Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΙΜΑΤΟΚΥΛΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΑΜΕ




                            



Την Πέμπτη 1η Αυγούστου, η Κομματική Οργάνωση Αττικής του ΚΚΕ θα τελέσει το πολιτικό μνημόσυνο για τον αποκατεστημένο πλέον και άλλοτε μυθικό ηγέτη του, Νίκο Ζαχαριάδη, στις 10 π.μ., στο Α' Νεκροταφείο της Αθήνας, ανήμερα της συμπλήρωσης των 40 χρόνων από τον θάνατό του. Ο Νίκος Ζαχαριάδης υπήρξε Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ την περίοδο 1931-1956. Το ΚΚΕ που μέχρι πρόσφατα τον είχε αποκηρύξει, σήμερα επιβεβαιώνοντας περίτρανα τον προδοτικό και ανθελληνικό του ρόλο, τον τιμά “για την αταλάντευτη στάση και αφοσίωσή του, κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες, στην υπόθεση της εργατικής τάξης, στον προλεταριακό διεθνισμό, στην πάλη για την κοινωνική απελευθέρωση, το σοσιαλισμό”, σύμφωνα με την εμετική ανακοίνωση του (Β)Ριζοσπάστη. Τιμώντας τα ως άνω, το ΚΚΕ ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει πολιτικό μνημόσυνο στη μνήμη του αρχιπράκτορα. Το παρόν θα δώσει κι ο μεταβατικός αντικαταστάτης της Αλέκας και νυν Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Στην περίοδο που διανύουμε το ΚΚΕ και τα υπόλοιπα πολιτικά πτώματα της αριστεράς επιχειρούν να μετατρέψουν την πατρίδα μας σε άσυλο του “No Pasaran”. Οι διχαστές του ελληνικού λαού και οι παντοτινοί εσωτερικοί εχθροί της πατρίδας μας προσπαθούν να υποδαυλίσουν πάση θυσία το παλαιού τύπου “εμφυλιοπολεμικό” μίσος μέσα από τα διάφορα προκλητικά πυροτεχνήματα εντός κι εκτός κοινοβουλίου. Επειδή δεν θα αφήσουμε την πατρίδα μας να γίνει τσιφλίκι για την επανάληψη του κομμουνιστικού ολέθρου που λάβωσε ανεπανόρθωτα την πατρίδα μας, καθιστούμε σαφές προς όλες τις πολιτικές παρατάξεις πως το θράσος των κομμουνιστών δεν θα μείνει αναπάντητο, όσο κι αν αυτό δεν ευχαριστεί την ελεημονούσα “δεξιά” παράταξη.

Οι Ανένταχτοι Μαιάνδριοι Εθνικιστές θα παραμείνουμε εχθροί κάθε διαχωριστικής γραμμής ανάμεσα στους Έλληνες, χωρίς ωστόσο να αφήσουμε το παραμικρό περιθώριο σε όλες τις πλευρές να παίξουν επικίνδυνα μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια και ειδικά στην αριστερά.

Τέτοιες συνάξεις σαν και αυτή που ανακοίνωσε ότι θα διοργανώσει το ΚΚΕ, το μόνο που καταφέρνουν είναι η αναμόχλευση παλαιών παθών που τόσο επιζήμια κατέληξαν για την ίδια την πατρίδα. Η πολιτεία ως όφειλε να απαγορεύσει την διεξαγωγή της προκλητικής αυτής εκδήλωσης.

Γι’ αυτό το λόγο, συναγωνιστές μας προχώρησαν σε αναγραφή συνθημάτων στον εξωτερικό μαντρότοιχο του Α’ Νεκροταφείου Αθηνών ως ένδειξη της επιθετικής μας στάσης απέναντι σε κάθε κομματικό ανδρείκελο επιχειρήσει να μετατρέψει την πατρίδα μας σε θέατρο εσωτερικών συγκρούσεων εν είδη 4ου γύρου του συμμοριτοπολέμου.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης που τιμάει σήμερα το ΚΚΕ, ήταν ένας μισέλληνας που άφησε την τελευταία του πνοή στη Σιβηρία (όντας εξορισμένος), κρεμασμένος σε μια αυτοσχέδια αγχόνη. Οι λεπτομέρειες του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστές ως σήμερα. Ο εν λόγω υμνήθηκε και τραγουδήθηκε όσο κανένας άλλος κομμουνιστής ηγέτης και μισήθηκε όσο κανένας άλλος, εξαιτίας ότι πολλοί ήσαν εκείνοι οι οποίοι τον θεώρησαν υπεύθυνο για τον συμμοριτοπόλεμο που κόστισε πάμπολλες ζωές αγνών Ελλήνων πατριωτών. Ο Ζαχαριάδης τιμηθείς με τον τίτλο του σοβιετικού πολίτη και του επίτιμου μέλους του ΚΚΣΕ έθεσε τέλος στην πολυτάραχη ζωή του γιατί το καθεστώς που υπηρέτησε ως προδότης της πατρίδας του δεν του επέτρεψε ποτέ να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα και να δικαστεί για τα εγκλήματά του όπως ο ίδιος είχε ζητήσει. Προτού αυτομολήσει, είχε προλάβει να γράψει: “Το κουφάρι μου το κληροδοτώ στον Μπρέζνιεφ, στον Κολιγιάννη και στον Φλωράκη…” Ο ίδιος όντας φιλοσταλινικός περιθωριοποιήθηκε οπόταν ανέλαβε τα ηνία του “γραφειοκρατικού σοσιαλισμού” ο Νικίτα Χρουστσόφ. Ο Νίκος Ζαχαριάδης θεωρήθηκε εχθρός του λαού και του κομμουνισμού που υπηρέτησε και έτυχε μιας μοίρας κατά πολύ χειρότερης εκείνης που επί των ημερών του χαρακτηρίζονταν ως προδότες της κομματικής πειθαρχίας.

Ο Νίκος Ζαχαριάδης υπήρξε επίλεκτο μέλος του κόμματος των μπολσεβίκων και προσωπικός φίλος του διάσημου Τούρκου ποιητή Ναζίμ Χικμέτ. Είχε την “τιμή” δε να σταθεί δίπλα στο φέρετρο του Λένιν σε ηλικία μόλις 21 ετών ως φοιτητής του Κομμουνιστικού Πανεπιστημίου των Εργαζομένων της Ανατολής. Το έτος 1957 διαγράφτηκε από το Κομμουνιστικό Κόμμα και οι Σοβιετικοί τον έστειλαν εξόριστο αρχικώς στο Νόβγκοραντ.

Την γυναίκα του Ρούλα Κουκούλου την νυμφεύτηκε στο Βουνό κατά την περίοδο του συμμοριτοπολέμου και απόκτησε έναν γιο. Το 1955 οι δρόμοι του ζευγαριού χωρίστηκαν. Έκτοτε δεν αντάμωσαν ποτέ. Για λόγους συνωμοτικούς η ίδια του η γυναίκα τον αποκήρυξε(!), ομολογώντας πως το ίδιο θα έπραττε και ο ίδιος αν την είχαν διαγράψει από το κόμμα.

Τελικά η Μόσχα είχε προκαθορίσει το μέλλον του Νίκου Ζαχαριάδη, επιφυλάσσοντάς του το τέλος που αρμόζει σε κάθε αρνητή της πατρίδας του. Το “Ζήτω ο Λένιν, ζήτω ο Στάλιν, ζήτω ο Κόκκινος Στρατός, ζήτω ο Ζαχαριάδης, ο μεγάλος αρχηγός” πήγε περίπατο. 40 χρόνια έπειτα από την αυτοκτονία του ιστορικού ηγέτη του ΚΚΕ, ο φάκελος με τα στοιχεία που αφορούν στην πολυσχιδή πολιτική και μη δράση του παραμένουν ένα επτασφράγιστο μυστικό για το κοινό. Στα υπόγεια της οδού Κατεχάκη βρίσκεται το μυστικό που θα λύσει το μυστήριο της αυτοκτονίας, αλλά και του ρόλου που ο ίδιος διαδραμάτισε όσον αφορά στον εθνικό διχασμό, το οποίο μυστικό αποτελεί μεταξύ άλλων σημαντικών, ένα ζήτημα καίριας πολιτικής σημασίας για την διατήρηση του πολιτικού συστήματος που εξεδίωξε παντοιοτρόπως το ελληνικό στοιχείο από την ιερή γη των προγόνων του. Τους ανθέλληνες δεν τους ξεχνούμε ποτέ. Επειδή δεν ξεχνούμε πρωτίστως τους Έλληνες. Πίσω κομμουνιστές προδότες, εμπρός Έλληνες Εθνικιστές!


ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΑΔΗ ΚΑΘΕ


ΕΠΙΔΟΞΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ!