυρίως στο πεδίο της Ευγονικής. Η Ευγονική αφορά την μελέτη, δη την βελτίωση, του ανθρώπινου είδους μέσω του ελέγχου των κληρονομικών παραγόντων στο ζευγάρωμα. Η 'ύποπτη' κατά πολλούς σύγχρονους μελετητές της ιστορίας ή 'άνομη' σχέση Αγγλίας-Γερμανίας οφείλονταν στην ύπαρξη ενός συνδετικού κρίκου. Στο ερμητικό Τάγμα της 'Χρυσής Αυγής', μέλη του οποίου προέρχονταν απ' την αγγλική όσο και απ' την γερμανική αριστοκρατία. Ο  Heinrich Himmler, όντας ανώτατος διοικητής των SS, υπήρξε υπεύθυνος του προγράμματος 'Lebensborn'. Συγκεκριμένα, στις 12 Δεκεμβρίου του 1935, ο Himmler δημιούργησε το πρόγραμμα ευγονικής Lebensborn που σημαίνει 'Πηγή Ζωής'. Στο πλαίσιο του προγράμματος, τα μέλη των SS ενθαρρύνονταν να τεκνοποιήσουν με γυναίκες που πληρούσαν τα χαρακτηριστικά της Άριας φυλής. Σε κάθε παιδί δινόταν ένας αριθμός, ενώ οι Γερμανοί βοηθούσαν οικονομικά την ανύπαντρη μητέρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε την επιλεκτική τεκνοποίηση και υιοθέτηση των παιδιών, όπως επίσης έναν ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό διδύμων τέκνων. Στον Joseph Mengele αποδίδονται οι γεννήσεις διδύμων (με ξανθή κόμη και γαλανά μάτια) σε κλίμακα 1:5 στην πόλη Candido Godoi  της Βραζιλίας που έχει ονομασθεί και 'Πόλη των Διδύμων'. Μεταξύ 1990 και 1994, στην πόλη São Pedro γεννήθηκαν δίδυμα παιδιά με τις παραπάνω ιδιότητες σε ποσοστό 10%. Ενδιαφέρουσα προσέγγιση του θέματος μπορεί να παρακολουθήσει κανείς στην παραγωγή 'Forgiving Dr. Mengele' του 2006. 



Απώτερος σκοπός του προγράμματος ήταν η συγκρότητηση μιας νέας τάξης πραγμάτων στην οποία κυρίαρχοι θα ήταν οι πολεμιστές της Άριας φυλής. Πολύ μεγάλο μέρος της προκαταρκτικής έρευνας και του πειραματισμού σχετικά με την γενετική μηχανική και την τροποποίηση της συμπεριφοράς διεξήχθη απ' τον 'Άγγελο του Θανάτου' Dr. Josef Mengele στο Auschwitz, όπου ανέλυσε τα αποτελέσματα της 'πρόκλησης τραύματος', του χρωματισμού των ματιών ως καθρέφτη της ψυχής και της κλωνοποίησης. Αυτά όσον αφορά τα 'θύματα-υποπροϊόντα' που οδύρονται. Πέραν του ωμού χειρουργικού πειραματισμού, τα 'πειραματόζωα' υποβλήθηκαν σε τεράστιες ποσότητες ηλεκτροσόκ, όπου οι περισσότεροι εκ των οποίων δεν επέζησαν καν. Παράλληλα, συστηματική 'πλύση εγκεφάλου' πραγματοποιήθηκε σε κρατούμενους στο στρατόπεδο συγκέντρωσης Dahau, οι οποίοι υποβάλονταν σε καθεστώς ύπνωσης με την χρήση του παραισθησιογόνου ναρκωτικού μεσκαλίνη. Στην διάρκεια του μεγάλου πολέμου, ο Dr.George Estabrooks του Πανεπιστημίου Colgate είχε την ευκαιρία να εξελίξει τις έρευνές του και τα πειράματά του στον τομέα της Συμπεριφοράς. Ο εν λόγω είχε στενές επαφές με διάφορες κρίσιμες υπηρεσίες του στρατού των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, όπως είναι η CID και το FBI. O Estabrooks απεκάλυψε σημαντικές πτυχές του έργου του σχετικά με την δημιουργία προγραμματισμένων όντων, η ελεγχόμενη συμπεριφορά των οποίων οφείλεται στην υπνοπαιδεία αλλά και την δημιουργία διχασμένων προσωπικοτήτων μέσω κατάλληλου υπνωτισμού. Μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, το Υπουργείο Άμυνας των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής εισήγαγε κρυφά στο έδαφός του πολλούς απ' τους κορυφαίους επιστήμονες και κατασκόπους που προέρχονταν απ' τις τάξεις του ναζισμού και του φασισμού στις Ηνωμένες Πολιτείες μέσω της Λατινικής Αμερικής και του Βατικανό. Η κωδική ονομασία που δόθηκε στην επιχείρηση αυτή ήταν 'Project Paperclip'. O Γερμανός Στρατηγός Reinhard Gehlen ήταν άκρως πολύτιμος για τις επιδιώξεις όσων καιροφυλακτούσαν στο παρασκήνιο. Ήταν Επικεφαλής Πληροφοριών στην υπηρεσία του Adolf Hitler στην κατάστρωση του σχεδίου επίθεσης κατά της Ρωσίας. Άρτι αφιχθείς στην Washington το 1945, ο Gehlen είχε εκτενείς συναντήσεις με τον Πρόεδρο Harry Truman (33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών), τον Στρατηγό William Donovan, τον Διευθυντή του Γραφείου Στρατηγικών Υπηρεσιών (OSS) και τον Allen Dulles που αργότερα θα γινόταν επικεφαλής της CIA. Το αντικείμενο των συναντήσεών τους ήταν η αναδιοργάνωση της συλλογής μυστικών πληροφοριών σε μια αναβαθμισμένη μυστική οργάνωση. Οι προσπάθειες απέδωσαν καρπούς, οδηγώντας στην δημιουργία του κλάδου 'Central Intelligence Group' το 1946 που μετονομάσθηκε σε 'Central Intelligence Agency' το 1947. Ο Gehlen βοήθησε στην συγκρότηση του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας απ' το οποίο προήλθε ο σχετικός Νόμος περί 'Εθνικής Ασφάλειας' του 1947. Το συγκεκριμένο νομοθέτημα τέθηκε σε εφαρμογή για να θέσει ένα διακριτό όριο στις παράνομες κυβερνητικές δραστηριότητες, στις οποίες συμπεριλαμβάνονταν και τα παράνομα προγράμματα ελέγχου του νου. Με την ύπαρξη της CIA και του 'Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας', εγκαινιάστηκε μια σειρά σχετικών προγραμμάτων που αφορούσαν τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, την ευθύνη τους είχε το Πολεμικό Ναυτικό των Ηνωμένων Πολιτειών απ' το 1947.





To 'Project Chatter' ήταν ένα απ' αυτά και δεν ήταν τίποτα άλλο από μία απάντηση στις μεθόδους των Σοβιετικών που είχαν αναπτύξει τον 'ορό της αλήθειας', μια κοινή ονομασία για μια σειρά ψυχοδραστικών φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για την απόσπαση πληροφοριών από άτομα τα οποία είτε δεν είναι σε θέση είτε δεν επιθυμούν να τις παράσχουν διαφορετικά. Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε επισήμως το 1953. Η CIA αποφάσισε να επεκτείνει τις προσπάθειές τους στον τομέα της τροποποίησης της συμπεριφοράς, με την εισαγωγή του προγράμματος 'Bluebird', το οποίο εγκρίθηκε απ' τον Allen Dulles το 1950. Οι αντικειμενικοί στόχοι ήταν: i) ν' ανακαλύψουν ένα μέσο προσωπικής εγκόλπωσης του ατόμου για να αποτραπεί η μη εξουσιοδοτημένη εξαγωγή πληροφοριών με τα υπάρχοντα μέσα, ii) να διερευνήσουν την δυνατότητα ελέγχου ενός ατόμου με την εφαρμογή ειδικών τεχνικών ανάκρισης, iii) να διερευνήσουν την αύξηση της μνήμης, iv) να θεσπίσουν αμυντικά μέσα για την αποτροπή του ατομικού ελέγχου του οργανισμού. Το 'Project Bluebird' τον Αύγουστο του 1951 μετονομάσθηκε σε 'Project Artichoke' που θα επαναξιολογούσε την επίδραση των παραισθησιογόνων ουσιών και την ύπνωση στον ανθρώπινο οργανισμό κατά την διάρκεια της ανάκρισης. Το πρόγραμμα σταμάτησε το 1956. Τρία χρόνια πριν απ' την διακοπή του 'Project Artichoke', την πρωτοκαθεδρία ανέλαβε το πρόγραμμα MK-Ultra το οποίο άρχισε να λειτουργεί στις 13 Απριλίου του 1953 με την πρόταση του Richard Helms, του Αναπληρωτή Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (DDCI) με σκοπό την δημιουργία ενός 'ειδικού μηχανισμού πρόκλησης ακραίας ευαισθησίας'.  Η ετυμολογία του προγράμματος σημαίνει 'Mind Kontrolle'. Στα στρατόπεδα συγκεντρώσεως διεξήχθησαν τα πρώτα στάδια των πειραμάτων που θα αποτελούσαν την βάση της μετεξέλιξης του 'Mind Kontrolle' στη συνέχεια. Στις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν για τον έλεγχο της ανθρώπινης συμπεριφοράς στην εκτέλεση του 'MK-Ultra' περιλαμβάνονταν τα εξής: ακτινοβολία, ηλεκτροσόκ, ψυχολογία, ψυχιατρική, κοινωνιολογία ανθρωπολογία, γραφολογία, ουσίες παρενόχλησης, παραστρατιωτικές συσκευές, 'υλικά' όπως το 'LSD' που είναι το πιο διαδεδομένο 'υλικό' για την δημιουργία παραισθήσεων και κρίσεων πανικού.  Με το 'LSD' πειραματίστηκε και ο Ernst Jünger (βλέπε περισσότερα στην μπροσούρα μας 'Ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός του Ernst Jünger').





Μια ειδική διαδικασία, που ορίστηκε ως MK-Delta, ιδρύθηκε για να αποτελέσει την κάλυψη του 'MK-Ultra' οπουδήποτε στο εξωτερικό. Τα MK-Ultra/Delta αποκτηθέντα συμπεράσματα χρησιμοποιήθηκαν για την παρενόχληση, την δυσφήμιση και άλλους κατασταλτικούς σκοπούς. Άλλα 149 υποπρογράμματα είχαν τεθεί σε ισχύ κάτω απ' την ομβρέλα του 'MK-Ultra'. Το 'Project Monarch' δεν έχει αναγνωριστεί επίσημα από κανένα έγγραφο της κυβέρνησης των Ηνωμένων Πολιτειών ως ένα απ' τα υποπρογράμματα, αλλά χρησιμοποιείται μάλλον, ως περιγραφική λέξη αυτού από τους επιζώντες, τους θεραπευτές, και τους 'μυημένους'. Το πρόγραμμα 'Monarch' στην πραγματικότητα ήταν αποτέλεσμα των υποπρογραμμάτων του 'MK-Search', όπως συνέβη στην επιχείρηση 'Spellbinder' για την δημιουργία 'νηφάλιων' δολοφόνων που θα μπορούσαν  να ενεργοποιηθούν με μια λέξη ή φράση κλειδί βρισκόμενοι σε μια μετα-υπνωτική κατάσταση ομηρίας. Αυτοί οι προγραμματισμένοι-υπνωτισμένοι δολοφόνοι ονομάζονταν 'U-boats' απ' την ονομασία των γερμανικών υποβρυχίων. Το φαινόμενο αυτό αναπαρίσταται άριστα στην κινηματογραφική παραγωγή 'Ο άνθρωπος της Μαντζουρίας' ('The Manchurian Candidate') του 1962. Αφορά την ιστορία ενός αμερικανού 'ήρωα' του πολέμου της Κορέας που επιστρέφει ως άλλο ζόμπι στις Ηνωμένες Πολιτείες και δολοφονεί (με κομμουνιστική εντολή) συμπατριώτες του αιχμαλώτους πολέμου. Το εν λόγω μας δίνει μια σαφή αναφορά για την 'πλύση εγκεφάλου' που, σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές, οδήγησε τους αιχμάλωτους αμερικανούς πιλότους στην ομολογία ότι έκαναν χρήση βιολογικών όπλων. Με την μυστική επιχείρηση 'Often' προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν κάποιες  απόκρυφες δυνάμεις, καλύπτοντας την εφιαλτική πραγματικότητα του 'Monarch'.





Γύρω απ' το πρόγραμμα 'Monarch' έχουν διατυπωθεί ποικίλες θεωρίες. Το όνομα δεν καθορίζεται αναγκαστικά στο πλαίσιο της βασιλικής αριστοκρατίας, αλλά μάλλον αναφέρεται στην πεταλούδα μονάρχης. Η πεταλούδα 'Μονάρχης' (Danaus plexippus) ανήκει στην οικογένεια Nymphalidae. Θεωρείται ο 'βασιλιάς' των πεταλούδων. Οι πεταλούδες αυτού του είδους είναι διάσημες για τα μεταναστευτικά ταξείδια που κάνουν μαζικά προς το νότο και την επιστροφή τους στο βορρά το καλοκαίρι. Δεν μπορούν να επιβιώσουν στον ψυχρό χειμώνα των περισσότερων περιοχών της βόρειας Αμερικής. Το ταξείδι τους προς το νότο, το Μεξικό και την νότια Καλιφόρνια, ξεκινά τον Αύγουστο και η επιστροφή τους στο βορρά αρχίζει την άνοιξη. Η άφιξή τους στο Μεξικό συμπίπτει με μια γιορτή των Μεξικανών που ονομάζεται 'Dia de los Muertos'-'Ημέρα των νεκρών'. (βλέπε παραπάνω την αναφορά μας στην 'Βίβλο των Νεκρών'). Οι Μεξικάνοι πιστεύουν ότι οι πεταλούδες είναι οι ψυχές των νεκρών παιδιών και των πολεμιστών, που επιστρέφουν. Μεταναστεύουν μαζικά και είναι η μόνη πεταλούδα που μεταναστεύει και μετά επιστρέφει, όπως ακριβώς κάνουν τα πουλιά. Συνεπώς η πεταλούδα συμβολίζει την αιώνια επιστροφή σε μια άλλη μεταφυσική θεώρηση. Η πεταλούδα 'Μονάρχης' είναι δηλητηριώδης ή το λιγότερο έχει άσχημη γεύση για τα πουλιά ή τα θηλαστικά που θέλουν να δοκιμάσουν τη γεύση της. Η πεταλούδα θεωρείται σύμβολο της υδροχοϊκής εποχής, με ό,τι 'καλό' και ΄κακό' αυτό συνεπάγεται.





Θυμίζουμε τι είχαμε γράψει παλαιότερα σε ανάλογη προσέγγισή μας στα τέλη Δεκεμβρίου του 2013 με τον τίτλο “Η νέα τακτική των 'αντιεξουσιαστών' και των εξουσιαστών εντολέων τους”: 'Μια διαβολική συμβολιστική ομοιότητα που συνηγορεί στα ως άνω είναι η νέα εκφορά του προγράμματος ‘Φοίνικας’, υπό την κωδικοποιημένη ονομασία ‘Monarch 2012’, το οποίο αφορά τον έλεγχο του νου και τα λεγόμενα ψυχοτρονικά όπλα που βάλλουν κατά του νευρικού συστήματος των ανθρώπων. Άκρως κατατοπιστικό είναι το σχετικό άρθρο με τίτλο ‘Monarch 2012 : The New Phoenix Program Mind Control and Psychotronic Weapons’ που υπάρχει στο διαδίκτυο. Το σύμβολο του προγράμματος αναπαριστά την λεγόμενη ‘Γαλαξιακή πεταλούδα’, η οποία αποτελεί ένα αρχαίο σύμβολο των Μάγια που συμβολίζει τον Hun Nab Ku, δηλαδή τον ‘Ένα και αληθινό Θεό’. Πρόκειται για ένα σύμβολο της λεγόμενης Χρυσής Εποχής της Γαίας (Golden Age of Gaia), το οποίο αφορά ένα ασαφές σχέδιο για την δημιουργία μιας νέας ανθρωπότητας στη Νέα Εποχή. Συνεπώς, υπάρχει μυστικιστικό υπόβαθρό πίσω από την όλη δραστηριότητα. Ο Άγγελος του θανάτου Γιόζεφ Μέγκελε, είχε πει το εξής ευρηματικό: ‘Όσα περισσότερα σου κάνουμε, τόσο λιγότερο φαίνεται να πιστεύεις ότι σου τα κάνουμε!’ Το ‘Πρόγραμμα Φοίνικας’ γνώρισε επισήμως τρείς φάσεις. Η 1η διήρκεσε από το 1948 έως το 1968 και αφορούσε την τεχνολογία Stealth, η 2η διήρκεσε από το 1969 έως το 1983 και αφορούσε τον βιοχημικό πόλεμο, η 3η λειτούργησε παράλληλα με την 2η και διήρκεσε από το 1971 έως το 1983 και αφορούσε τα λεγόμενα ψιονικά ή ψυχοτρονικά όπλα. Στην αρχαία Ελλάδα, η πεταλούδα σχετίζονταν με τον Θεό Ερμή ως Ψυχοπομπό. Ο Τρίπτυχος (Τρισμέγιστος) Θεός Ερμής εμφανίζεται με τρεις ιδιότητες/επίπεδα, που μπορούν να σχετιστούν με τα τρία στάδια της ύπαρξης της πεταλούδας. Μεταξύ άλλων είναι ο Προστάτης των εμπόρων, των ταξιδευτών και των κλεφτών. Αυτή είναι η πλέον υλιστική και ‘ρηχή’ πτυχή του Ερμή. Ομοίως, το πρώτο στάδιο της πεταλούδας είναι η αχόρταγη κάμπια, που το μόνο που κάνει είναι να τρώει διαρκώς'.




...συνεχίζεται!