Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΕΚΤΑΚΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΝ / ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - Ο Αγών ξεκινάει, Όλοι στις επάλξεις!






Τα άθλια παπαγαλάκια της ενημέρωσης τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα σύγχυσης στο εκλογικό σώμα μέσω της διασποράς ανυπόστατων φημών. Ο πόλεμος που έχουν εξαπολύσει ενόψει της κατάλυσης της δημοκρατικής Πομπηίας είναι ανελέητος και θα ενταθεί με πρωτοφανή αγριότητα τις μέρες που έρχονται. Να είστε άπαντες σε πολεμική ετοιμότητα. Το σύστημα παίζει το τελευταίο του χαρτί. Η κομματοκρατία γνωρίζει την επερχόμενη συντριβή της. Η ασθμαίνουσα Δημοκρατία θα μετέλθει βίαια μέσα για να κρατηθεί στη ζωή.


Ως Ριζοσπάστες Εθνικιστές γνωρίζουμε την αποστολή μας. Το μίσος μας για την Δημοκρατία και ό,τι την αποτελεί υπερβαίνει κάθε φτηνό ιδεολόγημα. Δηλώνουμε πως μοναδικό μέλημά μας είναι η προάσπιση των συμφερόντων του λαού μας.


Τους τελευταίους μήνες διεξήχθη το προπαρασκευαστικό στάδιο για την τρομοκρατική μετάβαση στην κατάσταση εκτάκτου ανάγκης που θα επικαλεστεί την δεδομένη κρίσιμη στιγμή για την ίδια, η Δημοκρατία. Οι πολιτικές μαριονέτες θα χρησιμοποιήσουν αθέμιτα και αποπροσανατολιστικά μέσα, ώστε ν' ανατρέψουν τον εκλογικό και όχι μόνο όλεθρο που θα βιώσουν το επόμενο διάστημα. Ύστερα από πληροφορίες συντρόφων και συντροφισσών μας που οργώνουν τους δρόμους με σκοπό την παρατήρηση και τον εμπλουτισμό της τράπεζας πληροφοριών της οργάνωσής μας, θεωρούμε βέβαιη την εκλογική συντριβή της Νέας Δημοκρατίας, οι τοπικές οργανώσεις της οποίας σε ολόκληρη την επικράτεια κλείνουν η μία μετά την άλλη. Στις τοπικές οργανώσεις του ΣΥ.ΡΙΖ.Α τα πράγματα είναι παγωμένα. Δεν υπάρχει κανένα σημάδι αισιοδοξίας στις επερχόμενες εκλογές. Για το ΠΑ.ΣΟ.Κ ούτε λόγος. Δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια τοπικές οργανώσεις. Οι τσιρκολάνοι του ΚΚΕ εμμένουν στον σημαιοστολισμό των κομματικών οργανώσεων βάσης τους.


Οι γιαλαντζί τρομοκράτες τύπου Ξηρού (οίνου) και οι λοιποί χέστες που δεν έχουν απειλήσει έστω και έναν πολιτικό απ' το 'συνταγματικό τόξο', ως άλλες εφεδρείες θα επανεμφανιστούν για να παίξουν τον πάγιο παρακρατικό ρόλο που τους έχει ανατεθεί απ' τους πάτρωνές τους. Ήταν, είναι στυλοβάτες της Δημοκρατίας.


Το σύστημα θα θελήσει να στρέψει την προσοχή του λαού σε ανούσια και ασήμαντα γεγονότα για να υπερκαλύψει τις σκοπούμενες μεθοδεύσεις του. Δεν αποκλείουμε ακόμα και να δολοφονηθούν άνθρωποι για να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα. Ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιληφθεί και περισσότερο η κοινότητα των εθνικιστών πως ο αγώνας είναι εθνικοαπελευθερωτικός. Ζούμε στην υπόδουλη Ελλάδα. Η αυταπάτη πως θα απελευθερωθεί η πατρίδα μέσα απ' τις εκλογές, ενόσω δεν θα συντελεστεί ριζική πολιτειακή αλλαγή, καλλιεργείται απ' το ίδιο το σύστημα.



Τα εκλογικά περίπτερα των αποκομμάτων που θα στηθούν την τελευταία στιγμή στην επικράτεια, θα φυλάσσονται από την ΕΛ.ΑΣ. Θα προβούν σε εικονικές συλλήψεις 'ακροδεξιών στοιχείων' που θα εμφανίσουν ως επιτιθέμενους σ' αυτά, ώστε να προσπαθήσουν να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Οι εθνικιστές δεν πρέπει να πέσουν στην παγίδα τους. Το σύστημα στήνει τις φάκες του. Πρέπει να εξωθήσουμε το ίδιο το σύστημα να πιαστεί σ' αυτές.


Η οργάνωσή μας βρίσκεται σε πολεμική ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο πριν, κατά την διάρκεια όσο και σε οιαδήποτε έκβαση έχουν οι εκλογές. Στην περίπτωση που οι τρομοκράτες της πεντάρας απειλήσουν έστω κι έναν Έλληνα, θ' ανοίξουν τις πύλες της κολάσεως γι' αυτούς και για ''άλλους''. Ο εχθρός μας έχει όνομα, διεύθυνση και ταυτότητα. Ας τολμήσουν και δεν θα σεβαστούμε ΚΑΝΕΝΑΝ


Ο Αγών ξεκινάει, Όλοι στις επάλξεις!