Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ‘ΜΑΧΟΜΕΝΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙ​ΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ’ / ΠΡΟΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΕΠΙΚΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ






‘Να είσαι ριζοσπαστικός, να έχεις αρχές, να είσαι απόλυτος, να είσαι αυτός που η μπουρζουαζία αποκαλεί ακραίο: Δώσε τον εαυτό σου χωρίς να μετράς ή να υπολογίζεις, μην αποδέχεσαι αυτό που οι άλλοι αποκαλούν «πραγματικότητα της ζωής» και να δρας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είσαι αποδεκτός από αυτό το είδος «ζωής». Μην εγκαταλείψεις ποτέ την Αρχή του Αγώνα’. Ιούλιος Έβολα

Πολλοί θα αναρωτηθούν γιατί μια ριζοσπαστική εθνικιστική οργάνωση μπαίνει στον κόπο να απαντήσει σε μια τρομοκρατική οργάνωση που αρέσκεται να δρα, όπως δρα, στο σεληνόφως. Διότι, το σκοτάδι πολεμάται με σκοτάδι. Είναι προφανές πως η τρομοκρατική οργάνωση που ανέλαβε την ευθύνη για την δολοφονία των δύο συναγωνιστών μας στο Νέο Ηράκλειο τον περασμένο Νοέμβρη, επιχειρεί να αποτελέσει τον βραχίονα της κυβερνητικής πολιτικής που μετέρχεται κάθε μέσο ώστε να αποφύγει την κατάρρευση. Ο Αντώνης Σαμαράς βαρύνεται με χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων.



-Υπάρχει κανείς αφελής που να πιστεύει πως θα δίσταζε να εκτελέσει μέσω των εντολοδόχων του δύο ακόμα, οι οποίοι όλως τυχαίως συγκαταλέγονται στους εχθρούς της Δημοκρατίας;

-Υπάρχει κανείς αφελής που να πιστεύει πως θα προχωρούσε στην σύλληψή τους, εφόσον η δράση τους του λύνει τα χέρια και μάλιστα τον ωφελεί τα μάλλα;



Η αντίδραση, σε όποιον βαθμό αυτό συμβαίνει, της πλειονότητας των Ελλήνων εθνικιστών και εθνικοσοσιαλιστών, είναι του τύπου ‘εμείς δεν κάνουμε διάλογο με τρομοκράτες και δολοφόνους’. Άθλια, απαράδεκτη στάση και όχι θέση, προκύπτουσα από δειλία, ελλείψει ώριμης πολιτικής συνείδησης.



Είναι προφανές πως οι τρομοκράτες επιθυμούν την διάδοση του λόγου τους. Όσο πιο πολύ βροντάνε, τόσο περισσότερο πιστεύουν πως θα εισακουστούν οι απόψεις τους. Η 18σέλιδη πατσαβούρα που διαβάσαμε στην πρώτη απόπειρά τους λογοκρίθηκε όπως της άξιζε. Η νέα 21σέλιδη χάρτα που εκπόνησαν ευθύς αμέσως της προφυλάκισης των τριών βουλευτών της Χρυσής Αυγής, προδίδει πολλά για τα κίνητρα των δραστών και δεν αφήνει περιθώρια για παρεξηγήσεις. Πέραν της διάδοσης των κενόλογων ιδεών τους, επιχειρούν να στρέψουν την κοινή γνώμη σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Πράγματι, μελετήσαμε προσεκτικά το κατά τ’ άλλα άνευ ουσίας κείμενό του(ς), ωστόσο το ασκόπως πλατιάζον κείμενο δεν μπορεί να σχολιαστεί στην ολότητά του, καθότι κάτι τέτοιο θα συνεπαγόταν ότι πίπτουμε στο χαμηλό πολιτικό βαρομετρικό στο οποίο προσδωκούν να μας υποβιβάσουν οι δρώντες κατ’ αυτό τον συμμορίτικο τρόπο.

Επιχειρούν να ‘νουθετήσουν’ κατατρομοκρατώντας την κοινωνία, ώστε ν’ απορρίψει την ανατροπή της καθεστηκυίας τάξης της Δημοκρατίας, προκειμένου οι αγελαίοι ψηφοφόροι να επιστρέψουν στο μαντρί της. Στην κανονικότητα της Δημοκρατίας σας, άθλια ανδρείκελα, ΔΕΝ επιστρέφουν οι Έλληνες, ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΦΑΙΡΕΣ!



Οι τρομοκράτες αυτής της κοπής δεν είναι φυσικά κάποιοι τυπικοί ιδεολόγοι αναρχικοί όπως παραπλανητικά αφήνουν να εννοηθεί, αλλά κάποιοι παλιάς κοπής ανένταχτοι αριστεροί που ψηφίζουν, συναινούν στη Δημοκρατία και υποστηρίζουν συγκεκριμένα κόμματα. Κάποιοι που μεταπήδησαν από τις γνωστές προμεταπολιτευτικές ‘επαναστατικές’ φράξιες των κομμάτων που σκλάβωσαν τον ελληνικό λαό στα κόμματα του σύγχρονου δημοκρατικού συνταγματικού τόξου. Οι γραβατωμένοι ανθρωποφύλακες της Βουλής είναι οι τρομοκράτες του χτες.

Πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλους σας πως οι τρομοκράτες που έδρασαν και συνεχίζουν να δρουν στην Ελλάδα, όχι μόνο δεν αρνούνται την Δημοκρατία, τουναντίον υπερασπίζονται το καθεστώς της Δημοκρατίας. Οι σφαίρες τους ουδέποτε έπληξαν το γόητρο της Δημοκρατίας, τουναντίον αποτέλεσαν τις αναγκαίες προφάσεις για την ‘ουσιαστική ενδυνάμωση’ και την ‘προσπάθεια εξυγίανσής’ της. Στην πολιτική σκηνή δεν εισέρχεται κανείς μονάχα όταν πληροί πιστοποιήσεων ανωτέρων σπουδών. Το αποδεικνύουν οι καταβολές των μελών της άρχουσας τάξης. Οι περισσότεροι ήσαν τιποτένιοι, απλά μέλη αριστερών τρομοκρατικών οργανώσεων.

Ξεκαθαρίζουμε σε όσους επιμένουν να βρίσκονται σε σύγχυση. Οι τρομοκράτες δεν είναι αντισυστημικοί. Πιστεύουν στο σύστημα, αποτελούν τους στυλοβάτες του. Η σχέση τους είναι αμφίδρομη.



Στα χρόνια του καθεστώτος της μεταπολίτευσης, διεξήχθησαν εικονικές μάχες επί μαχών εντός αλλά και εκτός κοινοβουλευτικού πορνείου, ανάμεσα στους νομοσχεδιοκλάστες και τους νομοσχεδιολάτρες. Πολλοί ήσαν εκείνοι οι οποίοι επιχείρησαν να εμποδίσουν νομικά την διάδοση του λόγου των τρομοκρατών μέσω του ημερήσιου τύπου. Τελικώς επικράτησαν οι προοδευτικοί που ήθελαν λόγω πολιτικών καταβολών των ιδίων την ‘ανεξιθρησκεία’ στην ελευθερία έκφρασης, όπως μονοδιάστατα την αντιλαμβάνονται. Η τρομοκρατία επιβλήθηκε από την ίδια την δημοκρατική εξουσία. Θυμίζουμε τι έλεγε Ο Φώτης Κουβέλης, το αριστερό κατακάθι, στην τότε συζήτηση περί του τιθέμενου προς επικύρωση αντιτρομοκρατικού νόμου ν.1916/90, στα Πρακτικά της Βουλής, στην υπ’ αριθμόν Συνεδρίαση ΙΈ με ημερομηνία 4-9-1990, στις σελίδες. 2267-2292: “Κατανοούμε την ειλικρινή πρόθεση της πρότασης νόμου, που συζητάμε σήμερα. Ανεξάρτητα, όμως, από τις προθέσεις, η τυχόν ψήφιση της πρότασης θα δημιουργήσει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, προβλήματα, που έχουν σχέση με την λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών και ιδιαίτερα της ελευθεροτυπίας, που θέλει να προστατεύσει, και μάλιστα με απαγορευτικού χαρακτήρα διάταξη, το Σύνταγμά μας”.

Ασκώντας ριζική κριτική στην προπαγάνδα της αριστεράς, αποδιαρθρώνουμε τα επιχειρήματά της, ξεθεμελιώνουμε την ρίζα της ανομίας στην ελληνική κοινωνία, απονομιμοποιούμε με κάθε μέσο τον ψευδεπίγραφο ‘κοινωνικό’ λόγο της στην συνείδηση του ελληνικού λαού. Από ηθικής άποψης, δεν υπάρχει χώρος για αποδοχή μιας απαθούς στάσης όταν κάποιοι, με πρώτο το κράτος να οπλίζει τις συμμορίες του, ανοίγουν τον βηματισμό τους, περνώντας στην επίθεση δολοφονώντας εν ψυχρώ τους συναγωνιστές μας. Στις άτιμες σφαίρες του κράτους δεν θα απαντήσουμε με άτιμες σφαίρες, αλλά με πολλαπλάσια ισχύ που θα πληγώσει βαθιά την αξιοπιστία κράτους και παρακράτους.



Ο αντικρατικός εθνικισμός που πρεσβεύουμε ως οργάνωση θα θριαμβεύσει πάνω στο πτώμα του ανθελληνικού κράτους. Η ελληνική κοινωνία θα νεκραναστηθεί μονάχα όταν οι Έλληνες Ριζοσπάστες αποφασίσουμε να δώσουμε την χαριστική βολή στο κράτος της σαπίλας. Είμαστε αποφασισμένοι να ξεχυθούμε σαν λυσσασμένοι λύκοι ενάντια στα κανονισμένα πρόβατα της Δημοκρατίας, αρκεί να το επιθυμήσει η λαοθάλασσα του ελληνικού λαού.



Είναι εξίσου προφανές ότι μισούμε το κράτος ως ολότητα συμφερόντων που διαιωνίζει την διαφθορά. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να έχουμε τύψεις για ενδεχόμενες παράπλευρες απώλειες θα έχουν τα καθάρματα κάθε απόχρωσης. Είναι προφανές ότι η σύγκρουσή μας με τις αριστερές λινάτσες οξύνεται καθημερινά και αυτό δεν αποτελεί προϊόν μιας βραχύβιας σύγκρουσης. Οι Έλληνες Εθνικιστές και Εθνικοσοσιαλιστές είμαστε σε αμείλικτο πόλεμο με τις συμμορίες του παρακράτους, όσο διαρκεί η μεταπολίτευση. Η γενικότερη όξυνση της πολιτικής-κοινωνικής-οικονομικής κατάστασης που επικρατεί επί του παρόντος στην Ελλάδα, ήταν αναμενόμενο να οδηγήσει σε κορύφωση την προαναφερθείσα σύγκρουση. Εκατέρωθεν, άπαντες περιμέναμε πως θα υπάρξουν νεκροί. Δεν γκρεμοτσακιστήκαμε από κάποια ονειρικά σύννεφα στα οποία είχαν συνηθίσει να κρύβονται ορισμένοι ρομαντικοί αιθεροβάμμονες που επίπλαστα ανήκουν στον λεγόμενο ‘πατριωτικό χώρο’. Είμαστε βέβαιοι πως το κροτάλισμα των σφαιρών των τρομοκρατών, ματαίωσε το όνειρο στο οποίο είχαν βρει καταφύγιο. Πρέπει να εξεγείρουμε, ακόμα και με τη χρήση βίας, την υπνωτισμένη μάζα του ελληνικού λαού.



Η Δημοκρατία με το μαγικό ραβδάκι της εθνικής ενότητας μεταμόρφωσε σε γουρούνια τους ανθρώπους. Η Δημοκρατία είναι ο λασπότοπος που ζουν τα γουρούνια. Είναι το τέλμα στο οποίο κολυμπά η θέληση.



Η κυρίαρχη πολιτικά και κοινωνικά αδιάφορη στάση των Ελλήνων απέβη ζημιογόνος. Είναι η καθ’ ολοκληρίαν ολέθρια λογική της μη ανταπόδοσης στα χτυπήματα που δέχεται σύσσωμο το Κίνημα από το ανθελληνικό καθεστώς. Όσοι δεν επιθυμούν καθοιονδήποτε τρόπο και με κανένα τίμημα να ρίξουν το ‘υψηλό επίπεδό’ τους στο όνομα των ‘ξεκαθαρισμάτων μεταξύ αντίπαλων συμμοριών’ δεν έχουν παρά να σφίξουν την γραβάτα τους, να δέσουν τα κορδόνια των αστραφτερών υποδημάτων τους, να πιούν στην υγειά των προγόνων τους, να γίνουν κομμουνιστές ή φιλελεύθεροι. Τους συνιστούμε να αποφύγουν την ‘πλάνη του ριζοσπαστικού δρόμου’, να επιστρέψουν στον αστισμό, διότι εκεί ψυχικώς ανήκουν.



Ο Εθνικισμός προσήκει στους Ήρωες, σε όσους δεν θεωρούν την μάταιη αυτή ζωή μια αυταξία που πρέπει να υπερασπιστούν, αλλά ζουν πολεμώντας στις διαστάσεις του χωροχρόνου.



Ο Ριζοσπαστικός Εθνικισμός προσήκει σε Άντρες και Γυναίκες που έχουν λιονταρίσια καρδιά. Σε Άντρες και Γυναίκες που έχουν τα κότσια να πεθάνουν για τις ιδέες τους…



Οι πάσης φύσεως μπούληδες και καιροσκόποι που έχουν γαντζωθεί στο Κίνημα, έχοντας καταστεί ο μεταστατικός καρκίνος του, να είναι βέβαιοι πως θα φάνε κόλυβα, μεταφορικά και κυριολεκτικά. Εμείς δεν ανήκουμε στους νεκρούς. Θα πολεμήσουμε μέχρις ενός, έως ότου δούμε την πατρίδα μας ελεύθερη από τα δεσμά της εβραϊκής τυραννίας. Τίποτα άλλο δεν αξίζει στον κόσμο αυτό. Είμαστε καταδικασμένοι να πολεμάμε, αυτός είναι ο όρκος μας, αυτό τον όρκο έδωσαν οι Γενναίοι των Θερμοπυλών. Ο Ριζοσπάστης Εθνικιστής δεν ενδιαφέρεται για την έκβαση της σύγκρουσης, ζει για την σύγκρουση, επιθυμεί την σύγκρουση.



Για εμάς, η απώλεια ενός συναγωνιστή είναι το βήμα για την αιώνια ζωή, είναι ο καλύτερος λόγος για να ζήσουμε και να πεθάνουμε, μαχόμενοι!



ΥΓ1: Οι πανηλίθιοι των ‘Μ.Λ.Ε.Δ’ που δεν γεμίζουν ταξί, απέδειξαν το χαμηλό επίπεδό τους, φλυαρώντας σε 21 σελίδες για πράγματα που δεν χωρούν σε περισσότερες από 2-3 σελίδες. Ο πλατιασμός στον προφορικό και τον γραπτό λόγο είναι ίδιον κομπλεξικών, των απατεώνων.



ΥΓ2: Οι ‘Μ.Λ.Ε.Δ’ κινήθηκαν όπως αρμόζει σε τέτοιες περιστάσεις. Κατέταξαν την προκήρυξή τους στο επίπεδο των πολιτικών απορριμάτων. Μια σκατοσακούλα όλη κι όλη τα νοήματά σας, κωλόπανα!