Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου 2014

Αυτόνομοι Πειραιά:Σκατά στην ΟΡ.Μ.Α. / Πειραιάς Εθνικιστικός

Σκατά στην ΟΡ.Μ.Α.
ΑΙΜΑ ΤΙΜΗ
ANTI-ANTFA / ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ
ΑΜΕ / Αυτόνομοι Πειραιά






Οι Αυτόνομοι Πειραιά συγκροτήθηκαν εδώ και λίγους μήνες, έχοντας ξεκάθαρη τοποθέτηση (στο πλευρό των ΑΜΕ και μόνο) και σκοπό τους ν' ανατρέψουν την ανθελληνική προπαγάνδα της αριστεράς στις γειτονιές, τους χώρους εργασίας, τα σχολεία κι οπουδήποτε αλλού χτυπάει ελληνικός παλμός.


Παρά το κλίμα τρομοκρατίας που προσπάθησαν κάποιοι κύκλοι να επιβάλλουν, τα εθνικιστικά συνθήματα πυκνώνουν μέρα  με την μέρα στις γειτονιές που άλλοτε έσφυζαν από παλμό και ζωντάνια και σήμερα γνωρίζουν την ερήμωση  και την εγκατάλειψη από την σάπια πολιτεία. Τα κόκκινα σκυλιά κράτους και παρακράτους επωφελούνται της  ανέχειας, της απελπισίας, της ανεργίας που μαστίζουν τους Έλληνες των περιοχών αυτών για να τους  υποσχεθούν 'καλύτερες' μέρες που ποτέ δεν θα'ρθουν. Συνεχίζουμε τις εθνικιστικές δράσεις σε όλες τις  γειτονιές με όπλο μας την πίστη. Την πίστη σε ένα μέλλον που δεν μπορεί παρά να μας ανήκει. Η γκρίνια και  η μιζέρια σβήνουν μέσα από την δράση. Με τις όποιες λιγοστές δυνάμεις διαθέτουμε προωθούμε την  αυτοοργάνωση, την αλληλεγγύη, την άμεση δράση. Δεν περιμένουμε από κανέναν εύσημα. Πράττουμε κατά  συνείδηση, προσηλωμένοι στο καθήκον μας. Η πατρίδα παραμένει ζωντανή, όσο εμείς της δίδουμε ζωή. Η  αδιαφορία του πολίτη-οπλίτη είναι ο θάνατος της πατρίδας.

ΥΓ: Η ΟΡ.Μ.Α έχει λυσσάξει απ΄ την παρουσία μας. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο για αντιφασίστες που  'μεταναστεύουν' σιγά-σιγά απ' τις περιοχές μας. Καιρός ήταν, κι είμαστε μονάχα στην αρχή...


Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ-ΤΑΞΙΚΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ!