Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 8 Μαΐου 2014

Εθνικοσοσιαλιστική Οργάνωση Ολική Αντίσταση: Ο Εθνικοσοσιαλιστής Gary 'Gerhard' Lauck





Υπάρχουν κάποιες προσωπικότητες στις τάξεις του μεταπολεμικού Εθνικοσοσιαλισμού οι οποίες  χρήζουν μνείας για την πολύμορφη και πολύχρονη προσφορά τους. Για τους υποψιασμένους, δεν χρειάζονται συστάσεις για πρόσωπα και καταστάσεις στην παγκόσμια εθνικοσοσιαλιστική σκηνή. Στην λογική μας το αξιόμετρο βαραίνει στην μεριά όσων άφησαν, αφήνουν, θα αφήσουν πολύτιμη παρακαταθήκη στην σύντομη περιοδία τους στον κόσμο. Κρίνοντας βάσει της συνεισφοράς του καθενός στην γιγάντωση του κινήματος που παλεύει για την σωτηρία του Λευκού ανθρώπου, θ' αναδείξουμε την προσφορά του Gary 'Gerhard' Lauck. Στην μεταπολεμική σκηνή, οι μοναχικοί λύκοι παίρνουν επάξια την σκυτάλη της πρωτοπορείας. Καταπώς απέδειξε η μέχρι τώρα πείρα, τα παραδείγματα είναι αυτά που ακύρωσαν τους κανόνες του Εβραίου και ανέδειξαν την υπέρβαση ως συστατικό στοιχείο του εθνικοσοσιαλιστικού αγώνος, οι μονάδες, όχι οι συλλογικές προσπάθειες....




Ο Gary 'Gerhard' Lauck είναι οπαδός του Αδόλφου Χίτλερ απ' την ηλικία των 11. Ο Lauck είναι ένας Αμερικανός πολίτης που διατηρεί έντονη την γερμανική προφορά στην ομιλία του, διακρίνεται δε για το χιτλερικό μουστάκι του. Συχνά τον αποκαλούν πειραχτικά 'Αγρότη Φύρερ'. Απ' την έδρα του στο Λίνκολν της Νεμπράσκα, όπου και ίδρυσε την παγκόσμια κοινότητα Εθνικοσοσιαλιστών NSDAP/AO (το NSDAP προέρχεται απ' το 'Εθνικοσοσιαλιστικό Κόμμα των Γερμανών Εργατών' του Αδόλφου Χίτλερ και το ακρώνυμο 'AO' είναι δηλωτικό των φίλια προσκείμενων οργανώσεων του εξωτερικού προς το NSDAP), προέβη στην εθνικοσοσιαλιστική προπαγάνδα και την διάδοση ανάλογου προπαγανδιστικού υλικού σε 10 γλώσσες και σε 30 διαφορετικές χώρες. Η προσπάθειά του υπήρξε καταλυτική στην αναγέννηση του Εθνικοσοσιαλισμού στην δεκαετία 1990. Συνελήφθη το 1995 στην Δανία, όπου καταδικάστηκε και πέρασε 4 χρόνια της ζωής του σε φυλακή της Γερμανίας λόγω των ιδεολογικών πεποιθήσεων και των δραστηριοτήτων του. Το διαδίκτυο υπήρξε κομβικής σημασίας μέσο για τον Lauck, καθώς θα μπορούσε μέσα απ' αυτό να διαδώσει τις ιδέες του ευκολότερα ακόμα και εκεί όπου αυτό κρίνεται παράνομο.


Σύμφωνα με τον ίδιον λοιπόν: 'Ο σκοπός μας: Η υπεράσπιση της Λευκής φυλής. Η επιβίωση της Λευκής φυλής-και των διαφόρων Λευκών εθνών-αυτή είναι η πρωταρχική αποστολή μας. Η κοσμοθεωρία μας: 'Εθνικοσοσιαλισμός', βασίζεται στους νόμους της φύσεως και στα διδάγματα της ιστορίας. Οι δύο υψηλότερες αξίες μας: Φυλή και Έθνος. Ο στόχος μας: Λευκή Δύναμη! Ο αγώνας συνεχίζεται!'


'Πολλοί εξ υμών ενδέχεται να καταστείτε παραδείγματα για όλους αυτούς που στο διηνεκές του χρόνου θα πλαισιώσουν τις γραμμές μας και θα σηκώσουν το ιερό λάβαρο της σβάστικα όταν εμείς, επίσης, θ' ακούμε το κάλεσμα για την μεγαλειώδη πανστρατιά στον Ουρανό', λέει σε κάποιο άλλο σημείο.


'Οι Εθνικοσοσιαλιστές αποτελούν μία οργανική κοινότητα. Μια κοινότητα πίστης, μια κοινότητα αγώνος. Η συναίσθηση της κοινότητας, η αίσθηση του σκοπού, το βαθύ αίσθημα του καθήκοντος να υπερπηδήσουμε όλα τα εμπόδια και να πολεμήσουμε κάθε εχθρό-παρά τις αμείλικτες διώξεις, τις συκοφαντίες και τις θυσίες μας-είναι στοιχεία απολύτως απαραίτητα για την μακροπρόθεσμη και τελική νίκη μας. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Οι οργανώσεις έρχονται και πάνε. Οι γειτονιές και ολόκληρες πόλεις καταστρέφονται. Ενδεχομένως και ολάκερα έθνη να χαθούν στην νέα χιλιετία. Ωστόσο η Φυλή μας πρέπει να επιβιώσει!'

Ο Lauck έγινε Ναζί στην ηλικία των 11, την ίδια χρονιά κατά την οποία η οικογένειά του μετακόμισε στην Νεμπράσκα απ' το Μιλγουόκι. Μεγαλώνοντας, θυμάται πως δεχόταν διάφορα πειραχτικά σχόλια απ' τους συμμαθητές του λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής του που του προσέδιδε γερμανική προφορά. 'Σε εκείνο το σημείο', αναφέρει, 'έγινα πολύ φανατικός στην καρδιά μου, στο νου μου'. Στην ηλικία των 19, άλλαξε το όνομά του σε Gerhard, ως πρώτο βήμα της ναζιστικοποιήσεώς του. Ο Lauck πέρασε τα εφηβικά χρόνια του ως μέλος του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος των Λευκών Ανθρώπων' (διάδοχος οργάνωση του 'Αμερικάνικου Ναζιστικού Κόμματος που ίδρυσε ο George Lincoln Rockwell) και, έπειτα, ως μέλος του 'Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος της Αμερικής' του Frank Collin. Το NSPA ήταν βραχύβιο καθότι υπήρξαν δύο κομβικής σημασίας αποκαλύψεις. Η πρώτη αποκάλυψη ήτο ότι ο ιδρυτής του NSPA Frank Collin ήτο υιός του Max Cohen (επιζών των στρατοπέδων συγκεντρώσεως), ενώ ο Lauck και δύο άλλοι συναγωνιστές του αποκάλυψαν με αδιάσειστα φωτογραφικά ντοκουμέντα ότι ο Frank Collin ήτο και παιδεραστής.  Το 1974 ο Lauck ίδρυσε τον οργανισμό NSDAP/AO που αφιερώθηκε επισήμως στην προώθηση 'μιας παγκόσμιας Εθνικοσοσιαλιστικής Λευκής Επαναστάσεως για την ανάδυση της Λευκής Δύναμης σε όλα τα Λευκά έθνη'. Ο Lauck είχε ταλέντο στις εμπρηστικές δηλώσεις. Για παράδειγμα καταλόγιζε ως σφάλμα στον Χίτλερ ότι ήταν 'πολύ ανθρώπινος'. Μολονότι είχε 'ακραία' εμφάνιση-στα πρότυπα των Ταγμάτων Εφόδου-ο Lauck ήτο ένας άνθρωπος χαμηλού προφίλ στην ιδιαίτερη κοινότητά του.



Ο Lauck αψήφισε τις Ευρωπαϊκές απαγορεύσεις και οδηγίες συμμορφώσεως που αφορούσαν την διάδοση της εθνικοσοσιαλιστικής και αντισημιτικής προπαγάνδας, μάλιστα σε μία εποχή όπου ήτο καταλυτικής σημασίας για την αναγέννηση του Εθνικοσοσιαλισμού. Μεταξύ 1980 και 1990, ο Lauck παρήγαγε, μετάφρασε και διοχέτευσε στην Γερμανία τεράστιες ποσότητες γερμανόφωνης προπαγάνδας που άγγιξε τα 8 εκατομμύρια αντικείμενα τον χρόνο. Μεταξύ όσων διακινούσε, ήταν η εφημερίδα 'Nazi Battle Cry' και μια παλαιά κινηματογραφική παραγωγή που παρουσίαζε τους Εβραίους σαν τρωκτικά των υπονόμων ('The Eternal Jew'). Ο Lauck θεωρείται ιδιαίτερα σεβαστό πρόσωπο απ' την παγκόσμια εθνικοσοσιαλιστική κοινότητα.


Στην πραγματικότητα, ο Lauck έγινε βασικός συντελεστής στην γερμανική σκηνή του αγώνος, προσφέροντας τις πολύτιμες υπηρεσίες του στην δημιουργία διάφορων πολιτικών σχηματισμών μέσω των εκδόσεών του. Τέτοιες προσπάθειες θεωρούνται η εφημερίδα 'New Order' (στα αγγλικά) και το δελτίο 'NS Kampfruf' (στα γερμανικά). Ο Ingo Hasselbach, στον οποίο είχαμε αναφερθεί στα παλαιότερα άρθρα μας 'Πως και γιατί να εγκαταλείψετε την αριστερά' και 'Μαθήματα Κινηματικής Ιστορίας και Εμπειρίας', ήτο έως 'αποδείξεως του εναντίου' ηγετική φυσιογνωμία των Γερμανών εθνικοσοσιαλιστών ακτιβιστών. Ο Hasselbach συνέγραψε το αυτοβιογραφικό βιβλίο στις σελίδες του οποίου κατέγραψε τις εμπειρίες του δίδοντάς του τον τίτλο 'Πρώην Φύρερ: Οι αναμνήσεις ενός πρώην νεοναζί'. Ο Hasselbach αναφέρεται στην δράση του Lauck λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: 'Υπήρξε ο εκδότης και ο διανομέας του μεγαλύτερου μέρους της νεοναζιστικής προπαγάνδας που κολλήθηκε σε τοίχους και παράθυρα απ' το Βερολίνο έως το Σάο Πάολο, ενώ κατέστη το κέντρο μιας ομβρελοειδούς οργανώσεως με την οποία οιοασδήποτε νεοναζί μπορούσε να έλθει σε επαφή'. Ο Lauck αντιμετώπιζε συχνά μπελάδες με τις γερμανικές αρχές κατά την διάρκεια του 1970. Το 1972 συνελήφθη για την διάδοση ναζιστικών εντύπων.


Το 1974 απελάθηκε απ' την Γερμανία λόγω μιας ομιλίας του στο Αμβούργο όπου μεταξύ άλλων είπε υπαινικτικά 'γιατί ο Χίτλερ είναι τόσο δημοφιλής-αγαπητός στις Ηνωμένες Πολιτείες', ενώ το 1976 συνελήφθη εκ νέου καθώς βρέθηκαν στην κατοχή του 20.000 αφίσες με ναζιστικό περιεχόμενο. Κατόπιν αυτού, ο Lauck υποχρεώθηκε να εκτίσει ποινή 4 μηνών σε γερμανική φυλακή. Έκτοτε, του απαγορεύτηκε η είσοδος και η παραμονή στην Γερμανία για το υπόλοιπο της ζωής του. Όπως προαναφέρθηκε, το 1995 συνελήφθη στην Δανία. Εκεί βρισκόταν στο πλευρό του Jonni Hansen, ηγέτη του θρυλικού κινήματος DNSB. Λίγες ημέρες κατόπιν της συλλήψεώς του, η γερμανική αστυνομία εισέβαλλε σε 80 οικίες υποστηρικτών του Lauck, πολλοί εξ αυτών ήσαν έφηβοι, όπου οι αρχές εντόπισαν οπλισμό, πυρομαχικά και παράνομο ναζιστικό υλικό. Απελάθηκε απ' την Δανία για να δικαστεί στην Γερμανία, όπου τελικώς ο Lauck καταδικάστηκε στην ανώτατη ποινή κάθειρξης και παρέμεινε 4 χρόνια σε γερμανική φυλακή. Αποφυλακίστηκε τον Μάρτιο του 1999, όπου έκτοτε επιδόθηκε στην διάδοση της προπαγάνδας μέσω διαδικτύου. Το 2001, ο Lauck σύστησε την δική του εταιρεία στον τομέα του 'web-hosting' υπό την ονομασία 'Zensurfrei.com' που σημαίνει 'δίχως λογοκρισία', στοχεύοντας να εγκολπωθεί Ευρωπαίους ακτιβιστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα όσον αφορά τους περιορισμούς στην ελευθερία της έκφρασης.

Περισσότερα στην ιστοσελίδα: http://www.nazi-lauck-nsdapao.com/