Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

ΧΕΙΡΩΝΙΟΣ ΛΑΒΗ, Πράξη 9η'- ΚΟΒΑ ΡΙΖΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ






Σε αντίθεση με τους 'σκληροτράχυλους' αντάρτες πόλης που ενδιαφέρονται κυριολεκτικά και μόνο για τον κορβανά που ονομάζουν 'επαναστατικό' ταμείο, οι ριζοσπάστες εθνικιστές παραμένουμε οι μόνοι εκφραστές της δίκαιης οργής των Ελλήνων. Αν όχι εμείς οι οποίοι καταθέτουμε ψυχή και σώμα στον αγώνα για την αποτίναξη των ζυγών που κρατούν δέσμιους άνομων συμφερόντων τους συμπατριώτες μας, αν όχι εμείς οι οποίοι πράττουμε συμβολικώς, επιχειρώντας ν' αφυπνίσουμε συνειδήσεις κι όχι να ζημιώσουμε την τσέπη των ήδη εξαπατημένων, τότε ποιοί άλλοι; Αν όχι εμείς οι οποίοι παλεύουμε δίχως οιαδήποτε προστασία, παρά μονάχα διακινδυνεύοντας, δίχως οιαδήποτε εύνοια από κανέναν, τότε ποιοί;




Απ' τις υπαγορευμένες 'από ψηλά' ληστείες τραπεζών της 17ης Νοέμβρη και τους μακρυχέρηδες-φαρμακοχέρηδες, στην πραγματικότητα υπαλλήλους μυστικών υπηρεσιών, ως τους 'ληστές με τα μαύρα', ως τον παχυλό μποναμά των μαζιώτηδων, ισχύει το ίδιο. Οι τρομοκράτες της πεντάρας, οι ανίκανοι υπαλληλίσκοι της εξουσίας που 'ξεπλένουν κάποια απ' τα μαύρα ταμεία' της, δεν κάνουν τίποτα άλλο απ' το να κλέβουν, να δολοφονούν, να εμπαίζουν την κοινωνία με τα τερτίπια τους. Η επανάσταση σ' αυτή τη χώρα είναι μια φενάκη. Η αριστερά της λογικής 'ο επιμένων νικά' κατηγορεί την large στα εθνικά θέματα δεξιά για μειοδοσία στο κοινωνικό πεδίο, μονοπωλώντας το δικαίωμα ή καλύτερα την μάσα στο όνομα της 'επανάστασης'.




Ως ριζοσπάστες εθνικιστές δεν μπορούμε παρά να πάρουμε θέση στο κοινωνικό γίγνεσθαι κατά τρόπο αλλότριο ως προς τα ειωθότα. Ποια είναι 'τα ειωθότα'; Η καταλήστευση των χρημάτων του ελληνικού λαού μέσω 'επαναστατικών' ληστειών τραπεζών, η συσσώρευση τεράστιων χρηματικών ποσών στις τσέπες ιδεολόγων-απατεώνων, απολύτως δυσανάλογη προς τον χορό εκατομμυρίων που καλά κρατεί στα ταμεία των τρομοκρατικών οργανώσεων που με τη σειρά του αποδεικνύει πως επαναστατικός σκοπός ουδέποτε υπήρξε, υπάρχει ή μπορεί να υπάρξει. Αντίθετα, το μόνο που ανέκαθεν υπήρξε-υπάρχει είναι η υπόγεια διασύνδεση με την εξουσία. Ο κανόνας της συμμορίας. Η μοιρασιά των κερδών. Ως ριζοσπάστες εθνικιστές βρισκόμαστε σε συνεχή πόλεμο με την εξουσία και τα ενεργούμενά της. Αν σκεφτεί κανείς πως στις 27 Αυγούστου 1988, ο IRA πραγματοποίησε διακόσιες ξεχωριστές επιθέσεις με όπλα και εκρηκτικά κατά βρετανικών στόχων, τα μέλη των εγχώριων τρομοκρατικών οργανώσεων φαντάζουν γελίοι και τίποτα άλλο. Στην 40χρονη διαδρομή του εγχώριου αντάρτικου πόλης, ο ελληνικός λαός μονάχα ζημιώθηκε. Πουθενά δεν ωφελήθηκε. Χρήματα δεν πήρε, αντίθετα μονάχα χρήματα έδωσε. Εξαθλιώθηκε, ώστε να εκλέγονται διάφορες πατσαβούρες τύπου Δούρου και Κανέλλη. Οι ενέργειές μας είναι συμβολικές διότι σεβόμαστε τον ιδρώτα του ελληνικού λαού, τον οποίον κλέβουν αδιαλλείπτως και με περίσσιο θράσος οι διάφοροι ιδεολόγοι-απατεώνες.


Ο Σάββας Ξηρός ομολόγησε στην τυπωμένη μπανανόφλουδά του πως τα μέλη της 17ης Νοέμβρη ζούσαν αποκλειστικά απ' τις 'επαναστατικές' ληστείες. Πόσα χρήματα απ' αυτές επέστρεψαν στον ελληνικό λαό, υπέρ του οποίου διατείνονται ως άλλοι Κολοκοτρωναίοι πως έδρασαν; Ούτε μία δραχμή, ούτε ένα ευρώ. Η Νέα Δημοκρατία νομιμοποίησε το ανθελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδος. Γιατί όχι, αφού δεν είναι της Ελλάδος. Είναι του Κομμουνισμού, ειδάλλως θα ονομαζόταν Ελληνικό Κομμουνιστικό Κόμμα. Η δάδα των Πεφωτισμένων της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει θέση σε καμία γειτονιά. Το έμβλημα των δολοφόνων, το σφυροδρέπανο, επίσης. Ο ήλιος δεν είναι πράσινος και άρα αυτός του ΠΑ.ΣΟ.Κ θυμίζει μούχλα.



Ο αγώνας εναντίον της κομματοκρατίας θα συνεχιστεί έως ότου ξεριζωθεί το καρκίνωμα που έχει προσβάλλει τον οργανισμό του έθνους. Στην πατρίδα μας δεν υπάρχει χώρος για αντεθνικά σκουπίδια και επαγγελματίες πολιτικούς.



Εικαστική παρέμβαση στην φωλιά της κομμουνιστικής συμμορίας του Αδελφού Κουτσούμπα στην συμβολή των οδών Ανδριτσαίνης και Αντίσσης στην Ριζούπολη. Κνουτόπουλα, καταλαβαίνουμε ότι περνάτε δύσκολες ώρες. Τα χειρότερα έρχονται...