Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙ​ΣΗ ΤΗΣ 'ΟΜΑΔΑΣ ΛΑΪΚΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ'





Νέα προκήρυξη με την οποία ανέλαβαν την ευθύνη της επιθέσεως στην κατοικία του Γερμανού Πρέσβη στο Χαλάνδρι. Υπάρχει η αναφορά περί μιας άλλης αποτυχημένης κατά τ' άλλα επιθέσεως με ρουκέτα/ρουκέτες εναντίων των εγκαταστάσεων της-γερμανικών συμφερόντων-Mercedes-Benz στη Βαρυμπόμπη. Δεν θα σχολιάσουμε το 20σέλιδο κείμενο της προκηρύξεως τους, τουναντίον θα επιμείνουμε στην θέση μας πως το εγχώριο 'αντάρτικο πόλης' είναι μια κακοστημένη επιχείρηση με ερασιτέχνες για 'πρωταγωνιστές' του και χρήσιμους ηλίθιους για 'κομπάρσους' του. Μάλιστα, το εγχώριο αντάρτικο πόλης εξυπηρετεί τελείως διαφορετικές σκοπιμότητες από αυτές που δηλώνει δια των προκηρύξεων του. Το εγχώριο αντάρτικο πόλης καθοδηγείται από υπερεθνικά κέντρα και τοποτηρητής του είναι η αλβανική μαφία!

Οι ΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΤΟΙ τρομοκράτες της πεντάρας, για πολλοστή φορά απέτυχαν στο θεαματικό χτύπημα τους. Αυτούς τους αστείους τύπους που δεν χαίρουν οιασδήποτε εκτιμήσεως από εμάς, καθότι αστράτευτοι, ανεκπαίδευτοι σε στρατιωτικού τύπου συγκρούσεις, οι κυβερνώντες θέλουν να μας τους παρουσιάσουν ως την μέγιστη απειλή εναντίων μας. Δεν ξεχνούμε πως ο μόνος προστάτης και συνοδοιπόρος τους είναι οι ξένες μυστικές υπηρεσίες που επιδιώκουν να εκβιάσουν, κοινή τη συναινέσει, το πολιτικό σύστημα με την πρόφαση της 'φαινομενικής' αποσταθεροποίησης της πατρίδος μας.

Οι παρτίδες όπλων και πυρομαχικών που εμπορεύονται οι Αλβανοί κακοποιοί διακρίνονται για την αστοχία υλικού τους, καθότι εκτεθειμένα στην υγρασία επί μακρόν. Οιοσδήποτε γνωρίσει έστω και ελάχιστα την τέχνη του πολέμου, μπορεί να διαβεβαιώσει πως σε οιαδήποτε στρατιωτικού τύπου αναμέτρηση με αντάρτικο σώμα αυτοί οι θλιβεροί τύποι είναι χαμένοι από χέρι. Τα υπόλοιπα είναι τυρί και κουλούρι για τους πιτσιρικάδες της πλατείας Εξαρχείων. Η αστοχία που παρατηρείται στα υλικά που χρησιμοποιούν οι τρομοκράτες είναι αντιδιαμετρική της υποτιθέμενης επιχειρησιακής ικανότητας που τους αποδίδουν οι δημοσιογράφοι και προ πάντων οι άσχετοι γαλονάδες.



Ας σταθούμε όμως στην ρίζα του κακού που ονομάζεται συνενοχή του ελλαδικού προτεκτοράτου. Το 1997 έχουμε την προκατασκευασμένη αλβανική εξέγερση. Έκτοτε το αλβανικό στοιχείο, φύσει εγκληματικό-ανυπάκουο σε συνδυασμό με την καταπίεση που του δίνει το άλλοθι της εκτονώσεως εναντίων άλλων 'καταπιεστών', επιδίδεται στην παράνομη δραστηριότητά του ανενόχλητο. Τα αμέτρητα όπλα-ναρκωτικά που καταφθάνουν σωρηδόν στην Ελλάδα έχουν προέλευση την γείτονα Αλβανία. Είναι Μάρτιος του 1997, οπόταν σημειώνεται εξέγερση, η οποία οδηγεί την Αλβανία σε κατάσταση πλήρους αναρχίας. Αποτέλεσμα η κατάλυση του κράτους, γεγονός το οποίο κοστίζει τη ζωή σε εκατοντάδες Αλβανούς. Η εξέγερση ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 1997, οπόταν και οι αλβανικές 'πυραμιδικές' παρατράπεζες, στις οποίες είχαν αφελώς επενδύσει τα χρήματά τους χιλιάδες Αλβανοί, κήρυξαν πτώχευση, καταχραζόμενες ωστόσο το σύνολο των χρημάτων τους. Οι εν λόγω παρατράπεζες λειτουργούσαν παράνομα σε ολόκληρη την επικράτεια, υποσχόμενες τόκους μέχρι και 25%. Η δήλωση του ανθέλληνα Μπερίσα ότι το αλβανικό κράτος δεν είχε καμία σχέση με το οικονομικό σκάνδαλο και κατά συνέπεια δεν είχε καμία υποχρέωση να επιστρέψει χρήματα σε κανέναν Αλβανό, ισοδυναμούσε με έκρηξη κοινωνικής βόμβας.


Χιλιάδες Αλβανοί βγήκαν στους δρόμους του Αυλώνα, του Αργυρόκαστρου, των Αγίων Σαράντα, του Φίερι, του Δέλβινου, του Μπερατίου, του Γκράμσι και του Τεπελενίου, απαιτώντας την επιστροφή των χρημάτων και την πτώση του Μπερίσα, ενώ η εξέγερση κατευθυνόταν και προς τις βόρειες επαρχίες της Χώρας. Ο στρατός και η αστυνομία αιφνιδιάστηκαν, οι στασιαστές εισέβαλαν σε στρατόπεδα, στρατιωτικές αποθήκες, αστυνομικούς σταθμούς, αφαίρεσαν όπλα, πυρομαχικά, χειροβομβίδες, οχήματα μέχρι και τεθωρακισμένα άρματα. Η ταραχή οδήγησε στην εκδήλωση ενός μεγάλου μεταναστευτικού ρεύματος των κατοίκων της Αλβανίας προς Ελλάδα και Ιταλία. Στο εσωτερικό της Ελλάδας πέρασε ένα απροσμέτρητα μεγάλο μέρος όπλων και πυρομαχικών που εκλάπησαν, υλικά που έκτοτε χρησιμοποιήθηκαν για την ενίσχυση των πάσης φύσεως συμμοριών της αλβανικής και όχι μόνο μαφίας που σχηματίστηκαν ώστε να δράσουν στο ελληνικό έδαφος, με απώτερο στόχο του την φαινομενική κατάλυσή του, επί της ουσίας στην πλήρη υφαρπαγή του.



Οι Αλβανοί εγκατέλειψαν τους σταλινικούς τυράννους τους, ώστε να επιδοθούν ανενόχλητοι στην απόλαυση των καπιταλιστικών απολαύσεων. Τα κίνητρα της προκατασκευασμένης οικονομικής κρίσης ήσαν πολλά. Οι απώτεροι σκοποί της ακόμα περισσότεροι. Το ΔΝΤ που καταδυναστεύει την πατρίδα μας (παλαιότερα την Αργεντινή) εξώθησε την Αλβανία στην κοινωνική έκρηξη. Ωστόσο, η έκρηξη αυτή δεν ήταν διόλου ανεξέλεγκτη, όπως αφέθηκε καταπώς να εννοηθεί απ' τους ασκούντες κοινωνική κριτική, τουναντίον ήτο απολύτως ελεγχόμενη και στοχευμένη. Διόλου τυχαίο πως οι Ηνωμένες Πολιτείες υποδέχθηκαν με τις καλύτερες των προθέσεων το αλβανικό στοιχείο. Ας μην ξεχνούμε πως ο πολύκροτος Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής, όπως το ίδιο και πολλοί συμπατριώτες του. Αντίθετα, χιλιάδες Έλληνες Βορειοηπειρώτες που δεν συμμετείχαν στην εξέγερση του 1997, τρομοκρατημένοι από τις εν ψυχρώ δολοφονίες, κινήθηκαν προς τα νότια προκειμένου να σωθούν με τις οικογένειές τους. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής ήταν η ασφυκτική πίεση του ΔΝΤ που ανάγκασε το αλβανικό κράτος να καταργήσει οιαδήποτε εγγύηση αφορούσε τις τραπεζικές καταθέσεις, ούτως ώστε να 'απελευθερώσει' τυπικώς τον τραπεζικό τομέα επιτρέποντας την ανάδυση 'πυραμίδων' που προσέφεραν νόμιμα μηνιαίους τόκους μέχρι και 100%.


Πολλοί άνθρωποι, κινημένοι από αφέλεια κατέθεσαν τις οικονομίες της ζωής τους σε αυτά τα διεφθαρμένα σχήματα, με αποτέλεσμα την λεηλασία 2 δισεκατομμυρίων δολαρίων (αντιστοιχούν περίπου στο 80% του ΑΕΠ) από τα αφεντικά που, για να χειροτερέψουν ακόμα την κατάσταση, επιχείρησαν να 'επενδύσουν' αυτό το κλεμμένο χρήμα στις μπίζνες τους, προκαλώντας δηλαδή τους ανθρώπους να εργαστούν με αντάλλαγμα τα χρήματα που τους είχαν κλέψει!



Η εξέγερση και αρκετές ανάλογες τέτοιες υποκινούνται από τους παγκόσμιους δυνάστες. Πρώτα καταπιέζουν τους λαούς με την τεχνητή επιβολή δικτατορικών καθεστώτων στις πατρίδες, έπειτα προκαλούν τεχνηέντως τις κοινωνικές εξεγέρσεις, τις διαστάσεις των οποίων έχουν από τα πριν προβλέψει. Έτσι έγινε και στην περίπτωση της γειτονικής Αλβανίας. Λίγα χρόνια πριν, το 1991, ο αχυράνθρωπος Σαμαράς άνοιγε τα σύνορα, ώστε να περάσουν στην ελληνική όχθη εκατομμύρια εξαθλιωμένοι Αλβανοί. Λίγοι ήσαν εκείνοι οι οποίοι φαντάζονταν ότι αρκετά χρόνια αργότερα, ο ίδιος 'άνθρωπος' θα καλούταν να 'αντιμετωπίσει' το πρόβλημα που ο ίδιος δημιούργησε. Άνθρωπος της μοίρας ή εθνικός ολετήρας; Φυσικά το δεύτερο!



Στην Ελλάδα, οι τρομοκρατικές οργανώσεις του λεγόμενου αντάρτικου πόλης είναι υποχείρια του αλβανικού επεκτατισμού και τίποτα άλλο. Η συνέργεια των δεν αποτελεί ένα τυχαίο γεγονός, αλλά κομμάτι ενός δόλιου σχεδίου εκδίκησης των Αλβανών έναντι της Ελλάδος. Οι Έλληνες όμως δεν παραδίδονται ποτέ, αλλά μάχονται μέχρις εσχάτων και αυτό είναι ο μεγαλύτερος φόβος σας. Θα κάνουμε το παν ώστε αυτός ο φόβος να γίνει πραγματικότητα!