Ποίος στο σύντροφον απλώνει χέρι, ωσάν να βοηθηθεί· ποίος τη σάρκα του δαγκώνει όσο που να νεκρωθεί.

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΙΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ



Άφθονο γέλιο σε καιρούς διαλειμματικής χαράς και ακόμα μεγαλύτερο μίσος σε καιρούς μαζικής εξαθλίωσης μας προκαλούν οι υποκριτικοί οδυρμοί της "φιλεύσπλαχνης" και "επαναστατικής" αριστεράς, η οποία είναι ιστορικά ταυτόσημη του εγκληματος και της απόλυτης απαξίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και ως εκ τούτου δεν δικαιούται να ομιλεί περί ανθρωπισμού και πολιτισμού.

Η συνεπής και συνεχής δραστηριότητά της οργάνωσής μας έχει προκαλέσει ισχυρούς τριγμούς στο σύνολο της εθνομηδενιστικής αριστεράς. Περί των "αντιεξουσιαστών" οτιδήποτε ειπωθεί θα' ναι ανάξιο λόγου. Ακόμα επουλώνουν τις πληγές τους. Όσον αφορά τους μέχρι πρότινος σκληρούς "επαναστάτες" που απειλούσαν τους εθνικιστές (καλυπτόμενοι στην ανωνυμία τους) με δυναμικά ξεθακαρίσματα στους δρόμους κρατώντας κονσερβοκούτια στη ζωηρή φαντασία τους, ξάφνου τους είδαμε να καλούν τις αρχές του κράτους (που τόσο πολεμούν...) να μας σταματήσουν. Βέβαια, η άρρωστη ψυχοσύνθεσή τους, τους ωθεί να βλέπουν φωτιές αντί για μπογιές και πελώριους εθνικιστικούς δράκους που ξερνούν φωτιές να βγαίνουν από τα μπατζάκια τους αντί για τα απίστευτα καθημερινά ρεζιλίκια τους.

"Κύριοι" και "κυρίες", ό,τι εν τοιαύτη περιπτώσει από αυτά θεωρείτε ότι είστε,όχι μονάχα χάσατε το πολιτικό παιχνίδι αλλά χάσατε και τον πόλεμο των δρόμων που θεωρούσατε ότι σας ανήκουν. Παίζετε τα τελευταία σας χαρτιά και το γνωρίζετε. Δεν είναι κακό. Μάλλον δεν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σας συμβεί. Οι ηττημένοι είτε εκλιπαρούν για έλεος στην ύστατη στιγμή της τιμωρίας τους, ευελπιστώντας σε ελάχιστη επιείκεια στην πραγματικότητα της επινικείου βαρβαρότητος, είτε κλίνουν το γόνυ ευλαβικά και σκύβουν το κεφάλι γλείφοντας την καρμανιόλα των δήμιών τους. Για να μην ξεχνιόμαστε και προπάντων για να μην (ξε) γελιόμαστε.

Είμαστε οι δήμιοί σας και είστε τα θύματα της επερχόμενης κάθαρσής μας. Αυτά τα ολίγα "σύντροφοι" και έπεται δυναμικότερη συνέχεια. Στους δρόμους φυσικά κι όχι στο διαδίκτυο μέσα από το οποίο εκτονώνετε ανώδυνα την οργή σας! Μπορείτε να κάνετε τις παραγγελίες σας στα πλησιέστερα γραφεία τελετών. Η προβλεπτικότητα δεν ζημίωσε ποτέ κανέναν.



Είστε τόσο σκληροί τρομοκράτες όσο κι οι Έλληνες θέλουν τους λαθρομετανάστες στην πατρίδα τους...