Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

'Χειρώνιος Λαβή' – Πράξη 3η ΚΟ.ΒΑ Πετραλώνων

                                       


Στις πρώην ελληνικές γειτονιές του κέντρου η ανομία και η παθητικότητα καλά κρατούν. Αυτό δεν εμποδίζει τους χρεωκοπημένους μπολσεβίκους του κομματικού σωλήνα της 'Κουτσούμπας Α.Ε' να συνέρχονται στις κομματικές γιάφκες τους.


                             


Στις 2/2/14 (Σήμερα δηλαδή) θα τιμήσουν την 'θυσία' των Σοβιετικών Στρατιωτών με την πρόφαση πως ανέκοψαν την πορεία των Γερμανών Εθνικοσοσιαλιστών. Οι γαλανόλευκες σημαίες στα μπαλκόνια των εναπομεινασών Ελλήνων στις περιοχές αυτές μας δίνουν κουράγιο να συνεχίζουμε τον αγώνα. Τίποτα δεν θα τελειώσει για εμάς, όσο η Αθήνα και οιαδήποτε άλλη περιοχή της Ελλάδος βρίσκονται υπό ξένη κατοχή.

Εικαστική παρέμβαση για αρχή το αίσχος (ΚΟ.ΒΑ Πετραλώνων) που αποτελεί μίασμα για την συγκεκριμένη γειτονιά. Στην συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης και Αιγηιδών παίχτηκε μια ακόμα πράξη κάθαρσης όσον αφορά τα υπέργηρα σκατά του κομμουνιστικού συμμοριτισμού που δεν λένε να ψοφήσουν

.



Οι Ριζοσπάστες περνούν από την θεωρία στην πράξη, πάντα και παντού! Τιμή στους Εθνικιστές που υφίστανται διώξεις και τόνους από σκατά στα σκυλιά της αριστεράς! ΚΟΜΜΟΥΝΙ ΕΙΣΑΙ ΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΜΠΙΝΕΣ! ΣΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.


Με μίσος στην καρδιά προχωράμε μπροστά! Ζήτω σε όσους επιλέγουν την επίθεση ως στάση ζωής και αγώνα!

ΥΓ: Κομμούνια την γλιτώσατε με λίγες μπογιές. Δείξαμε οίκτο για χάρη των περιουσιών των Ελλήνων που διαμένουν στην πολυκατοικία.