Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2014

ΟΡΓΑΝΩΣΗ Ε/Σ ΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ: ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ






'Έξω οι βάσεις των Ρωμαίων' (Κομμουνιστικό Κόμμα Γαλατίας)



Ο ιστορικός Εθνικοσοσιαλισμός έχει ταυτιστεί με την εικόνα ενός μυστακοφόρου μισάνθρωπου που κολυμπάει σε μια πισίνα αίματος στο Wewelsburg ή τρώει Εβραίους στο φούρνο με πατάτες σε σχήμα σβάστικας. Ο Εθνικοσοσιαλισμός προστέθηκε στο διηνεκές του χρόνου, στην νομοτελειακή άλυσο της ανόδου και της πτώσεως όλων των πραγμάτων, δη των πολιτισμών και των επιτευγμάτων της ανθρωπότητας. Ως ενέργεια στο σύμπαν, δεν χάνεται, δεν πρόκειται να χαθεί, τουναντίον είναι ΄καταδικασμένος' ν' αλλάζει μορφές. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι πολεμικός στην ουσία του, διαποτισμένος απ' το αίμα όλων εκείνων που έδωσαν την ζωή τους γι' αυτόν. Το αίμα είναι πνεύμα. Η θυσία διαπερνά και οπλίζει με πίστη, ώστε να συνεχίσουν οι επόμενοι με άλλη μορφή ό,τι μυθικό διέκοψαν οι προηγούμενοι. Ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι στρατός. Ανανεώσιμη πηγή ενέργειάς του οι κλάσεις που υπηρετούν την θητεία τους σ' αυτόν. Ο Εθνικοσοσιαλισμός θα υπάρχει ες αεί, σύμφυτος της ανθρώπινης φύσης και της θεϊκής δημιουργίας. Εξαιτίας της ιουδαϊκής προπαγάνδας, οι Εθνικοσοσιαλιστές θεωρούνται μισητοί. Εξαιτίας της εθνικοσοσιαλιστικής προπαγάνδας οι Εβραίοι θεωρούνται μισητοί. Αυτό που έχει σημασία είναι ποιος διεξάγει με επιτυχία την προπαγάνδα του. Ο καλύτερος είναι βέβαιον πως θα νικήσει. Η αλήθεια είναι ακόμα πιο βέβαιον πως θα νικήσει.



Αποτέλεσμα αυτού, οι Εθνικοσοσιαλιστές να δέχονται 'αιτιολογημένες επιθέσεις' απ' τους αντιφασίστες κλακαδόρους της εξουσίας. Αν λάβει κανείς υπ' όψιν πως από νεαρή κιόλας ηλικία, όλα τα λευκά παιδιά διδάσκονται το ανεκδιήγητο μίσος για τον Εθνικοσοσιαλισμό, τότε είναι απολύτως 'δικαιολογημένοι'. Ελάχιστοι, είτε από αισθητήριο ή γονίδιο, είτε από κάποια υγιή επιρροή στο οικογενειακό/φιλικό τους περίγυρο είναι σε θέση να διαβάσουν πίσω απ' τις γραμμές, να κατανοήσουν την αριστουργηματική πλάνη. Ο Εθνικοσοσιαλισμός πλασάρεται συνεχώς απ’ τα μίντια με τα πιο μελανά χρώματα. Ως η ζοφερή περίοδος της σύγχρονης ιστορίας. Το απύθμενο, υστερικό, μίσος των αντιφασιστών κατά των Εθνικοσοσιαλιστών οφείλεται στην προπαγάνδα, στην πλύση εγκεφάλου, στην μαύρη προπαγάνδα που χρησιμοποιείται κατά κόρον, συνδέοντας νοήματα με μαύρες εικόνες, την οποία κατευθύνει και συντονίζει ο Ιουδαίος.



Περί τα τέλη του Β' Π.Π, οι συμμαχικές δυνάμεις όλως τυχαίως ανακάλυψαν τα ‘στρατόπεδα συγκεντρώσεως’. Η ψευδολογία περί των όσων ‘ανατριχιαστικών’ συμβάντων σ’ αυτά, άρχισε να διαδίδεται σ' όλες τις ηπείρους. Ο ευφάνταστος αριθμός Εβραίων που δήθεν εξοντώθηκαν σ' αυτά, αποτέλεσε ένα ωφέλιμο πολλαπλασιαστικό εξαγόμενο που χρησιμοποιήθηκε κατά το δοκούν χάρη στον παραμορφωτικό φακό των μίντια. Το ασύδοτο ψεύδος διοχετεύθηκε καταλλήλως στην δημόσια σφαίρα, μεγεθύνθηκε αναλόγως σ' αυτήν, διηθήθηκε ως γεγονός μονοπωλιακού χαρακτήρος που δεν επιδέχεται αμφισβητήσεως μήτε και στην ιδιωτική σφαίρα. Εν συνεχεία απετέλεσε αδιαμφισβήτητο μέτρο ανάγνωσης και ερμηνείας της ιστορίας. Μονοπωλεί τα βιβλία της ιστορίας που διδάσκονται στα σχολεία, την επικαιρότητα, εξαιτίας και μέσω των αντιρατσιστικών νόμων που θεσπίζουν οι κατά τόπους τυραννικές σιωνιστικές κυβερνήσεις. Το οργανωμένο ιουδαϊκό ψεύδος υπαγορεύει πως όλα έγιναν βάσει εκπονημένου σατανικού σχεδίου από μια αιμοσταγή συμμορία ναζιστών εγκληματιών, υπό το επιχείρημα πως μισούσαν την ανθρωπότητα.



Σκοπός τους είναι να παρουσιάσουν τον Εθνικοσοσιαλισμό ιδεολογικοποιημένο προϊόν εγκληματικής οργάνωσης. Ό,τι συμβαίνει με το έπος της χρυσαυγιάδας. Το μαρτυρούν και στα Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών. Η εκστρατεία υπέρ του 'Ολοκαυτώματος' έχει καταστήσει τον Εθνικοσοσιαλισμό απεχθή σε μια μερίδα του πληθυσμού. Σε μια άλλη μερίδα πάλι όχι. Αυτό το κλίμα τείνει να αντιστραφεί εξ όσων δείχνουν οι πολιτικές εξελίξεις σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο κίνδυνος για την ανθρωπότητα είναι οι ίδιοι οι Εβραίοι παραχαράκτες. Οι Σιωνιστές αποτελούν απλώς την αιχμή του δόρατος τους. Τίποτα παραπάνω. Η εβραϊκή διασπορά είναι υπεύθυνη για την τεχνητή αναμόχλευση των κίβδηλων παθών εντός των Εθνών και για την προτροπή σε εμφύλιες διαμάχες.

Οι Εβραίοι δηλητηριάζουν την συνοχή, τον τρόπο διακυβέρνησης των κοινωνιών. Προκειμένου να επιτύχουν τον σκοπό τους, την επικυριαρχία στον πλανήτη Γη, έχουν καταλάβει θέσεις-κλειδιά σε κάθε έθνος. Δεν διαθέτουν τίποτα το αξιόλογο στο ενεργητικό τους. Φύσει άεργοι και αντιπαραγωγικοί, δεν έχουν να επιδείξουν τίποτα παρεκτός της αμφισβητούμενης Παλαιάς Διαθήκης, η οποία δεν μπορεί να θεωρηθεί αδιαμφισβήτητη περιγραφή της ιστορικής διαδρομής τους. Τουναντίον πρόκειται για ένα βιβλίο δίχως αξία, εφόσον δεν υπάρχει καμία πιστοποίηση περί της γνησιότητάς του. Δρώντες παρασιτικά αφαιμάσσουν αργά αλλά σταθερά την λευκή φυλή, προσπαθώντας να την οδηγήσουν σε κατάρρευση. Εγκολπώνονται τα διάφορα επίπεδα εξουσίας στις κοινωνίες, ώστε να ασκούν την προπαγάνδα τους εντέχνως στους αλλοτριωμένους υπηκόους τους. Διότι οι 'πολίτες' της παγκόσμιας κοινωνίας, της ανοιχτής κοινωνίας (Καρλ Πόπερ), δεν είναι άλλο από δούλους των Εβραίων. Στην Βίβλο είναι γραμμένο ότι υποχρεούνται να δολοφονούν τους μη ανήκοντες στην ίδια θρησκεία μ’ αυτούς. Παρουσιάζονται ως μέλη μιας ειρηνικής θρησκείας, ωστόσο δεν αποτελούν τίποτα άλλο από μέλη μιας σέκτας εγκληματιών με τον μανδύα θρησκείας. Οι Εβραίοι δεν θεωρούν ισότιμες τις υπόλοιπες θρησκείες με την δική τους. Ο Ιουδαϊσμός είναι η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ! Ισχυρίζονται πως αποτελούν μια θρησκευτική κοινότητα, είτε από ακούσια άγνοια των επιταγών της θρησκείας τους είτε διότι σκοπίμως αποκρύπτουν τα κακώς κείμενά της. Εγκαλούν έθνη και λαούς ως ρατσιστές, ενώ διαχωρίζονται μόνοι τους, ανήκοντες στον ‘Περιούσιο Λαό'. Για να επιτύχουν στην αποστολή τους, δρουν ως ενεργειακά ζόμπι για τους άλλους. Στην περίπτωση που οιοσδήποτε εξ αυτών υποστεί οιουδήποτε είδους επίθεση, σύσσωμοι εναντίον της ‘αδικίας’ διαμαρτύρονται πως αυτό αποτελεί πράξη ‘αντισημιτισμού’. Θεωρούν κομπαστικά πως μπορούν να επιβάλλονται επί των άλλων εθνών, επειδή είναι Εβραίοι. Τα εγκλήματα που στρέφονται εναντίον τους ή αναδύουν αντισημιτισμό, δίδονται στη δημοσιότητα από τα ελεγχόμενα από τους ίδιους μίντια. Οι υπνωτισμένοι λαοί συντάσσονται ακούσια στο πλευρό τους, θεωρώντας πως είναι κατατρεγμένοι και ότι πρέπει να προστατεύονται. Τα δικά τους εγκλήματα αποκρύπτονται από τα ίδια μέσα και το παράνομο κράτος τους προστατεύεται, φευ, απ’ όλα τα έθνη του κόσμου. Ουδείς μπορεί να επέμβει στα εσωτερικά του κράτους του Ισραήλ. Ουδείς δύναται να καταφερθεί εναντίον της ισραηλινής πολιτικής. Ουδείς δύναται να αναφερθεί στην καταπάτηση των ανθρωπίνων ελευθεριών στο Ισραήλ. Οι Εβραίοι χρησιμοποιούν την προπαγάνδα, ώστε να ενσταλάξουν ενοχή στην ψυχή. Η προπαγανδιστική μηχανή υπαγορεύει στους υπηκόους πως οι Γερμανοί υπνωτίστηκαν από την γκεμπελική προπαγάνδα. Έως σημείου να διαχωρίσουν τον ίδιο τον Χίτλερ από τον εθνικοσοσιαλισμό!



Σύντροφοι και συντρόφισσες, ο Εθνικοσοσιαλισμός είναι η κορωνίδα των έσχατων ιδεολογιών. Παλέψτε γι' αυτόν μέχρι τέλους. Μην υποχωρήσετε ποτέ!