Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΔΥΝΑΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΟΞΥΝΕΙΑ: ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ






Ένα πρόγραμμα φυσικής προπαρασκευής μαχητών που θα υπερβούν τόσο τις συνθήκες ενός πεδίου μάχης, όσο θ' ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του εναντίον των οργάνων του καθεστώτος, οφείλει να έχει πολεμικό χαρακτήρα. Οι μαχητές που υπερτερούν σε φυσική αντοχή μπορούν να νικήσουν ακόμα και πάνοπλους στρατούς με μηχανοκίνητη υποστήριξη εντός κατοικημένων κι όχι μόνο περιοχών. Το παρόν παρουσιάζει υψηλό δείκτη απόδοσης κι ανταποκρίνεται στον μέγιστο βαθμό σ' ό,τι εμείς εννοούμε προπαρασκευή για μάχη εντός κι εκτός αστικών κέντρων κι οφείλει ν' ακολουθήσει ο αντάρτης πόλης. Ακολουθείται από υποψήφιους προ της εισαγωγής στην Λεγεώνα των Ξένων κι ως εκ τούτου η απόδοση του είναι εγγυημένη.


Απαραίτητος Τεχνικός Εξοπλισμός Αθλητή:


1 ζεύγος αθλητικών υποδυμάτων μέγιστης δυνατής ποιότητας.
1 αθλητικό παντελόνι (κατά προτίμηση σόρτς στην περίπτωση που δεν υπάρχει χιονόπτωση).
1 αθλητικό t-shirt.
1 πουλόβερ με ανθεκτικότητα σε κρύο περιβάλλον.



Απαραίτητος Τεχνικός Εξοπλισμός Στρατιώτη:


1 ζεύγος στρατιωτικές μπότες (κάθε μάρκας και ποιότητας).
1 στρατιωτικό παντελόνι.
1 σκουρόχρωμο πουλόβερ.
1 στρατιωτικό τζάκετ.
1 σακίδιο πλάτης οποιουδήποτε τύπου (όχι απαραίτητα γυλιός μάχης με βάρος όχι λιγότερο των 20 κιλών.
1 αδιάβροχο τύπου πόντσο.
1 σχοινί μήκους 8 περίπου μέτρα.



Η προπαρασκευή για την Λεγεώνα των Ξένων κι όχι μόνον δεν μπορεί να διεξαχθεί αποδοτικά σε αστικό περιβάλλον. Αφελείς όσοι πρήζουν τα μούσκουλα τους στα γυμναστήρια και τους ανοικτούς χώρους των πόλεων, πως μπορούν να αγγίξουν τις επιδόσεις που απαιτούνται για να ξεπεράσει τον εαυτό του. Μιλάμε για πραγματικές συνθήκες μάχης. Μιλάμε για ανορθόδοξο πόλεμο. Σε μία μάχη δεν ορίζεις το έδαφος (εκτός κι αν είσαι τόσο σοφός όσο ο Σουν-Τζου), αλλά υποχρεώνεσαι να πολεμήσεις οπουδήποτε αυτό απαιτηθεί. Στο επίπεδο έδαφος μπορούν ν' ανταπεξέλθουν πολλοί, ίσως οι περισσότεροι ανεξάρτητα από φυσική κατάσταση σε λογικά επίπεδα πάντοτε. Σε ανώμαλο έδαφος όμως απαιτούνται δεξιότητες που αποκτώνται με επίπονη προσπάθεια. Κανένα εντατικό πρόγραμμα και καμία συνταγή δεν αποδίδει όσο η φυσική σκληραγώγηση σε συνθήκες μάχης. Η θέληση ατσαλώνεται σε φυσικές κακουχίες που δεν μπορούν όλοι ν' αντέξουν και ν' ακολουθήσουν.


Πρώτη Φάση (Διάρκεια 1 μήνας):


Κάθε δεύτερη ημέρα (νωρίς το πρωί) πηγαίνετε για τρέξιμο. Φορέστε τον αθλητικό εξοπλισμό που περιγράψαμε παραπάνω και τρέξτε για 1+1/2 ώρες. Θα έχετε αγγίξει καλό ρυθμό στην άσκησή σας όταν αισθανθείτε να τρέχει αργά ο ιδρώτας στο μέτωπό σας κι οι χτύποι της καρδιάς θα γίνονται έντονα αισθητοί στα αυτιά σας. Αποφύγετε το τρέξιμο σε ασφαλτόδρομο. Λόγω τριβής υπάρχει καταπόνηση του σώματος που δεν προσφέρει τίποτα. Κατά προτίμηση σε χωματόδρομους ή πάρκο η άσκηση είναι αποδοτικότερη. Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης να προβείτε σε διατάσεις των μυών σας για διάστημα 5 λεπτών. Κατόπιν αυτού πάρτε έλξεις. Αν δεν διαθέτετε το κατάλληλο όργανο, μπορείτε ν' αυτοσχεδιάσετε αναλόγως το περιβάλλον που βρίσκεστε. Κατά προτίμηση τα πόδια σας ν' απέχουν σε μεγάλη απόσταση απ' το έδαφος. Συνίσταται να κάνετε 30 έλξεις (το λιγότερο) ανά ημέρα ή να προσπαθήσετε να αγγίξετε έναν τέτοιο αριθμό. Δεν απαιτείται να δώσετε έμφαση στην έκταση των χεριών σας κατά την διάρκεια της άσκησης. Αρκεί να κάνετε το λιγότερο 30 έλξεις.


Το Σαββατοκύριακο αποτελεί την αυταπάτη των χλιαρών μικροαστών. Κάντε-εν αντιθέσει με τις φαιδρές ασχολίες τους-τα βήματα για την φυσική προπαρασκευή σας. Αφήστε τους να καπνίζουν, να γίνονται λιώμα απ' το αλκοόλ και τις λοιπές κακές συνήθειες στις οποίες επιδίδονται. Ούτως ή αλλιώς δεν έχουν κανένα πλάνο στη ζωή, παρεκτός της εφήμερης καλοπέρασης. Το δικό μας έθνος-το έθνος των εθνικιστών-ακολουθεί άλλη πορεία. Οι Εθνικιστές μαχητές έχουν πλάνο στράτευσης προκειμένου ν' ανταπεξέλθουν σε κάθε περίσταση. Μία ιδέα κυριαρχεί στο μυαλό τους. Να είναι έτοιμοι κάθε ώρα και στιγμή, ώστε να προσφέρουν τον εαυτό τους στην υπηρεσία της πατρίδος, αντιμετωπίζοντας κάθε εχθρό τολμήσει ν' απειλήσει την ακεραιότητά της. Όσοι ζωντανοί λοιπόν, ακολουθήστε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής απ' αυτόν που προβάλει το σύστημα. Η άθληση είναι υγεία. Εξασφαλίζει υγεία στον μαχητή που θέλει να έχει ελπίδες στη νίκη. Φυσικά με συνδυασμό μίας όσο το δυνατόν καλύτερης διατροφής απ' το εβραϊκό junk-food που σερβίρεται στην κοινωνία.



Με τη βοήθεια του στρατιωτικού τεχνικού εξοπλισμού που παραθέσαμε πρωτύτερα κατευθυνθείτε στο πλησιέστερο δάσος ή κάντε τον κόπο να κατευθυνθείτε στον κοντινότερο προορισμό. Μην ξεχάσετε να φορτώσετε το σακίδιο σας με βάρος 20 κιλών και να πάρετε μαζί σας την κατάλληλη ποσότητα νερό που εσείς κρίνετε πως θα χρειαστείτε. Το Σάββατο συνίσταται 4 ή 5 ώρες έντονο περπάτημα, ώστε να πιάσετε τον ρυθμό που αναφέραμε πρωτύτερα στο τρέξιμο. Ανά μία ώρα γυρίστε το στο περπάτημα και πιείτε την απαραίτητη ποσότητα νερό. Την Κυριακή κάντε το ίδιο. Πριν πέσετε για ύπνο, σε καθημερινή βάση κάντε 50 κάμψεις.


Δεύτερη Φάση (Διάρκεια 1 Μήνας):



'Οσον αφορά το τρέξιμο ισχύουν όσα είπαμε παραπάνω, με την διαφορά ότι προσθέτουμε άλλη 1 ημέρα στην άσκηση μας, 3 πριν και τώρα 4 ημέρες στην διάρκεια μίας εβδομάδος. Εφεξής θα κάνετε ένα διάλειμμα στη μέση της άσκησης (έπειτα από 40-45 λεπτά) και θα κάνετε τουλάχιστον 50 κοιλιακούς. Ο στόχος στο τρέξιμο δεν είναι να τρέξετε περισσότερο σε διάρκεια, αλλά να φτάσετε στην εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς υπό καθεστώς έντασης. Πέραν αυτού στην παρούσα φάση χρησιμοποιήστε το σχοινί. Βρείτε ένα δέντρο ή άλλο σταθερό σημείο που να μπορείτε να δέσετε το σχοινί στο δάσος και τραβήξτε το 4 μέτρα, ώστε να χωριστεί στα δύο το μήκους 8 μέτρων σχοινί, ώστε να έχετε δύο λαβές για να το ανεβείτε με τα δύο χέρια. Χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα πόδια σας και να έχετε τα χέρια σας όσο το δυνατόν πιο κοντά στο πρόσωπό σας. Προκειμένου ν' αποδώσετε στην επιμέρους άσκηση, οφείλετε να διαθέτετε την απαιτούμενη ενέργεια, διότι θα χρειαστείτε εκρηκτικότητα για ολίγα δευτερόλεπτα. Ακόμα κι αν δυσκολευτείτε, έχοντας επιμονή και πλάνο σε βάθος χρόνου, θα κατεφέρετε με πείσμα και θέληση να πετύχετε τις επιδόσεις που αναφέρουμε. Ν' αποφύγετε να κρατάτε το σχοινί ανάμεσα στα πόδια σας. Μην ξεχνάτε ποτέ να κάνετε τις εκτάσεις που είπαμε ύστερα απ' την ολοκλήρωση της άσκησης. Στην διάρκεια του Σαββατοκύριακου πραγματοποιήτε 'πορείες' (όχι με φραπέ και τσιγάρο όπως κάνουν οι άπλυτοι), καθώς στη δεύτερη φάση αυξάνετε τον χρόνο ανά ημέρα σε 6 ώρες απ' τις 4-5 που κάνατε στην πρώτη φάση. Κατά προτίμηση σ' ανηφορικό και κακοτράχαλο δρόμο. Μην αυταπατάσθαι πως αυτό που μετράει είναι ο αριθμός των χιλιομέτρων που διανύσατε, αλλά ο ρυθμός της καρδιάς που πρέπει να κατακτήσετε. Με τον αθλητισμό φτιάχνουμε κλιμακωτά φυσική κατάσταση-όπως λένε οι περισσότεροι προπονητές-κι όχι επιδόσεις. Οι επιδόσεις ανήκουν σ' όσους κάνουν πρωταθλητισμό ή ασχολούνται με τον επαγγελματικό αθλητισμό προκειμένου ν' αποσπάσουν διακρίσεις. Αν ο καιρός είναι βροχερός, αυτό είναι ακόμα καλύτερο για εσάς, καθότι θα αναγκαστείτε να τρέξετε περισσότερο, ώστε ν' αποφύγετε τον ενοχλητικό ιδρώτα στο μέτωπό σας και σαφώς αυτό εμπεριέχει μία μίνι σκληραγώγηση που καλό κάνει-κακό δεν κάνει. Στην δεύτερη φάση προτού πέσετε για ύπνο, οφείλετε να κάνετε 75 κάμψεις, 25 παραπάνω απ' τις 50 της πρώτης φάσης.


Τρίτη Φάση (Διάρκεια 1 Μήνας):



Όσον αφορά το τρέξιμο ισχύουν όσα είπαμε για τη δεύτερη φάση. 1+1/2 ώρες τρέξιμο για 4 ημέρες στη διάρκεια μίας εβδομάδος, 50 κοιλιακούς, σχοινί, εκτάσεις, 30 έλξεις ανά ημέρα κι επιπλέον 10 κάμψεις με τις παλάμες πλησίον του προσώπου σας (αυτό που λέμε κλειστές παλάμες. Στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου προβαίνουμε σε κάποιες αλλαγές. Μειώνετε τον φόρτο του σακιδίου στα 12 κιλά απ' τα 20 που χρησιμοποιούσατε πρότινος, συνεχίζετε με 5 ώρες εντατικό περπάτημα που θα καταλήξει σε μία επίπεδη επιφάνεια. Ύστερα από 5 ώρες έντονου περπατήματος, την 1 ώρα που σας απομένει για την ολοκλήρωση της άσκησής, την κάνετε με τρέξιμο. Η συνέχεια κι η συνέπεια στην άθληση θα σας κάνει ν' αντέξετε με τον φόρτο στην πλάτη σας. Οι κάμψεις αυξάνονται στην τρίτη φάση στις 100 προτού πέσετε για ύπνο.

Συμπεράσματα:


Αν καταφέρετε να τρέχετε 13 χιλιόμετρα σε 1+1/2 ώρες, 2 ανεβάσματα στο σχοινί με τα δύο χέρια και να κάνετε 10 έλξεις με τα χέρια σε έκταση μακριά απ' το πρόσωπό σας κι επιπλέον 100 αυστηρές (αν αντέχετε κι αρνητικές) κάμψεις μπορείτε να θεωρείτε με σιγουριά πως έχετε αγγίξει επιδόσεις που θα ζήλευαν κι επαγγελματίες αθλητές. Αν καταφέρετε να μπορείτε να περπατήσετε εντατικά 5 ώρες και να ολοκληρώσετε τον κύκλο της άσκησης σας μ' ένα τρέξιμο διάρκειας 50 λεπτά καλύπτοντας απόσταση 8 χιλιόμετρα φορώντας στρατιωτικές μπότες κι έχοντας 12 κιλά φόρτο στην πλάτη σας, τότε είσαστε σε καλό δρόμο. Οι επιδόσεις αυτές ακούγονται σαν να είναι οι επιδόσεις του Superman. Ο Superman είναι το μύθευμα του Εβραίου 'υπερανθρώπου'. Εμείς μιλάμε για συντονισμένη προσπάθεια που προϋποθέτει διαθέσιμο χρόνο, θυσίες και πάνω απ' όλα κόπο, έως την κατάκτηση των προσδωκόμενων στόχων. Οι 'υπερφυσικές' δυνάμεις είναι στη σφαίρα της ιδεοληψίας των Εβραίων. Το πρόγραμμα που σας παραθέσαμε είναι πολύ χαμηλού κόστους όσον αφορά την αγορά του εξοπλισμού. Δεν χρειάζονται άλλα χρήματα. Το βασικό όπλο είναι η θέληση σε σχέση με τις ανοησίες που προβάλει το σύστημα, με την εικόνα των λαδωμένων Body-Builders που παραμορφώνουν το σώμα τους βάσει μίας θεαματικής ανάγκης αποτροπής κι όχι πραγματικής δύναμης. Όσοι ασχολούνται σοβαρά με τις πολεμικές τέχνες και τον αθλητισμό αντιλαμβάνονται αυτά που λέμε, ξεκάθαρα και χωρίς άλλες περιτροπές.



Το σύστημα πάντοτε θα παίρνει μέτρα αποτροπής επαναστατικών ενεργειών σε βάρος του και θα οξύνει την καταστολή για τον ίδιο λόγο. Οι εθνικιστές μαχητές δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα ακόμα κι άοπλοι όντες, αν διαθέτουν φυσική κατάσταση που θα τους καταστήσει ανώτερους στο πεδίο της μάχης. Όσες πανοπλίες και σύγχρονα συστήματα κι αν διαθέτουν, το δυνατό σώμα κι η οξύνεια μπορούν να διαψεύσουν τους πλέον σύγχρονους στρατούς κατοχής. Με πνεύμα μαχητικό δεν έχουμε να φοβηθούμε όσες εφεδρείες κι αν βάλουν στο παιχνίδι. Το σύστημα μπορεί να γεμίσει με μπάτσους όλο το κράτος. Να διαθέτει αριθμητικά υπέτρερες δυνάμεις. Είναι στην ευχαίρεια των πολιτών να αποκρούσουν τις επιθέσεις του κράτους και να περάσουν στην επίθεση που δεν είναι άλλη απ' την συντριβή του καθεστώτος που ανακυκλώνει τον εσωτερικό πόλεμο στο κράτος. Όλα ανατρέπονται και τίποτα δεν μένει για πάντα. Η θέληση είναι το όπλο που δεν μπλοκάρει ποτέ. Ο πόλεμος αυτός είναι πόλεμος αξιοπρέπειας. Να μην αφήσουμε τους ξεφτίλες και τους βρωμιάρηδες που κυβερνούν την πατρίδα μας να μας λυγίσουν ούτε για μία στιγμή. Αυτό είναι το στοίχημα!


Προτείνουμε 2 βιβλία που θα σας εγκλιματίσουν, απ' τις εκδόσεις Eurobooks.


-Εγχειρίδιο Επιβίωσης Ειδικών Δυνάμεων, Ο σύγχρονος Φορητός Οδηγός Επίβίωσης.
-Η Φρουρά του Διαβόλου Από το Ανατολικό Μέτωπο στην Ινδοκίνα-Η ωμή και σοκαριστική ιστορία ενός Γερμανού μισθοφόρου.