Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

1/11/2013: ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ-ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΙ-ΤΙΜΩ









“Θα έρθουμε μια Νύχτα, Όπου κι αυτά τα αστέρια Θα έχουν σβήσει, Και δεν θα ξέρετε Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε. Μα Εμείς θα έρθουμε, Φέρνοντας μαζί μας Χιλιάδες άστρα, ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ, Και έναν Ήλιο Ματωμένο, ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!”




Ένας χρόνος συμπληρώνεται απ' την ημέρα εκείνη οπόταν δολοφονήθηκαν οι δύο συναγωνιστές μας. Ανεξάρτητα απ' το αν κανείς ανήκει ή δεν ανήκει στις τάξεις της Χρυσής Αυγής, είναι αδιανόητο να κλείσει τα μάτια του μπροστά στο προμελετημένο δολοφονικό έργο που έστησαν οι Δημοκράτες με την συνδρομή των παρακρατικών κι άλλων υπηρεσιών που δρουν στην όμηρη πατρίδα μας. Θύματα ενός παιχνιδιού ψήφωνήταν ο Γιώργος κι ο Μάνος και παρ' ολίγον κι ο Αλέξανδρος. Τα αντιφασιστικά σκυλιά δεν λυπήθηκαν στο ελάχιστο, τουναντίον το χάρηκαν με την σκατοψυχή τους. Δεν περιμένουμε απολύτως απ' τους υποτακτικούς γραφειοκράτες μπάτσους με τις πλαδαρές κοιλιές και θα ήταν κωμικό να περιμένουμε απ' το κράτος της αστυνομοκρατίας των Εβραίων να συλλάβει τους δράστες, πόσω μάλλον τους ηθικούς αυτουργούς.


Το ανδρείκελο που ονομάζεται Σαμαράς είχε υποσχεθεί στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο ότι θα εξοντώσει τη Χρυσή Αυγή. Φαίνεται πως ο αχυράνθρωπος των Εβραίων δεν εννοούσε την πολιτική εξόντωση με απλά χτυπήματα κάτω απ' τη ζώνη. 'Θα τους λιώσω', είπε. Απ' την θεωρία έως την πράξη βέβαια απέχει πολύ η ονείρωξη του. Δεν μπορεί να περιμένει κανείς τίποτα άλλο απ' τον άνθρωπο που άνοιξε τα σύνορα στους λαθρομετανάστες, πωλώντας μάλιστα και πατριωτισμό. Η παράταξη των ρουφιάνων, των νομιμοποιητών του ΚΚΕ, του 'Η Κύπρος κείται μακράν', της 'εθνικής συμφιλίωσης', των πολιτικών διώξεων, της προδοσίας της Μακεδονίας και της δολοφονίας εθνικιστών και των φυλακίσεων πόσων άλλων, ονομάζεται Νέα Δημοκρατία.


Όπως ο σκατόψυχος 'Εθνάρχης' (του κώλου) Καραμανλής έλεγε 'Εγώ είμαι Εθνικιστής', έτσι κι ο Σαμαράς, όντας πιστός στην παράδοση της δεξιάς πουστιάς και της ρουφιανιάς, παριστάνει τον υπερπατριώτη που προασπίζεται το εθνικό συμφέρον. Έξω οι Αριστεροί και Δεξιοί λαθρομετανάστες. Αυτοί είναι οι 'ξένοι'.


Μία μόνο λέξη: ΕΚΔΙΚΗΣΗ! ΖΗΤΩ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ!