Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΘΕ ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟΣ ΠΥΡΗΝΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ’ (ΜΕΡΟΣ 2ο)






Μεταπολεμικά, σύσσωμη η διεθνιστική αριστερά επιχείρησε να καπηλευτεί παντοίω τρόπω το αυθεντικό πατριωτικό αίσθημα περί εθνικής ανεξαρτησίας του λαού από τα δελτοειδή δεσμά του κεφαλαίου, τους εκφραστές του, τους παγκόσμιους δυνάστες. Καταρρίπτουμε τον αστικό μύθο που θέλει να υπάρχει μια αριστερά πατριωτική. Εξ ορισμού αυτή ή μια ιδανική τέτοια δεν υπάρχει και ποτέ φυσικά δεν υπήρξε, κατά τον ίδιο τρόπο που δεν υπάρχει και φυσικά ποτέ δεν υπήρξε μια δεξιά επαναστατική, γνήσια εθνική. Δεν αρνούμεθα το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού  σε όσους υιοθετούν τους τίτλους ή περιχαρακώνονται στα εννοιολογικά δεσμά μιας πλαστικής πολιτικής ταυτότητας. Ανέκαθεν η αριστερά ύμνησε την πλουτοκρατία εξαιτίας της μεσσιανικής αντίληψης των ‘αγίων πατέρων’ της, όπως ανέκαθεν η δεξιά υποκλίθηκε στην μασονική καλτσοδέτα. Καιρός να απαλλαγούμε μια για πάντα από τα φαιδρά αριστερά και δεξιά σκουπίδια και τις αντεθνικές ιδεοληψίες τους. Ο κόσμος δεν κερδίζεται με προσευχές ανόητοι δεξιοί και αριστεροί, αλλά με αληθείς αιματηρούς αγώνες!

Η αχαρακτήριστη διαστροφή της διεθνιστικής αριστεράς φτάνει στο σημείο να παριστάνει τον προστάτη (‘της πούτσας’ που λέει στο μανιφέστο του και ο καταγγελθείς από τον Αλέξανδρο Γιωτόπουλο ως ΧΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΠ, τουρίστας των φυλακών Κορυδαλλού και νυν εκπρόσωπος τύπου της εγχώριας τρομοκρατίας Χριστόδουλος Ξηρός) του παλαιστινιακού λαού. Φτάνει στο σημείο να αντιτίθεται λεξιμαγικά, πάντοτε εξαπατητικά, στον Σιωνισμό, καπηλεύοντας το όλο ζήτημα συναισθηματικά, μα ποτέ δρώντας ανατρεπτικά πολιτικά προς αυτή την κατεύθυνση. Τον Σιωνισμό δεν τον χτυπάς με καραβιές από χίπηδες του συρμού ‘Ένα καράβι για τη Γάζα’. Λάβετε υπ’ όψιν σας πως οι ‘Επαναστατικοί Πυρήνες’ (RZ) που έδρασαν στην Γερμανία στο διάστημα 1977-1995, μεταξύ άλλων ανέλαβαν την ευθύνη και για τρομοκρατικές ενέργειες ‘αντισιωνιστικού’ χαρακτήρα, υπό το ευφυές πρόσχημα της διεθνιστικής αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό. Εμμένουν να συμπονούν τα θύματά τους, σφυρίζοντας αδιάφορα για τους υπαίτιους των δεινών της ανθρωπότητας. Στα υποκείμενα της υποκειμενικής βίας τους δεν συγκαταλέγεται έστω ένας Εβραίος!

Ο πολιτικάντικος σταλινογενής λόγος της 17ης Νοέμβρη, σε όλες τις προκηρύξεις ανάληψης ευθύνης των ενεργειών της, παρουσιάζει μια καπηλική διάθεση της αδιαφορίας του μέσου πολίτη. Καπηλεία και σύγχυση ως προς το γκρίζο πατριωτικό αίσθημα, επικαλούμενοι με τρόπο αόριστο την εθνική ανεξαρτησία, εγκολπώνοντας την λαϊκή κυριαρχία υπό την σκέψη του παλιού Ε.Α.Μ. Σταλινικοί μέχρι το κόκκαλο οι αριστεροί λακέδες τόσο της 17ης Νοέμβρη όσο και των υπόλοιπων αντεξουσιαστών, τα έργα και οι ημέρες τους πλέον απογυμνώνονται στο διαχρονικά κοινό μέτωπό τους. Ο ψυχικά ακρωτηριασμένος Χριστόδουλος Ξηρός στο μανιφέστο του καλεί σε κοινό επιθετικό μέτωπο την συμμορία ‘Επαναστατικός Αγώνας’ του Νίκου Μαζιώτη, την ΣΠΦ-FAI/IRF, την ‘Σέχτα Επαναστατών’, αποφεύγοντας με χειρουργικό τρόπο στο μήνυμά του να φανερώσει οτιδήποτε γνωρίζει για άλλες συμμορίες-ταμπέλες του εγχώριου αντάρτικου πόλης. Η επίκληση στους ήρωες της Εθνεγερσίας (Κολοκοτρώνη και Καραϊσκάκη) δεν είναι ξένη, ούτε πρωτοφανής. Στις κωμικές προκηρύξεις της 17ης Νοέμβρη, οι εθνικοαπελευθερωτικές αναφορές δεν λείπουν. Ωστόσο, αυτές γίνονται με καπηλική διάθεση. Ο Ανδρέας Παπανδρέου πωλούσε την Ελλάδα σε τιμή ευκαιρίας και παρ’ όλα αυτά βροντοφώναζε στους χάνους ψηφοφόρους του ‘Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες’.

Τον ‘εμφύλιο’ μας τον έχουν κηρύξει οι αριστεροί αποστάτες, οι διαχρονικοί αρνησιπόλιδες, οι ψυχωτικοί στασιώτες συνεταίροι του ΠΑ.ΣΟ.Κ, τα ορφανά του Κ.Κ.Ε, οι νεόκοποι τσολιάδες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

Στα χρόνια της διακυβέρνησης της Ελλάδος απ’τον εβραιοπουτάνας γιο Ανδρέα Παπανδρέου, η 17η Νοέμβρη είχε αναστείλλει την δράση της. Η 17η Νοέμβρη δεν ανέστειλε τυχαία το διάστημα εκείνο την δράση της. Ήτο εξαρχής το ένοπλο τμήμα, βγαλμένο από τα σπλάχνα του Π.Α.Κ. Σήμερα ο λόγος της εναρμονίζεται με το ΠΑ.ΣΟ.Κ που κάνει απέλπιδα προσπάθεια να δραπετεύσει από το χρονοντούλαπο της λήθης, ενόσω παραμένει στην τυραννική εξουσία με ποσοστό της τάξης κάτω του 2%!


Στο συγκεκριμένο ζήτημα έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως. Η 17η Νοέμβρη, ένα σπλάχνο από τα σπλάχνα του μεταπολιτευτικού μορφώματος, δεν συνελήφθη και πολύ περισσότερο, ίδιον των συμμοριτών, δεν παρέδωσε ποτέ τα όπλα. Ο νεαρός τότε Φιντέλ Κάστρο και ο Τσε Γκεβάρα χρειάστηκε να παραμείνουν στην αφάνεια της εκπαιδευτικής διαδικασίας για πολλά χρόνια στα βουνά της Σιέρα Μαέστρα, προκειμένου μετέπειτα να αναλάβουν ένοπλη δράση. Η θεωρία μας περί του παραπετάσματος καπνού, όσον αφορά τις εικονικές συλλήψεις της νέας γενιάς μελών ή οπαδών της 17ης Νοέμβρη σήμερα δικαιώνεται περίτρανα. Θυμίζουμε πως έχουμε υποδείξει πως λειτουργεί η Λερναία Ύδρα της εγχώριας τρομοκρατίας, δίχως καν να λάβουμε υπ’ όψιν μας την ομολογία των μελών της περί συνεργασίας τους με κρατικούς λειτουργούς. Στην βομβιστική επίθεση που έγινε στις 26/12/1985 στην Καισαριανή, εναντίον κλούβας των ΜΑΤ με τοποθέτηση παγιδευμένου αυτοκινήτου, έπεσαν νεκρός ο αρχιφύλακας Νίκος Γεωργακόπουλος, βαριά τραυματισμένος ο αστυνομικός Νίκος Λουρίδας και άλλοι 13 αστυνομικοί τραυματίες. Η 17η Νοέμβρη διέθετε υποστηρικτικό μηχανισμό μέσα στο κράτος, δεδομένου ότι η ομάδα που πραγματοποίησε το εκτελεστικό σκέλος της επίθεσης είχε σαφή γνώση για το σύστημα που τροφοδοτεί με ηλεκτρικό ρεύμα την Καισαριανή. Εντόπισαν το σχετικό κιβώτιο της ΔΕΗ, αφαίρεσαν την ασφάλεια και έσβησαν τα φώτα όλων των δρόμων της περιοχής, προκειμένου να διαφύγουν. Η ρητορική του Χριστόδουλου Ξηρού, με δεδομένη την βαρύτητα των εγκλημάτων του και πολύ περισσότερο την ποινή που του επεβλήθη, φανερώνει έναν αμετανόητο άνθρωπο που ορίζει την πολιτική ταυτότητά του, απροκάλυπτα, μέσα από την εγκληματική δράση. Ο Χριστόδουλος Ξηρός αμετανόητος εμφανίστηκε στον τηλεοπτικό φακό να παραδίδει τα σχετικά μαθήματα ‘επαναστατικότητας’ προς νέους και παλιούς συντρόφους, καλώντας σε ομόνοια και συμπόρευση όλες τις αχτίδες του αντάρτικου πόλης.

Η ρητορική του Χριστόδουλου Ξηρού προδίδει, δίχως οιοδήποτε περιθώριο αμφισβήτησης, την ‘Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών’ που χτύπησε τα γραφεία της νουδούλας, τις ‘Μ.Λ.Ε.Δ’ που δολοφόνησαν τους δύο συναγωνιστές μας, τις ‘Ομάδες Προλεταριακής Λαϊκής Αυτοάμυνας’ που επέδραμαν εναντίον του Α.Τ Αγίας Παρασκευής, την αιμοσταγή ‘Σέχτα Επαναστατών’. Σχηματίσαμε το πολιτικό προφίλ των εγκληματιών της αριστεράς. Καταδείξαμε τον ρόλο τους. Αναλύσαμε τις διασυνδέσεις τους, εξηγήσαμε πως λειτουργεί το δίκτυο αυτό σε σχέση με την εγχώρια εξουσία και τα διεθνή κέντρα χειραγώγησης των κατά τόπους εξουσιών. Ανένταχτοι Αριστεροί οι εκτελεστές όλων των αιματηρών χτυπημάτων. Δεν το κρύβουν, τουναντίον το επαίρονται με περισσή υπερηφάνεια. Καλά κρυμμένοι μέσα στον ωκεανό μπουρδολογίας περί Δημοκρατίας και Σοσιαλισμού, πρόθυμοι συνεργάζονται με οιονδήποτε ανθέλληνα, ώστε να κατακερματίσουν την πατρίδα μας στο όνομα των κομμουνιστικών Σοβιέτ, των απεχθέστερων μορφών ΑΝΤΙκοινωνικής ζωής που γνώρισε ποτέ η ανθρωπότητα.

Από την πρώτη στιγμή το έγκλημα της Λεωφόρου Ηρακλείου, ο τρόπος, η γνώση, η στόχευση, η αγριότητα πρόδιδαν κάτι αντίστοιχο της 17ης Νοέμβρη. Όλα τα στοιχεία εκεί οδηγούν.

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, ΜΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΑΣΘΑΙ, οι τρομοκράτες της 17ης Νοέμβρη είναι ελεύθεροι εδώ και αρκετά χρόνια, διάγουν τον ίδιο έκνομο, εις γνώσιν των αρχών και φυσικά με την σύμφωνη γνώμη τους. Ποικίλες πληροφορίες έχουν περιέλθει στην κατοχή μας χάρη στους φλύαρους καρπαζοεισπράκτορες, πληροφορίες οι οποίες συνηγορούν στο ως άνω δεδομένο. Είμαστε αποφασισμένοι να τους πολεμήσουμε μέχρις εσχάτων. Τα έμμισθα ανδρείκελα που παριστάνουν τους δολοφόνους είναι ‘της πούτσας’ τρομοκράτες.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές εκφράζουμε μια κρυστάλλινη ριζοσπαστική εθνικιστική θεώρηση που συνοδεύεται από αντάξιές της πρακτικές. Κάθε βράδυ σε κάποια πόλη ή χωριό της Ελλάδος, διεξάγεται άλλη μια μάχη που παραμένει στο σκοτάδι. Κάποιοι αποφασισμένοι να αγωνιστούν για την ζωή τους, την ζωή του Έθνους τους, στέκουν αμείλικτοι εχθροί της παραφροσύνης των μαζών, δίνοντας μάχες συνείδησης. Κυνικοί περιφρονητές του πλήθους, πρεσβεύουμε έναν άλλο σκοπό ζωής.
Ο πόλεμος ανήκει στους αντάρτες!

ΘΕΛΕΤΕ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ. ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΡΥΠΑ ΝΑ ΧΩΘΕΙΤΕ!