Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΠΕΡΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ (Μέρος Δεύτερο)






Η απροκάλυπτη απέχθεια των τραπεζιτών για την πλέμπα που ονομάζεται λαουτζίκος έγινε προφανής στην 'Ευρωπαϊκή Σύνοδο Κορυφής του Εδιμβούργου', τον Δεκέμβριο του 1992. Το 1992 ήταν μια χρονιά γεμάτη εθνικιστικό παλμό που θα ξεφούσκωνε λίγα χρόνια αργότερα για λόγους στους οποίους δεν θα υπεισέλθουμε στο παρόν. Στις 12 Δεκεμβρίου 1992, η Σύνοδος Κορυφής στο Εδιμβούργο συγκάλεσε το Συμβούλιο των Υπουργών, ώστε ν' ασχοληθεί εντατικά με το θέμα της αναγνώρισης του ψευδοκράτους των Σκοπίων στο πλαίσιο της απόφασης της Λισαβόνα (2007). Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης μεταπωλούσε την Μακεδονία και οι Έλληνες Εθνικιστές εξαντλούνταν σε μια μάχη προ πολλού χαμένη. Όλα έχουν χαθεί. Είναι ο καιρός για σκληρούς αγώνες. Στην πιο αμείλικτη δικτατορία είναι που κόβει καλύτερα το μαχαίρι της θέλησης. Οι Σιωνιστές ξεκαθάρισαν στα Πρωτόκολλά τους: 'Η απολυταρχία μας θα είναι συνεπής καθ’ όλα. Δια τούτο δε, το μέγα θέλημα μας θα είναι σεβαστόν και ό,τι θα διατάττωμεν θα εκτελήται άνευ αντιρρήσεων. Δεν θα λαμβάνη υπ’ όψιν ουδένα ψίθυρον, ουδεμίαν δυσαρέσκειαν και θα καταπνίγη δια παραδειγματικής τιμωρίας πάσαν εξέγερσιν'.

Η Βίβλος των απανταχού τοκογλύφων και τραπεζιτών μπορεί να περιγραφτεί ως η εφαρμογή όσων καταγράφονται στο Βαβυλωνιακό Ταλμούδ. Η οικονομική ισχύς αντικατοπτρίζεται μέσα απ' την 'Κραταιά Βαβυλώνα' στις σελίδες της Αποκάλυψης, η οποία αναφέρεται και 'η μεγάλη πόρνη'. 'Και ήλθεν εις εκ των επτά αγγέλων των εχόντων τας επτά φιάλας, και ελάλησε μετ' εμού, λέγων μοι· Ελθέ, θέλω σοι δείξει την κρίσιν της πόρνης της μεγάλης της καθημένης επί των υδάτων των πολλών' (17,1).  Τα νερά πάνω στα οποία κάθεται η πόρνη συμβολίζουν τους λαούς, τους όχλους, τα έθνη και τις γλώσσες. 'Μετά της οποίας επόρνευσαν οι βασιλείς της γης και εμεθύσθησαν οι κατοικούντες την γην εκ του οίνου της πορνείας αυτής'(17,2). Η γυναίκα είναι η εκείνη η πόλη η μεγάλη που βασιλεύει πάνω από όλα τα άλλα έθνη. 'Και η γυνή, την οποίαν είδες, είναι η πόλις η μεγάλη, η έχουσα βασιλείαν επί των βασιλέων' (17,18). 'Και τα δέκα κέρατα, τα οποία είδες επί το θηρίον, ούτοι θέλουσι μισήσει την πόρνην και θέλουσι κάμει αυτήν ηρημωμένην και γυμνήν, και τας σάρκας αυτής θέλουσι φάγει, και αυτήν θέλουσι κατακαύσει εν πυρί' (17,16). Τα δέκα κέρατα και το θηρίο θα μισήσουν την πόρνη και θα την ερημώσουν, θα την γυμνώσουν και θα φάνε τις σάρκες της και τέλος θα την κάψουν με φωτιά.


Ένας άλλος άγγελος θα κατεβεί από τον ουρανό και θα φωνάξει με δυνατή φωνή, 'έπεσε, έπεσε , η μεγάλη Βαβυλώνα και έγινε κατοικία δαιμόνων και φυλακή κάθε ακάθαρτου πνεύματος και ακάθαρτου μισημένου όρνεου από το κρασί του θυμού της πορνείας της ήπιαν όλα τα έθνη και οι βασιλιάδες της γης εκπόρνευσαν με αυτήν, και οι έμποροι πλούτισαν από την δύναμη της ηδυπάθειας της'. 'Και έκραξε δυνατά μετά φωνής μεγάλης, λέγων· Έπεσεν, έπεσε Βαβυλών η μεγάλη, και έγεινε κατοικητήριον δαιμόνων και φυλακή παντός πνεύματος ακαθάρτου και φυλακή παντός ορνέου ακαθάρτου και μισητού' (18,2). Η προώθηση της διαστροφής, ο κατήφορος κάθε ηθικής έννοιας, με τη φυλετική μείξη για παράδειγμα, αποσκοπεί να μειώσει την ποιότητα των εθνών, όπου η αποτελεσματική διατύπωση αντιρρήσεων εν ονόματι της εξαγοράς θα έχει καταστεί σχεδόν αδύνατη.




Πλέον ο 'αντισημιτισμός' είναι ταυτόσημος του 'αντιτραπεζιτισμού'. Οιοσδήποτε αντιστέκεται στην ασυδοσία των τραπεζών θεωρείται αντισημίτης. Απ' τους μη-Σημίτες ή μάλλον απ' τους ίδιους τους Σημίτες; Η απάντηση λίαν εύκολος. Ποιός γνωρίζει τι αποφασίστηκε στην ιστορική  Συνθήκη του Μάαστριχτ το 1992, η οποία και καθόρισε το μέλλον της Ευρώπης; Η συνθήκη που περιλαμβάνει 7 Τίτλους, 17 πρωτόκολλα και 33 δηλώσεις. Ποιός γνωρίζει τι αποφασίζουν κάθε λίγο και λιγάκι το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, η μυστηριώδης λέσχη Μπίλντερμπεργκ και η Τριμερής Επιτροπή και τα υπόλοιπα απόκρυφα think-tank που συνέρχονται ανά τακτά διαστήματα εφαρμόζοντας κατά γράμμα όσα καταγράφονται στα αμφισβητούμενα απ' τον κρατικοδίαιτο πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Ψαρρά της ανθελληνικής συμμορίας του Ιού της Εφημερίδας των Συντακτών; Το 1973 ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ζήτησε από τον καθηγητή Ζμπίγκνιου Μπρεζίνσκι να διοργανώσει ένα κλαμπ κορυφαίων πολιτικών και επιχειρηματιών από τη Βόρεια Αμερική (ΗΠΑ και Καναδά), την Ευρωπαϊκή Ενωση και την Ιαπωνία για να ενισχύσει τη συνεργασία μεταξύ των τριών αυτών πόλων. Ετσι γεννήθηκε η Τριμερής Επιτροπή της οποίας τα 350 περίπου μέλη κι οι προσκεκλημένοι τους συναντώνται κάθε φθινόπωρο εκ περιτροπής στην Αμερική, στην Ευρώπη και στην Ιαπωνία.




Στο 18ο Κεφάλαιο της Αποκαλύψεως του Ιωάννου, διατυπώνεται ρητά: 'Διά τούτο εν μιά ημέρα θέλουσιν ελθεί αι πληγαί αυτής, θάνατος και πένθος και πείνα, και θέλει κατακαυθή εν πυρί· διότι ισχυρός είναι Κύριος ο Θεός ο κρίνων αυτήν' (18,8). 'Και θέλουσι κλαύσει αυτήν και πενθήσει δι' αυτήν οι βασιλείς της γης, οι πορνεύσαντες και κατατρυφήσαντες μετ' αυτής, όταν βλέπωσι τον καπνόν της πυρπολήσεως αυτής' (18,9). Η Βαβυλωνία θα καταστραφεί και πρέπει να καταστραφεί!




Η οργάνωσή μας γίνεται δαιρκής αποδέκτης της λάσπης των μέσων μαζικής εξαπατήσεως που διαχειρίζονται οι συνειδητοί και ασυνείδητοι υπάλληλοι των Σιωνιστών. Ουδέποτε διεκδικήσαμε δάφνες δόξης. Ανέκαθεν πράττουμε το καθήκον μας. Καιροί έσχατοι έρχονται για την πατρίδα μας. Οι αλχημείες των προαιώνιων εχθρών του Ελληνισμού θα εξαλειφθούν απ' τον χάρτη, κατόπιν της τελευταίας μεγάλης φλόγας που θα κάνει το εβραϊκό κερί λίγο προτού σβήσει ανεπιστρεπτί. Ζούμε σε ζοφερούς καιρούς. Στις καρδιές μας, η φλόγα του ριζοσπαστικού εθνικισμού δεν θα σβήσει ποτέ.


Είμαστε το έσχατο ανάχωμα στην ταπεινωτική ήττα. Κάλλιο νεκροί παρά συμβιβασμένοι...



ΤΙΠΟΤΑ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ. ΟΛΑ Τ' ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΑ...

Μέρος Πρώτο: http://maiandrioi.blogspot.gr/2014/04/blog-post_28.html