Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ






Σε παλαιότερο δημοσίευμά μας, στις 24/09/13, αναφερθήκαμε στην μετάβαση από το απεχθές virtual στο επονείδιστο real, αναφορικά με τα όσα θλιβερά επακολούθησαν της καθ’ όλα ομιχλώδους δολοφονίας του αντιφασίστα μουσικού Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι. Το πολιτικό φάντασμά του δολοφονηθέντος, όπως όλα τα μέχρι τώρα προφανή στοιχεία δείχνουν, αν μη τι άλλο το προϊόν μιας προσυμφωνημένης, ωστόσο άκρως ωφέλιμης εκτροπής στην ροή του ορμητικού πολιτικού χείμαρρου που διακλαδώνεται στο δέλτα του οίκου ενοχής-ανοχής της πλατείας Συντάγματος. Μετά βεβαιότητας το πολιτικό αυτό φάντασμα θα στοιχειώνει ως νεφελώδης πολιτική κατηγορία την πολιτική σκηνή της Ελλάδος για πολλά χρόνια ακόμα. Το εν λόγω γεγονός έχει πολλές προεκτάσεις, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τόσο στο παρόν, όσο και σε μελλοντικές δημοσιεύσεις μας.



Ας θυμηθούμε τι γράφαμε τότε: ‘Χαρακτηριστική η περίπτωση του μετανοημένου βερολινέζου νεοναζί Ingo Hasselbach. Θα εξηγήσουμε παρακάτω τι και πως. Ο Hasselbach (ή Füllgrap όπως ήταν το πραγματικό επίθετό του όταν γεννήθηκε) ήταν ηγετική φυσιογνωμία στις τάξεις των εξτρεμιστικών οργανώσεων των νεοναζί στη Γερμανία από τα τέλη της δεκαετίας του ’80 μέχρι και τα μέσα του ’90. Ο ίδιος είχε φυλακιστεί για διάφορες ενέργειες, πολιτικές κατά βάση, ωστόσο η πολυτάραχη ζωή του δύσκολα θα προϊδέαζε για την τελικά μοιραία, όπως αποδείχτηκε, προδοτική αντιναζιστική του κατάληξη. Ο Hasselbach είναι συγγραφέας ενός πολύ γνωστού βιβλίου με τίτλο "Führer Ex: Memoirs of a Former Neo-Nazi" (στα ελληνικά: “Πρώην Φύρερ: Οι αναμνήσεις ενός πρώην Νεοναζί”). Σήμερα ο ίδιος είναι συνιδρυτής ενός αντιναζιστικού project, του λεγόμενου EXIT, το οποίο προσφέρει πάσης φύσεως συμβουλές όσον αφορά την “απόδραση” από την ναζιστική ιδεολογία και κοινότητα. Παρόμοια project λειτουργούν σε πολλές χώρες από αποτυχημένα άτομα που πέρασαν ένα φεγγάρι από την τροχιά του εθνικοσοσιαλισμού και ύστερα διακατεχόμενοι από ενοχικό σύνδρομο προέβησαν στην καταγγελία του “αμαρτωλού παρελθόντος” τους’.



Ερχόμαστε στο σήμερα, όπου ο γνωστός και μη εξαιρετέος ιστότοπος Left.gr, ο οποίος λειτουργεί υπό την διεύθυνση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α., μόνιμος μάρτυς κατηγορίας στις διαδικτυακές δίκες εναντίων των Ανένταχτων Μαιάνδριων Εθνικιστών, στις 19/12/13, δημοσιεύει το φαιδρό κείμενο ‘Πώς να εγκαταλείψετε τη Χρυσή Αυγή’.



Φυσικά δεν είμαστε αυτόκλητοι μάρτυρες υπερασπίσεως του κόμματος Χρυσή Αυγή. Από θέση ευθύνης απέναντι στις στρατιές των ανένταχτων συναγωνιστών Εθνικιστών, σε όποιο μετερίζι κι αν αυτοί τοποθετούνται στον παρόντα χρόνο, δεν μπορούμε να σιωπήσουμε απέναντι στις επιθέσεις της αριστεράς που φροντίζει να στοχοποιήσει για πολλοστή φορά το εν λόγω κόμμα, ενώ οι πληγές από την δολοφονία του Γιώργου και του Μανώλη δεν έχουν κλείσει ακόμα. Ας αποδιαρθρώσουμε την μισαλλόδοξη προπαγάνδα της αριστεράς, η οποία με τρόπο προκλητικό συντάσσεται με την ισχύουσα κυβερνητική προπαγάνδα και προδίδει τον ιστορικώς αντεθνικό και αντικοινωνικό ρόλο της.



Left.gr:‘Η EXIT είναι μη κυβερνητική οργάνωση στη Γερμανία που βοηθά μέλη ακροδεξιών οργανώσεων να εγκαταλείψουν το χώρο. Εκπρόσωποί της εξετάζουν την εφαρμογή του μοντέλου και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής’.



Α.Μ.Ε: ‘Στην Ελλάδα η αριστερά είναι μια κυβερνητική συνιστώσα που μετατοπίζει τους ψηφοφόρους στην νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση του Μνημονίου, ώστε να αποδυναμώσει την ανερχόμενη πολιτική δύναμη που ακούει στο όνομα Χρυσή Αυγή.



Αν μελετήσει κανείς το δημοσίευμα του Left.gr, θα διαπιστώσει πως ούτε λίγο, ούτε πολύ, οι εξωχώριοι μετρ της αντιναζιστικής ρητορείας και συγκεκριμένα αυτοί της Γερμανίας, παρουσιάζουν τους Εθνικιστές και όσους ασπάζονται πατριωτικές θέσεις σχεδόν ως ψυχασθενείς, οι οποίοι χρήζουν ειδικής μεταχείρισης και κατ’ επέκταση θεραπείας (!!!)

Η Γερμανία, έπειτα απ’ την πτώση του Τείχους στο Βερολίνο (09/08/89), μετετράπη σε κεντρικό φυτώριο της βιομηχανίας του ‘Ολοκαυτώματος’. Τα ιδεολογικά προσχήματα που ίσχυαν έως πρότινος στην Ανατολική και την Δυτική Γερμανία κατέρρευσαν ως χάρτινοι πύργοι, αφού πρώτα όμως εξυπηρέτησαν το άθλιο ψυχροπολεμικό διαιρετικό ιδεολόγημα μεταξύ ‘καλής’ Δύσης και ‘κακής’ Ανατολής. Ο δημοσιογράφος και έμπειρός ανταποκριτής σε ζητήματα που αφορούν την Ανατολική Ευρώπη, Βίκτορ Σεμπέστιεν, στις σελίδες του βιβλίου του ‘Η πτώση της Σοβιετικής Αυτοκρατορίας – Η Επανάσταση του 1989’, (εκδ. Ψυχογιός), περιγράφει την κατάρρευση της ΕΣΣΔ και την μετάβαση της Ρωσίας στον Καπιταλισμό. Το Σιδηρούν Παραπέτασμα με τα 300 χιλιόμετρα τείχους και συρματοπλέγματος που το αποτελούσαν, αμέσως μετά το τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, υποδήλωνε την νοητή διαχωριστική γραμμή μεταξύ της Σοβιετικής Ενώσεως και των υπό την επιρροή της κομμουνιστικών καθεστώτων της Ανατολικής Ευρώπης, στην Πολωνία, την Τσεχοσλοβακία, την Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Βουλγαρία και αλλού και των κρατών του Νατοϊκού συνασπισμού και των συμμάχων τους. Στις 8 Δεκεμβρίου του 1991, 18 ημέρες πριν από την επίσημη διάλυση της ΕΣΣΔ και 17 ημέρες προτού ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ παραιτηθεί από την ηγεσία της έκπτωτης υπερδύναμης, ο τότε ηγέτης της Λευκορωσίας, Στάνισλαβ Σούσκεβιτς, φιλοξένησε τους προέδρους της Ρωσίας, Μπόρις Γιέλτσιν και της Ουκρανίας, Λέονιντ Κραβτσούκ, για έναν γύρο κρυφών συνομιλιών στο δάσος της Μπελοβέζα. Οι τρεις ηγέτες συνυπέγραψαν μία συμφωνία η οποία όριζε πως ‘Η ΕΣΣΔ έχει πάψει να υπάρχει ως υποκείμενο διεθνούς νομοθεσίας και γεωπολιτικής πραγματικότητας’, συμβάλλοντας στην αποτυχία των προσπαθειών Γκορμπατσόφ να διατηρήσει την Σοβιετική Ένωση, και υποχρεώνοντάς τον να παραιτηθεί απ’ την προεδρία ανήμερα τα Χριστούγεννα, ομολογώντας παράλληλα την κατάργηση του αξιώματός του. Ο Γκορμπατσόφ δέχτηκε απειλές για την ζωή του στην περίπτωση όπου δεν εναρμονιζόταν σύμφωνα με τις παρασκηνιακές μεθοδεύσεις και φοβόταν για την ασφάλεια της οικογένειάς του, ενώ υποχρεώθηκε να υπογράψει κακήν-κακώς, ώστε να αποφύγει τα χειρότερα. Υπάρχουν τα σχετικά ντοκουμέντα στο Youtube, όπου ο ίδιος o Γκορμπατσόφ περιγράφει τα όσα έζησε τις ημέρες εκείνες. Η οριστική διάλυση της ΕΣΣΔ στις 25 Δεκεμβρίου του 1991, σηματοδότησε αυτό που περιγράφει ο Βίκτορ Σεμπέστιεν.



Το Σιδηρούν Παραπέτασμα δίχαζε την Ευρώπη, διότι διακαής πόθος ‘Δυτικών-Ανατολικών’ ήταν και είναι η επικυριαρχία της Ευρώπης.



Φαινομενικώς, το Σιδηρούν Παραπέτασμα λειτουργούσε ως εξής:

Α) Χώριζε ιδεολογικά τον ‘ανατολικό-βάρβαρο’ Κομμουνισμό από τον ‘δυτικό εκπολιτιστή-εκδημοκρατιστή’ Καπιταλισμό.

Β) Χώριζε ψυχολογικά σε εκείνους που ζούσαν φυλακισμένοι στα ολοκληρωτικά καθεστώτα και στους γείτονές τους που απολάμβαναν τις δημοκρατικές ελευθερίες του δυτικού φιλελευθερισμού.

Γ) Χώριζε στρατιωτικά ως διακριτό σύνορο ανάμεσα σε δυο πανίσχυρα στρατιωτικά μπλοκ τα οποία δεν έπαψαν να συγκρούονται ως τις μέρες μας.



Δεν θα υπεισέλθουμε σε περαιτέρω σχολιασμό των όσων ελεεινών και μη τεκμηριωμένων επιστημονικώς αναφέρει το δημοσίευμα του Left.gr. Η αντιναζιστική ιδεολογία, η ομοούσια ιδεολογία του ‘Ολοκαυτώματος’, εκπορεύεται από το γερμανικό προτεκτοράτο και απλώνεται σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Πέραν από οιαδήποτε παραληρηματική μομφή, αντιβαίνουσα την ιστορική πραγματικότητα, η οποία στρέφεται προβοκατόρικα κατά του γερμανικού κράτους, κρίνουμε πως η ιστορία της Γερμανίας αποδεικνύει πως ανέκαθεν διαδραματίζει έναν κυρίαρχο ρόλο στις παγκόσμιες ανακατατάξεις και τις άλλες πολιτικές εξελίξεις. Το νέο μοντέλο μιας ενοχικής Γερμανίας, η οποία θα ανασυντασσόταν εκ των έσω ως άλλος μυθικός Φοίνικας προκειμένου να επανακτήσει το αλλοτινό μεγαλείο της, έμελλε να πρωτοστατήσει σε νέα πειραματικά μοντέλα ατομικού και κοινωνικού συμπεριφορισμού.



Η ρηχή, ελλείψει ιστορικού βάθους, διάκριση μεταξύ ‘Δημοκρατίας’ και ‘Ολοκληρωτισμού’ είναι πλαστή, όπως αυτή προσδίδεται στον δημόσιο βίο. Η προβεβλημένη συγγραφέας και φανατική Σιωνίστρια Χάνα Άρεντ, στο έργο της ‘Το Ολοκληρωτικό Σύστημα’, αναλύει την μορφή των καθεστώτων που λειτουργούν καταστροφικά για τον κοινωνικό ιστό, εφόσον δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να μετατρέπουν τον πολίτη σε έναν αποξενωμένο, εξατομικευμένο και εν κατακλείδι αυτοκτονικό μαζάνθρωπο. Παλαιότερα, η ‘Σοσιαλιστική Κολλεκτίβα Ψυχασθενών’ (S.P.K) του δόκτορος Βόλ-φγκανγκ Χούμπερ του πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης, αρνούταν να συνεργαστεί με το υπόλοιπο προσωπικό του Ψυχιατρικού τμήματος, διακηρύσσοντας το "Να κάνουμε την ασθένεια όπλο". Το σπίτι του δόκτορος βρίσκεται στην περιοχή Βίζενταλ, όπου σήμερα δραστηριοποιείται το γνωστό ίδρυμα Simon Wiesenthal που καταδιώκει μέχρι και τον τελευταίο υπέργηρο φρουρό των ‘στρατοπέδων συγκεντρώσεως’ των Ναζί. Στο πρώτο πληροφοριακό δελτίο ψυχασθενών που εκδίδει η S.P.K., αναφέρει: ‘Το σύστημα μας έχει αρρωστήσει. Ας καταφέρουμε το θανάσιμο πλήγμα στο άρρωστο σύστημα!’. Η Γερμανία υπονομεύτηκε εκ των έσω, όπως ανέκαθεν συμβαίνει στην ιστορία. Διόλου τυχαίο πως κοινός τόπος αναφοράς αμφότερων των καθ’ όλα υποδειγματικών κινηματογραφικών παραγωγών ‘Die Welle’ (2008) αλλά και ‘Das Experiment’ (2001) είναι η Γερμανία.



Αν τα ελάχιστα στοιχεία που παραθέσαμε, δεν αρκούν ν’ αποδείξουν την μανιακή και ψυχωτική φύση των διωκτών των Εθνικιστών από την Γερμανία μέχρι την Ελλάδα, τότε σίγουρα είστε ένας απ’ αυτούς και σίγουρα όχι ένας από εμάς, διότι απλούστατα υγιής νους δεν δύναται να καταφύγει σε τέτοια συμπεράσματα και μεθόδους. Οι αριστεροί υπάλληλοι του διεθνούς Σιωνισμού κρώζουν περί της θανάσιμης φασιστικής απειλής, υβρίζουν, προβαίνουν σε αποτρόπαιες πράξεις που αντιστρατεύονται την ανθρώπινη φύση και τα ίδια τα ενάντια στην ιστορία φληναφήματά τους, κι όλα αυτά στο όνομα της προπαγάνδας.



Καλούν το αφελές ποίμνιό τους να ‘φύγει από τη Χρυσή Αυγή’. Και που να πάει δηλαδή ‘σύντροφοι’; Σε εσάς; Ακόμα κι αν δεν ήσαστε ψυχικώς διεστραμμένοι, καίτοι χρόνιοι ασθενείς που έχουν πρωτίστως ανάγκη την θαλπωρή των ιατρών μιας υγιούς Πολιτείας, δεν θα μπορούσαμε να ακολουθήσουμε ποτέ ιατρικές ή πολιτικές συμβουλές από ασθενείς. Πόσο μάλλον όσον αφορά την διακυβέρνηση μιας Πολιτείας!

Απαντήσαμε ευμενώς τόσο στο γιατί, αλλά και στο πώς να φύγετε από την Αριστερά. Οι διά ζώσης ψυχασθενείς της αντιβαίνουν οιαδήποτε λογική και συνέπεια και κατά δεύτερον εξαιτίας της ανίατης ασθένειάς τους έχουν το απόλυτο ελαφρυντικό να αγνοούν το ιστορικό παρελθόν. Απαντήσαμε πρώτα στο ‘γιατί’. Τώρα θα απαντήσουμε στο ‘Πως’. Δεν υπάρχει πιο εύκολη συνταγή απ’ αυτήν. Δεν χρειάζεται να καταφύγετε σε ειδικούς. Ανοίξτε τα μάτια σας, τα αυτιά σας, μελετήστε την ιστορία. Εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις και όχι στα προγράμματα του συρμού Exit που δημοσιεύει το Left.gr αλλά και κάθε αμόρφωτο γκρουπούσκουλο της αριστεράς.



Τέρμα τ’ αστεία, οι ‘ψυχασθενείς’ αποφαίνονται πως μονάχα η αριστερά είναι αστεία!